Lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Partille

Se lediga jobb som Projektledare, bygg och anläggning i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

PROJEKTLEDARE

'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS. Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och ... Visa mer
'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS.

Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och minskar våra kunders koldioxidutsläpp. På så sätt gör vi ett väsentligt bidrag till en hälsosammare värld. Det är därför vi kallar oss "The footprint reduction company".

Vi är marknadsledande och hjälper museer, bibliotek, arkiv samt sjukvård, lager och detaljhandel att minska deras fotavtryck. Genom våra egna försäljningskontor och ett världsomspännande nätverk av distributörer finns vi representerade i Europa, USA, Asien och Australien. Vi är ett passionerat team på 200 kollegor, 130 av oss arbetar på huvudkontoret i Nederländerna, där produktion och internationell distribution sker.

Från vårt ljusa och trivsamma kontor i Sävedalen, där kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar, supporterar vi den Skandinaviska marknaden. Vi söker en

PROJEKTLEDARE

som kommer att vara en del av vårt team på för närvarande 18 kollegor. Projektledaren kommer att spela en avgörande roll i våra uppdrag att genomföra professionella leveranser av stora projekt i Norge och Sverige.

Här är en glimt av vad du kommer att göra:
Vårt mål är att ytterligare stärka vår position på den skandinaviska marknaden då vi ser en stor ökning av projekt med våra system och lösningar. Det fina med den här rollen är att du har en allsidig tjänst och att du är med under hela projektets alla moment. Du är med i försäljningsskedet och bidrar med genomtänkta lösningar som du ritar, kalkylerar, offererar tillsammans med våra säljare. I leveransfasen planerar du projektet, lägger order mot tillverkning, koordinerar leveranser och montage. Du deltar i våra kunders byggmöten och ser till att vi uppfyller de specifikationer, krav och lagar som gäller vid varje leverans.
Det är verkligen ingen inslagen väg du är på, inget projekt är det andra likt.

Din profil:
• Du är strukturerad, gillar att organisera och ha kontroll på detaljer
• Du har en stark skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
• Du har både teoretisk och praktisk förståelse för bygg- och mekanikteknik
• Du har 5+ års erfarenhet som exempelvis projekt-/byggarbetsledare, projektsupport eller liknande
• Du har god datorvana/-förståelse (Microsoft program, AutoCAD, Affärs-/CRM-system osv)
• Du utstrålar en attityd av ansvar, ägarskap, nyfikenhet och teamkänsla
• Du kan resa och övernatta vid behov

Formella krav:
• Du har en eftergymnasial utbildning vilken även kan kompenseras med yrkeslivserfarenhet
• Du behärskar svenska och/eller norska samt engelska i tal och skrift.
• Du har b-körkort
• Meriterande är om du har utbildningar inom byggarbetsmiljö, entreprenad- och upphandlingsjuridik eller liknande för både Norge och/eller Sverige.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och omväxlande jobb där en stor del eget ansvar krävs
• Fantastiska kollegor
• Balans mellan arbete och privatliv
• Marknadsmässiga villkor

Låter detta som ett jobb för dig är du välkommen med din ansökan och cv till [email protected]
Vi utvärderar fortlöpande de ansökningar som kommer in så gör slag i saken direkt.

Låt oss skapa utrymme för en frisk planet. Visa mindre

Projektledare till Samhällsbyggnadskontoret, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kom... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbetare ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt och avfall. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu byggs det en ny stadsdel med 500 bostäder med ett nytt centrum i Öjersjö. En utvidgning av Furulunds centrum finns med i planeringen. Den innebär en utveckling för närservice, byggnation av cirka 400 bostäder och en mer stadsmässig Landvetterväg. Det planeras även för en utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur. Mycket är på gång i vår kommun!

För oss i Partille är det viktigt att vara en god, sund och trygg arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet att kunna kombinera arbete med fritid. Detta gör vi tex genom att erbjuda flexibelt arbete och möjlighet till distansarbete i den mån det är möjligt. Vi arbetar hela tiden för att utveckla våra arbetssätt med hjälp av den moderna tekniken. Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du även möjlighet till förmånscykel, friskvårdsbidrag och en rad andra aktiviteter som främjar hälsa, välmående och rekreation.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet i Partille kommun? Nu söker vi en projektledare till projekt- och avfallsenheten inom samhällsbyggnadskontoret. Partille är en expansiv kommun och det pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka samhällsutvecklingen i Partille kommun.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att leda och engagera projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker med mera. På enheten pågår ett spännande utvecklingsarbete kopplat till vår målsättning att bli en framgångsrik projektorganisation inom samhällsbyggnad.

I ditt uppdrag ingår bland annat att:

- Projektleda projektering och byggnation, men även ta fram förstudier och utredningar i tidiga skeden i samhällsbyggnadsprocessen
- Aktivt delta i plangrupper i detaljplaneprocesser
- Ta fram projektplaner och föreslå resurssättning
- Uppföljning av projekten kopplat till ekonomi, budget och prognoser
- Ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- Samordna arbetsmiljöfrågor och riskhantering samt för löpande uppföljning av kravefterlevnad
- Granska handlingar och genomföra besiktningar
- Planera och genomföra upphandlingar enligt LOU
- Bevaka Partille kommuns intressen vid val av tekniska lösningar

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

Vi söker framför allt dig som vill ge tillbaka av dina kunskaper och erfarenheter då vi starkt tror på delaktighet och en lärande organisation. Du fungerar också som bollplank och stöd till enhetschefen avseende enhetens dagliga arbete, mål- och resultatuppföljning samt verksamhetsplanering. I rollen gör du tekniska, ekonomiska och sociala avvägningar i dina projekt för att möta krav som de olika enheterna inom Samhällsbyggnadskontoret ställer.

KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som har:

- Civilingenjörs- eller Högskoleingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Erfarenhet som projektledare, byggledare, uppdragsledare eller platschef där du har ansvarat för bland annat budget, prognoser och ekonomisk uppföljning.
- God kontrakts- och förhandlingsvana
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt.
- God förmåga att uttrycka dig flytande i tal och skrift i det svenska språket.
- Körkort B

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:

- Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09)
- AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
- AutoCAD
-Microsoft Teams

Det är ett krav att du är införstådd med de olika moment ett Samhällsbyggnadsprojekt innefattar och har god orientering i ekonomihantering och projektadministration.

I den här rollen arbetar du parallellt med olika projekt vilket ställer krav på din förmåga att planera aktiviteter i god tid och ta höjd för oförutsedda händelser. Att du kan arbeta systematiskt, organiserat och metodiskt kommer hjälpa dig lyckas i rollen. Som projektledare vill vi att du tar initiativ för att leda arbetet framåt och säkerställer att arbetet blir utfört med kvalitét.

Som person besitter du goda ledaregenskaper samt har god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt, varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi tror att du är en utvecklingsorienterad person som kan motivera och inspirera dina kollegor och chef.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och leverera... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid oc... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid ochlevererad. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och leverera... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare till samhällsbyggnadskontoret

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållba... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbete ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt & Avfall. Till Projekt och Avfall söker vi nu en projektledare. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu pågår byggnationen av ett nytt centrum i Öjersjö, samtidigt som det planeras för en ny stadsdel med 500 bostäder. Det planeras även för utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet med att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet i Partille kommun? Nu söker vi en projektledare till projekt- och avfallsenheten inom samhällsbyggnadskontoret. Partille är en expansiv kommun och det pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka samhällsutvecklingen i Partille kommun.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att leda och engagera projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker med mera. På enheten pågår ett spännande utvecklingsarbete kopplat till vår målsättning att bli en framgångsrik projektorganisation inom samhällsbyggnad.

I ditt uppdrag ingår bland annat att:
- Ta fram projektplaner och föreslå resurssättning
- Uppföljning av projekten kopplat till ekonomi, budget och prognoser
- Ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- Samordna arbetsmiljöfrågor och riskhantering samt för löpande uppföljning av kravefterlevnad
- Granska handlingar och genomföra besiktningar
- Planera och genomföra upphandlingar enligt LOU
- Bevaka Partille kommuns intressen vid val av tekniska lösningar

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som har:
- Civilingenjörsexamen inom anläggning/samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
- Flerårig erfarenhet som projektledare, byggledare, uppdragsledare eller platschef där du har ansvarat för bland annat budget, prognoser och ekonomisk uppföljning
- God kontrakts- och förhandlingsvana
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- Körkort B

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:
- Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09)
- AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
- AutoCAD

Som person besitter du goda ledaregenskaper samt har god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt, varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Götacity bygg söker projektledare

Vi ser helst att du har erfarenhet av rivnings branschen, du ska ha koll det mesta inom rivning helt enkelt,ha erfarenhet av arbetsledning/ projektering. vi ser gärna att är driven och ambitiös och har erfarenhet av projektledning och arbetsledning. Om du sköter jobbet bra så finns det väldigt goda chanser att få växa inom vårat bolag. tjänsten kommer gå ut på att du du vara ansvarig projektledare för ett stort underentreprenörs jobb här i centrala Göte... Visa mer
Vi ser helst att du har erfarenhet av rivnings branschen, du ska ha koll det mesta inom rivning helt enkelt,ha erfarenhet av arbetsledning/ projektering.
vi ser gärna att är driven och ambitiös och har erfarenhet av projektledning och arbetsledning. Om du sköter jobbet bra så finns det väldigt goda chanser att få växa inom vårat bolag.
tjänsten kommer gå ut på att du du vara ansvarig projektledare för ett stort underentreprenörs jobb här i centrala Göteborg. Vi kommer att fungera som underentreprenör för en av Sveriges giganter inom byggbranschen .
att ha arbetat inom asbestsanering är också ett plus men inte ett krav.
körkort är krav.


hör gärna av dig via telefon eller Mail för att boka en intervju .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Samordnare VA, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktivitet... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.

VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. VA-enheten består av 20 personer och är organiserad inom tekniska avdelning på Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att ingå i tekniska avdelningens beredskapsorganisation med vinterväghållning. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.

ARBETSUPPGIFTER
VA-enheten söker nu en kollega med framåtanda och drivkraft. Hos oss kommer du att få arbeta under eget ansvar men också samarbeta inom förvaltningen. Som samordnare VA får du variation i arbetsuppgifterna och det passar dig som gillar ett rörligt och omväxlande arbete. Tjänsten är placerat i Brodalens industriområde.

I rollen som samordnare VA ansvarar du för att planera, samordna och stötta i det dagliga arbetet i nära dialog med medarbetarna på enheten. Det innebär bland annat att samordna kommunens VA-arbete som förnyelse-, servis- och ventilbytesarbete inklusive vissa ekonomirelaterade uppgifter som exempelvis kontering. Det förekommer dagligen kontakter med våra abonnenter, myndigheter samt andra kommunala enheter men även leverantörer och entreprenörer. Du kommer att ansvara för enhetens åtgärdsplanering som sträcker sig fram till år 2030.

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring samt bl.a. följande arbetsuppgifter:
• Hantera och utreda tekniska frågor i projekt rörande VA.
• Granska VA-ritningar och dokument.
• Leda anläggningsarbete vad gäller utförande, kvalitet och tidplan.
• Hantera felanmälan och dagliga driftsfrågor gällande dricksvatten, spillvatten och dagvatten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. Tidigare yrkeserfarenhet som VA-ingenjör, VA-projektör, VA-utredare eller samordnare på VA är ett krav. Du som söker ska ha goda kunskaper i svenska språket samt ha en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Datorvana och erfarenhet av kart- och GIS-system är meriterande då vi använder digitala hjälpmedel i vår verksamhet. B-körkort är ett krav.

Som samordnare VA tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan direkt. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare inom samhällsbyggnad, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållba... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbete ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt & Avfall. Till Projekt och Avfall söker vi nu en projektledare. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu planeras det för en ny stadsdel med 500 bostäder och ett nytt centrum i Öjersjö. Det planeras även för utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på projekt- och avfallsenheten ansvarar du för att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet. Partille är en expansiv kommun och här pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. På flera platser i kommunen planeras utbyggnad av helt nya bostadsområden. Vi ger dig möjlighet att vara med och påverka kommunens utveckling och ta en aktiv del i samhällsutvecklingen.

I projektledarens ansvar ingår att leda projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker m.m. Partille kommuns intressen ska bevakas vid val av tekniska lösningar, tid och kostnad följas upp, arbetsmiljösamordning, riskhantering och kravefterlevnad ska följas upp.

I din roll förväntas du bl.a. att:
- ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- genom ditt ledarskap engagera och inspirera projektgruppen att nå projektets mål
- lägga upp strategier för och genomföra upphandlingar enligt LOU

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

- Civilingenjörsexamen inom anläggningsbranschen/samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
- Flerårig erfarenhet som projektledare byggledare, uppdragsledare eller platschef där du ansvarat för bl.a. budget, prognoser och ekonomisk uppföljning med god kontrakts- och förhandlingsvana.
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt.
- Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
- Har körkort för personbil

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:
-Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09).
-AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
-AutoCAD är meriterande

Som person besitter du goda ledaregenskaper med en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Enhetschef för nystartad verksamhet inom projekt och avfall

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av tre enhete... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av tre enheter: Gata och park, VA och Trafik. Inom SBK och tekniska avdelningen ska nu en helt ny enhet för projektledning av ut- och ombyggnation av kommunal infrastruktur samt för avfallsverksamhet startas upp. Till vår nya enhet söker vi nu en enhetschef.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad enhetschef som kommer få en viktig roll i att utveckla kommunens avfalls- och återvinningsverksamhet och infrastruktur. Du kommer ha det övergripande ansvaret för att bygga upp den nya enhetens struktur, rutiner och processer samt utveckling och ansvar över enhetens verksamhet, personal och ekonomi. Kommunen står inför många spännande infrastrukturprojekt och dessa kommer enheten få vara med och förverkliga.

Rollen som enhetschef innebär ett nära samarbete med verksamheten och rollen är därför såväl strategiskt som operativ. Du kommer ha en självklar roll i ledningsgruppen bestående av samhällsbyggnadschef och övriga enhetschefer på SBK. Du kommer att leda ett team bestående av flera projektledare, projektingenjör samt avfallsansvarig och avfallsutvecklare. Du förväntas axla rollen som projektägare för enhetens projekt men också själv agera projektledare. Projekten varierar i storlek, allt från att bygga ut VA och vägar i nya bostadsområden till att bygga om en cirkulationsplats eller en avloppspumpstation. Budgeten är i storleksordningen 100 Mkr/år men varierar beroende på vilka projekt som pågår. Avfalls- och återvinningsverksamheten strävar mot att minska samhällets miljöpåverkan och mot långsiktig hållbarhet. Detta görs huvudsakligen genom effektiv styrning av upphandlade entreprenörer, genom regionala samarbeten och kommunikation med invånarna. Verksamheten omsätter ca 25 Mkr/år.

I Partille kommun vill vi ha nytänkande chefer som vågar initiera, leda och driva utveckling tillsammans med våra medarbetare för att skapa attraktiva verksamheter i framkant. Med intresse och engagemang driver du och deltar i förändrings- och implementeringsarbete på kort och lång sikt tillsammans med kollegor och medarbetare med stort fokus på utveckling och framåtanda samtidigt som du verkar för ett fortsatt fokus på dina medarbetares arbetsmiljö. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du till medarbetarengagemang, arbetsglädje och utveckling där medarbetarna ges bästa förutsättningar för att möta de utmaningar samt den flexibilitet som verksamheten kräver.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har flerårig erfarenhet av projektledning inom byggprojekt avseende vägar, markarbeten, VA-ledningar och anläggningar, eller liknande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Grundläggande kunskaper om entreprenadjuridik och relevanta regelverk såsom AB och AMA är ett krav för tjänsten. Likaså att du innehar B- körkort.

Som enhetschef hos oss står du för ett tydligt, modernt ledarskap vilket innebär att du har förmåga att lyssna, inspirera och engagera din omgivning. Du trivs i en miljö som präglas av stark tillväxt och vi tror att du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer och nätverk, varför du är kommunikativ, både i tal och i skrift.

Du är en person som tar initiativ till utveckling och möter nya utmaningar och förutsättningar med ett positivt förhållningssätt. Du relaterar till andra människor på ett lyhört sätt och värdesätter ett gott samarbete. Samtidigt drivs du av en vilja att åstadkomma resultat genom att kontinuerligt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du prestigelös och trygg i dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare inom samhällsbyggnad, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållba... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbete ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt & Avfall. Till Projekt och Avfall söker vi nu en projektledare. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu planeras det för en ny stadsdel med 500 bostäder och ett nytt centrum i Öjersjö. Det planeras även för utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på tekniska avdelningen ansvarar du för att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet. Partille är en expansiv kommun och här pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. På flera platser i kommunen planeras utbyggnad av helt nya bostadsområden. Vi ger dig möjlighet att vara med och påverka kommunens utveckling och ta en aktiv del i samhällsutvecklingen.

I projektledarens ansvar ingår att leda projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker m.m.

I din roll förväntas du bl.a. att:
- ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- genom ditt ledarskap engagera och inspirera projektgruppen att nå projektets mål
- lägga upp strategier för och genomföra upphandlingar enligt LOU

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en civilingenjörsexamen inom anläggningsbranschen/samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har gedigen erfarenhet av arbete inom infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha aktuell erfarenhet av ledande befattningar såsom projektledare, byggledare eller platschef där du ansvarat för bl.a. budget, prognoser och ekonomisk uppföljning med god kontrakts- och förhandlingsvana.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:
-Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09).
-AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
-AutoCAD är meriterande

Som person besitter du goda ledaregenskaper med en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare inom samhällsbyggnad, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållba... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbete ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt & Avfall. Till Projekt och Avfall söker vi nu två projektledare. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu planeras det för en ny stadsdel med 500 bostäder och ett nytt centrum i Öjersjö. Det planeras även för utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på tekniska avdelningen ansvarar du för att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet. Partille är en expansiv kommun och här pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. På flera platser i kommunen planeras utbyggnad av helt nya bostadsområden. Vi ger dig möjlighet att vara med och påverka kommunens utveckling och ta en aktiv del i samhällsutvecklingen.

I projektledarens ansvar ingår att leda projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker m.m.

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

KVALIFIKATIONER
Du som söker har en civilingenjörsexamen inom anläggningsbranschen/samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har gedigen erfarenhet av arbete inom infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt. B-körkort är ett krav. För att lyckas i rollen behöver du ha aktuell erfarenhet av ledande befattningar såsom projektledare, byggledare eller platschef där du ansvarat för bl.a. budget, prognoser och ekonomisk uppföljning med god kontrakts- och förhandlingsvana.

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:
-Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09).
-AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
-AutoCAD är meriterande

Som person besitter du goda ledaregenskaper med en god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare för byggnation av industrifastighet

Destomerkoncernen avser att upprätta en industribyggnad i Partille kommun och söker en projektledare som kan leda arbetet in i mål. Projekttiden och därmed anställningen uppskattas till 18 månader. Du bör ha en kompetens med både bredd och djup avseende byggnationer av större typ. Erfarenheter från i första hand liknande industribyggnader värderas. Dessa erfarenheter inkluderar: Att arbeta för byggaktörer anknutet till plan- och bygglagsprocesser, främst d... Visa mer
Destomerkoncernen avser att upprätta en industribyggnad i Partille kommun och söker en projektledare som kan leda arbetet in i mål. Projekttiden och därmed anställningen uppskattas till 18 månader.
Du bör ha en kompetens med både bredd och djup avseende byggnationer av större typ. Erfarenheter från i första hand liknande industribyggnader värderas. Dessa erfarenheter inkluderar:
Att arbeta för byggaktörer anknutet till plan- och bygglagsprocesser, främst detaljplaneprocesser.
Att arbeta med fastighetsutveckling med markägare.
Ha kunskap och förståelse för myndighetsutövningsprocesser för exempelvis plan- och bygglagssammanhang samt miljöbalken på ett sådant sätt att man kan representera en byggaktör.

Vi önskar att du har stor förståelse för dessa specifika frågeställningar. För den kunskap du själv inte besitter ser vi det som värdefullt att i vart fall tillräcklig kunskap finns för att upphandla den via konsulter, det vill säga en beställarkompetens inom bland annat geotekniska frågeställningar, dagvatten med mera. Du behöver även vara behjälplig och hantera upphandling av själva entreprenaden för vår räkning.
Den tilltänkta byggnaden är drygt 3000 kvm stor och tomtarealen är omkring 7000 kvm. Marken har en relativt stor lutning och därför krävs en del åtgärder för att hantera detta.
Vidare önskar vi att du har god kunskap och erfarenhet av att själv rita och förstå ritningar, primärt inom Archicad eller motsvarande system.
I första hand ser vi en projektanställning på 50% omfattning, men kan även tänka oss 100%. Lämpligt bostadsområde är inom 30 min från Partille eller Storgöteborg, då en stor del av arbetet kommer utföras på plats i Partille.
Framtida hyresgäst i byggnaden kommer att vårt koncernbolag REHOBOT Rotex AB. Sedan starten 1947 har ROTEX försett industrin med automatsvarvade smådetaljer. Det är ett framgångsrikt svenskt företag som producerar och marknadsför metalldetaljer till företag i Skandinavien och Europa. Vi har en omfattande maskinpark bestående av 43 egenutvecklade enspindliga automatsvarvar, 4 st CNC-svarvar, 7 st Tornos enspindliga svarvar och 7 st Tornos sexspindliga svarvar.
Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningar behandlas löpande. #jobbjustnu Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt
van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid levererad. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt
van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid levererad. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare inom kyla

Om NR Kyl NR Kyl AB är en kylfirma med 19 anställda som ligger i fräscha lokaler i Munkebäck med bra förbindelser. Vi arbetar med service & installation av kyl- och frysanläggningar i hela Storgöteborg. NR Kyl är medlemmar i TESAB som är Sveriges största rikstäckande kedja för kylföretag. TESAB och NR Kyl arbetar ständigt för att förnya kyla till en mer hållbar bransch med naturliga köldmedier, där C02 ligger i täten. NR Kyls målsättning är att leverera k... Visa mer
Om NR Kyl
NR Kyl AB är en kylfirma med 19 anställda som ligger i fräscha lokaler i Munkebäck med bra förbindelser. Vi arbetar med service & installation av kyl- och frysanläggningar i hela Storgöteborg. NR Kyl är medlemmar i TESAB som är Sveriges största rikstäckande kedja för kylföretag. TESAB och NR Kyl arbetar ständigt för att förnya kyla till en mer hållbar bransch med naturliga köldmedier, där C02 ligger i täten. NR Kyls målsättning är att leverera klimatsmarta kylanläggningar som är bra för både kund och miljö, och för oss är det självklart att alltid ligga i framkant när det gäller kvalitet!
Vi söker nu en strukturerad, resultatinriktad och självgående person som vill ta sig an nästa utmaning som projektledare!

Det här innebär rollen:
Som Projektledare hos oss på NR Kyl AB kommer du leda en eller flera grupper på vår entreprenadsida som bygger om, bygger nytt eller på annat sätt förändrar kylanläggningar ute hos våra kunder. Du kommer ensam ansvara för allt från planering och personal till leverans av dina egna projekt. Den andra stora delen av ditt arbete kommer vara aktivt sälj, med att identifiera, kontakta och bearbeta nya kunder och prospekt. NR Kyl arbetar till absolut största delen med livsmedelsbutiker som kunder.
Tjänsten är tillsvidare, med tillträde efter överenskommelse.
Konkreta arbetsuppgifter innefattar men begränsas inte till:
Planera, organisera, leda och kontrollera de projekt du ansvarar för. Detta innefattar:
Samordna och tillse att tidplan m.m. flyter på mellan våra tekniker, kund, underentreprenörer & leverantörer vad gäller kommunikation, byggmöten m.m.
Ansvarig för driftsättning av anläggningarna, sammanställning av nödvändig dokumentation till kund, besiktningar, överlämning till vår serviceavdelning och uppföljning av vår leverans.
Personalansvar - att planera arbetet samt att leda, engagera och sköta löpande återkoppling till medarbetarna, samt att tillse att de får den kompetensutveckling de behöver.
Ansvar för projektets ekonomi och resultat. I detta ingår bl.a inköp, fakturering, hantering av ÄTOR, men även uppföljning och analys.
Aktivt sälj och nykundsbearbetning
Utveckling och bevarande av befintliga kundrelationer
Ständigt medverka till företagets utveckling och förbättringsarbete.


Vem är du?
Som projektledare hos NR Kyl så förväntas du ta ansvar och visa ett stort intresse för både affären, den tekniska kvaliteten, och människorna runt dig. Du vet hur du ska planera din tid och dina arbetsuppgifter för att ständigt överträffa både dina kunders och medarbetares förväntningar. Du är van vid att ta ett stort ansvar, arbeta självgående och våga fatta både snabba och svåra beslut.
Din profil:
Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som projektledare inom bygg, teknik, vvs, kyla eller el.
Du har ett stort fokus på kvalitet och resultat, och ser fram emot att överträffa kunders behov
Du är mycket resultatinriktad och har god kunskap om de ekonomiska aspekterna i dina projekt.
Du har erfarenhet av en säljande roll och ser det som självklart och utmanande att jaga nya affärer till företaget.
Du är utåtriktad, tillmötesgående och gillar att arbeta i grupp.
Du har en väl utvecklad förmåga att strukturera, prioritera och planera din tid då det i perioder är ett mycket högt tempo och många bollar i luften.
Du har B-körkort.

Utöver ovan krav så är det väldigt meriterande om du har:
Högre teknisk utbildning
Erfarenhet inom kyla, erfarenhet av Co2 är ett stort plus
Erfarenhet från datasystem för mätinsamling och övervakning
Erfarenhet av Auto-CAD

Om detta låter som du så ser vi verkligen fram emot din ansökan! Du får här möjligheten till att i stor mån forma din egen arbetsdag och dina uppgifter, hos en arbetsgivare med bra förmåner som är mycket mån om sin personal. Du kommer dessutom få jobba i ett modernt och drivet företag som tar sina mål inom miljö och hållbarhet på största allvar, och med ett härligt, blandat gäng som älskar det de gör! Vi kommer hålla intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
I den här processen undanber vi oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Visa mindre

Project Manager

Do you want to lead exciting development projects, the whole way from concept to industrialized and launched products? We at Husqvarna Construction in Jonsered are now looking for project managers to our PMO (Project Management Office). What we can offer We offer you a holistic project manager role where you will lead the exciting and sometimes challenging development of a new high-end construction products all the way from idea to launched product. You... Visa mer
Do you want to lead exciting development projects, the whole way from concept to industrialized and launched products? We at Husqvarna Construction in Jonsered are now looking for project managers to our PMO (Project Management Office).

What we can offer
We offer you a holistic project manager role where you will lead the exciting and sometimes challenging development of a new high-end construction products all the way from idea to launched product.
You will be located at the Husqvarna Construction headquarters in Jonsered (15 minutes from Gothenburg city), where we develop and sell machines for the construction and stone industry. The position is residing within our product category ‘Concrete Sawing and Drilling’ which is focused on cutting-, sawing- and drilling machines, all with diamond tools, mainly for use on concrete.
In Jonsered we have most of the product development, test/lab, product management and other support functions. Production takes place in our own factories located in Sweden, the USA and China.

In your role you will:
- Be responsible for the project's deliverables regarding time, cost and quality with a clear end customer focus.
- Lead and coordinate all project activities based on our project development process.
- Continuously report status to steering team, briefly in pulse meetings, and more in-depth in management forums.
- Your project team is cross-functional and consists of representatives from R&D (mechanical, electronics and software), industrial design, purchasing, testing and production. Furthermore, you will have a wide network of contacts both internally, within the entire Husqvarna group and externally with customers and suppliers.
Who are you?
We believe that you have experience from project work in a leading role. You have a Master degree probably from a technical university. Furthermore, you speak and write English fluently.
As a person you are prestige less with a strong drive to learn new things. You are independent and creative in your way of working. You are structured, communicative and outgoing.

Are we a perfect match?
If you believe we are, please send us your application latest 2021-01-10. If you have any question regarding this position please contact recruiting manager Fredrik Sandinge ([email protected]).
For questions regarding the recruitment process, please contact Åsa Carlberg ([email protected])
Union representatives:
Unionen: Soili Johansson – [email protected]
Sveriges Ingenjörer, Akademikerföreningen: Cameron Rad (representerar alla fackföreningar hos SACO – [email protected]


What happens after you applied?
When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.
About Husqvarna
For more than 325 years we have driven innovation and technology development exceeding end-customers’ expectations. Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most effective and efficient solutions. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2019 the net sales was SEK 6.3 billion. In the last years the division has transformed through 4 important acquisitions. Please read more at www.husqvarnacp.com/se Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt
van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid levererad. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekt: totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag.Du ska ha erfarenhet med liknande projekt. Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekt: totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag.Du ska ha erfarenhet med liknande projekt. Visa mindre