Lediga jobb som Parkchef i Partille

Se lediga jobb som Parkchef i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Enhetschef till Gata Park, Partille kommun - ett stenkast från Göteborg

Ansök    Jan 27    Partille kommun    Parkchef
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Välkommen till enheten för Gata/park i Partille kommun! Enheten tillhör kommunens Tekniska avdelning på Samhällsbyggnadskontoret och har ett viktigt uppdrag som innebär... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Välkommen till enheten för Gata/park i Partille kommun! Enheten tillhör kommunens Tekniska avdelning på Samhällsbyggnadskontoret och har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Vi ansvarar även för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, grönytor och skog. Även renhållning och vinterväghållning av kommunens gator ingår i vårt uppdrag.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en enhetschef som vill leda arbetet hos oss inom Gata och Park! Du kommer till ett utvecklande och varierande uppdrag i en expansiv kommun, på en enhet som gör stor skillnad för kommuninvånarnas och kollegornas vardag!

Enheten för Gata och Park planerar och bedriver drift- och underhållsverksamhet avseende kommunens gator, torg, parker, lekplatser och övrig allmänplatsmark. I enheten ingår även kommunens förråd, fordonsverksamhet och verkstad.

Som chef för Gata och Parks drift kommer du att leda, utveckla och ansvara för verksamheten, dess personal och budget. Inom enheten arbetar 24 medarbetare. Med närvaro, god kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du till medarbetarengagemang, arbetsglädje och utveckling. I rollen ingår också att representera enheten i interna samhällsbyggnadsprojekt. Du kommer ha en naturlig plats i Samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp tillsammans med cheferna för Plan-, MEX-, VA-, Trafik-, Projektlednings- och avfallsenheten samt för Tekniska avdelningen.

I Partille kommun uppmuntrar vi till att våra chefer vågar tänka nytt, initiera, leda och driva utveckling tillsammans med våra medarbetare, för att skapa attraktiva verksamheter i framkant. Som enhetschef hos oss har du korta beslutsvägar med närhet till ledning och styrning som ger stor möjlighet att kunna påverka. Som hjälp för dig som chef finns ett gott samarbete med våra olika stödfunktioner inom kommunen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av chefsbefattning, i första hand inom liknande verksamhet. Relevant utbildning inom mark- och anläggning, park och trädgård eller motsvarande är meriterande.

Det är viktigt att du kan motivera din personal, få dem att utvecklas och arbeta tillsammans. Som chef är du drivande, kommunikativ och kan arbeta under eget ansvar. Som person bör du vara organiserad med god förmåga att prioritera. Vi förväntar oss att du med tydlighet och kundfokus leder verksamheten mot uppställda mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll. Tider för intervjuer är avsatta till den 23e, 27e, 28e februari samt 1 mars. Om du skulle bli aktuell för intervju kan du komma att bli kallad antingen digitalt via e-post eller telefon. Ha därför uppsikt i din e-post efter sista ansökningsdag löpt ut.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre