Lediga jobb som Tvätteriarbetare/Tvättbiträde i Partille

Se lediga jobb som Tvätteriarbetare/Tvättbiträde i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Medarbetare till Lastbilstvätt och biltvätt

Vi söker nu efter engagerade och pålitliga medarbetare till vår lastbilstvätt och biltvätt. I rollen som tvätteriarbetare ansvarar du för att tvätta och rengöra lastbilar och bilar på ett noggrant och effektivt sätt. Vi söker dig som är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Erfarenhet av fordonsrengöring är meriterande men inget krav. Om du är en person som trivs med att arbeta i en aktiv miljö och som gillar att arbeta med händerna så kan de... Visa mer
Vi söker nu efter engagerade och pålitliga medarbetare till vår lastbilstvätt och biltvätt. I rollen som tvätteriarbetare ansvarar du för att tvätta och rengöra lastbilar och bilar på ett noggrant och effektivt sätt. Vi söker dig som är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Erfarenhet av fordonsrengöring är meriterande men inget krav. Om du är en person som trivs med att arbeta i en aktiv miljö och som gillar att arbeta med händerna så kan detta vara rätt jobb för dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre