Lediga jobb som Tekniskt arbete i Partille

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren mark- och exploateringsingenjör till Partille kommun

Ansök    Jun 29    Partille kommun    Exploateringsingenjör
Nytt
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille växer från förort till förstad och är en expansiv kommun i Göteborgsregionen. Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet.... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille växer från förort till förstad och är en expansiv kommun i Göteborgsregionen. Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet. Vi är en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar. Här uppmuntras förvaltningsövergripande samarbeten och medarbetarna ges möjligheter att utvecklas och växa i sina roller. Våra ledord i arbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Verksamheten styrs av politiskt uppsatta mål för invånarnas bästa vilket gör vårt arbete både varierat, utmanade och komplext.

Enheten mark och exploatering är organiserad inom samhällsbyggnadskontoret i Partille kommun. Kommunen har många spännande byggprojekt på gång både i planering och byggnation där ambitionen är att som närmaste granne med Göteborg växa till förstad. Mark och exploatering representerar kommunen som markägare och är en central del i kommunens samhällsutveckling. Enheten ansvarar också för kommunens grundkarta och geografiska data.


ARBETSUPPGIFTER
Till oss på mark- och exploateringsgruppen söker vi nu en mark- och exploateringsingenjör med huvudsaklig inriktning exploatering av större och mer komplexa projekt, både på privat och kommunal mark.

I uppdraget som mark- och exploateringsingenjör kommer du att få ansvaret för något eller några av våra större exploateringsprojekt. Tillsammans med kollegor inom samhällsbyggnadskontoret kommer du att driva projekten framåt samt ansvara för olika perspektiv av genomförandefrågorna. Du kommer också att arbeta med avtalsskrivning, framtagande av nya detaljplaner, framtagande av underlag för gatukostnader och exploateringsbidrag samt flera av de övriga löpande arbetsuppgifterna på enheten.

Vidare innebär uppdraget att löpande hålla inblandade aktörer uppdaterade i såväl sakfrågor som processen. Då vi är en liten arbetsgrupp deltar du i enhetens övrigt förekommande arbetsuppgifter vid behov. Arbetet innebär många kontakter både externt och internt inom kommunen.

Som mark- och exploateringsingenjör står du ständigt inför nya spännande uppdrag. Du är med och bygger framtiden i Partille och medverkar till en fortsatt hållbar samhällsplanering. Du kommer att arbeta tillsammans med dina kollegor och andra kompetenser för att nå de bästa lösningarna ur ett långsiktigt hållbarhetsperspektiv. Utbytet genom nära samarbeten ger även möjlighet att utvecklas inom hela samhällsbyggnadsprocessen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör inom lantmäteri eller med annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du en projektledarutbildning med dig i ryggsäcken så ser vi det som meriterande. Uppdraget kräver att du har flerårig erfarenhet inom samhällsbyggnation då du främst kommer arbeta med våra större och mer komplexa projekt. Är din erfarenhet från kommunal verksamhet är det ett plus. Du behöver behärska det svenska språket mycket väl i både tal och skrift samt ha körkort.

Som person motiveras du av att samarbeta med kollegor och andra professioner för att nå uppsatta mål. Du är en doer som driver dina processer genom att ta egna initiativ, strukturera upp, prioritera och se till att dem blir slutförda i tid.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Maskiningenjör med intresse för elektronik

Är du nyexaminerad inom mekatronik, maskin eller elektro med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens? Då är detta tjänsten för dig! OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggpr... Visa mer
Är du nyexaminerad inom mekatronik, maskin eller elektro med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens?
Då är detta tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med olika material exempelvis plast och magnesium. Du kommer skapa prototyper, samarbeta nära företagets designavdelning och konstruera. Som konstruktör kommer du även att få meka med och köra maskinerna men också skriva specifikationer. Vi söker någon med intresse i att elektrifiera och det autonoma i maskinutvecklingen. Du kommer också kommunicera teknisk information mellan konstruktion och mjukvaru-teamet, därför är det fördelaktigt om du har förståelse för båda teamens kompetenser och områden.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin master inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka. Det är viktigt att du förstår elektroniken och kan förstå och helst skriva specifikationer. Du kommer bland annat verka som kommunikatör mellan konstruktion och mjukvaru-teamet, därför behöver du vara duktig på att formulera om informationen så att den blir begriplig.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Masterutbildning inom mekatronik/maskinteknik/Elektro
•Engelska och svenska i tal och skrift
•Mek-intresse
Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Körkort
•Hobby-verksamhet inom bygg/Teknik
•Erfarenhet av elektronik/el-motorer/Mjukvara

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg/Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Maskiningenjör med intresse för elektronik

Nytt
Är du nyexaminerad inom mekatronik, maskin eller elektro med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens? Då är detta tjänsten för dig! OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggpr... Visa mer
Är du nyexaminerad inom mekatronik, maskin eller elektro med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens?
Då är detta tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med olika material exempelvis plast och magnesium. Du kommer skapa prototyper, samarbeta nära företagets designavdelning och konstruera. Som konstruktör kommer du även att få meka med och köra maskinerna men också skriva specifikationer. Vi söker någon med intresse i att elektrifiera och det autonoma i maskinutvecklingen. Du kommer också kommunicera teknisk information mellan konstruktion och mjukvaru-teamet, därför är det fördelaktigt om du har förståelse för båda teamens kompetenser och områden.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin master inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka. Det är viktigt att du förstår elektroniken och kan förstå och helst skriva specifikationer. Du kommer bland annat verka som kommunikatör mellan konstruktion och mjukvaru-teamet, därför behöver du vara duktig på att formulera om informationen så att den blir begriplig.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Masterutbildning inom mekatronik/maskinteknik/Elektro
•Engelska och svenska i tal och skrift
•Mek-intresse
Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Körkort
•Hobby-verksamhet inom bygg/Teknik
•Erfarenhet av elektronik/el-motorer/Mjukvara

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg/Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

System and machine engineer till Husqvarna construction Products

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla och kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och ... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla och kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och byggare runt omkring i världen?

OM FÖRETAGET

Vår kund har I över 325 år av innovation och passion försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör som kunderna behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong.
De för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att kunderna kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Där den finaste belöningen är att se stolta proffs lyckas!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som System and machine engineer hos vår kund kommer du att arbeta med att automatisera maskinerna, koordinera med andra autonoma team, testa och verifiera sensorer, arbeta i robotsystem som R.O.S med styrmetoder m.m
Du kommer alltså vara med att utveckla helt nya produkter men också vara med och utveckla befintliga. Du kommer att ha en bred kontaktyta både internt som externt och det ställer krav på att man kan samarbeta även internationellt.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person med 5årig högskoleexamen mot maskin/mekatronik, du behöver förstå system som R.O.S, AI och Phyton. Meriterande är också om du har erfarenhet av att löda kretskort och erfarenhet av att koda, kanske har du till och med något tekniskt Hobby-projekt som påvisar din förmåga att arbeta praktiskt och tekniskt. Detta tillsammans med ett positivt förhållningsätt, ett engagemang för sitt arbete och sina kollegor och en självständighet så kommer du passa perfekt in i rollen.

Skallkrav
•Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom maskin/mekatronik/elektro/teknisk fysik.
•Engelska i tal & skrift
•God datorvana

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Svenska i tal & skrift
•Lödat kretskort
•Programmering/kod
•Erfarenhet av Catia

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Konstruktör med erfarenhet av Catia

Är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens? Då är detta tjänsten för dig! OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service... Visa mer
Är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens?
Då är detta tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.
?
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med olika material exempelvis plats och aluminium. Du kommer skapa prototyper, samarbeta nära företagets designavdelning och konstruera.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du kanske till och med har läst en master inom produktdesign.
Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Relevant Högskoleutbildning mekatronik eller maskinteknik
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av CATIA

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Körkort
•Svenska i tal och skrift
•Erfarenhet av elektronik/el-motorer/Mjukvara

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Sensor och data analytiker till Husqvarna construction Products

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av AI? Vill du arbeta i ett globalt framträdande företag där just dina idéer kan bli verklighet? OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu be... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt.
Så är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av AI? Vill du arbeta i ett globalt framträdande företag där just dina idéer kan bli verklighet?

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med sensorer i syfte att utveckla framtidens autonoma maskiner, läsa av data som samlas in och genom att behandla och analysera. Du kommer arbeta i R.O.S system och det är därför meriterande om du redan har erfarenhet av det likaså Phyton och C. Utöver dessa uppgifter sitter du i det teamet som ansvarar för att se över globala trender, framtidsspana och förutse behov, för att utefter det utveckla framtidens produkter.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka. Du behöver ha ett inre driv och en levande kreativitet och för att kunna föra dina ideer framåt krävs ett mod och en trygghet i sin kompetens som förmedlas med positivet och engagemang.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du får gärna ha erfarenhet av AI och Embedded.
Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Relevant Högskoleutbildning mekatronik eller maskinteknik
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av C, Phyton
•Mycket god datorvana

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Erfarenhet av CAD exempelvis Catia/Solidworks
•Svenska i tal och skrift


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Testing engineer sökes till Husqvarna Construction

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med an... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och byggare runt omkring i världen?

OM FÖRETAGET
Vår kund har I över 325 år av innovation och passion försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör som kunderna behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong.
De för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att kunderna kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Där den finaste belöningen är att se stolta proffs lyckas!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Testing Engineer hos vår kund kommer du att vara en del av hela produktens process, du kommer vara med som kravställare, se över ”hur” kvalitetssäkrar vi just denna produkt. Då kan det behövas att du utvecklar nya metoder, använder dig av befintlig metod eller utvecklar en befintlig metod. Du kommer bygga upp test-riggar, använda dig av klimatrum, felsöka och i vissa fall krävs det även att resa utanför Sverige för att testa produkten på bästa sätt.
Du kommer att gjuta betong och lära dig allt inom betong-lära, önskvärt så har du kunskaper med dig sedan tidigare som gör att du lätt kommer in i det.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person med eftergymnasial utbildning, du behöver också ha god datorkunskap och ha en förståelse för Phyton och Matlab.
Du behöver vara en person som gillar att arbeta praktiskt (kanske tidigare snickare eller anläggare) med ett stort intresse för att kvalitetssäkra och testa. En "doer" som är självständig, driven och vill bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer att arbeta i en ”go och glad” grupp med en lättsam stämning och positiv anda. Du kommer ha viss kundkontakt vilket kräver att du trivs med det, har en kommunikativ förmåga och i med att du kommer resa en del utanför Sverige behöver du ha ett anpassningsbart förhållningssätt inför andra kulturer.

Skallkrav
•Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom maskin eller mekatronik
•Engelska i tal & skrift
•Körkort B
•God datorvana, förståelse för Phyton/Matlab

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område, exempelvis anläggare eller snickare.
•Svenska i tal & skrift
•Erfarenhet av Provmetodik och mätosäkerhet
•Körkort E, Truck, hjullastare

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Våtlackering/Pulverlackering/Operatör

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen? HydroDip växer och söker flera personer som vill vara med och konstruera en ny modern pulverlackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en ”one-stop-shop” för... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen?
HydroDip växer och söker flera personer som vill vara med och konstruera en ny modern pulverlackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en ”one-stop-shop” för lackering. Vi har redan idag en modern våtlackering och en automatiserad lina för Water Transfer Printing.
Om rollerna
Som operatör är inte den ena dagen lik den andra. Majoriteten av tiden lägger du på att se till att vår nya produktionslina flyter på så effektivt som möjligt. Du ser till att maskinen fungerar som den ska, hänger upp och plockar ner produkter, utför slipning, maskering, spackling och all form av förberedande, innan vi kan sätta igång med själva lackeringen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lackeringsbranschen och främst pulverlackering.
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom lackering, detta innebär att du även utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning.. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet samt är kunnig på att ladda och byta färgsprutorna. Du ansvarar själv för att hålla god ordning samt kontrollera och kvalitetssäkra dina jobb.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare erfarenhet från lackering, men från vilken inriktning spelar mindre roll.
Du som söker som operatör har minst gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning mot lackering eller liknande och gärna tidigare erfarenhet från pulverlackering.
Du som söker som lackerare har minst gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning lackering.
Då arbetet utförs med stor precision, både vid grundarbetet och lackeringsmomentet, behöver du som person vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten.
Arbete med epoxi/polyuretan färger är ett krav, du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kvalité före kvantitet i centrum och ser hellre lösningar än problem.
Vid anställningen genomför vi en hälsoundersökning och det är ett krav att du godkänns i ett spirometritest för att kunna arbeta inom verksamheten. I slutprocessen utför vi en bakgrundskontroll och ev arbetsprov.
Verkar det intressant? Se till att sök genom att maila ditt CV till vår produktionschef Jimmie Lindfors på [email protected] Visa mindre

Testing engineer sökes till Husqvarna Construction

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med an... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och byggare runt omkring i världen?

OM FÖRETAGET
Vår kund har I över 325 år av innovation och passion försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör som kunderna behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong.
De för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att kunderna kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Där den finaste belöningen är att se stolta proffs lyckas!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Testing Engineer hos vår kund kommer du att vara en del av hela produktens process, du kommer vara med som kravställare, se över ”hur” kvalitetssäkrar vi just denna produkt. Då kan det behövas att du utvecklar nya metoder, använder dig av befintlig metod eller utvecklar en befintlig metod. Du kommer bygga upp test-riggar, använda dig av klimatrum, felsöka och i vissa fall krävs det även att resa utanför Sverige för att testa produkten på bästa sätt.
Du kommer att gjuta betong och lära dig allt inom betong-lära, önskvärt så har du kunskaper med dig sedan tidigare som gör att du lätt kommer in i det.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person med eftergymnasial utbildning, du behöver också ha god datorkunskap och ha en förståelse för Phyton och Matlab.
Du behöver vara en person som gillar att arbeta praktiskt (kanske tidigare snickare eller anläggare) med ett stort intresse för att kvalitetssäkra och testa. En "doer" som är självständig, driven och vill bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer att arbeta i en ”go och glad” grupp med en lättsam stämning och positiv anda. Du kommer ha viss kundkontakt vilket kräver att du trivs med det, har en kommunikativ förmåga och i med att du kommer resa en del utanför Sverige behöver du ha ett anpassningsbart förhållningssätt inför andra kulturer.

Skallkrav
•Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom maskin eller mekatronik
•Engelska i tal & skrift
•Körkort B
•God datorvana, förståelse för Phyton/Matlab

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område, exempelvis anläggare eller snickare.
•Svenska i tal & skrift
•Erfarenhet av Provmetodik och mätosäkerhet
•Körkort E, Truck, hjullastare

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Mekatronikingenjör sökes till Husqvarna construction Products

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med an... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla metoder för att kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och byggare runt omkring i världen?

OM FÖRETAGET
Vår kund har I över 325 år av innovation och passion försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör som kunderna behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong.
De för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att kunderna kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Där den finaste belöningen är att se stolta proffs lyckas!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som mekatronikingenjör hos vår kund kommer du att vara en del av hela produktens process. Du kommer att utveckla och bygga prototyper, testa dessa och förbättra.
Du kommer alltså vara med både på helt nya produkter men också vara med och utveckla befintliga. Eftersom syftet är att bli mer autonoma är kärnan i arbetet mjukvaruutveckling för autonoma algoritmer, du kommer också få arbeta brett tekniskt och det är bra att ha förståelse för programmering, så som PLC, Phyton och CSS.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person med eftergymnasial utbildning mot mjukvara/mekatronik.
Du behöver vara en person som gillar att arbeta praktiskt med ett stort intresse för att kvalitetssäkra och testa. En "doer" som är självständig, driven och vill bidra till ett gott arbetsklimat. Du kommer arbeta med många kontaktytor både via ditt team och exempelvis externa kunder vilket kräver god samarbetsförmåga, ett bra självledarskap och en kommunikativ sida.

Skallkrav
•Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom mjukvara, elektro eller mekatronik
•Engelska i tal & skrift
•God datorvana
Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Svenska i tal & skrift
•C, C++
•Körkort B

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

System and machine engineer till Husqvarna construction Products

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla och kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och ... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du en person som gillar utveckling, testning och att arbeta praktiskt? Vill du ha ett arbete där du får utveckla och kvalitetssäkra en produkt som sen kommer underlätta vardagen för mängder med anläggare och byggare runt omkring i världen?

OM FÖRETAGET

Vår kund har I över 325 år av innovation och passion försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör som kunderna behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong.
De för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att kunderna kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Där den finaste belöningen är att se stolta proffs lyckas!

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som System and machine engineer hos vår kund kommer du att arbeta med att automatisera maskinerna, koordinera med andra autonoma team, testa och verifiera sensorer, arbeta i robotsystem som R.O.S med styrmetoder m.m
Du kommer alltså vara med att utveckla helt nya produkter men också vara med och utveckla befintliga. Du kommer att ha en bred kontaktyta både internt som externt och det ställer krav på att man kan samarbeta även internationellt.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person med 5årig högskoleexamen mot maskin/mekatronik, du behöver förstå system som R.O.S, AI och Phyton. Meriterande är också om du har erfarenhet av att löda kretskort och erfarenhet av att koda, kanske har du till och med något tekniskt Hobby-projekt som påvisar din förmåga att arbeta praktiskt och tekniskt. Detta tillsammans med ett positivt förhållningsätt, ett engagemang för sitt arbete och sina kollegor och en självständighet så kommer du passa perfekt in i rollen.

Skallkrav
•Relevant eftergymnasial utbildning gärna inom maskin/mekatronik/elektro/teknisk fysik.
•Engelska i tal & skrift
•God datorvana

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Svenska i tal & skrift
•Lödat kretskort
•Programmering/kod
•Erfarenhet av Catia

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Jonsered
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Sensor och data analytiker till Husqvarna construction Products

Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram. Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt. Så är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av AI? Vill du arbeta i ett globalt framträdande företag där just dina idéer kan bli verklighet? OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu be... Visa mer
Här får du möjligheten att kickstarta din karriär med hjälp av Framtiden & Husqvarnas talangprogram.
Vi erbjuder att med relevanta kurser ge dig som konsult värdefull vidareutveckling samtligt som anställningen på Husqvarna löper på som vanligt.
Så är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av AI? Vill du arbeta i ett globalt framträdande företag där just dina idéer kan bli verklighet?

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med sensorer i syfte att utveckla framtidens autonoma maskiner, läsa av data som samlas in och genom att behandla och analysera. Du kommer arbeta i R.O.S system och det är därför meriterande om du redan har erfarenhet av det likaså Phyton och C. Utöver dessa uppgifter sitter du i det teamet som ansvarar för att se över globala trender, framtidsspana och förutse behov, för att utefter det utveckla framtidens produkter.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka. Du behöver ha ett inre driv och en levande kreativitet och för att kunna föra dina ideer framåt krävs ett mod och en trygghet i sin kompetens som förmedlas med positivet och engagemang.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du får gärna ha erfarenhet av AI och Embedded.
Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Relevant Högskoleutbildning mekatronik eller maskinteknik
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av C, Phyton
•Mycket god datorvana

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Erfarenhet av CAD exempelvis Catia/Solidworks
•Svenska i tal och skrift


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Augusti
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Konstruktör med erfarenhet av Catia

Är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens? Då är detta tjänsten för dig! OM FÖRETAGET Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service... Visa mer
Är du nyexaminerad inom mekatronik med erfarenhet av Catia? Gillar du att vara med i hela processen kring en produkt? Söker du en arbetsplats där du får utvecklas och möjlighet att bredda din kompetens?
Då är detta tjänsten för dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett stort etablerat företag som nu befinner sig i en spännande utvecklingsresa mot mer batteridrivna produkter. I över 325 år av innovation och passion har vår kund försett byggproffs med stöd, service och ett brett utbud av maskiner, diamantverktyg samt alla de tillbehör du behöver för att kapa, såga, riva, slipa och polera betong. ”Vi för samman höga prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Vår finaste belöning är att se stolta proffs lyckas”

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.
?
DINA ARBETSUPPGIFTER
Som konstruktör hos vår kund kommer du att arbeta brett med hela deras produkt, du kommer att arbeta i CAD-verktyget Catia.
Du kommer att arbeta med olika material exempelvis plats och aluminium. Du kommer skapa prototyper, samarbeta nära företagets designavdelning och konstruera.

DIN PROFIL
Vi ser att du är en person som avslutat sin högskoleutbildning inom maskin eller mekatronik och som nu känner sig redo för nya utmaningar. Vi söker dig som har ett intresse för hands-on och alltså tycker det är roligt att skruva/meka.
Vi söker dig som är öppen och tycker att det är roligt att lära sig nytt och att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du kanske till och med har läst en master inom produktdesign.
Vi vill att du motiveras av att arbeta i en miljö som präglas av gemenskap och professionalism, där du inspirerar och inspireras.

Skallkrav
•Relevant Högskoleutbildning mekatronik eller maskinteknik
•Engelska i tal och skrift
•Erfarenhet av CATIA

Meriterande
•Arbetslivserfarenhet inom relevant område
•Körkort
•Svenska i tal och skrift
•Erfarenhet av elektronik/el-motorer/Mjukvara

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående enl. överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 100 % Visa mindre

Stock Controller / Operativ inköpare

Ansök    Apr 1    Rajapack AB    Inköpsplanerare
Rajapack är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom emballage och behöver förstärkning för att ta bolaget till nästa nivå. Rajapack AB är en del av franska Raja Group som grundades 1954 och som idag är den ledande europeiska distributören av emballage. Med 3 000 anställda finns koncernen representerad i 19 europeiska länder och hjälper över 1 000 000 kunder i Europa. Rajapack i Sverige befinner sig på en spännande resa på den svenska marknaden och sik... Visa mer
Rajapack är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom emballage och behöver förstärkning för att ta bolaget till nästa nivå.
Rajapack AB är en del av franska Raja Group som grundades 1954 och som idag är den ledande europeiska distributören av emballage. Med 3 000 anställda finns koncernen representerad i 19 europeiska länder och hjälper över 1 000 000 kunder i Europa.
Rajapack i Sverige befinner sig på en spännande resa på den svenska marknaden och siktar mot att bli ledande även här! Vi har kunder i alla branscher och med hjälp av våra fyra försäljningskanaler (katalog, internet, telefon och fältförsäljning) skall vi fortsätta att expandera snabbt.
Vi påstår att vi är emballagebranschens mest spännande start-up. Vill du vara med på resan?
Vi erbjuder
Utöver lön och årsbonus erbjuder vi en miljö med framgångsrika och resultatdrivna människor.
Hos oss på Rajapack präglas vardagen av tydliga värderingar. Då vi är ett snabbt växande företag är initiativ, framåtanda, kamratskap, lojalitet och ett stort engagemang viktiga för oss.
Vi gillar att utmana och vågar gå vår egen väg. Det gör vi tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
Du kommer erbjudas en bred, omväxlande roll inom ekonomi på ett ungt och dynamiskt företag som präglas av nytänkande och socialt ansvarstagande.
I rollen som Stock Controller kommer du för vår skandinaviska distributionscenter kommer du ansvara för att:
lägga order mot dina leverantörer, jobba med leveransbevakning, kontrollera och matcha leverantörsfakturor mot inköpsorder
garantera tillgänglighet på lagerförda artiklar
aktivt jobba med prognoser och inköpsbehov
analysera orsakerna till lagerbrist (leverantörsförening, prognos, beställningspunkt…)
planera och optimera våra inköp
förbättra inköpsparametrar i relation till försäljningsprognoser, buffertlager…
minimera inköpskostnaden och optimera lagernivåer med fokus på att undvika att artiklarna tar slut i lager samt hantera/analysera överlager
komplettera info i vårt slotbokningssystem
skapa out of stock listor som distribueras till dina kollegor I Norden
hantera reklamationer mot leverantörer
bidra till att förbättra våra inköpsprocesser
jobba i nära samarbete med övriga inköpsavdelningar, produkt & katalog samt säljavdelningar

Placeringsort är intill Landvetter flygplats. Du kommer att ingå i inköpsteamet och rapportera direkt till inköpschefen
Vad vi söker
Våra medarbetare är vår framgångsfaktor och därför är dina personliga egenskaper viktiga för oss.
Vi söker dig som är nyfiken och jobbar datadriven med syfte att optimera vårt lager.
Vill du vara med och utveckla vår organisation ser vi gärna att du har egen drivkraft och stort engagemang i allt du gör. Du är resultatorienterad, målinriktad samt noga med detaljer och förstår vikten av att ha löpande kommunikation med teamet. Vi tror att du har hög arbetskapacitet och har mycket energi som du gärna smittar av dig utav.
Du har troligtvis jobbat några år med liknande arbetsuppgifter och är redo att ta nästa steg.
Du är:
Kundorienterad: hos oss sätter vi kunden i centrum i alla beslut
Kvalitetsmedveten, självstyrande med god förmåga att genomföra och avsluta arbetsuppgifter
Detaljfokuserad, resultatorienterad och metodisk i ditt tillvägagångssätt
Drivande med en hög grad av service- och affärskänsla. Det är även viktigt att du har positiv och lösningsorienterad inställning som inspirerar dina kolleger till att utveckla och utvecklas.
Självgående och strukturerad, då företaget växer snabbt är det viktigt att du hjälper oss att implementera och dokumentera struktur och rutiner för att skapa tydlighet i vårt arbete
Teamspelare, för dig att arbeta i team är en självklarhet. Genom att vara kommunikativ, drivande och prestigelös skapar du goda förutsättningar för att driva affärerna på en professionell nivå. Du gillar även att jobba internationellt och utbytta erfarenhet med kollegor i andra länder
Du har starka analytiska färdigheter, ett proaktivt arbetssätt och lätt för att identifiera förbättringsmöjligheter.

Krav:
Eftergymnasial utbildning med inriktning på ekonomi samt några års erfarenhet inom controlling alt. inköp.
Avancerad användare av Excel
Flytande svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift. Franska är ett plus.
Erfarenhet av Navision är ett plus
Kunskaper i Officepaketet samt god datavana.


START: Omgående
PLATS: Landvetter
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön + bonusupplägg
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: anställning sker löpande Visa mindre

Serviceingenjör

Serviceingenjör Göteborg / Partille Nu söker vi dig som är serviceinriktad, tekniskt driven och brinner för att arbeta med en hög kundnöjdhet. Du kommer att utgå från kontoret i Partille och i huvudsak resa inom Norden/Skandinavien. Vi är distributörer och agenter för världsledande leverantörer av tryck- och konverteringslösningar inom den grafiska industrin samt förpackningsindustrin i Norden. Vi förser våra kunder med high tech, produktiva och effektiva ... Visa mer
Serviceingenjör
Göteborg / Partille
Nu söker vi dig som är serviceinriktad, tekniskt driven och brinner för att arbeta med en hög kundnöjdhet. Du kommer att utgå från kontoret i Partille och i huvudsak resa inom Norden/Skandinavien.
Vi är distributörer och agenter för världsledande leverantörer av tryck- och konverteringslösningar inom den grafiska industrin samt förpackningsindustrin i Norden. Vi förser våra kunder med high tech, produktiva och effektiva maskinlösningar som hjälper dem att sticka ut i konkurrensen. Vi samarbetar därför med globalt världsledande och välrenommerade aktörer runt om i världen.
Vi erbjuder
Som serviceingenjör hos oss får du arbeta i en spännande arbetsmiljö i litet företag. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng på kontoret där vi värderar lojalitet och personligt engagemang. Vi strävar efter att bygga ett företag där det är roligt att komma till jobbet och träffa sina kunder och kollegor, vi är ständigt i utveckling och du får möjlighet att utveckla din arbetsplats och vara med och ta beslut som påverkar företagets utveckling.
Om tjänsten
Som serviceingenjör arbetar du med service med prioritet på etikettryckmaskiner och efterbehandlingsmaskiner till etikettryckbranschen i Norden. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av:
Installation av nya maskiner och demontering av begagnade maskiner
Service, felsökning och reparationer samt utbildning av operatörer
Att planera servicebesök och strukturera upp arbetet tillsammans med vår support och dina kollegor
Ansvar för tekniska rapporter, reseräkningar/körjournaler samt timrapportering
Ansvar för kunder, nya serviceuppdrag, beställning av reservdelar och förbrukning samt praktiska maskinfrågorSjälvklart att du ser det som en rolig och spännande uppgift att kunna ge leads och viktig information till dina säljkollegor om kundernas önskemål.
Vi söker dig som har:
Praktisk erfarenhet inom mekanik, pneumatik, felsökning av elproblem
Kunskap att läsa elritningar och flödesdiagram etc.
Erfarenhet av maskininstallationer, support och utbildning
Meriterande med grundläggande kunskaper inom automation, servostyrningsteknik, PLC-styrning
Goda kunskaper i svenska och engelska språket
Du skall helst ha arbetat som resetekniker innanSom person är du självständig, ansvarstagande och förstår när det är dags att söka hjälp från kollegor och leverantörer. Du är en ödmjuk person med positiv auktoritet samt kommunikativ förmåga mot våra kunder, leverantörer och kollegor. Vidare är du en nyfiken och engagerad person med förmåga att vara innovativ och hitta kreativa lösningar till problem.
Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Josefine Peterson, 0702-50 14 29, på Intenso Teknikrekrytering.
Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.
Välkommen med din ansökan!
Om företaget
Convertec Graphic Technics AB bildades 1987 och har mer än 30 års erfarenhet som distributörer av tryck- och konverteringslösningar inom den grafiska industrin i Norden. Visa mindre

Mekanikkonstruktör till Milleteknik

Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm. Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är ma... Visa mer
Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i Norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Våra medarbetare är engagerade och vi ser vår goda stämning som ett kvitto på god arbetsmiljö, bra medarbetarinflytande och en konstruktiv atmosfär. Ett gott arbetsklimat borgar för en god produktkvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Milleteknik växer genom stadig tillväxt och god utveckling, samtidigt som vi ser fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg. Läs mer på www.milleteknik.se

Vill du jobba med hela produktutvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt? Vi växer och vill nu stärka vår utvecklingsavdelning med kompetens inom mekanisk konstruktion.

Milleteknik är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Med innovativ reservkraft garanterar vi säker energi i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm. Milleteknik är ett mindre bolag under fin tillväxt med forskning, utveckling och produktion i Partille, strax utanför Göteborg.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ges möjlighet att bredda dina kunskaper inom konstruktion och växa i ansvar. Utvecklingsavdelningen, FoU, består idag av fem kollegor samt fyra konsulter och vi vill nu komplettera gruppen med en mekanikkonstruktör på heltid. Arbetsmiljön är dynamisk och arbetet sker i projektform med löpande produktutveckling och produktförbättringar. Som medarbetare på Milleteknik får du arbeta under stort eget ansvar samtidigt som du får en teamkänsla och en tillhörighet i vardagen. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning på heltid.

Vad behöver vi?
Hos oss arbetar du med produktframtagning, vidareutveckling samt förvaltning av våra mekanikkonstruktioner med fokus på Design for Manufacturing, Du kommer vara ansvarig för överrensstämmelse av komponenter, revisioner mot affärssystem och ritningsunderlag. I din roll ingår också kvalitetskontroll på material i prototypstadie samt stöd till produktion och inköp. Vi tror på någon med goda kunskaper inom plåtkonstruktion och som är duktig på sammanställningar och underhåll av strukturlistor samt kablageritning. Då vi driver både forskning, utveckling och produktion under samma tak kommer du att få jobba med hela produktutvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt.

Vem är du?
Rätt person har en vidareutbildning inom maskinteknik eller liknande område, i kombination med minst fem års erfarenhet inom konstruktion eller produktutveckling. Du har ett par års vana av att arbeta med CAD, med fördel i SolidWorks eller liknande programvara. Du är också en van användare av PDM-system och får gärna ha arbetat i affärssystemet Monitor G5. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Vi vill att du tar dig an problemlösning med en nyfiken och positiv attityd samtidigt som du tycker om att ta initiativ och driva parallella uppgifter framåt på ett strukturerat och noggrant sätt. Förutom att samverka med FoU kommer du interagera flitigt med vår produktion vilket gör att du behöver ha en fin kommunikativ förmåga och trivas med att arbeta i team.

Kontakt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Milleteknik med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Johanna Engblom på 0733-200 900. Ansökan till tjänsten görs via www.mpyascitech.com senast söndagen 6 februari 2022. Nyfiken på Milleteknik och vill veta mer om rollen? Välkommen att höra av dig!

Om Milleteknik
Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.
Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i Norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Våra medarbetare är engagerade och vi ser vår goda stämning som ett kvitto på god arbetsmiljö, bra medarbetarinflytande och en konstruktiv atmosfär. Ett gott arbetsklimat borgar för en god produktkvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.
Milleteknik växer genom stadig tillväxt och god utveckling, samtidigt som vi ser fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg. Läs mer på www.milleteknik.se Visa mindre

Bygglovsarkitekt till bygg- och miljöförvaltningen

Ansök    Feb 11    Partille kommun    Arkitekt
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet. Bygg- och miljöförvaltningen ansvarar för myndighetsutövning inom bygg- och miljöområd... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet. Bygg- och miljöförvaltningen ansvarar för myndighetsutövning inom bygg- och miljöområdet. Förvaltningen består av en personalgrupp på 20 personer fördelade på en byggenhet och en miljöenhet. Förvaltningen arbetar med såväl privatpersoner, företag, myndigheter som andra delar av kommunens verksamhet. Som medarbetare på byggenheten är du med och bidrar till att skapa en god och hållbar framtid i Partille.

ARBETSUPPGIFTER
Partille är mitt uppe i en expansiv period på resan från förort till förstad, därför kan vi erbjuda dig spännande och på samma gång utmanande och komplexa arbetsuppgifter. Dina främsta arbetsuppgifter som bygglovsarkitekt är att handlägga bygglov, marklov, rivningslov samt förhandsbesked där du väger samman kunskaper om arkitektur med gällande lagstiftning. I arbetet ingår också att ge service till såväl allmänhet som professionella byggherrar i form av råd och upplysningar. Under perioder kan andra uppgifter förekomma inom ramen för bygg- och miljönämndens arbetsområde, exempelvis handläggning av anmälanärenden.

Som bygglovshandläggare ingår du i byggenhetens arbetslag och deltar i gemensamma arbetsgrupper och möten som är relevanta för ditt uppdrag. Att bereda och presentera ärenden för bygg- och miljönämnden är en del av det vardagliga arbetet. Arbetet bedrivs självständigt och med stort eget ansvar samtidigt som arbetsgruppens samsyn är överordnad, beslut tas ofta på delegation. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag, enligt fast schema med möjlighet till flex.

KVALIFIKATIONER
Till rollen som bygglovsarkitekt söker vi dig som har arkitektutbildning från högskola eller universitet, alternativt kommer du att ta examen i närtid. Du behöver ha kunskaper inom plan- och bygglagen. Goda kunskaper inom Boverkets byggregler och erfarenhet av att arbeta i en liknande roll sedan innan är meriterande. God datorkunskap är ett krav och har du dessutom erfarenhet av verksamhetssystemen ByggR och Nova är detta meriterande.

Eftersom du kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och även ha mycket kontakt med allmänhet och verksamhetsutövare, kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör ha en god och väl utvecklad samarbetsförmåga, och arbetar ihop med kollegor och samarbetspartners på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Tjänsten ställer krav på att du är kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt, samt att du är en trygg person, såväl på det personliga planet som i ditt yrkesutövande. För dig är det viktigt att sätta kunden i fokus och du trivs med att arbeta i en rådgivande roll. Du är också bra på att planera, organisera och strukturera ditt arbete på ett, för situationen, effektivt sätt.

Du behöver ha B-körkort. Bilpool finns i kommunen.

Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och eventuellt kalla till intervju innan ansökningstiden gått ut.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Logistik, transport ,inbärning av material

vi behöver en positiv ,seriös, ung kille som ska hjälpa med Logistik, transport ,inbärning av material, röjning av arbetsplatser, transport av förpackningar, skräp och resten av material från arbetsplatser Visa mer
vi behöver en positiv ,seriös, ung kille som ska hjälpa med Logistik, transport ,inbärning av material, röjning av arbetsplatser, transport av förpackningar, skräp och resten av material från arbetsplatser Visa mindre

Arbetsledare till livsmedelsproduktion!

Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt att all... Visa mer
Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt att alla arbetar med en säker arbetsmiljö och livsmedelshantering. Det förekommer även administrativa uppgifter så som återrapportering till produktionschefen, lagerinventering och beställning av nytt material.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Östra delarna av Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans till övergång till vår kund förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet från processindustrin
• Erfarenhet från ledarskapsroller (arbetsledare, produktionsledare, avdelningsansvarig etc.)
• Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet + samt i olika lagersystem
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från effektiviserings- och utvecklingsarbete
• Utbildning inom: LEAN, 5S eller Kaizen

Vi söker dig som tidigare arbetat som arbetsledare och trivs i den rollen. Du har erfarenhet från att leda och fördela arbetet både själv och i samråd med andra avdelningar. Du är duktig på att prioritera, planera och lösa dagliga problem. Du är en driven och framåt person som tar reda på den information du behöver ha för att kunna utföra ditt arbete. Du har en god kommunikation i ditt ledarskap och är tydlig i ditt arbetssätt. Du drivs av att motivera och leda andra människor. Struktur och ansvarstagande är två viktiga ledord i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Vikarierande GIS-ingenjör till Partille kommun

Ansök    Jan 21    Partille kommun    GIS-ingenjör
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Enheten mark och exploatering är organiserad inom samhällsbyggnadskontoret i Partille kommun. Kommunen har många spännande byggprojekt på gång både i planering och bygg... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Enheten mark och exploatering är organiserad inom samhällsbyggnadskontoret i Partille kommun. Kommunen har många spännande byggprojekt på gång både i planering och byggnation där ambitionen är att som närmaste granne med Göteborg växa till förstad. Mark och exploatering ansvarar för kommunens grundkarta och geografiska data men representerar också kommunen som markägare och är en central del i samhällsutvecklingen.

ARBETSUPPGIFTER
Till Geodatagruppen söker vi nu en vikarierande GIS-ingenjör. Vi vill genom denna tjänst ha tillräckliga resurser för utveckling av flera av kommunens karttjänster och geografiskt knutna data.

Som GIS ingenjör kommer du gemensamt med kollegorna att arbeta för att vi når de bästa lösningarna på ett effektivt och positivt sätt för att skapa nytta för kommunens invånare och andra medarbetare i samhällsbyggnaden. Arbetet innebär många kontakter, mestadels internt inom kommunen. Partille står just nu inför utmaningen att ta steget vidare till en modernare GIS-hantering där du får en stöttande roll i nya arbetssätt och rutiner.

I rollen som vikarierande GIS- ingenjör kommer du att få arbeta med flera av de löpande uppgifterna inom GIS-verksamheten. Arbetet består huvudsakligen av att hålla de geografiskt knutna systemen uppdaterade och i ordning. Vidare innebär det att uppdatera databaslager och register, hålla den interna kartapplikationen uppdaterad och bistå övriga avdelningen och kommunen med kartor och GIS-analyser. Under perioder kan arbetet också innehålla övriga för enheten förekommande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar, flextid tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från GIS-relaterade arbetsuppgifter. Du har dokumenterad arbetsvana i Esri´s produkter i ArcGIS och har erfarenhet av att administrera Geosecmamoduler.

Erfarenhet/arbetsvana i nedanstående ser vi som meriterande:
- FME Desktop
- Geosecma fysisk planering
- Databasmiljöer såsom Postgre
- Open source-miljöer såsom Geoserver

Som person värdesätter vi att du är självgående och tar ansvar för att driva dina arbetsuppgifter och olika processer framåt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och spelregler. Du är en person som uppskattar att arbeta ihop med andra människor och har en förmåga att skapa goda arbetsrelationer. Vidare ser vi att du har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Arbetsledare till livsmedelsproduktion!

Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en interim arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt... Visa mer
Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en interim arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt att alla arbetar med en säker arbetsmiljö och livsmedelshantering. Det förekommer även administrativa uppgifter så som återrapportering till produktionschefen, lagerinventering och beställning av nytt material.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Östra delarna av Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans till övergång till vår kund förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet från processindustrin
• Erfarenhet från ledarskapsroller (arbetsledare, produktionsledare, avdelningsansvarig etc.)
• Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet + samt i olika lagersystem
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från effektiviserings- och utvecklingsarbete
• Utbildning inom: LEAN, 5S eller Kaizen

Vi söker dig som tidigare arbetat som arbetsledare och trivs i den rollen. Du har erfarenhet från att leda och fördela arbetet både själv och i samråd med andra avdelningar. Du är duktig på att prioritera, planera och lösa dagliga problem. Du är en driven och framåt person som tar reda på den information du behöver ha för att kunna utföra ditt arbete. Du har en god kommunikation i ditt ledarskap och är tydlig i ditt arbetssätt. Du drivs av att motivera och leda andra människor. Struktur och ansvarstagande är två viktiga ledord i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Projektansvarig Transformatorer

Projektansvarig Transformatorer Helmerverken är ett helägt familjeföretag i tredje generationen med kontor och lager i egna lokaler i Partille. Helmerverken startade med tillverkning av torrisolerade transformatorer redan 1967. Sedan dess har vi konstruerat och levererat tiotusentals transformatorer och är idag en av Sveriges ledande leverantör av distributions- och krafttransformatorer. Helmerverken levererar även mättransformatorer. http://www.helmerverk... Visa mer
Projektansvarig Transformatorer
Helmerverken är ett helägt familjeföretag i tredje generationen med kontor och lager i egna lokaler i Partille. Helmerverken startade med tillverkning av torrisolerade transformatorer redan 1967. Sedan dess har vi konstruerat och levererat tiotusentals transformatorer och är idag en av Sveriges ledande leverantör av distributions- och krafttransformatorer. Helmerverken levererar även mättransformatorer.
http://www.helmerverken.se/
Sälj- och Logistikansvarig för distributionstransformatorer
Trivs du med ett varierat arbete där du arbetar med hela processer, från att sälja till att leverera? Är du en engagerad person som trivs med en prestigelös, kompetent och kundorienterad företagskultur? Då är rollen hos Helmerverken rätt för dig. I rollen som sälj- och logistikansvarig kommer du att vara ansvarig för innehåll och effektivitet i affärsflödet från anbudsförfrågningar till leverans av kundens transformator. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer, du driver processutveckling, rutinoptimering och förbättringar i balans till kundnöjdhet. Du arbetar tätt tillsammans med VD.
Vi erbjuder
Detta är en nyinrättad roll i ett marknadsledande företag med stor potential inom sina tre olika produktområden. Bolaget är familjärt och du blir en viktig del i den vardagliga trivseln, likväl som i den fortsatta utvecklingen av företaget. Att serva kunderna med högkvalitativa lösningar och bygga långsiktiga relationer är något du brinner för. I rollen ingår resor inom Sverige. För att trivas i rollen är det en förutsättning att du trivs i det mindre formatet där ditt engagemang ger avtryck både internt och externt, och att du är proaktiv, lösningsorienterad och prestigelös.
Vi söker
Vi söker dig som har utbildning inom elkraftteknik och minst 3 års erfarenhet att arbeta inom branschen. Erfarenhet av arbete med nätstationer och transformatorer samt leveranskoordinering är relevant för att trivas och lyckas i rollen. Du har körkort och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är truckkort, då rollen innefattar lastning och avlastning av transformatorer. Visa mindre

Nu söker vi produktionstekniker/montör till världsledande företag!

Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? Trivs du i ett litet, familjärt bolag där du ges goda möjligheter att utvecklas? Ta möjligheten och sök rollen som produktionstekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen, och i nära samarbete med marknad och utveckling, producera samt vara delaktig i arbetet med ständiga produkt- och processförbättringar. Då vår kund ä... Visa mer
Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? Trivs du i ett litet, familjärt bolag där du ges goda möjligheter att utvecklas? Ta möjligheten och sök rollen som produktionstekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen, och i nära samarbete med marknad och utveckling, producera samt vara delaktig i arbetet med ständiga produkt- och processförbättringar. Då vår kund är ett mindre företag är arbetsuppgifterna mycket varierande, men dina primära uppgifter innefattar:

• Precisionsmontering, förbindning, kapsling samt visuella kontroller och elektriska mätningar

• Löpande underhåll av instrument och maskiner

• Inköp av råmaterial och förbrukningsmateriel samt reservdelar

• Samarbete i interna förbättringsaktiviteter: ex. arbete med produktionsverktyg, processarbete, LEAN etc.


Om företaget:
Vår kund är ett litet, dynamiskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer avancerade detektorer. Företaget har ett renrum med komplett utrustning för halvledartillverkning och kapsling. De är världsledande inom sitt område och dess kunder finns över hela världen. Företaget präglas av en stark ”vi”-känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Lägst gymnasieutbildning inom tekniskt område, elektronik eller likvärdig
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande svenska – med höga ambitioner att lära dig språket flytande

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i renrum, mikroskop och trådbondning

Personlighet:
Vi ser att du som söker har en god samarbetsförmåga, då arbetet till stor del planeras själv av produktionsgruppen. Vidare är du en ordningsam person som är ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och drivs av att bidra till såväl personlig utveckling samt bolagets uppsatta mål. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Partille

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[email protected]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Nu söker vi produktionstekniker/montör till världsledande företag!

Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? Trivs du i ett litet, familjärt bolag där du ges goda möjligheter att utvecklas? Ta möjligheten och sök rollen som produktionstekniker redan idag! Dina arbetsuppgifter: Du kommer tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen, och i nära samarbete med marknad och utveckling, producera samt vara delaktig i arbetet med ständiga produkt- och processförbättringar. Då vår kund ä... Visa mer
Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? Trivs du i ett litet, familjärt bolag där du ges goda möjligheter att utvecklas? Ta möjligheten och sök rollen som produktionstekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen, och i nära samarbete med marknad och utveckling, producera samt vara delaktig i arbetet med ständiga produkt- och processförbättringar. Då vår kund är ett mindre företag är arbetsuppgifterna mycket varierande, men dina primära uppgifter innefattar:

• Precisionsmontering, förbindning, kapsling samt visuella kontroller och elektriska mätningar

• Löpande underhåll av instrument och maskiner

• Inköp av råmaterial och förbrukningsmateriel samt reservdelar

• Samarbete i interna förbättringsaktiviteter: ex. arbete med produktionsverktyg, processarbete, LEAN etc.


Om företaget:
Vår kund är ett litet, dynamiskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer avancerade detektorer. Företaget har ett renrum med komplett utrustning för halvledartillverkning och kapsling. De är världsledande inom sitt område och dess kunder finns över hela världen. Företaget präglas av en stark ”vi”-känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil:
Skallkrav:
- Lägst gymnasieutbildning inom tekniskt område, elektronik eller likvärdig
- Engelska i tal och skrift
- Grundläggande svenska – med höga ambitioner att lära dig språket flytande

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i renrum, mikroskop och trådbondning

Personlighet:
Vi ser att du som söker har en god samarbetsförmåga, då arbetet till stor del planeras själv av produktionsgruppen. Vidare är du en ordningsam person som är ansvarstagande för dina arbetsuppgifter och drivs av att bidra till såväl personlig utveckling samt bolagets uppsatta mål. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget


Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Partille

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[email protected]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Elektronikingenjör till Milleteknik

Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm. Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är ma... Visa mer
Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.

Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i Norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Våra medarbetare är engagerade och vi ser vår goda stämning som ett kvitto på god arbetsmiljö, bra medarbetarinflytande och en konstruktiv atmosfär. Ett gott arbetsklimat borgar för en god produktkvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Milleteknik växer genom stadig tillväxt och god utveckling, samtidigt som vi ser fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg. Läs mer på www.milleteknik.se

Redo att ta ett bredare ansvar för konstruktion och verifiering av hårdvara på ett växande bolag?

Milleteknik levererar säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm. Milleteknik är ett mindre bolag under fin tillväxt. Arbetsmiljön är dynamisk och arbetet sker i projektform med löpande produktutveckling och produktförbättringar.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ges möjlighet att bredda dina kunskaper och växa i ansvar. Utvecklingsavdelningen, FoU, består idag av fem kollegor samt fyra konsulter och vi vill nu komplettera gruppen med en elektronikingenjör på heltid.

Vad behöver vi?
Vi söker en elektronikingenjör med erfarenhet av elektronikkonstruktion och verifiering av hårdvara. Som nyckelmedarbetare på vår FoU kommer du att arbeta med framtagning av elektronikkonstruktion, prototypframställning samt testning och verifiering av våra produkter. Du arbetar med både hård- och mjukvara samt i diverse teknikprojekt. Du har mycket god förståelse för hur elektronik fungerar och hur den kan utvecklas för att bli ännu bättre, så att vi kan skapa effektivare och bättre produkter. Arbetsuppgifterna inkluderar även:
• Att sätta specifikationer, funktioner och gränsvärden för mjukvaran i våra enheter även om det inte innebär ren kodning.
• Skapa program för produktionstest av våra specifika kretskort där Labview används för framtagning av testfixturer.
• Tillverka testfixturer för att kunna produktionstesta elektroniken och säkerställa dess produktionskvalitet.
• Verifiera enheter mot kunders system och deras kommunikationsprotokoll.
• Ansvara och dokumentera för EMC- och långtidstester för att säkerställa senare immunitets- och emissionsgodkännande.
• Upprätthålla och underhålla ett 30-tal BOM på kretskort med dito mjukvarurevisioner/konfigurationer.
• Elcad av kretsscheman och layout samt BOM och tekniskt kopplade dokument/beskrivningar.
• Kommunicera med kretskortsleverantörer om alternativa komponenter.

Vem är du?
Vi tror att ett 4-årigt tekniskt gymnasium, en KY-utbildning eller en högskoleingenjörsexamen med inriktning mot elektronik eller närliggande område är en bra utbildningsbakgrund. Du behöver stor erfarenhet av att arbeta med el-cad samt vara van vid att hantera mjukvara och administration av olika konfigurationer till våra kommunicerande enheter. Viss programmeringsvana av mikroprocessorer är meriterande och flytande engelska och svenska är ett krav då du kommer att ha kontakt med våra kunders motsvarande avdelningar för att underhålla integrationer.
Vi vill att du har ett brett och genuint teknikintresse samt att du trivs i ett mindre bolag där dina arbetsuppgifter spänner över flera områden och dina samlade insikter blir värdefulla för företagets framgång. Milleteknik är under tillväxt vilket betyder att du kommer att vara delaktig i att forma produkter, processer och arbetssätt. FoU arbetar tätt med produktion, därför får du inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och bistå med din expertis och kunnande vid exempelvis produkt- och supportfrågor. Som person behöver du vara strukturerad och duktig på att kommunicera till både kunder och kollegor på ett lättfattligt sätt.

Kontakt
I den här rekryteringsprocessen samarbetar Milleteknik med Mpya Sci & Tech. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Talent Advisor Johanna Engblom på 0733-200 900. Ansökan till tjänsten görs via www.mpyascitech.com senast söndagen 28 augusti 2021. Nyfiken på Milleteknik och vill veta mer om rollen? Välkommen att höra av dig!

Om Milleteknik
Milleteknik har sedan 1993 levererat säker energi med innovativ reservkraft. Vi är en svensk utvecklare och tillverkare av batteribackuper för skydds- & säkerhetsbranschen, industrin och andra aktörer som kräver högsta energitillgänglighet i sina säkerhetssystem. Vi garanterar reservkraften i viktiga samhällsfunktioner såsom brandlarm, passersystem och utrymningslarm.
Milleteknik producerar produkter med lång hållbarhet, för minsta miljöpåverkan. Vi är marknadsledande i Norden och vi är stolta över vårt fokus på forskning och utveckling, vilket gynnar både våra kunder och samhället. Våra medarbetare är engagerade och vi ser vår goda stämning som ett kvitto på god arbetsmiljö, bra medarbetarinflytande och en konstruktiv atmosfär. Ett gott arbetsklimat borgar för en god produktkvalitet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.
Milleteknik växer genom stadig tillväxt och god utveckling, samtidigt som vi ser fram emot de kreativa utmaningar vi står inför. Forskning, utveckling och produktion sker i Partille, strax utanför Göteborg. Läs mer på www.milleteknik.se Visa mindre

Kart- och mättekniker till Partille kommun

Ansök    Jul 2    Partille kommun    Karttekniker
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Enheten mark och exploatering är organiserad inom samhällsbyggnadskontoret i Partille kommun. Kommunen har många spännande byggprojekt på gång både i planering och bygg... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Enheten mark och exploatering är organiserad inom samhällsbyggnadskontoret i Partille kommun. Kommunen har många spännande byggprojekt på gång både i planering och byggnation där ambitionen är att som närmaste granne med Göteborg växa till förstad. Mark och exploatering ansvarar för kommunens grundkarta och geografiska data men representerar också kommunen som markägare och är en central del i samhällsutvecklingen. Till Geodatagruppen söker vi nu en vikarierande kart- och mätningstekniker då vår medarbetare ska vara föräldraledig. Vi erbjuder ett varierande och roligt uppdrag med både utomhus- och inomhusarbete

ARBETSUPPGIFTER
Som kart- och mätningstekniker består ditt huvudsakliga arbete av kart- och mätuppdrag från externa och interna kunder, att underhålla och förvalta kommunens primärkarta i våra kartsystem samt arbeta med mätningstekniska uppgifter i fält. Du kommer att arbeta med framtagning av nybyggnadskartor, grundkartor, inmätning och utsättning av byggnader men också med administrativa inslag kopplade till exempelvis diarieföring och fakturering.

Andra förekommande uppgifter kan vara leveranser av byggnadsgeometrier samt övrig topografi till Lantmäteriet eller ajourföring av lägenhetsregistret och adresspunkter samt se över inkomna fastighetsbildningsärenden från Lantmäteriet via LINA.

Som kart- och mätningstekniker kommer du att tillsammans med oss arbeta för att vi når bästa service och kvalité på ett effektivt och positivt sätt för att skapa nytta för kommunens invånare och andra medarbetare i samhällsbyggnaden. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. Partille står just nu inför utmaningen att ta steget vidare till en modernare kart- och GIS-hantering där du får följa och delta i nya arbetssätt och rutiner.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom inom kart- och mätteknik, lantmäteri eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vi vill också att du har erfarenhet av:

- Esri´s produkter i ArcGIS eller motsvarande
- Kartmodulen Geosecma
- Användning av GPS samt totalstation

Har du dessutom erfarenhet från kartproduktion och mätning i fält är det meriterande.

Vi söker dig som trivs i ett varierande uppdrag! Som person tar du ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och kommunicerar på ett smidigt och konstruktivt sätt. Du har en god förmåga att arbeta mot mål och fokusera på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande men har inga problem med att förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Controls Trainee

Ansök    Jun 28    Swisslog AB    Kontrollingenjör
Are you looking for an exciting new challenge – one where you can really make a difference? Are you passionate about technology and keen to learn expertise internationally? Step forward and discover Swisslog! Working as part of our Controls Team with a great team spirit, you will use the power of technology to shape the future of intralogistics for forward-thinking customers. We’re offering a talented individual the opportunity to join our incredible train... Visa mer
Are you looking for an exciting new challenge – one where you can really make a difference? Are you passionate about technology and keen to learn expertise internationally? Step forward and discover Swisslog! Working as part of our Controls Team with a great team spirit, you will use the power of technology to shape the future of intralogistics for forward-thinking customers. We’re offering a talented individual the opportunity to join our incredible trainee program – could it be you?
Swisslog is shaping the future of intralogistics. As part of the KUKA Group, we are at the forefront of technology that is changing the world. Serving some of the biggest and most exciting brands across the globe, we're a team of 2,000 professionals and 50 nationalities, working together to transform intralogistics with smart minds and fresh perspectives. With our flexible, robotic and data-driven automated solutions, we are powering the supply chain and taking the industry forward. Join our team and bring ideas to life! Visa mindre

Elkraftsingenjör i varierande roll till Husqvarna

Ansök    Maj 14    Framtiden i Sverige AB    Elkonstruktör
Vi erbjuder en roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna. Här har du möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Vill du veta mer? Ansök redan idag. OM FÖRETAGET Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både priv... Visa mer
Vi erbjuder en roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna. Här har du möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete. Vill du veta mer? Ansök redan idag.


OM FÖRETAGET
Husqvarna Group är ett internationellt bolag med anrik historia inom produktutveckling sedan 1689. Idag är vi världsledande inom utomhusprodukter för grönytor inom både privat & offentlig sektor. Vi är pionjärer inom smarta trädgårdslösningar och visst har du hört talas om vår Automower?


Vi har en oerhört stark innovationsfilosofi och vi efterlever vår företagskultur genom att fokusera på individer, hållbarhet & mångfald.
Börjar du att jobba på Husqvarna Group erbjuds du:


- En roll på ett internationellt produktbolag där du får arbeta med de senaste teknologierna
- Möjlighet att arbeta i hela utvecklingskedjan och nära företagets produkter där du direkt ser resultatet av ditt arbete
- En organisation som tar vara på varje medarbetares kompetens och där det finns stora möjligheter till kompetensutveckling både i din egen roll och inom bolaget


DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer i denna roll arbeta brett som El-konstruktör i ett projektteam där ditt ansvar rör det mesta gällande produktens kraft el. Denna tjänst innebär stor variation då den dels behandlar olika skeenden ur en produkts livscykel, dels innefattar allt från koncept till testning. Frånsett styrning och PCB:er innefattar detta det mesta bl.a.
- Definiera system
- Välja koncept och komponenter
- Dimensionering
- Schematiska el-ritningar
- Byggnation
- Testning och verifiering
- Dokumentation


Vi ser gärna att du har en kandidatexamen mot kraftel alternativt att du kompletterat din erfarenhet som elektriker med en yrkesutbildning där du lärt din beräkning och Cad. Som person har du driv och trivs med stort ansvar. Självklart finns det kompetent personal som stöttar dig men att metodisk ta fram ditt koncept kräver att du är lösningsorienterad och har mod att prova dig fram. Då det är el du kommer arbeta med är det viktigt att du arbetar metodiskt och allt dokumenteras väl, både för maskin- och personsäkerhetssynpunkt.


Skallkrav:
- Kandidatexamen inom relevant område eller elektrikerbakgrund med relevant YH-utbildning
- Kunna definiera ett system och välja komponenter utifrån kravspecifikation
- Göra schematiska ritningar i CAD-program


Låter detta intressant och du känner att profilen överensstämmer med dig och dina kvalifikationen så ansök redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Husqvarna Group i Jonsered t.o.m. Januari 2022 med chans till förlängning.


VILLKOR
Startdatum: Omgående med hänsyn till uppsägning
Placeringsort: Jonsered
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%, Vikariat t.o.m. Januari 2022 med chans till förlängning Visa mindre

Interim arbetsledare till livsmedelsproduktion!

Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en interim arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt... Visa mer
Vår samarbetspartner som är aktiva inom livsmedelsbranschen behöver förstärka sitt team med en interim arbetsledare. Det dagliga arbetet kommer innebära att man planerar, leder och fördelar arbetet i en del av produktionen. Arbetsledaren ser främst till att utveckla sin egen avdelning men hjälper även till att täcka upp frånvaro på sin egen och andra avdelningar. Man har ansvar för att se till att arbetet sker efter den standard som finns på företaget samt att alla arbetar med en säker arbetsmiljö och livsmedelshantering. Det förekommer även administrativa uppgifter så som återrapportering till produktionschefen, lagerinventering och beställning av nytt material.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag kl.07-16 och arbetsplatsen är förlagd i östra delen Göteborg. Tjänsten är tänkt att starta omgående och urval sker löpande. Detta är ett interims tjänstemannauppdrag där du blir anställd av oss på LN Personal och uthyrd till vår samarbetspartner under överenskommen period. För rätt person kan det finnas chans till förlängning alternativt övergång till vår kund förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
- Erfarenhet från processindustrin
- Erfarenhet från ledarskapsroller (arbetsledare, produktionsledare, avdelningsansvarig etc.)
- Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet + samt i olika lagersystem
- Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenhet från effektiviserings- och utvecklingsarbete
- Utbildning inom: LEAN, 5S eller Kaizen

Vi söker dig som tidigare arbetat som arbetsledare och trivs med den rollen. Du har erfarenhet från att leda och fördela arbetet både själv och i samråd med andra avdelningar. Du är duktig på att prioritera, planera och lösa dagliga problem. Du är en driven och framåt person som tar reda på den information du behöver ha för att kunna utföra ditt arbete. Du har en god kommunikation i ditt ledarskap och är tydlig i ditt arbetssätt. Du drivs av att motivera och leda andra människor. Struktur och ansvarstagande är två viktiga ledord i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Senior automationsingenjör till Göteborg

Om Consat Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner. Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi... Visa mer
Om Consat

Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner.

Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för nionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!

Om dig

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.

- Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
- Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
- Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är meriterande för rollen.
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

Låt inte detta tillfälle gå dig förbi, skicka din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta Pär Forsberg; 031-340 00 57

Besök gärna www.consat.se (http://www.consat.se/) för mer information. Visa mindre

Senior automationsingenjör till Göteborg

Om Consat Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner. Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi... Visa mer
Om Consat

Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner.

Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för nionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!

Om dig

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.

- Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
- Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
- Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är meriterande för rollen.
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

Låt inte detta tillfälle gå dig förbi, skicka din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta Pär Forsberg; 031-340 00 57

Besök gärna www.consat.se (http://www.consat.se/) för mer information. Visa mindre

Senior automationsingenjör till Göteborg

Om Consat Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner. Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi... Visa mer
Om Consat

Vi agerar med utgångspunkt i våra kärnvärden. Det är personalen som gör varumärket Consat. Vi delar värdegrund och jobbar för att vår personal skall känna tillit, trygghet, stolthet och glädje. Vi har alla ett gediget stort intresse av teknik och värdesätter kompetenta medarbetare. Våra verksamhetsmål uppnås genom förtroende, bra kollegor, kollektivavtal och förmåner.

Våra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi strävar alltid för att ligga i framkant inom teknik och innovation! Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.

Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för nionde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!

Om dig

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet.

- Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt
- Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
- Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är meriterande för rollen.
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.

Låt inte detta tillfälle gå dig förbi, skicka din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid frågor om tjänsten, kontakta Pär Forsberg; 031-340 00 57

Besök gärna www.consat.se (http://www.consat.se/) för mer information. Visa mindre

Lackerare Möbel- & inredningssnickeri

Ansök    Mar 23    Taras Hallgren & Son AB    Lackerare
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av handlackering av möbler och inredning. Du är effektiv i ditt arbetssätt och väl insatt i lackeringens olika delmoment. Här ingår förutom själva sprutlackeringen även blandn... Visa mer
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av handlackering av möbler och inredning. Du är effektiv i ditt arbetssätt och väl insatt i lackeringens olika delmoment. Här ingår förutom själva sprutlackeringen även blandning av färg, slipning m.m.
Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedveten. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidigt, ha ett effektivt arbetssätt och ha en dialog med våra projektledare.
Vi söker en härlig personlighet med social kompetens som gillar att arbeta tillsammans med alla våra fina kollegor.
Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning på 6 månader. Är allt till belåtenhet efter dessa 6 månader för båda parter, vilket alla självklart hoppas på så övergår tjänsten i tillsvidareanställning.
Uppstart Augusti 2021
Besök oss gärna på vår hemsida www.tarashallgren.se för ytterligare information om oss. Visa mindre

Connectivity Chief Engineer

Do you want to be part of our exciting journey ahead? An increasing amount of the machines we design within Husqvarna Construction are today connected to services and part of a service system. The Connectivity in the machines thus becomes an increasingly larger and more central part. To our organization in Jonsered, which is responsible for Electronics and Software, we therefore want to expand our talented team with a Connectivity Chief Engineer that will... Visa mer
Do you want to be part of our exciting journey ahead?
An increasing amount of the machines we design within Husqvarna Construction are today connected to services and part of a service system. The Connectivity in the machines thus becomes an increasingly larger and more central part. To our organization in Jonsered, which is responsible for Electronics and Software, we therefore want to expand our talented team with a Connectivity Chief Engineer that will have technical responsibility for our Connectivity Modules.
What we can offer in this position
You will work together with a team of skilled software and electronics engineers, at a pleasant workplace close to nature in Jonsered just outside Gothenburg. The electronics and software department were you will belong is globally responsible for all electronics and embedded software within Husqvarna Construction. We offer a fun and varied job with responsibility to develop our connectivity modules on both a mid and long term basis.
About the job
In this role you will act as a Module / Product Owner and system engineer to gather and define the requirements for our Connectivity modules. You will have the responsibility to build and maintain technology plans for our Connectivity modules. Collaboration with both internal and external stakeholders and keep an active network is an essential part of the work. You will take an active role in our product development projects.
Who are you
To really enjoy the role, we believe it is important that you are a non-prestigious team player who likes to take responsibility, likes dynamic and challenging projects and has the ability to see the big picture. You are structured, take initiatives and have the drive to build and develop relationships.
Requirements:
- B.Sc. or M.Sc. or equivalent degree in relevant field
- Experience of module owner/product owner or systems engineer
- Previous experience as software developer or electronics designer
- 5-10 years of relevant work experience
Your application
Can you envision yourself being apart of this? If so, apply as soon as possible but no later then February 14th. We apply ongoing selection. We do not accept applications via mail due to GDPR.
If you have any questions regarding the position please contact Jonas Nilsson - [email protected] and if you have any questions regarding the recruitment process please contact Åsa Carlberg [email protected]
Union representatives:
Unionen: Tero Borg – tero [email protected]
Sveriges Ingenjörer, Akademikerföreningen: Isabella Norlinder – [email protected]

What happens after you applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.
About Husqvarna
For more than 325 years we have driven innovation and technology development exceeding end-customers’ expectations. Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most effective and efficient solutions. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2019 the net sales was SEK 6.3 billion. In the last years the division has transformed through 4 important acquisitions. Please read more at www.husqvarnacp.com/se Visa mindre

Supply chain planner

Ansök    Jan 18    Husqvarna AB    Logistikingenjör
Our S&OP; Department was created with main objective to secure delivery performance and customer satisfaction. For us at Husqvarna the customer experience is everything and we have today a dedicated team working to ensure delivery upon this. A team that we now are as we’re looking for a Supply Chain Planner that has the same passion for customer satisfaction as we do. Why you should consider this? As a Supply Chain Planner you will join a team of 5 great ... Visa mer
Our S&OP; Department was created with main objective to secure delivery performance and customer satisfaction. For us at Husqvarna the customer experience is everything and we have today a dedicated team working to ensure delivery upon this. A team that we now are as we’re looking for a Supply Chain Planner that has the same passion for customer satisfaction as we do.
Why you should consider this?
As a Supply Chain Planner you will join a team of 5 great colleagues in the Construction Division in Jonsered. This is a team with high diversity driven by the common ambition to work with continuously improvements. As a part of this team you will be given the opportunity to grow in your profession due to the responsibility given. The work is done in a global context with colleagues and customers from all over the world. We’re also a team that likes to support each other and have fun together
What you will be doing here
As a Supply Chain Planner you will be working to further optimize customer service level and to be ultimately responsible for driving the defined Supply Chain process for products throughout the business category Concrete Sawing & Drilling. This position will directly secure delivery performance according to targets in order to serve our customers’ expectations and ultimately be responsible for the performance from central distribution centers as well as being the single point of contact for the factories and external suppliers.
Main objectives and deliverables:
- Contribute to improving our business performance from a supply chain perspective
- Secure delivery performance vs inventory turnover and total supply chain cost
- Plan replenishment of products across the Distribution Center network
- Analyze supply plans ensuring factories and suppliers are provided with correct information
- Place and monitor orders upon factories and external suppliers based upon agreed lead times
- Drive organization towards optimum customer service level and working capital performance
- Have direct contact to S&OP; Team Leader, Product Managers and Customer Service
Who you are?
In order to succeed in this role you need to have experience in supply planning and inventory management. You should also have a as strong business acumen and customer focus mentality with the ability to convert analytical conclusions to tangible and result oriented actions. You will belong to a team but it’s important that you have the ability to work independently with a structured way of working. Since the role will cover a lot of data it’s important that you have strong analytic skills with a result- and solution oriented approach.
Required:
- Bachelor Degree within Supply Chain Management or other relevant field
- Minimum of 2 years’ experience with similar tasks
- Strong knowledge in Excel
- Fluent English both spoken and written
- A strong passion for data
Desired:
Experience of Power BI and other similar tools for data management
The Application
Can you see yourself as a part of this team? If so, send us your resume latest by January 29th , 2021.
For more questions regarding the position please contact:
Hiring Manager – Lari Rinnemaa, [email protected]
For more information about the recruitment process or the position, please contact:
Recruiter – Åsa Carlberg, [email protected]
About Husqvarna Group and Construction Division
Read more about us here: http://husqvarnagroup.com Visa mindre

Program & Transformation Leader

Ansök    Mar 19    Husqvarna AB    Logistikingenjör
Husqvarna Construction has during the last years had an organic growth and expansion due to various strategic important acquisitions. To ensure future competitiveness and return on investments we are expanding our Supply Chain and Logistics team with a new Supply Chain Program and Transformation Leader. In this role you will be part of a new department which is responsible to define and implement, the Supply Chain & Logistics strategy and processes. The d... Visa mer
Husqvarna Construction has during the last years had an organic growth and expansion due to various strategic important acquisitions. To ensure future competitiveness and return on investments we are expanding our Supply Chain and Logistics team with a new Supply Chain Program and Transformation Leader.
In this role you will be part of a new department which is responsible to define and implement, the Supply Chain & Logistics strategy and processes. The department works cross-functional and with all product categories as well as with the sales organization of the Husqvarna Construction division.
Work description
As a Program & Transformation Leader you will be responsible for implementing and driving supply chain & logistic programs based on the priorities and strategy agreed. You will coordinate and align work between multiple functions and teams. Among your task will be to create a understanding and engagement for the program among internal functions and for some programs even cross-division to support the implementation success and change management.
Key work tasks
Support end to end supply chain strategy development and implementations via programs that have scope technical rollouts and process re-design
Conduct assessments, gather input to firm up the priorities for implementation of the supply chain strategy
Design project roadmap and implementation of work streams
Take ownership of projects/program implementations, improvements and results
Define program parameters with input from stakeholders, design and testing , finetuning (if applicable) and implementation
Implement a program development cycle and use skills and expertise to choose the right tools or methods to accomplish the goals
Drive continuous improvement workshops and create the transparency and road map towards implementation in an international environment cross functional.You will report to the Construction S&OP; & Logistics Process Director and the position is based in Jonsered, the Husqvarna Construction Head office in Sweden.
Your profile
Relevant background
Bachelor or Master’s degree in PMO, Engineering, Supply Chain or equivalent
3-5 years’ work experience in project management or experience with implementing supply chain related programs
Good understanding of IT planning tolls
Good understanding of statistics and with analytical skills and knowledge of Power BI and/or similar tools
Good skills in Microsoft programs
Experience working in a cross-functional complex organization with good results
Fluent in English, written and spoken
Experience working in a global context is desirable
Industry knowledge is desirableAs for your personal skills you are a self-driven team-player with a result-oriented mindset. You possess good project leadership skills and have a service minded and flexible approach. You have a holistic perspective and an analytical mindset which makes it easy for you to understand how things are connected and know how to develop and implement strategies effectively. As this role includes many interactions you need to be good at building and maintaining relationships, have excellent communication skills and an ability to adapt to different cultures. Moreover, we believe you are comfortable to challenge peoples mindsets in order to meet set goals.
Your personality in combination with relevant experiences is of importance for this role.
Your application
Send your application including resumé and personal letter. Last day to apply is April 5, 2021.
For questions regarding the position please contact:
Hiring Manager – Sinziana Manitiu, [email protected]
For questions regarding the recruitment process, please contact:
Recruiter – Amanda Augustsson, [email protected]
Union representatives :
Soili Johansson – Unionen, 036-14 62 08, [email protected]
Fredrik Lindström – Sveriges Ingenjörer; Akademikerföreningen (Represents all Saco) 036-14 74 29, [email protected]
Husqvarna Group
Do you want to read more about Husqvarna Group and our Construction division? Please go to www.husqvarnagroup.com Visa mindre

R & D Lead Engineer

Do you want to play an important role in the future development projects transforming the portfolio to include electric, battery and alternative fuels? R&D is hiring a Lead engineer to be a part of the team developing and maintaining Husqvarna’s Floor Saw portfolio. Together with our system, design, electrical, test/verification engineers. As a lead engineer you are responsible for R&D project deliveries and activities required in this process (e.g.): - Cr... Visa mer
Do you want to play an important role in the future development projects transforming the portfolio to include electric, battery and alternative fuels?
R&D is hiring a Lead engineer to be a part of the team developing and maintaining Husqvarna’s Floor Saw portfolio. Together with our system, design, electrical, test/verification engineers.
As a lead engineer you are responsible for R&D project deliveries and activities required in this process (e.g.):
- Create technical specifications
- Plan/lead test and verification activities
- Lead risk and DFMEA analyses
- Recommend design solutions
- Lead the R&D project team but also manage your own deliveries
- Drawing and concept reviews
This position requires a broad background and a genuine technical interest with an interest to learn about new technology areas. As well as experience with mechanical components and combustion engines your expertise definitely spreads into electrical motors, battery products and connectivity.
Meritorious is knowledge within:
- Battery systems and integration
- Connectivity
- Production engineering
- Functional safety and system compliance
- Technical investigations and technical specification
- Technical project management
What we can offer in this position
You will build a broad network both internally within Husqvarna and externally among suppliers to achieve the best results. The team work very closely with our production facilities in USA and China, thus international travelling is required a couple of times a year.
You will be part of a dedicated and experienced team working close to our products and you will experience hands-on work in our own workshop, where we build and test both prototypes and finished products.
Your application
Can you envision yourself being apart of this? If so, apply as soon as possible but no later then January 10th. We apply ongoing selection.
If you have any questions regarding the position please contact Johan Tera [email protected] and if you have any questions regarding the recruitment process please contact Åsa Carlberg [email protected] Applications are accepted in either English or Swedish.
Union representatives:
Unionen: Soili Johansson – [email protected]
Sveriges Ingenjörer, Akademikerföreningen: Cameron Rad (representerar alla fackföreningar hos SACO – [email protected]
What happens after you applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.

About Husqvarna
For more than 325 years we have driven innovation and technology development exceeding end-customers’ expectations. Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most effective and efficient solutions. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2019 the net sales was SEK 6.3 billion. In the last years the division has transformed through 4 important acquisitions. Please read more at www.husqvarnacp.com/se Visa mindre

Postombud sökes på heltid för ett kortare uppdrag!

Är du på jakt efter din nästa utmaning? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo? Är du noggrann samt arbetsvillig? Då har vi tjänsten för dig! Du kommer att arbeta ute hos vår kund som postombud i deras företagscentrum i Partille. Vår kund är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Dina arbetsuppifter kommer innebära pakethanteringen i form av sortering samt att du kan behöva leverera paket ... Visa mer
Är du på jakt efter din nästa utmaning? Gillar du att arbeta fysiskt och i ett högt tempo? Är du noggrann samt arbetsvillig? Då har vi tjänsten för dig!

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som postombud i deras företagscentrum i Partille. Vår kund är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Dina arbetsuppifter kommer innebära pakethanteringen i form av sortering samt att du kan behöva leverera paket hem till kunderna, vilket gör det viktigt att du har B-körkort och en god körvana.

Vi ser gärna att du är en noggrann och flexibel person alltid ser till att få sitt arbete gjort. Vi värdesätter högt att det ska vara rätt person för tjänsten vilket gör att vi välkomnar dig med din ansökan oavsett om du är ute efter ett extrajobb eller en heltidstjänst, vänligen specificera i din ansökan vilken form av anställning som du är intresserad utav. Vi ser gärna att du kan börja omgående.

Arbetstiderna kommer vara förlagda måndag-fredag, 7:30-16:00 alternativt 11:30-20:00. Uppdraget är på heltid med start omgående. Uppdraget är tänkt att löpa på till sista mars med ev. möjlighet för förlängning.

För uppdraget kommer du att vara anställd via Student Consulting men uthyrd som konsult till vår kund.

Din profil
Tjänsten passar dig som:
- Tidigare erfarenhet av pakethantering i form av paketsortering eller motsvarande.
- Innehar B-körkort
- Har en god fysik
- Är noggrann och initativtagande
- Har goda kunskaper i affärsystemet Pablo är meriterande


Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Produktionsledare

Har du arbetat inom produktion tidigare och känner att du vill ta nästa steg i din utveckling? Vi söker en produktionsledare till vår samarbetspartner ute i Sävedalen. Det dagliga arbetet går ut på att man arbetar i produktionen samtidigt som man motiverar arbetsgruppen till att nå de uppsatta målen. Det ingår även lite administrativa arbetsuppgifter som återrapportering till närmsta chef. Huvudfokus kommer vara på att skapa en fungerande arbetsgrupp som g... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare och känner att du vill ta nästa steg i din utveckling? Vi söker en produktionsledare till vår samarbetspartner ute i Sävedalen. Det dagliga arbetet går ut på att man arbetar i produktionen samtidigt som man motiverar arbetsgruppen till att nå de uppsatta målen. Det ingår även lite administrativa arbetsuppgifter som återrapportering till närmsta chef. Huvudfokus kommer vara på att skapa en fungerande arbetsgrupp som gemensamt strävar åt samma mål.

Arbetet är förlagt måndag-fredag kl. 07–16. Tjänsten är tänkt att starta i februari men urval sker löpande.


Din profil

Krav:

- Erfarenhet från arbete i produktion minst 1 år
- Behärskar svenska flytande i tal och skrift
- Goda datorkunskaper

Som person är du driven och ser till att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du står för att det skall finnas en god gemenskap och ser till att det upprätthålls i din arbetsgrupp. Du motiveras av att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Du är ödmjuk med rättvis och gillar att inspirera andra till att utföra ett bra arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Junior calculation engineer - Dust and Slurry Management Equipment

Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, generating an EBIT of about 13%. We globally serve 4 main business segments: Concre... Visa mer
Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, generating an EBIT of about 13%.
We globally serve 4 main business segments: Concrete Surfaces & Floors, Concrete Sawing & Drilling, Light Demolition and Natural Stone. Our equipment and related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges. We do business in over 100 countries and have employees in 40 countries..
Your Mission
Our mission for the Dust and Slurry Product Area is to be the innovation market leader in protecting our customers from exposure to dust and slurry on construction job sites. The Dust and Slurry Engineering Team is located in our headquarter in Gothenburg, Sweden and consists of 11 highly engaged mechanical-, electrical-, prototype- and testing engineers. You report to the R&D Manager Dust and Slurry Management Equipment..
Your mission is to contribute in expanding our technical leadership though innovative and competitive solutions to suppress, collect and dispose dust and slurry as well as cleaning air.
This is a temporary employment until June-2021
Your Responsibilities
Execute and contribute in technical research and product development projects both internally and with external partners.
Proactively serve dust and slurry engineers with CFD simulations in relation to our machines or sub-systems within vacuum cleaners, cyclones, vents, filters, etc
Define and execute CFD simulation for design validation together with evaluate improvement areas
Work as technical project leader for specific projects mainly in the interface between technology development applied product development.
Proactively support the definition and execution of technology- and feature roadmaps to secure market leadership.
Proactively contribute to the product areas IP and Patent Management
Represent the company as a technical expert in internal and external networks and forums
Understand end customers´ as well as compliance needs and translate them into solutions which create value.
Stays up to date with relevant research progresses at universities and industry and identifies areas of interest for Husqvarna.

Your Technical Skills and Experiences
Junior engineering experience from relevant product systems (vacuum cleaners, cyclones, vents, filters, etc) or disciplines (fluid dynamics, particle separation, filtration, etc.) is a benefit
Junior experience in product development methodologies and processes.
Junior experience in Lean Agile Product development is a benefit
Aerodynamics knowledge and experience in CFD simulations
Experience in simulation programs, ANSYS and STAR-CCM+
Education. B.SC, MSc degree or equivalent work experience
Catia V5 and Smarteam experience or equivalent program experiencePersonal Profile
You are self-motivated, creative and an innovative team player
Objective focused with a positive driving and collaborative attitude
Creative, innovative and visionary with good analytical skills and the ability to structure the work
Able to quickly build up a personal network of sustainable relations within and outside the organization
Enjoys to be hands-on in our engineering workshops and testing sites
Fluent in English, Swedish is a benefitHow to Apply
Last day for application 13th Sep 2020

For more information about the recruitment process or the position, please contact:
Hiring manager – Christian Nyberg, [email protected], mobile. +46 728551445


Union representatives:
Unionen: Malin Björnberg - [email protected]
Sveriges Ingenjörer: Vladimir Gutic - [email protected] Visa mindre

CAD konstruktör av miljöprodukter

Ansök    Sep 18    E.H.C. Teknik AB    Produktutvecklare
EHC erbjuder dig en spännande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt privatägt bolag med korta beslutsvägar och bra stämning. EHC har dotterbolag i Belgien och Tyskland där vi har bra arbets- och informationsutbyte för våra gemensamma kunder. Vi bedriver tillverkning i ren verkstadsmiljö där du har lätt att följa med utvecklingen av löpande och kundspecifik tillverkning. Du kommer in i ett roligt skede med mycket förändringar där vi ser att du gärna vi... Visa mer
EHC erbjuder dig en spännande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt privatägt bolag med korta beslutsvägar och bra stämning. EHC har dotterbolag i Belgien och Tyskland där vi har bra arbets- och informationsutbyte för våra gemensamma kunder. Vi bedriver tillverkning i ren verkstadsmiljö där du har lätt att följa med utvecklingen av löpande och kundspecifik tillverkning.
Du kommer in i ett roligt skede med mycket förändringar där vi ser att du gärna vill vara med och påverka företagets fortsatta expansion.
Vi är ett team på dryga 10 personer som arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa service och både vi och kunderna skall få arbeta i bra miljö.
I denna tjänst stimuleras ditt tekniska intresse samtidigt som du får utveckla spännande miljöinriktade produkter.
Tjänsten innebär framtagande av ritningsunderlag till vår egen produktion samt kreativa kundanpassade lösningar till både nya och befintliga kunder.

Vi söker dig som:


· Är genuint intresserad av CAD och lösningsorientering
· Har ett tekniskt intresse med god materialkännedom samt är problemlösningsorienterad och är flexibel för uppkommande lösningar till kund
· Har en god ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma och presentera värdet av olika affärsmöjligheter.
· Kan utveckla och underhålla produkter i vårt CAD program, Solid Edge.
· Det är viktigt att du är en lagspelare och besitter god förmåga att samarbeta med kollegor för att hitta bra lösningar.
· Har erfarenhet av att själv planerar och disponerar din egen tid.
· Väl dokumenterade datorkunskaperDu kommer att arbeta på huvudkontoret i Partille.


Vad erbjuder vi:
· en unik miljöprodukt där vi är marknadsledande
· ett expansivt och internationellt företag
· intressanta och självständiga arbetsuppgifter
· ett mycket varierande arbete i en prestigelös teknikmiljö


Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Urval och eventuell kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden. För mer information om oss besök gärna vår hemsida: www.ehcteknik.comÖvrig information
· START: Omgående eller enligt överenskommelse
· OMFATTNING: Heltid, Tillsvidare anställning, 6 månaders provanställning
· ARBETSTIDER: Kontorstider
· LÖN: enligt överenskommelse
· PLACERING: Partille


Om arbetsgivaren
EHC Teknik ab utvecklar, tillverkar och marknadsför partikelfilter till fordon sedan 1983. Produkterna används inom verkstad, produktion och entreprenad mm.
Vi löser kundernas avgasproblem och ser det som en utmaning att finna enkla anpassningar.
EHC Teknik ab är ett företag med traditioner och långa relationer inom verkstad/industri. Vi har dotterbolag i Europa och säljer genom distributörer till hela världen.
Vi utvecklar produkter efter kundens behov och utmanas till att finna användningsbara lösningar. Visa mindre

Geodatasamordnare till Partille kommuns geodatagrupp

Ansök    Sep 22    Partille kommun    GIS-ingenjör
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Mark- och exploateringsenheten är en del av Samhällsbyggnadskontoret (SBK) och arbetar strategiskt med översiktlig samhällsplanering, , exploateringsfrågor, markförvalt... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Mark- och exploateringsenheten är en del av Samhällsbyggnadskontoret (SBK) och arbetar strategiskt med översiktlig samhällsplanering, , exploateringsfrågor, markförvaltning, samt GIS-, kart- och mätfrågor. Enheten arbetar i tät samverkan med SBK och de andra kommunala förvaltningarna för att främja utbyggnad av lokaler för skola, vård och omsorg och annan kommunal- och offentlig service i takt med samhällets behov.

Geodatagruppen, som är en del av Mark- och exploateringsenheten, arbetar huvudsakligen med att upprätta nybyggnadskartor och andra kartprodukter, inmätningar och utstakningar, uppdatering av kartdatabasen samt andra databaser och register, uppdatering av den interna kartapplikationen samt med att bistå övriga avdelningar, kommunen och externa kunder med kartor och GIS-analyser.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en geodatasamordnare som gemensamt med kollegorna i gruppen arbetar för att skapa nytta för kommunens invånare och medarbetare. Tjänsten har en samordnande karaktär och arbetsuppgifterna består i huvudsak av att samordna, driva och utveckla kart- mät- och GIS-verksamheten i kommunen.

Som geodatasamordnare ansvarar du för att fördela arbetet i gruppen samt handleda kollegor i olika arbetsuppgifter. Du är också gruppens systemadministratör för geodatarelaterade produkter samt ansvarig för avdelningens programlicenser. Du handlar upp och håller kommunens flygbilder uppdaterade. I tjänsten ingår att verka för ett gott samarbete med IT-avdelningen i frågor gällande servrar och databaser samt för administration av geodata-relaterade system. Du kommer också att delta i externa nätverk, ansvara för geodataavtal med externa parter och vara ett stöd i aktuella delar av budgetarbetet.

KVALIFIKATIONER
Är du vår blivande geodatasamordnare? Vi söker dig som tar ett övergripande ansvar och ser helheten i kommunens geografiska system och programvaror.

Du har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet av GIS-relaterade arbetsuppgifter. Du har dokumenterad arbetsvana i Esri:s produkter (ArcMap, ArcGIS Server och Agol) och gärna i Sokigos produkter. Arbetsvana i FME Desktop står högt på önskelistan liksom erfarenhet av Geosecma och webgis-plattformen Hajk. Det är meriterande om du har vana i databasmiljöer som ArcSDE samt relationsdatabaser som Oracle och MS Server. Erfarenhet av arbete i open source-miljöer som Geoserver och PostGIS och Postgre är också meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av en samordnande roll sedan tidigare.

Som person uppskattar du samarbete och relaterar till kollegor och samarbetspartners på ett lyhört och smidigt sätt. Du är duktig på att skapa goda arbetsrelationer. Du har självinsikt och handlingskraft, tar eget ansvar och är lösningsorienterad. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga, kunskap och intresse.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering vilket innebär att urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Säljare och Tekniker för Visualiseringsindustrin

Ansök    Aug 21    Austman Consulting AB    Elektrotekniker
Austman Consulting AB är ett bolag baserat i Göteborgsregionen som arbetar inom visualiseringsindustrin. Vi erbjuder tjänster som försäljning, projektledning, design, marknadsföring, installation, service och support. Våra kunder finns inom ett stort antal olika affärsområden. Då efterfrågan på vår produkter ökar så har vi behov av att förstärka vårt team med med både sälj- och installationskompetens. Vi kan även tänka oss att skapa traineeprogram för bliv... Visa mer
Austman Consulting AB är ett bolag baserat i Göteborgsregionen som arbetar inom visualiseringsindustrin. Vi erbjuder tjänster som försäljning, projektledning, design, marknadsföring, installation, service och support. Våra kunder finns inom ett stort antal olika affärsområden.
Då efterfrågan på vår produkter ökar så har vi behov av att förstärka vårt team med med både sälj- och installationskompetens. Vi kan även tänka oss att skapa traineeprogram för blivande försäljare och tekniker.
Vi arbetar i hela Norden med tyngdpunkt på Sverige. Då det förekommer resor i arbetet förutsätter vi att du har B-körkort. Våra leverantörer finns över hela världen varför kunskap i svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt. Vi förutsätter vidare att den sökande har kunskap i MS Office.
Visualiseringsindustrin är under ständig utveckling och vårt mål är att vara i framkant och erbjuda det senaste och bästa till våra kunder.
Tycker du att detta verkar spännande så hör gärna av dig! Visa mindre

Maskinkonstruktör till Techcon i Göteborg

Vill du vara med och bidra till en förbättrad arbetsmiljö?  Techcon är ett maskinbyggande företag med fokus på att förbättra arbets-/ produktionsmiljö för små och stora företag inom varierande brancher, där flesta kunderna återfinns inom tillverkningsindustrin. Techcons värderingar är utveckling, engagemang, arbetsglädje och kundnöjdhet där det genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi har skapat en kultur som uppmuntrar individuell utveckling. Vi lägger stort fo... Visa mer
Vill du vara med och bidra till en förbättrad arbetsmiljö? 
Techcon är ett maskinbyggande företag med fokus på att förbättra arbets-/ produktionsmiljö för små och stora företag inom varierande brancher, där flesta kunderna återfinns inom tillverkningsindustrin.
Techcons värderingar är utveckling, engagemang, arbetsglädje och kundnöjdhet där det genomsyrar vårt dagliga arbete. Vi har skapat en kultur som uppmuntrar individuell utveckling. Vi lägger stort fokus på att hitta varje individs styrka och drivkraft för att skapa engagemang i organisationen. Det viktigaste av allt är att vi ska sprida arbetsglädje och engagemang dels inom företaget men även till våra samarbetspartner och kunder.
Vi söker nu en maskinkonstruktör som kan vara med och bidra till vår positiva utveckling.
Om arbetet:
I rollen som maskinkonstruktör på Techcon kommer du att få en unik möjlighet att få vara delaktig i små och stora projekt hela vägen från projektstart till leverans. Du kommer att arbeta tillsammans med kreativa och engagerade konstuktörer med varierande erfarenhet i en platt organisation, med närhet till tillverkning och montering. 
Arbetsuppgifter:
- Konstruera kundanpassade lösningar.
- Samarbeta med sälj-, projektledare och inköp.
- Arbeta enligt Techcons projektplaneringsverktyg och struktur.
- Vid behov delta i kundbesök.
- Vid eget intresse hjälpa till med montering.
Vem är du?
Det är din personlighet och drivkraft som är avgörande för oss. Därför är det viktigt att du trivs i en företagskultur med högt i tak och korta beslutsvägar. Varje medarbetare uppmuntras att ta egna initiativ och ansvar för sin egen och därmed företagets utveckling.
För att trivas och passa in i kostruktörsrollen hos oss bör du ha teknikintresse och praktisk verkstadserfarenhet kombinerat med förmåga att konstruera fungerande helhetslösningar, med tonvikt på mekanik, baserat på kundernas varierande behov. 
Kvalifikationer:
- Teknisk utbildning (KY, högskola, universitet).
- Praktisk erfarenhet från verkstad eller mekande.
- Datorvana och förmåga att utvecklas inom CAD, Solidworks meriterad.
- Praktisk materialkunskap.
Om Techcon:
Techcon är ett tillväxtföretag. Techcon har inget uttalat mål att bli störst, men med lyckade projekt-leveranser, nöjda kunder och ett etablerat samarbete med större aktörer har Techcons verksamhet ökat i omfattning de senaste åren. Vi fortsätter att prioritera kvalitet och uppmanar kollegor till kreativt arbete. 


Sök tjänsten idag!
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Vi ser fram emot att höra från dig!
Ansökan skickas till: [email protected] Visa mindre

Laboratory Engineer - Dust and Slurry Management Equipment

Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, generating an EBIT of about 13%. We globally serve 4 main business segments: Concre... Visa mer
Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, generating an EBIT of about 13%.
We globally serve 4 main business segments: Concrete Surfaces & Floors, Concrete Sawing & Drilling, Light Demolition and Natural Stone. Our equipment and related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges. We do business in over 100 countries and have employees in 40 countries..
Your Mission
Our mission for the Dust and Slurry Product Area is to be the innovation market leader in protecting our customers from exposure to dust and slurry on construction job sites. The Dust and Slurry Engineering Team is located in our headquarter in Gothenburg, Sweden and consists of 11 highly engaged mechanical-, electrical-, prototype- and testing engineers. You report to the R&D Manager Dust and Slurry Management Equipment..
Your mission is to contribute in expanding our technical leadership though innovative and competitive solutions to suppress, collect and dispose dust and slurry as well as cleaning air.
Your Responsibilities
Proactively develop test methods to validate product requirements
Developing test plans in new projects and support pre-development activities
Develop, assembly and maintain testing rigs
Understand product standards in relation to Dust and Slurry machines to create test methods and plans to validate standard requirements
Execute the testing activates according to plan, and document testing procedure and results.
Represent the company as a laboratory engineer in internal and external networks and forums
Understand end customers´ as well as compliance needs and translate them into solutions which create value.

Your Technical Skills and Experiences
Engineering experience from relevant product systems (vacuum cleaners, cyclones, vents, filters, etc) or disciplines (fluid dynamics, particle separation, filtration, etc.) is a benefit
Experience in testing methodologies and processes in relation to above product systems
Fluent in English, Swedish is a benefit

Personal Profile
Value the team’s success higher than the own
Objective focused with a positive driving and collaborative attitude
Creative, innovative and visionary with good analytical skills and the ability to structure the work
Able to quickly build up a personal network of sustainable relations within and outside the organization
Enjoys to be hands-on in our engineering workshops and testing sites

How to Apply
We are looking for your application to …..
Last day for application 13th Sep 2020
For more information about the recruitment process or the position, please contact:
Hiring manager – Christian Nyberg, [email protected], mobile. +46 728551445


Union representatives:
Unionen: Malin Björnberg - [email protected]
Sveriges Ingenjörer: Vladimir Gutic - [email protected] Visa mindre

Senior Engineer for Automotive Industry

Ansök    Jan 24    Sebratec AB    Fordonsingenjör
Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team. Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients. We strongly believe that high performance comes from having fun at work, ... Visa mer
Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.
Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.
We strongly believe that high performance comes from having fun at work, and the courage to think outside the box.

Come and join us! Sebratec always place a lot of focus on personality, but believe also that you have the following qualifications:

· B. Sc. in Electrical Engineering, Mechatronics, Automations or equivalent experience
· General knowledge in car technology and electrical drives propulsion in cars is meritorious
Good Knowledge in Catia V5 and Teamcenter
· Drivers license for Cars
· Good knowledge in Swedish and English, both oral and in written
· Good knowledge in MS Office applications
· Strong ability for cross functional and multicultural teamwork


As a person we believe that you have the ability to search for complex information, thanks to your analytical skills and curiosity. You are well-organized, structured and proactive in your individual work. Yet you're able to share your experience with the team. We also believe you are service minded with a technical interest. As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development.

The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your line organization.

You will work close to project managers, system developers, technology leaders as well as the development and verification teams.
Daily contact with suppliers to secure feasibility of chosen technical setup. Visa mindre

Automationsingenjör till Consat Engineering AB, Göteborg

Din första arbetsdag på Consat   Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat.  Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarad... Visa mer
Din första arbetsdag på Consat
 
Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat. 
Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade du egentligen på de olika frågorna? Hur reagerade de när du ärligt svarade att du inte hade så mycket kunskap om Inventor? Du ser Pär komma ner för trapporna och gå mot dörren. Han får syn på dig och ler.
Just det! Tanken återkommer till dig likt en strömbrytare som slås på. Det är ju det som Consat handlar om. Du minns tillbaka till dina två intervjuer, en med Niklas och en med Pär. Två separata intervjuer men budskapet var detsamma. Du är här för vad du kan bidra med till Consat. Inte bara kunskapsmässigt, utan även personmässigt. Du minns att Niklas sken upp när du förklarade att du inte vet var du är om 5 år.
”Okey, men då tar vi det snacket om 5 år istället!” sa Niklas och ni skrattade ihop. 
Det sitter i väggarna på Consat. Öppenhet. Att vara genuin. Att du kan komma med vilken fråga eller vilket önskemål som helst här. Du skall arbeta med det du vill arbeta med. Det är därför du inte har anställts för ett specifikt projekt. Du är här för att du delar Consats passion inom teknik och utveckling.
Där och då släpper nervositeten. Pär kommer in, sträcker fram sin hand och du lägger fram din. Pär ler. 
”Nu kör vi!”
 
Ta chansen att bli vår nästa
Automationsingenjör
Consat stödjer kunder med allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom många olika branscher t.ex. förnybar energi, life science, fordonsindustri och tillverkande industri. Kunderna kan vara både mindre företag och stora internationella koncerner. Som Automationsingenjör på Consat kommer du att arbeta med teknik i form av produktutveckling, specialmaskiner eller produktionsutveckling, där du kan bli engagerad i såväl programmering som idrifttagning. 
Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 
 
"När jag sökte mig till Consat så kände jag till företaget sen gammalt, sedan många år tillbaka egentligen. Jag visste ungefär vad det var för företag och hade sedan lång tid tillbaka ett gott intryck av dem. Jag tyckte att det verkade vara ett trevligt företag.
Det jag gillar mest med Consat är att de är väldigt teknikfokuserade, det finns ett högt teknikkunnande bland de som jobbar där. Och medarbetarna trivs väldigt bra, vilket ger en riktigt go gemenskap. Det är också ett företag som gör det enkelt att ha en bra balans mellan arbetet och privatlivet."
- Niklas Lagergren, Teknikansvarig för Automation
 
Kompetens
Du behöver vara lyhörd för andras åsikter
Vara en bra problemlösare
Ha genuint engagemang och passion för teknik
Erfarenhet inom industriella automationsprojekt
God kännedom om PLC-system och fältbussar, HMI, drivsystem, scada och databaser 
God svenska och engelska i både tal och skrift

 
Upplev Consat tillsammans med oss! 
För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Niklas Kjällström på 0707 - 75 53 65 eller besök oss på https://www.consat.se
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Sökord: produktutveckling, produktutvecklare, specialmaskiner, utvecklingsingenjör, konstruktör, maskinkonstruktör, konstruktion, mekanik, teknik, konsult, ingenjör, CAD, automation, HMI, plc, scada, drivsystem, databas plastkonstruktion, utrustning, mekanik, maskinkonstruktion, Solid Works, Inventor, Pro Engineer, NX, Creo, Catia, mechanical engineer, product development Visa mindre

Systemingenjör till Construction

Har du arbetat som systemingenjör inom maskinkonstruktion tidigare? Vill du utvecklas vidare i en global miljö med spännande produkter? Då har vi tjänsten för dig! Husqvarna Constructions kontor ligger i natursköna Jonsered, bara 15 min med kollektivtrafik från Göteborg. Husqvarna Construction Products erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en miljö där du blir en viktig del i ett ambitiöst och skickli... Visa mer
Har du arbetat som systemingenjör inom maskinkonstruktion tidigare? Vill du utvecklas vidare i en global miljö med spännande produkter? Då har vi tjänsten för dig!


Husqvarna Constructions kontor ligger i natursköna Jonsered, bara 15 min med kollektivtrafik från Göteborg.
Husqvarna Construction Products erbjuder dig ett utmanande och inspirerande arbete.
Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en miljö där du blir en viktig del i ett ambitiöst och skickligt team. Du kommer arbeta i ett företag där din insats märks och påverkar, och möjligheten finns att följa en produkt från idé hela vägen ut till marknaden. Här erbjuds du ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö i ett bolag med ett starkt varumärke.
I Jonsered finns utveckling, marknadsföring, försäljning, service och företagsledning för Husqvarna Construction. Detta innebär korta beslutsvägar och en insyn i hela verksamheten!
 
Om tjänsten
Som Systemingenjör kommer du få en central roll i utvecklingen av Husqvarnas fjärrstyrda demoleringsrobotar med stora möjligheter att påverka vilka teknikval som görs i nästa produktgeneration. De högspecificerade produkterna du kommer att arbeta med är avancerade system bestående av mjukvara, elektronik, hydraulik och mekanik.
Du kommer att ingå i ett team där din roll innefattar en sammanhållande funktion inom mekatronikområdet och en operativ roll inom elkonstruktion.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Konstruktion- och komponentansvar för elsystem
Systemarkitektur och komponentgränssnitt
Funktionsspecifikation inom mjukvara
Kontakt med stöd- och expertfunktioner

 
Husqvarna Construction arbetar med många spännande projekt som du som systemingenjör kommer får vara med och påverka. Du har möjlighet att bidra med konstruktionslösningar som du sedan snabbt kan prova tack vare närheten till produkter och provverksamhet.
 
Relevant bakgrund
Du är Civil- eller högskoleingenjör, troligtvis med inriktning inom mekatronik eller elektroteknik, med erfarenhet av att arbeta som systemingenjör, eller med en stark vilja att ta nästa steg till att bli systemingenjör. Du är duktig på att dokumentera och har troligtvis lätt för att kommunicera på både svenska och engelska.
 
 
Vem är du?
Som person är drivande, analytisk och prestigelös. Du är en person som har lätt för att se helheten samtidigt som du kan dyka ner i detaljer när det behövs. Du sätter ett värde i att vara kreativ och strukturerad och har även förmåga att inspirera och motivera dina kollegor. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget!
 
Din ansökan
Du är välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar till oss senast 7 januari 2020
 
Har du några frågor kring tjänsten vänligen kontakta:
Rekryterande chef -          Tommy Olsson, [email protected]
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta:
Ansvarig rekryterare -          Emma Elofsgård, [email protected]
 
Vad händer efter din ansökan? 
 
När sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi att kontakta dig för en intervju. I samband med detta får du information om upplägget för intervjun samt övriga steg i processen såsom ytterligare intervjuer, tester, referenstagning och introduktion. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten.
  
 
Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, when adding the full year effect of recent acquisitions, generating an EBIT of about 13%.
We globally serve 4 main business segments: Concrete Surfaces & Floors, Concrete Sawing & Drilling, Light Demolition and Natural Stone. Our equipment and related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges. We do business in over 100 countries and have employees in 40. Visa mindre

GIS- ingenjör till Partille kommun

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Till Geodatagruppen söker vi nu en GIS-ingenjör för en tidsbegränsad anställning. Vi vill genom denna tjänst stärka upp och ha tillräckliga resu... Visa mer
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Till Geodatagruppen söker vi nu en GIS-ingenjör för en tidsbegränsad anställning. Vi vill genom denna tjänst stärka upp och ha tillräckliga resurser för utveckling och felsökning av flera av kommunens karttjänster och geografiskt knutna datasystem. Som GIS ingenjör kommer du gemensamt med kollegorna att arbeta för att vi når de bästa lösningarna på ett effektivt och positivt sätt för att skapa nytta för kommunens invånare och andra medarbetare.

I rollen som GIS- ingenjör kommer du att få arbeta med flera av de löpande uppgifterna inom GIS-verksamheten. Arbetet består huvudsakligen av att hålla de geografiskt knutna systemen i ordning så att kommunens övriga verksamheter har tillförlitliga underlag för sina verksamheter. Vidare innebär det att uppdatera databaser och register, hålla den interna kartapplikationen uppdaterad och bistå övriga avdelningen och kommunen med kartor och GIS-analyser i kommunens arbete.

Du kommer även att få arbeta med bland annat:

- Ajourföring av lägenhetsregistret och adressplatser
- Kontrollera fastighetsbildningsärenden i Lantmäteriet modul LINA.
- Digitalisera underlag till den interna kartapplikationen (webgis).
- Uppdatera befintliga lager i den interna kartapplikationen (webgis).
- Rapportera in förändringar av det kommunala vägnätet till NVDB.
- Kartbilagor till mark och exploateringsavtal.
- Bistå ekologerna med kartunderlag vid beställning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig dokumenterad arbetslivserfarenhet från GIS-relaterade arbetsuppgifter och har dokumenterad arbetsvana i Esri´s produkter i ArcGIS. Har du dessutom dokumenterad arbetsvana i FME Desktop är det ett stort plus.

Erfarenhet av nedanstående ser vi som meriterande:
- Kartmodulen Geosecma
- Databasmiljöer såsom Postgre och Oracle
- Open source-miljöer såsom Geoserver och ArcGIS server

I rollen som GIS- ingenjör tycker du om att arbeta med andra människor och att skapa bra arbetsrelationer. Du har självinsikt och handlingskraft, kan anpassa dig efter olika situationer och hittar kreativa lösningar på olika utmaningar i samarbete med dina kollegor. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Elkonstruktör till Consat Engineering, Göteborg

Ansök    Nov 26    Consat Engineering AB    Elkonstruktör
Din första arbetsdag på Consat Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat.  Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade ... Visa mer
Din första arbetsdag på Consat
Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat. 
Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade du egentligen på de olika frågorna? Hur reagerade de när du ärligt svarade att du inte hade så mycket kunskap om Inventor? Du ser Pär komma ner för trapporna och gå mot dörren. Han får syn på dig och ler.
Just det! Tanken återkommer till dig likt en strömbrytare som slås på. Det är ju det som Consat handlar om. Du minns tillbaka till dina två intervjuer, en med Niklas och en med Pär. Två separata intervjuer men budskapet var detsamma. Du är här för vad du kan bidra med till Consat. Inte bara kunskapsmässigt, utan även personmässigt. Du minns att Niklas sken upp när du förklarade att du inte vet var du är om 5 år.
”Okey, men då tar vi det snacket om 5 år istället!” sa Niklas och ni skrattade ihop. 
Det sitter i väggarna på Consat. Öppenhet. Att vara genuin. Att du kan komma med vilken fråga eller vilket önskemål som helst här. Du skall arbeta med det du vill arbeta med. Det är därför du inte har anställts för ett specifikt projekt. Du är här för att du delar Consats passion inom teknik och utveckling.
Där och då släpper nervositeten. Pär kommer in, sträcker fram sin hand och du lägger fram din. Pär ler. 
”Nu kör vi!”
 
Ta chansen att bli vår nästa
Elkonstruktör
Våra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Utmärkande för Consat är vårt proaktiva förhållningssätt och vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande bl.a. kompletta specialmaskiner med avancerad mekanik, PLC, robot och visionteknik.
Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner, du kan också bli engagerad i montage och installation. Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 
Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Du kommer ha möjlighet att påverka din egen utveckling. 
Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 
 
"Det finns många spännande uppdrag och projekt att jobba med hos Consat. Är man intresserad och behöver det, så känns det inte som några problem att få gå en kurs eller utbildning. Det ses bara som positivt att man utvecklas. 
Vi har väldigt bra chefer tycker jag. De är lyhörda och lätta att prata med. Det finns inga stängda dörrar och man behöver inte skicka ett mail två veckor i förväg, utan det är bara att gå in och prata med vem som helst. Det är ett bra klimat på bolaget, och bra kollegor är det också."
- Mattias Eklund, Elkonstruktör
 
Kompetens
Du behöver vara lyhörd för andras åsikter
Några års erfarenhet inom elkonstruktion
Erfarenhet av E-plan P8, Elprocad eller liknande programvaror
Erfarenhet av SISTEMA och maskinsäkerhet är meriterande
God svenska och engelska i både tal och skrift 

 
Upplev Consat tillsammans med oss! 
För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Niklas Kjällström på 0707 - 75 53 65 eller besök oss på https://www.consat.se
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Sökord: produktutveckling, produktutvecklare, specialmaskiner, utvecklingsingenjör, konstruktör, Sistema, elkonstruktör, konstruktion, el, teknik, konsult, ingenjör, CAD, E-plan, Elprocad, elingenjör, electrical engineer, product development, electrical drawing, electrical design Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom Mekanik till Consat Engineering, Göteborg

Din första arbetsdag på Consat  Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat.  Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade... Visa mer
Din första arbetsdag på Consat
 Du stiger in på Consats kontor. Eftersom du har varit här förut tar du höger direkt för att skriva in dig hos Emina i receptionen. Medan du väntar så bläddrar du i det senaste numret av tidskriften ConText, hittar ett uppslag som handlar om deras senaste företagsresa till Schweiz, men tankarna vandrar och du går igenom dina tidigare möten på Consat. 
Du försöker komma ihåg vad som sades under dina två intervjuer. Vad svarade du egentligen på de olika frågorna? Hur reagerade de när du ärligt svarade att du inte hade så mycket kunskap om Inventor? Du ser Pär komma ner för trapporna och gå mot dörren. Han får syn på dig och ler.
Just det! Tanken återkommer till dig likt en strömbrytare som slås på. Det är ju det som Consat handlar om. Du minns tillbaka till dina två intervjuer, en med Niklas och en med Pär. Två separata intervjuer men budskapet var detsamma. Du är här för vad du kan bidra med till Consat. Inte bara kunskapsmässigt, utan även personmässigt. Du minns att Niklas sken upp när du förklarade att du inte vet var du är om 5 år.
”Okey, men då tar vi det snacket om 5 år istället!” sa Niklas och ni skrattade ihop. 
Det sitter i väggarna på Consat. Öppenhet. Att vara genuin. Att du kan komma med vilken fråga eller vilket önskemål som helst här. Du skall arbeta med det du vill arbeta med. Det är därför du inte har anställts för ett specifikt projekt. Du är här för att du delar Consats passion inom teknik och utveckling.
Där och då släpper nervositeten. Pär kommer in, sträcker fram sin hand och du lägger fram din. Pär ler. 
”Nu kör vi!”
 
Ta chansen att bli vår nästa
Utvecklingsingenjör inom Mekanik
 Consat stödjer kunder med allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Vi har kunder inom många olika branscher t.ex. förnybar energi, life science, fordonsindustri och tillverkande industri. Kunderna kan vara både mindre företag och stora internationella koncerner. Som anställd på Consat kommer du att arbeta med teknik i form av produktutveckling, specialmaskiner eller produktionsutveckling. Det kan vara dagens eller morgondagens teknik som du tar dig an i nära samarbete med kompetenta kollegor och kunder.
Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. 
 


"Jag valde Consat för att det kändes som att de hade bra värderingar. Redan under första intervjun märktes det att man verkligen bryr sig om sin personal och att man lägger vikt vid, vad jag tycker är, rätt saker. Det är inte bara fokus på uppdrag utan även att du ska må bra, ha en fritid och hinna värna om familjen. 
Fördelen med att jobba på Consat är att den expertis man har kommer till nytta, det finns gott om roliga uppdrag. 
Det kan vara helt okej att inte veta exakt vad man vill göra, utan bara vilja testa olika saker. Man vet inte vad man är bra på förrän man har testat, och jag kände att det var öppet för mig att utforska det när jag började. "
- Anna Melin, Utvecklingsingenjör
 
Kompetens
Du behöver vara lyhörd för andras åsikter
Vara en bra problemlösare
Ha genuint engagemang och passion för teknik
Några års erfarenhet från liknande roller
Mycket goda kunskaper i Creo, Inventor, Catia eller SolidWorks
God svenska och engelska i både tal och skrift

 
Upplev Consat tillsammans med oss! 
För mer information om oss eller hur vi ser på tjänsten kontakta Niklas Kjällström på 0707 - 75 53 65 eller besök oss på https://www.consat.se
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Sökord: produktutveckling, produktutvecklare, specialmaskiner, utvecklingsingenjör, konstruktör, maskinkonstruktör, konstruktion, mekanik, teknik, konsult, ingenjör, CAD, plastkonstruktion, utrustning, mekanik, maskinkonstruktion, Solid Works, Inventor, Pro Engineer, NX, Creo, Catia, mechanical engineer, product development Visa mindre

Elkonstruktör till Consat

Ansök    Sep 16    Consat    Elektronikkonstruktör
Om ConsatVåra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och var... Visa mer
Om ConsatVåra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i montage och installation. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för sjunde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!Vad gör vi?Vi utvecklar produkter i världsklass.Vi utvecklar morgondagens system för energiproduktion.Vi utvecklar 3D-skrivarteknik.Vi arbetar med konceptutveckling.Vi arbetar med prototypframtagning.Vi utvecklar framtidens produktionsanläggningar.Vi utvecklar specialmaskiner.Vi arbetar med ett eget, unikt visionsystem för produktkontroll, kvalitetsavsyning och robotpositionering. Listan kan göras lång…Utmärkande för Consat är vårt proaktiva förhållningssätt och vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande bl.a. kompletta specialmaskiner med avancerad mekanik, PLC, robot och visionteknik.Om digDu är duktig på att ta fram elkonstruktioner och elunderlag och kan tänka dig att jobba med det vi gör på Consat…Vem är du? Har du jobbat med elkonstruktion till maskiner och utrustning till industrin?Har du teknisk och praktisk bakgrund med minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion?Har du erfarenhet av E-plan P8, Elprocad eller liknande programvaror?Har du erfarenhet av SISTEMA och maskinsäkerhet?Vår värdegrundPå Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver att verka med professionalism och stort engagemang tar vi ansvar för vårt agerande, vi agerar med öppenhet och ärlighet, vi är omtänksamma i mötet med andra och har roligt tillsammans!Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan!KontaktVid frågor kontakta Niklas Kjällström: 031- 340 00 29 eller [email protected]ök gärna www.consat.se för mer information. Visa mindre

Elkonstruktör till Göteborg/Partille

Ansök    Sep 10    CONSAT ENGINEERING AB    Elkonstruktör
Om ConsatVåra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och var... Visa mer
Om ConsatVåra kunder är både uppfinnare, mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i montage och installation. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för sjunde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!Vad gör vi?Vi utvecklar produkter i världsklass.Vi utvecklar morgondagens system för energiproduktion.Vi utvecklar 3D-skrivarteknik.Vi arbetar med konceptutveckling.Vi arbetar med prototypframtagning.Vi utvecklar framtidens produktionsanläggningar.Vi utvecklar specialmaskiner.Vi arbetar med ett eget, unikt visionsystem för produktkontroll, kvalitetsavsyning och robotpositionering. Listan kan göras lång…Utmärkande för Consat är vårt proaktiva förhållningssätt och vår förmåga att ta oss an tvärfunktionella projekt innefattande bl.a. kompletta specialmaskiner med avancerad mekanik, PLC, robot och visionteknik.Om digDu är duktig på att ta fram elkonstruktioner och elunderlag och kan tänka dig att jobba med det vi gör på Consat…Vem är du? Har du jobbat med elkonstruktion till maskiner och utrustning till industrin?Har du teknisk och praktisk bakgrund med minst 5 års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion?Har du erfarenhet av E-plan P8, Elprocad eller liknande programvaror?Har du erfarenhet av SISTEMA och maskinsäkerhet?Vår värdegrundPå Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver att verka med professionalism och stort engagemang tar vi ansvar för vårt agerande, vi agerar med öppenhet och ärlighet, vi är omtänksamma i mötet med andra och har roligt tillsammans!Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan!Sök via länk: https://register.masterhelp.se/candidate/login/1aadf015-b6b1-4ce8-834f-8d733fd3c98b KontaktVid frågor kontakta Niklas Kjällström: 031- 340 00 29 eller [email protected]ök gärna www.consat.se för mer information.Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. Visa mindre

Maskintekniker

Ansök    Sep 23    GARBO FOOD AB    Serviceingenjör, maskin
Garbo Food AB tillverkar glutenfria bageriprodukter sedan 2001. Vi har vår verksamhet i Partille.Vi söker en maskintekninger som kan ge service och laga våra maskiner vid behov.Viktigt med erfarenhet som maskintekniker och gärna också inom el.Gärna erfarenhet av att laga bagerimaskiner.Bra kunskaper i svenska språket är en stor hjälp.Då vi är väldigt upptagna för tillfället så är vi tacksamma om ni mailar/postar om ni har frågor. De som inte respekterar de... Visa mer
Garbo Food AB tillverkar glutenfria bageriprodukter sedan 2001. Vi har vår verksamhet i Partille.Vi söker en maskintekninger som kan ge service och laga våra maskiner vid behov.Viktigt med erfarenhet som maskintekniker och gärna också inom el.Gärna erfarenhet av att laga bagerimaskiner.Bra kunskaper i svenska språket är en stor hjälp.Då vi är väldigt upptagna för tillfället så är vi tacksamma om ni mailar/postar om ni har frågor. De som inte respekterar detta kommer inte att vara aktuella för en anställning. Visa mindre

Konstruktör Power Cutters, Husqvarna Construction i Jonsered

Team Power Cutters behöver förstärkas med en Konstruktör. Vi söker dig som är intresserad att fördjupa dig inom utveckling av kapmaskiner i 3D-CAD. Teamet ansvarar för nyutveckling samt produktvård av Husqvarna Construction Products kapmaskiner. Våra produkter ligger i teknikens framkant då utvecklingen av kapmaskiner påskyndas av en ökad miljömedvetenhet. Som konstruktör i vårt team förväntas du jobba såväl praktiskt som teoretiskt och konstruktion me... Visa mer
Team Power Cutters behöver förstärkas med en Konstruktör. Vi söker dig som är intresserad att fördjupa dig inom utveckling av kapmaskiner i 3D-CAD.

Teamet ansvarar för nyutveckling samt produktvård av Husqvarna Construction Products kapmaskiner. Våra produkter ligger i teknikens framkant då utvecklingen av kapmaskiner påskyndas av en ökad miljömedvetenhet.

Som konstruktör i vårt team förväntas du jobba såväl praktiskt som teoretiskt och konstruktion med kundfokus är en självklarhet för oss.

Teamet består i dagsläget av 12 personer och tjänsten är placerad vid Husqvarna Construction i Jonsered.

Rollen innebär
. Konstruktion av handhållna kapmaskiner i CAD
. Produktvård av befintliga produkter
. Kontakt med såväl lab som produktionsenhet i samband med nyprojekt och produktvård
. Skapa produktstrukturer och monteringsinstruktioner
. Delta i projektteam

Din profil
. Eftergymnasial ingenjörsutbildning
. Minst 2 års erfarenhet som Mekanikkonstruktör där du jobbat med Catia eller annat Cadprogram
. Bra kommunikationsförmåga i både svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet från konstruktion av handhållna maskiner och/eller konstruktion av gjutna detaljer i plast och lättmetall.
Som person är du strukturerad och bra på att planera ditt arbete. Du har lätt för att ta till dig nya kunskaper, är praktiskt lagd och har en stor teknisk nyfikenhet.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV.

http://www.husqvarnagroup.com/sv/karriar/karriarcenter/jobb

Sista ansökningsdag är 2019-09-01.
Intervjuer kan komma att ske löpande och vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner
Rekryterande chef - Daniel Ericson, [email protected]
Rekryterare - Malin Tengelin, [email protected]
Facklig representant Unionen - Malin Björnberg, [email protected]
Facklig representant Sveriges Ingenjörer - Vladimir Gutic, [email protected]Husqvarna Construction Products
Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on user-centric innovation and providing best-in-class service and customer support. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2018 revenue was SEK 5.76 billion, when adding the full year effect of recent acquisitions, generating an EBIT of about 13%.
We globally serve 4 main business segments: Concrete Surfaces & Floors, Concrete Sawing & Drilling, Light Demolition and Natural Stone. Our equipment and related diamond tools are primarily used in the renovation and construction of commercial properties, in infrastructure projects such as highways and bridges. We do business in over 100 countries and have employees in 40.

Husqvarna Group
Husqvarna Group is a global leading producer of outdoor power products and innovative solutions for forest, park and garden care. Products include chainsaws, trimmers, robotic lawn mowers and ride-on lawn mowers. The Group is also the European leader in garden watering products and a global leader in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries. The Group's products and solutions are sold under brands including Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah and Diamant Boart via dealers and retailers to consumers and professionals in more than 100 countries. Net sales in 2018 amounted to SEK 41bn and the Group has around 13,000 employees in 40 countries. Visa mindre

Seniora automationsingenjörer till Göteborg / Partille

Om ConsatVåra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor. Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utv... Visa mer
Om ConsatVåra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor. Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för sjätte året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag! Om dig För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att du har samlat på dig mycket kunskap om industriell automation och brinner för att arbeta med olika tekniker inom automationsområdet. Du har många års yrkeserfarenhet från industriella automationsprojekt Du kan ett eller flera PLC-system och har erfarenhet av fältbussar, HMI, Drivsystem och gärna Scada och databaser.Erfarenhet av industrirobotar eller visionteknik är också nyttigt att ha i rollen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete. En ingenjör hos oss behöver dessutom vara lyhörd för andras åsikter och kunna ta egna initiativ. Därför kommer du ha stor nytta av nyfikenhet och egen drivkraft.Vår värdegrundPå Consat agerar vi med utgångspunkt i våra kärnvärden. Utöver att verka med professionalism och stort engagemang tar vi ansvar för vårt agerande, vi agerar med öppenhet och ärlighet, vi är omtänksamma i mötet med andra och har roligt tillsammans! Vågar du ta chansen att uppleva Consat? Välkommen med din ansökan! Kontakt Vid frågor kontakta Pär Forsberg: 031- 340 00 57 eller [email protected] Besök gärna www.consat.se för mer information.Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. Visa mindre

Konstruktör Mekanik, Lindholmen/Göteborg eller Partille

Om ConsatVåra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utve... Visa mer
Om ConsatVåra kunder är både mindre företag och stora internationella koncerner som vi stödjer med vårt kunnande från koncept till färdig lösning. Kunderna återfinns inom många olika branscher. Vi åtar oss allt från kompletta projekt till enskilda tekniska tjänster. Arbetet utförs på plats hos kund eller från vårt kontor.Hos oss kommer du att samarbeta med kompetenta kollegor som trivs på jobbet. Arbetet kan innebära att ta fram koncept och vara med i utvecklingen av avancerade maskiner. Du kan också bli engagerad i programmering och idrifttagning. Du kommer att ges chansen att påverka din egen utveckling. Vår långsiktiga syn på våra medarbetare har bidragit till att Consat för sjunde året i rad har utsetts till ett av Sveriges 100 Karriärsföretag!Om digFör att trivas med ditt arbete behöver du vara bekväm i sociala sammanhang. Du behöver vara lyhörd för andras åsikter, kunna ta egna initiativ, argumentera för din sak och självklart hitta lösningar som fungerar. Du har god nytta av att ha arbetat praktiskt tidigare; i arbetslivet eller på fritiden. Jobbet innebär ständig problemlösning med växlande förutsättningar, så du bör gilla utmaningar och att kunna ta dig fram till en lösning i olika sammanhang. Hög kompetens, stor professionalism och genuint engagemang är grundförutsättningar. Vi tror att Du bör ha minst 5 års yrkeserfarenhet från liknande roller. Mycket goda kunskaper i Creo, Inventor, Catia eller SolidWorks är också viktigt. Bra tal och skrift i både svenska och engelska är en nödvändighet för att lösa dina uppgifter. Arbetet utförs hos våra kunder i regionen eller från något av våra kontor på Lindholmen eller i Partille beroende på vad som passar bäst. På Consat lägger vi alltid stor vikt vid matchningen mellan Dig och kundernas behov och du har många vassa kollegor att umgås med, lära av och samarbeta med. Vi arbetar hårt med att du skall känna dig trygg i din roll så att du skall känna vardagsglädje, vara kreativ och inte minst få utrymme att bygga goda relationer. Vår kontinuerliga medarbetardialog utvecklar våra förmågor och kompetenser med hänsyn till både verksamhet och individ. Vårt sätt att vara genomsyras av långsiktighet och omtänksamhet. Det påverkar hur vi möter varandra, våra kunder och inte minst hur vi tänker framåt. Ta chansen att uppleva Consat!Ansök via länken:https://register.masterhelp.se/candidate/login/b193c56c-b91a-470f-bb3b-eadc35b82fb0 KontaktVid frågor kontakta Niklas Kjällström på Consat telefon: 031- 340 00 29. För mer information om oss besök www.consat.se.Consat har varit verksamt sedan 1986 och är ett av Sveriges största privatägda ingenjörs- och teknikkonsultbolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Norge och Kanada. Vi är framstående inom mekanik, elektronik och mjukvara, automation, robotteknik, visionteknik, telematik och inte minst inom miljöteknik. Vår styrka ligger i att genomföra tvärfunktionella och innovativa projekt inom produkt- och produktionsutveckling. Visa mindre

Senior Engineer for Automotive Industry

Ansök    Aug 13    Sebratec AB    Fordonsingenjör
Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.We strongly believe that high performance comes from having fun at work, an... Visa mer
Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.We strongly believe that high performance comes from having fun at work, and the courage to think outside the box. Come and join us! Sebratec always place a lot of focus on personality, but believe also that you have the following qualifications:· B. Sc. in Electrical Engineering, Mechatronics, Automations or equivalent experience · General knowledge in car technology and electrical drives propulsion in cars is meritoriousGood Knowledge in Catia V5 and Teamcenter· Drivers license for Cars· Good knowledge in Swedish and English, both oral and in written· Good knowledge in MS Office applications· Strong ability for cross functional and multicultural teamworkAs a person we believe that you have the ability to search for complex information, thanks to your analytical skills and curiosity. You are well-organized, structured and proactive in your individual work. Yet you're able to share your experience with the team. We also believe you are service minded with a technical interest. As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development.The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your line organization.You will work close to project managers, system developers, technology leaders as well as the development and verification teams. Daily contact with suppliers to secure feasibility of chosen technical setup. Visa mindre

Projektingenjör

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av Planeringsavdelningen och Tekniska avdelningen. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata/park, VA, Traf... Visa mer
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av Planeringsavdelningen och Tekniska avdelningen. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata/park, VA, Trafik och Renhållning. Tjänsten är placerad direkt under avdelningschefen för Tekniska avdelningen.

Hos oss på Partille kommun finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu planeras för en ny stadsdel med 500 bostäder och ett nytt centrum i Öjersjö. Det planeras även för utvidgning av Partille centrum söder om E20 som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektingenjör på Tekniska avdelningen stödjer du projektledarna med det dagliga projektarbetet. Du kommer att arbeta nära organisationens projektledare för allehanda sysslor som behövs för projekt inom Samhällsbyggnad. Dina arbetsuppgifter kommer vara att:
• Biträda projektledarna i alla förekommande projektledaruppgifter i form av genomförande och dokumentation.
• Biträda projektledarna med projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, riskhantering och kontrollprogram.
• Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, entreprenörer, fastighetsägare samt övriga intressenter.
• Hålla i egna utredningar samt mindre infrastrukturprojekt i både projektering och byggnation.
• Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
• Administrera gällande ramavtal samt delta i framtagandet av nya ramavtal för tjänster inom projektering och byggnation.
• Administrera kommunens projektverktyg Antura.
• Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.


KVALIFIKATIONER
• Har civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad alternativt annan för arbetsgivaren relevant examen.
• Teknisk kompetens samt intresse för att arbeta inom samhällsbyggnad.
• Goda språkkunskaper i både svenska och engelska.
• Innehar B-körkort.
• Har mycket god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet.
• Kunskaper i AutoCAD är meriterande.

Rollen som projektingenjör kräver att du har en god samarbetsförmåga och har god kommunikativ förmåga. Du ska ha ett stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter. Rollen kräver även att du har en god problemlösningsförmåga, är analytisk och att du kan se olika alternativ på lösningar inom projektets ram. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare inom Automation till Swisslog

We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a ... Visa mer
We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a member of the KUKA Group, a leading global supplier of intelligent automation solutions with more than 14,000 employees worldwide.

www.swisslog.com

Vi söker en projektledare till Swisslogs Controls avdelning.

Swisslog levererar integrerade logistiklösningar som innefattar styrning av kranar, conveyrar, robotar m.m.

Arbetet som projektledare Controls innebär att arbeta i och leda team som estimerar, specar, designar, implementerar och slutligen drifttager det kundspecifika systemet.

Projekten är i Norden och det finns stora möjligheter att arbeta i internationella projekt.

De levererar både nya anläggningar och eftermarknadstjänster.

Exempel på kundanläggningar är Stadium, ASKO, Lindex och Tine A/S.

Kompetens

• Utbildning inom el/automation eller motsvarande.
• 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet.
• Erfarenhet av projektarbete i en ledarroll, med eget budgetansvar samt ansvar för team av programmerare samt underleverantörer så som elektriker, skåpsbyggare m.m.
• Kunskap och förståelse av el ritningar.
• Erfarenhet av att arbeta med underkonsulter som levererar elektriska installationer och styrsystem.
• Goda kunskaper i Office och kalkylprogram.
• Praktisk erfarenhet av el/controls och elinstallationer.
• Vi ser gärna att du tycker om kundkontakt, har lätt för att samarbeta med andra och ser service som en viktig del i ditt arbete.
• God svenska och engelska i tal och skrift är nödvändigt då vi arbetar både direkt mot nordiska kunder men också i en internationell koncern.

Ansökan

Registrera ditt CV så snart som möjligt då vi arbetar med ett kontinuerligt urval. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén [email protected] alt 0735-411 568 Visa mindre

Kart - och mätningstekniker till Partille kommun

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till oss på Planeringsavdelningens geodataenhet! Som kart- och mätningstekniker består ditt huvudsakliga arbete av kartuppdrag från ... Visa mer
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till oss på Planeringsavdelningens geodataenhet!

Som kart- och mätningstekniker består ditt huvudsakliga arbete av kartuppdrag från externa och interna kunder. Du kommer även att underhålla och förvalta kommunens primärkarta i våra kartsystem samt arbeta med mätningstekniska uppgifter i fält. Ditt uppdrag kommer dessutom innehålla bland annat administrativa inslag kopplade till exempelvis diarieföring och fakturering men även framtagande av nybyggnadskartor, grundkartor mm. Andra förekommande uppgifter kan exempelvis vara leveranser av byggnadsgeometrier samt övrig topografi till Lantmäteriet eller ajourföring av lägenhetsregistret och adresspunkter samt se över inkomna fastighetsbildningsärenden från Lantmäteriet via LINA.

Vi söker helt enkelt dig som trivs i ett varierande uppdrag! Då vi är en liten grupp hjälper vi varandra och stöttar upp där det behövs, så arbetsuppgifterna kan variera.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten som kart- och mätningstekniker söker vi dig med relevant utbildning inom kart- och mätteknik. Har du dessutom arbetslivserfarenhet av kartproduktion samt mätning i fält är det meriterande.

Från din utbildning eller genom arbetslivserfarenhet är det önskvärt att du har erfarenhet från:

- Esri´s produkter i ArcGIS eller motsvarande
- Kartmodulen Geosecma
- Användning av GPS samt totalstation.

Tjänsten kräver B-körkort


Vi söker dig som förstår vikten av att samarbeta för att nå resultat. Du har självinsikt och handlingskraft, kan anpassa dig efter olika situationer och hittar kreativa lösningar på utmaningar i samarbete med dina kollegor. Du är kvalitetsmedveten, har en god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Junior mekanikkonstruktkör till Husqvarna

Ansök    Jun 14    Framtiden AB    Maskinkonstruktör
Har du erfarenhet av Catia v5 och ett stort tekniskt intresse? Gillar du att arbeta med både konstruktion och hands on-arbete och vill vara med att utveckla framtidens produkter på marknaden? Då kan mycket väl du vara personen vi söker till den spännande och utvecklande rollen som mekanikkonstruktör till Husqvara! Dina arbetsuppgifter Som mekanikkonstruktör på Husqvarna kommer du att arbeta med att konstruera och testa prototyper till stoftavskiljare och ... Visa mer
Har du erfarenhet av Catia v5 och ett stort tekniskt intresse? Gillar du att arbeta med både konstruktion och hands on-arbete och vill vara med att utveckla framtidens produkter på marknaden? Då kan mycket väl du vara personen vi söker till den spännande och utvecklande rollen som mekanikkonstruktör till Husqvara!

Dina arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör på Husqvarna kommer du att arbeta med att konstruera och testa prototyper till stoftavskiljare och dammsugare med material som tunn-metall och plast. Arbetet utförs i Catia v5 och Smart team. Även en hel del hands onarbete förekommer.

Du kommer att arbeta i en grupp om 3-6personer beroende på projekt. Men har avstämningar veckovis där man ser över alla personers uppgifter i projekten och ser hur dem tillsammans kan ta det framåt. I dessa möten ingår även fler avdelningar så som el- och testavdelningen samt projektledare. Man jobbar även mycket med Husqvarnas designavdelning i Stockholm där man arbetar för att hitta ett modernare stuk på deras produkter. Det teamet du kommer att tillhöra matchar sedan denna design mot vad man faktiskt kan tillverka- från krav till konstruktion. Kort och gott försöker man hitta gångbara lösningar för designen och framtiden.

Om företaget
Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av utomhusprodukter som motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och en världsledare inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till slutkunder i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2014 uppgick till 33 miljarder kronor och koncernen hade drygt 14 000 medarbetare i 40 länder.

Din profil
Skallkrav:
-Högskoleutbildning mot mekatronik
-Engelska i tal och skrift
-Behärskar Catia v5

Meriterande:
-Jobbat i programmet Smart team
-Erfarenhet av att ha jobbat "hands on" och skruvat tidigare
-Stort teknikintresse

TIll denna tjänst ser vi att du är en prestigelös person. Du är en teamspelare som ser till gruppens bästa - gruppens resultat går före dina egna. Då arbetet sker i grupp ser vi att du är en kommunikativ person som både kommer med egna idéer men även lyssnar och respekterar gruppmedlemmars ideér.


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Placeringsort: Jonsered
Arbetstider: Kontorstider med flex
Omfattning: Heltid, 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Automationsingenjör till Swisslog

We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a ... Visa mer
We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a member of the KUKA Group, a leading global supplier of intelligent automation solutions with more than 14,000 employees worldwide.

www.swisslog.com

 

Nu söker Swisslog en till Automationsingenjör till sitt team i Partille! 

Vill du delta i att skapa och underhålla en anläggning som tar varan på vägen från varukorgen till brevlådan?

Vad krävs för att systemet ska fungera optimalt?

Händer det förväntade, fungerar det på samma sätt som i den simulerade miljön, eller behöver du ändra något?

Har vi uppfyllt kundens önskemål?

• Du kan få vara den som trycker på knappen.
• Den som får maskiner och varor att röra på sig.
• Den som ihop med ett stort och erfaret projekt- & eftermarknadsteam löser stora som små problem.


Ditt arbetsfält är Norden, både genom resor men också uppkopplade servicetjänster.

Vår marknad innefattar några av dom största intralogistiska anläggningarna i Norden, med en omfattande portfölj av egna produkter som vi sätter samman och skräddarsyr för att passa våra kunders olika krav.

Som Automationsingenjör på vårt Controls Nordic Realization and Support team är du alltid i händelsernas centrum från kundförfrågning och försäljning, i projektgenomförande till eftermarknads support.

Vi söker dig som har; 

• Högskoleingenjör examen eller motsvarande inom automation
• Erfarenhet av PLC och styrsystemsprogrammering i Siemens S7, TIA, eller Beckhoff TwinCAT.  
• Om du har erfarenhet av elkonstruktion, elinstallation och driftsättning är det meriterande.
• God förmåga att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.
 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsorten är i Partille, strax utanför Göteborg. 

Ansökan

Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsult Caroline Nylén på 0735-411 568 eller [email protected]

Om Swisslog Visa mindre

Arbetsmiljöspecialist - OHS

Transtema Network Services AB har som vision att vara den naturliga partnern för byggnation och underhåll av nätet i Sverige. Vi jobbar med såväl stora kontrakt som med mindre lokala avtal och tar vara på varje möjlighet till att utvecklas och expandera. Vi har växt till ett företag med omkring 750 anställda och vi fortsätter ständigt att leta efter produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i att göra vår vision till ... Visa mer
Transtema Network Services AB har som vision att vara den naturliga partnern för byggnation och underhåll av nätet i Sverige. Vi jobbar med såväl stora kontrakt som med mindre lokala avtal och tar vara på varje möjlighet till att utvecklas och expandera. Vi har växt till ett företag med omkring 750 anställda och vi fortsätter ständigt att leta efter produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i att göra vår vision till verklighet. Hos oss får du chansen att arbeta inom en väletablerad organisation som satsar på att utveckla och utbilda sina medarbetare

Arbetsbeskrivning

Som arbetsmiljöspecialist inom OHS, Occupational Health and Safety, är du verksamhetens stöd och expertresurs i det systematiska arbetet med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor, främst inom det fysiska arbetsmiljöområdet. Tjänsten tillhör Business Support där flera stödfunktioner inom företaget samlats och du rapporterar till chef för detta team.

Transtema Network Services har nollvision för allvarliga arbetsplatsolyckor och det är arbetsmiljöspecialistens uppgift att arbeta metodiskt och uthålligt för att olycksfall och arbetsskador förebyggs. Det är viktigt att du har ett stort intresse för arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor och vill utveckla och förvalta processen för TNS strategiska och operativa arbetsmiljöarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Stödja organisationen med riskanalyser och arbetsmiljöplaner
Vara ansvarig för incidentrapporteringen, uppföljning och utredningar
Projektleda delprojekt inom arbetsmiljöområdet
Driva och administrera det systematiska riskbedömningsarbetet innehållande bl.a. skyddsronder
Vara kontaktperson gentemot kund, skyddsombud och verksamheten gällande arbetsmiljöfrågor
Projektleda utveckling av IT-system för att digitalisera verksamheten inom området arbetsmiljö
Ta fram och sammanställa rutiner, instruktioner och mallar
Ta fram och genomföra utbildningar
Ansvara för att arbetsmiljö- och säkerhetssidor på vårt intranät är uppdaterade
Hålla sig uppdaterad på regelverk och myndighetsföreskrifter inom arbetsmiljöområdet samt analysera innebörden av detta för TNS verksamhet och arbetsmetoder.
Kvalifikationer

Vi söker dig som 

Kan och vill koppla samman förståelse för de tre områdena:
-Regelverket och föreskrifterna kring arbetsmiljö
-IT-system och digitalisering
-Telekomteknikerns fysiska arbetsmiljö och praktiska utmaningar

Har relevant högskoleutbildning med inriktning arbetsmiljö eller annan, likvärdig utbildning eller erfarenhet
Har dokumenterad branscherfarenhet inom telekom eller bygg- och anläggningsarbete
Har erfarenhet av organisatoriskt och/eller fysiskt arbetsmiljöarbete på strategisk nivå
Har kunskap om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen och gällande föreskrifter
Har erfarenhet av att leda och driva egna projekt
Har kunskap och erfarenhet av att ta fram och implementera relevanta verktyg inom arbetsmiljöområdet
Har god vana av att arbeta i olika IT-system
Har B-körkort


Meriterande

Kunskap/erfarenhet av byggarbetsmiljö och bas p/u.
Kravställning av IT-system
 

Som person är du flexibel och utmanas av förändringar samt ser lösningar och möjligheter. Du trivs med att ha många kontaktytor och är en bra kommunikatör som kan samarbeta med olika typer av personer och funktioner på alla nivåer inom företaget. Du har förmågan att prioritera arbetet utifrån vad som skapar ett värde för verksamheten. Vidare har du god analytisk förmåga och arbetar strukturerat. Du är van att arbeta självständigt, men trivs med att samarbeta i grupp. Vi söker dig som kan ta ett tydligt ägarskap för dina uppgifter, van att prioritera och kan leverera kvalitet.

 

Vi erbjuder dig goda möjligheter till personlig utveckling genom intressanta och ansvarsfulla arbetsuppgifter.

Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget, personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Vi värdesätter en hög grad av produktivitet, goda resultat och engagemang hos alla som jobbar hos oss.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Per Swedberg, Chef Business Support telefon 070-5860562

Tjänsten är placerad i Jonsered och skall tillsättas snarast möjligt, varför vi uppskattar att du registrerar din ansökan omgående dock senast 2019-06-01. Intervjuer kommer att ske löpande Visa mindre

Senior Engineer for Automotive Industry

Ansök    Maj 2    Sebratec AB    Fordonsingenjör
As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development. The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your lin... Visa mer
As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development.

The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your line organization.

You will work close to project managers, system developers, technology leaders as well as the development and verification teams.
Daily contact with suppliers to secure feasibility of chosen technical setup.

Sebratec always place a lot of focus on personality, but believe also that you have the following qualifications:

· B. Sc. in Electrical Engineering, Mechatronics, Automations or equivalent experience
· General knowledge in car technology and electrical drives propulsion in cars is meritorious
Good Knowledge in Catia V5 and Teamcenter
· Drivers license for Cars
· Good knowledge in Swedish and English, both oral and in written
· Good knowledge in MS Office applications
· Strong ability for cross functional and multicultural teamwork


As a person we believe that you have the ability to search for complex information, thanks to your analytical skills and curiosity. You are well-organized, structured and proactive in your individual work. Yet you're able to share your experience with the team. We also believe you are service minded with a technical interest.

Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.
Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.
We strongly believe that high performance comes from having fun at work, and the courage to think outside the box.

Come and join us! Visa mindre

Kart - och mätningstekniker till Partille kommun

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som kart- och mätningstekniker innehåller flera olika uppgifter men kommer huvudsakligen bestå av kartuppdrag till externa och interna k... Visa mer
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som kart- och mätningstekniker innehåller flera olika uppgifter men kommer huvudsakligen bestå av kartuppdrag till externa och interna kunder. I arbetet ingår det att underhålla och förvalta kommunens primärkarta i våra kartsystem. Du kommer också att arbeta med mätningstekniska uppgifter i fält. Övriga uppgifter kommer vara att ta emot kartbeställningar och registrera dem i vårt diariesystem samt att administrera faktureringsunderlag för kartuppdragen till externa kunder. Som kart- och mätningstekniker ingår du i Geodatagruppen på Planeringsavdelningen under Samhällsbyggnadskontoret.

I tjänsten ingår:
- Framtagning av bl a nybyggnadskartor, grundkartor m.m
- Förvaltning och underhåll av kommunens primärkarta
- Mätuppdrag i fält
- Administrativa uppgifter
- Leveranser av byggnadsgeometrier samt övrig topografi till Lantmäteriet
-Ajourföring av lägenhetsregistret och adressplatser samt fastighetsbildningsärenden till Lantmäteriet via LINA

KVALIFIKATIONER
Du ska ha relevant utbildning inom kart- och mätteknik. Du har arbetslivserfarenhet av kartproduktion samt mätning i fält. Du har dokumenterad arbetsvana i Esri´s produkter i ArcGIS och det är meriterande om du har arbetserfarenhet av kartmodulen Geosecma. Du har vana att använda GPS samt totalstation. B körkort är ett krav.

Som person gillar du att arbeta med andra människor och att skapa bra arbetsrelationer. Du har självinsikt och handlingskraft, kan anpassa dig efter olika situationer och hittar kreativa lösningar på olika utmaningar i samarbete med dina kollegor. Du har en god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga, kunskap och intresse.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Automationsingenjör till Swisslog

We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a ... Visa mer
We shape the future of intralogistics with robotic, data-driven and flexible automated solutions that achieve exceptional value for our customers. Swisslog helps forward-thinking companies optimize the performance of their warehouses and distribution centers with future-ready automation systems and software. Our integrated offering includes consulting, system design and implementation, and lifetime customer support in more than 50 countries. Swisslog is a member of the KUKA Group, a leading global supplier of intelligent automation solutions with more than 14,000 employees worldwide.

www.swisslog.com

 

Nu söker Swisslog en till Automationsingenjör till sitt team i Partille! 

Vill du delta i att skapa och underhålla en anläggning som tar varan på vägen från varukorgen till brevlådan?

Vad krävs för att systemet ska fungera optimalt?

Händer det förväntade, fungerar det på samma sätt som i den simulerade miljön, eller behöver du ändra något?

Har vi uppfyllt kundens önskemål?

• Du kan få vara den som trycker på knappen.
• Den som får maskiner och varor att röra på sig.
• Den som ihop med ett stort och erfaret projekt- & eftermarknadsteam löser stora som små problem.


Ditt arbetsfält är Norden, både genom resor men också uppkopplade servicetjänster.

Vår marknad innefattar några av dom största intralogistiska anläggningarna i Norden, med en omfattande portfölj av egna produkter som vi sätter samman och skräddarsyr för att passa våra kunders olika krav.

Som Automationsingenjör på vårt Controls Nordic Realization and Support team är du alltid i händelsernas centrum från kundförfrågning och försäljning, i projektgenomförande till eftermarknads support.

Vi söker dig som har; 

• Högskoleingenjör examen eller motsvarande inom automation
• Erfarenhet av PLC och styrsystemsprogrammering i Siemens S7, TIA, eller Beckhoff TwinCAT.  
• Om du har erfarenhet av elkonstruktion, elinstallation och driftsättning är det meriterande.
• God förmåga att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.
 

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Placeringsorten är i Partille, strax utanför Göteborg. 

Ansökan

Om du har frågor, kontakta rekryteringskonsulten  Caroline Nylén 0735-411 568 [email protected]

Om Swisslog Visa mindre

Mark - och exploateringsingenjör

Partille växer från förort till förstad och är en expansiv kommun i Göteborgsregionen. Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet. Vi är en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar. Här uppmuntras förvaltningsövergripande samarbeten och medarbetarna ges möjligheter att utvecklas och växa i sina roller. Våra ledord i arbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Verksamhet... Visa mer
Partille växer från förort till förstad och är en expansiv kommun i Göteborgsregionen. Vi planerar för en samtid och en framtid där alla kan leva mitt i det goda livet. Vi är en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun med korta beslutsvägar. Här uppmuntras förvaltningsövergripande samarbeten och medarbetarna ges möjligheter att utvecklas och växa i sina roller. Våra ledord i arbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Verksamheten styrs av politiskt uppsatta mål för invånarnas bästa vilket gör vårt arbete både varierat, utmanade och komplext.

Som mark- och exploateringsingenjör på samhällsbyggnadskontorets planeringsavdelning är du med och bygger framtiden i Partille och medverkar till en fortsatt hållbar samhällsplanering. Planeringsavdelningen består av 13 personer och omfattar plan-, gis- och mex-enheterna, samt kommunekologerna. På mark- och exploateringsenheten arbetar idag tre personer. I Partille kommun arbetar vi tillsammans med ett brett samhällsperspektiv.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som mark- och exploateringsingenjör innehåller flera olika uppgifter, vilka i viss mån kan anpassas utifrån den sökandes erfarenhet och intresse. Framför allt ingår det i tjänsten att upprätta och skriva beslutsunderlag, kalkyler och avtal, samt driva förhandlingar och att vara sakkunnig inom fastighetsrätt vid genomförande av detaljplaner. I tjänsten ingår också projektledning, vi arbetar enligt en egen projektmodell som är anpassad efter våra behov. Tjänsten omfattar både markförvaltningsfrågor och fysisk planering, vilket främst innebär detaljplanearbete och plangenomförande. Arbetet medför samarbete med representanter från andra avdelningar, förvaltningar, myndigheter, byggaktörer, konsulter med flera.

I tjänsten ingår:
- Utveckling av exploateringsprojekt, från start till mål.
- Fastighetsrättsligt kompetensstöd för externa exploatörer
- Upprättande av bland annat exploateringsavtal och markanvisningsavtal
- Ansvar för budget, ekonomisk analys och uppföljning av dina uppdrag
- Upphandla, delta och driva utredningar inom yrkesområdet
- Representera kommunen som fastighetsägare vid olika tillfällen

Som mark- och exploateringsingenjör står du ständigt inför nya spännande uppdrag. Möjlighet finns att utvecklas inom hela samhällsbyggnadsprocessen då det är stort utbyte och mycket nära samarbete med kollegor med andra kompetenser.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara högskole- eller civilingenjör inom lantmäteri eller med inriktning mot samhällsbyggnad, alternativt ha juridisk utbildning mot fastighetsrätt eller annan relevant högskoleutbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom området och om du har arbetat med detaljplaner eller med plangenomförande. Tjänsten kräver en god administrativ förmåga, datorvana och B-körkort.

Som person gillar du att arbeta med andra människor och att skapa bra arbetsrelationer. Du har självinsikt och handlingskraft, kan anpassa dig efter olika situationer och hittar kreativa lösningar på olika utmaningar i samarbete med dina kollegor. Du har en god kommunikationsförmåga och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett stort samhällsengagemang. Erfarenhet från kommunal eller statlig verksamhet är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att kritiskt reflektera.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Konstruktör till intressant teknikföretag

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker till vår kund TechCon en konstruktör till deras verksamhet i Partil... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker till vår kund TechCon en konstruktör till deras verksamhet i Partille. 

TechCon är ett konsultföretag med rötterna i Göteborg. Företaget tillhandahåller personal med bred kunskap inom bl.a mekanisk konstruktion, samt utför uppdrag inom produktutveckling i projektform.

TechCon består av konsulter med erfarenhet av utvecklingsprojekt inom olika industrier där alla har varit verksamma i produktutveckling. Genom en målmedveten satsning att fokusera verksamhet på komponent- och systemutveckling inom vissa teknikområden har företaget blivit en framstående och etablerad partner till deras kunder. TechCon arbetar bland annat med 3D-modellering, maskinkonstruktion och tillverkningsunderlag i flera olika CAD-program.

Arbetsuppgifter
I rollen blir du en viktig del i de olika projekt som företaget är involverade i. Företaget har även tillverkningen av produkterna och utrustningen inom huset vilket är en stor tillgång i samband med konstruktionsarbetet. Företaget använder främst Inventor och Solid Works. Du kommer arbeta i nära kontakt med övriga inom företaget och deras kunder.Framtagningen av konstruktionsunderlagen skapas i deras program. Leveranstider och kvalité är alltid i fokus för att uppnå bäst resultat.

Några exempel på arbetsuppgifter är:
• Jobba med konstruktionsarbete (3-D konstruktion)
• Överföra information avseende order och underlag (ex. ritningsunderlag, tidsplaner, prognoser) till produktion

• Säkerställa dokumentation och mappar avseende projektering, kvalité, enligt förtagets verksamhetssystem och policys
• Tidsplanering

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är gymnasie-/högskoleutbildad inom konstruktion, teknik eller motsvarande erfarenhet och tycker det är roligt med tekniska lösningar. Du behärskar Inventor och Solid Works. Du har även i övrigt god IT-kompetens och vana att arbeta i något affärssystem.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och strukturerad. Du kan fatta beslut samt har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Ett intressant arbete eller hur!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Senior Engineer for Automotive Industry

Ansök    Nov 20    Sebratec AB    Fordonsingenjör
As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development. The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your lin... Visa mer
As Senior Engineer you will be working in areas such as electrical, mechanical, hardware and software development.

The role includes long term planning, lead and follow-up of activities and reporting of status. The activities will be a mix of physical and virtual tests, and also analysis of new technical solutions. As Project leader Features you are part of the engineering project management team and reports to the Project Manager Engineering and your line organization.

You will work close to project managers, system developers, technology leaders as well as the development and verification teams.
Daily contact with suppliers to secure feasibility of chosen technical setup.

Sebratec always place a lot of focus on personality, but believe also that you have the following qualifications:

· B. Sc. in Electrical Engineering, Mechatronics, Automations or equivalent experience
· General knowledge in car technology and electrical drives propulsion in cars is meritorious
Good Knowledge in Catia V5 and Teamcenter
· Drivers license for Cars
· Good knowledge in Swedish and English, both oral and in written
· Good knowledge in MS Office applications
· Strong ability for cross functional and multicultural teamwork


As a person we believe that you have the ability to search for complex information, thanks to your analytical skills and curiosity. You are well-organized, structured and proactive in your individual work. Yet you're able to share your experience with the team. We also believe you are service minded with a technical interest.

Sebratec has entered a very exciting time and we are now looking for the next engineer, with experience from the automotive industry to join our strong team.
Our employees describe Sebratec as a great place to work, built upon respect and commitment. We encourage people to take individual responsibility and offer exciting assignments in a highly innovative environment at our clients.
We strongly believe that high performance comes from having fun at work, and the courage to think outside the box.

Come and join us! Visa mindre