Lediga jobb som Naturbruk i Partille

Se lediga jobb som Naturbruk i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledande trädgårdsmästare till Jonsereds Trädgårdar

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika fritids- och friskvårdsaktiviteter, flex... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag, förmånscykel samt möjlighet att växla ditt semestertillägg mot fler lediga dagar.

Jonsereds trädgårdar är Partilles främsta besöksmål. Här samarbetar tre förvaltningar: social- och arbetsförvaltningen, kultur- och fritidsförvaltningen och utbildningsförvaltningen. Vårt motto är att med hjälp av trädgårdarna ska både plantor och människor växa och utvecklas. Det sociala arbetet, det gröna arbetet och lärande är våra tre viktiga ben!

Nu bygger vi ut personalpaviljong, verkstad och kafé för att ytterligare utveckla människor och det gröna i Jonsereds trädgårdar med målsättningen att trädgårdarna ska svämma över och blomstra i fler delar av Partille i projektet: Partille grönskar. Här är alla lika viktiga. I teamet i Jonsereds trädgårdar arbetar två arbetsledare, två trädgårdsmästare, deltagare på arbetsmarknadsenheten, lärlingar i trädgårdsarbetarutbildning och YH-praktikanter från trädgårdsmästarutbildning.


ARBETSUPPGIFTER
I en delad tjänst som arbetsledare och trädgårdsmästare får du möjlighet att jobba i en lagom stor kommun som är lätt att överblicka och som kännetecknas av ett samverkans- och nätverksinriktat arbetssätt.

I Jonsereds trädgårdar har vi fyra övergripande fokusområden. Vi arbetar med
- att tillsammans med de olika målgrupperna sköta och utveckla besöksmålet Jonsereds trädgårdar och att i projektet Partille grönskar bidra till en mer grönskande kommun
- att med olika gröna arbetsuppgifter arbetsleda, utvärdera och utveckla arbetsmarknadsenhetens deltagares förmågor och färdigheter i syfte att de stegvis förflytta sig mot ett framtida arbetsliv på den reguljära arbetsmarknaden
- att handleda lärlingar i trädgårdsarbetarutbildningen och ge dem en bred praktisk erfarenhet av trädgårds- och parkarbete av hög kvalité
- att handleda YH-praktikanter professionellt i syfte att ge blivande trädgårdsmästare en varierad utbildningspraktik av god kvalité.

Tillsammans med arbetsledare, trädgårdsmästare och lärare kommer du att leda och fördela de dagligt förekommande arbetsuppgifterna bland målgrupperna som deltar i arbetet i trädgårdarna. Du kommer att arbeta i en variationsrik roll som förändras över tid och som innehåller såväl praktiskt arbete i trädgården, arbete kopplat till besöksnäringen samt verksamhetsspecifik administration. Du kommer även att delta i kontinuerligt utvecklingsarbete på Arbetsmarknadsenheten, samt ansvara för verksamhetsplanering och viss administration kopplat till arbetsmarknadsenhetens verksamhet i Jonsereds trädgårdar tillsammans med arbetsledarna.


KVALIFIKATIONER
Till detta uppdrag i Jonsereds trädgårdar söker vi en lagspelare som är trygg i dig själv, prestigelös och ansvarstagande. Du har en empatisk förmåga i kombination med ett professionellt bemötande. Du värdesätter olikheter i alla möten och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. En viktig del i vårt uppdrag är att vara flexibla och innovativa, och för att trivas är det därför viktigt att du snabbt kan anpassa dig efter ändrade omständigheter och ibland stå ut med kreativa lösningar. Vidare tror vi att du är tydlig och uthållig, med en förmåga att skapa struktur och ordning kopplat till arbetsuppgifterna och verksamheten.

Det är ett krav för uppdraget att du har en avslutad gymnasieutbildning.
Meriterande för tjänsten är att du
-har en beteendevetenskaplig utbildning på högskolenivå och
-har en trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande likvärdig utbildning.
-har erfarenhet av att arbeta med socialt arbete, gärna av coachande karaktär med individer och grupper.
-har arbetat i samverkan med olika myndigheter och
-har erfarenhet av att ha arbetat med trädgårdarbete som trädgårdsmästare eller trädgårdsarbetare.

Det är ett krav för tjänsten att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har god datorvana, då viss dokumentation ingår i uppdraget. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor,... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.

ARBETSUPPGIFTER
Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Vintertid ingår även halkbekämpning och snöröjning. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare. Flextid ingår i anställningen likväl som beredskapstjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har också tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Driftingenjör till Gata/Park i Partille

Ansök    Sep 29    Partille kommun    Landskapsingenjör
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata- och Parkenheten ansvarar för förvaltning, drift och underhåll av Partille Kommuns allmänna platser, så som till exempel gator, skyltar, gatubelysning, gång- och cykelb... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata- och Parkenheten ansvarar för förvaltning, drift och underhåll av Partille Kommuns allmänna platser, så som till exempel gator, skyltar, gatubelysning, gång- och cykelbanor, torg, parker, lekplatser och naturområden. Tillsammans är vi ca 25 personer. Vi behöver nu förstärka vår enhet med en driftingenjör och vi ser fram emot din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som driftingenjör ansvarar du för drift, underhåll och förnyelse av kommunens vägar. Du arbetar med att analysera behov, skapa och ajourhålla erforderliga underhållsplaner och skötselåtgärder inom avdelningens ansvarsområde. Du kommer att ansvara för upphandlingar enligt LOU kopplat till enhetens ansvarsområden, viss projektledning av projekt, följer upp arbetet samt utför kontroll av leverans och fakturor, hanterar ledningslägen och startillstånd samt delta i framtagandet av detaljplaner.

Uppdraget innebär även att du planerar och leder det dagliga driftarbetet för enhetens anläggnings- arbetare. Rollen innebär många kontaktytor med Partillebor, entreprenörer och kollegor i kommunens olika verksamheter.

Beredskapstjänst ingår enligt schema, för närvarande var 6:e vecka.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning som exempelvis anläggningsingenjör med kompetens väg och vatten eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser också gärna flerårig erfarenhet från beläggnings- mark- eller anläggningsentreprenader.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Rollen kräver förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt god datorvana. Erfarenhet av att handla upp eller offerera arbete enligt AMA är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbets-kamrater och du har ett stort engagemang och har god samarbetsförmåga. I rollen som driftingenjör är det viktigt att vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att prioritera. Du är kvalitetsmedveten, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med flera frågor parallellt.

Varmt välkommen med din ansökan


ÖVRIGT
Vi genomför löpande urval.

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare till Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, ... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Vintertid ingår även halkbekämpning och snöröjning. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare. Flextid ingår i anställningen.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har också tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Parkarbetare och trädgårdsanläggare arbetar med att sköta och anlägga utemiljöer såsom parker eller lekplatser. Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i. Arbetet utförs oftast utomhus men innehållet kan variera med årstiderna. Under sommaren planterar man och sköter växter och gräsmattor, under vintern röjer man snö och sköter underhåll. Till hjälp har man traktorer eller andra maskiner. Visa mer
Parkarbetare och trädgårdsanläggare arbetar med att sköta och anlägga utemiljöer såsom parker eller lekplatser. Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i. Arbetet utförs oftast utomhus men innehållet kan variera med årstiderna. Under sommaren planterar man och sköter växter och gräsmattor, under vintern röjer man snö och sköter underhåll. Till hjälp har man traktorer eller andra maskiner. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare, säsongsanställning, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Är du på jakt efter ett fritt och rörligt arbete där du får ta mycket eget ansvar? Vi söker nu park- och anläggningsarbetare under säsongen 1 maj tom 31 ok... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Är du på jakt efter ett fritt och rörligt arbete där du får ta mycket eget ansvar? Vi söker nu park- och anläggningsarbetare under säsongen 1 maj tom 31 oktober.

Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. Du arbetar exempelvis med skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. I ditt arbete kommer du att använda både diverse maskiner och redskapsbärare.

Uppdraget kan även innebära hetvattenbekämpning av invasiva arter och ogräs, i första hand parkslide. Vid arbete med hetvattenbekämpning krävs det att du kan ta till dig och noga följa instruktioner samt utföra dokumentation gällande bekämpningen.

Flextid ingår i anställningen.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning i grönyteskötsel samt yrkeserfarenhet inom trädgårdsområdet är meriterande. Det är viktigt att du har vana vid arbete med maskiner, samt har goda växtkunskaper. B-körkort är ett krav och motorsågskörkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull och trivs med att arbeta självständigt. Vi tror att du motiveras av att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare till Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsy... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.

ARBETSUPPGIFTER
Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Vintertid ingår även halkbekämpning och snöröjning. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare. Flextid ingår i anställningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har också tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare till Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsy... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.


ARBETSUPPGIFTER
Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Vintertid ingår även halkbekämpning och snöröjning. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare. Flextid ingår i anställningen.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasieutbildning kompletterad med en ettårig trädgårdsutbildning eller annan utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig. Du har också tidigare erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg) är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare, säsongsanställning, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsy... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.

ARBETSUPPGIFTER
Är du på jakt efter ett fritt och rörligt arbete där du får ta mycket eget ansvar? Vi söker nu park- och anläggningsarbetare under säsongen 1 maj tom 31 oktober.

Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. Du arbetar exempelvis med skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. I ditt arbete kommer du att använda både diverse maskiner och redskapsbärare.

Uppdraget kan även innebära hetvattenbekämpning av invasiva arter och ogräs, i första hand parkslide. Vid arbete med hetvattenbekämpning krävs det att du kan ta till dig och noga följa instruktioner samt utföra dokumentation gällande bekämpningen.

Flextid ingår i anställningen.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning i grönyteskötsel samt yrkeserfarenhet inom trädgårdsområdet är meriterande. Det är viktigt att du har vana vid arbete med maskiner, samt har goda växtkunskaper. B-körkort är ett krav och motorsågskörkort är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull och trivs med att arbeta självständigt. Vi tror att du motiveras av att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trädgårdsanläggare

Parkarbetare och trädgårdsanläggare arbetar med att sköta och anlägga utemiljöer såsom parker eller lekplatser. Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i. Arbetet utförs oftast utomhus men innehållet kan variera med årstiderna. Under sommaren planterar man och sköter växter och gräsmattor, under vintern röjer man snö och sköter underhåll. Till hjälp har man traktorer eller andra maskiner. Visa mer
Parkarbetare och trädgårdsanläggare arbetar med att sköta och anlägga utemiljöer såsom parker eller lekplatser. Arbetet handlar om att skapa vackra miljöer för människor att vistas i. Arbetet utförs oftast utomhus men innehållet kan variera med årstiderna. Under sommaren planterar man och sköter växter och gräsmattor, under vintern röjer man snö och sköter underhåll. Till hjälp har man traktorer eller andra maskiner. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare, säsongsanställning

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsy... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två park- och anläggningsarbetare under perioden 1 april tom 30 september.

Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare.

Flextid ingår i anställningen.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning i grönyteskötsel är önskvärt. B-körkort är ett krav och motorsågskörkort är meriterande. Du bör ha vana av maskinkörning av åkgräsklippare med redskapsbärare.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Park- och anläggningsarbetare, säsongsanställning

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsy... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift och underhåll/skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en park- och anläggningsarbetare under perioden 1 maj tom 30 september.

Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, städning av allmänna platser, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning mm. Arbetet innebär användning av maskiner och redskapsbärare.

Flextid ingår i anställningen.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Utbildning i grönyteskötsel är önskvärt. B-körkort är ett krav och motorsågskörkort är meriterande. Du bör ha vana av maskinkörning av åkgräsklippare med redskapsbärare.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kyrkogårdsarbetare till Partille pastorat

Vi söker en kyrkogårdsarbetare med intresse för maskinservice, reparationer och underhåll. Partille pastorat arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, i både glädje och sorg. Kyrkogårdsförvaltningen i Partille ansvarar för 4 griftegårdar i Partille kommun. Dina arbetsuppgifter Du ingår ett arbetslag med 11 fast anställda medarbetare. Ditt huvudsakliga ansvar är kyrkogårdsarbete (gravgrävning och grönyteskötsel) samt at... Visa mer
Vi söker en kyrkogårdsarbetare med intresse för maskinservice, reparationer och underhåll.
Partille pastorat arbetar med att göra skillnad för människor. Vi finns där i livets alla skeden, i både glädje och sorg. Kyrkogårdsförvaltningen i Partille ansvarar för 4 griftegårdar i Partille kommun.
Dina arbetsuppgifter
Du ingår ett arbetslag med 11 fast anställda medarbetare. Ditt huvudsakliga ansvar är kyrkogårdsarbete (gravgrävning och grönyteskötsel) samt att se till att vi har en väl fungerande vagnpark året om - att serva, underhålla och reparera våra maskiner, fordon och redskap så att de är i gott skick inför den säsong de ska användas.
Som kyrkogårdsarbetare arbetar du också med den dagliga skötseln av kyrkogårdarna. Arbetsuppgifterna skiftar med årstiderna och innebär exempelvis gravgrävning och hantering av bevattningssystem på sommaren samt snickeriarbeten och snöröjning på vintern.
Din kompetens
Erfaren och självgående.
Du är obehindrad i svenska språket (ett krav).
God felsökningsförmåga samt kunskaper om hur maskiner och fordon fungerar.
Erfarenhet av svetsarbete är ett plus.
Vi ser tidigare erfarenheter från kyrkogårdsarbete som ett stort plus.

Dina egenskaper
Som person är du tillmötesgående och gillar att leverera lösningar på problem.
Du är van att planera service och underhåll på ett strukturerat sätt. Samtidigt är du flexibel och kan laga en åkgräsklippare som trilskas.
Du trivs i verkstadsmiljö och även med att arbeta utomhus i alla väder. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande.
Du förväntas delta i arbetsgruppens utveckling och bidrar med positiv energi och samarbetsvilja.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.
Så ansöker du
Mejla till [email protected] och sista ansökningsdag är 30 augusti 2021. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande och före sista ansökningsdatum.
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde och lön
Enligt överenskommelse
Löneform
Månadslön
Sysselsättningsgrad
100%
Ort
Partille
Facklig företrädare
Mikael Lindblom, Kommunal, 031-340 42 17
Lär känna oss på:
https://www.facebook.com/svenskakyrkan.partille/
Leta upp oss på Facebook:
Svenska kyrkan i Partille
Om oss
Svenska kyrkan i Partille (Partille pastorat) består av tre församlingar och kyrkogårdsförvaltning som tillsammans omfattar hela kommunen.
I Partille pastorat finns sammanlagt cirka 70 anställda och vi ingår i Mölndal-Partille kontrakt.
Partille kommun med sina cirka 40 000 invånare gränsar till östra Göteborg. Kommunen växer med nya bostadsområden, och är på väg från förort till förstad. Här finner du kulturhus, gymnasium, Allum köpcenter och Partille Arena. Här finns också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och naturreservat. Visa mindre

Parkarbetare med inriktning mot invasiva arter, säsongsanställning

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en parkarbetare som skall arbeta med bekämpning av parkslide under perioden 1 april tom 31 oktober. Du kommer att arbeta med hetvattenbek... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en parkarbetare som skall arbeta med bekämpning av parkslide under perioden 1 april tom 31 oktober.

Du kommer att arbeta med hetvattenbekämpning av invasiva arter och ogräs, på olika slags ytor. Först och främst är det parkslide som kommer att bekämpas. Uppdraget utförs med en bil och en hetvattenmaskin (Heatweed) som du åker ut till de bestämda platserna med. Information om arbetsuppgifterna lämnas både genom muntliga och skriftliga instruktioner. Du kommer behöva föra dokumentation gällande bekämpningen.

Flextid ingår i anställningen.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet inom trädgårdsområdet och/eller är utbildad trädgårdstekniker eller har annan likvärdig utbildning. Det är viktigt att du har vana vid arbete med maskiner, samt har goda växtkunskaper. Det är meriterande om du har för yrket lämpliga kurser t.ex. arbete på väg. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För uppdraget krävs det att du kan arbeta självständigt, är ansvarsfull och effektiv i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap i Partille/Lerum

FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer, underlättar vi i våra kunders vardag. Vi söker dig, senior, som har erfarenhet av trädgårdsskötsel och älskar att ar... Visa mer
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer, underlättar vi i våra kunders vardag.
Vi söker dig, senior, som har erfarenhet av trädgårdsskötsel och älskar att arbeta utomhus och har erfarenhet av trädgårdsskötsel, plantering, gräsklippning, häckklippning och andra förekommande trädgårdssysslor.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder och det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar,
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden! Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Visa mindre

Vi söker dig senior med trädgårdskunskap i Partille/Lerum

FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer, underlättar vi i våra kunders vardag. Vi söker dig, senior, som har erfarenhet av trädgårdsskötsel och älskar att ar... Visa mer
FemtioFemPlus AB bedriver bemannings- och servicetjänster och har sitt huvudkontor i Helsingborg där företaget grundades 2009. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer, underlättar vi i våra kunders vardag.
Vi söker dig, senior, som har erfarenhet av trädgårdsskötsel och älskar att arbeta utomhus och har erfarenhet av trädgårdsskötsel, plantering, gräsklippning, häckklippning och andra förekommande trädgårdssysslor.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder och det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar,
Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler inom våra olika tjänsteområden! Vi är måna om att skapa goda relationer med våra kunder och utforma våra tjänster efter deras behov. Vi värdesätter långsiktighet och vid löpande uppdrag skickar vi alltid samma medarbetare för att kunden ska känna sig trygg.
Vi erbjuder dig ett varierat uppdrag, eller mer specifikt utifrån dina kompetenser och önskemål. Visa mindre

Driftingenjör till gata/park, Partille kommun

Ansök    Jun 15    Partille kommun    Landskapsingenjör
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, grönytor och skog. Enheten säkerställer även renhållning samt vinterväghållning av kommunens gator.

Vi söker nu en driftingenjör som kommer att vara delaktig i detta arbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar driftingenjören med att planera för den dagliga driften inom framförallt park, grönytor, lekplatser samt städning av allmänna ytor. Som driftingenjör kommer du dessutom, tillsammans med övriga driftingenjörer och ledningsfunktioner inom tekniska avdelningen (gata/park, VA och trafik) ta fram och följa strategiska åtgärdsplaner för planerat underhåll och investeringar inom avdelningens ansvarsområde. Du deltar i framtagandet av detaljplaner samt olika byggprojekt som hanteras inom samhällsbyggnadskontoret.Underhållsplanering av kommunens dagvattenbrunnar och pumpar ingår i uppdraget.

Vidare kommer du att ansvara för upphandlingar enligt LOU kopplat till enhetens ansvarsområde. Du följer upp entreprenörers arbeten, gör beställningar till upphandlade entreprenörer och utför kontroll av leverans samt fakturor. Rollen innebär många kontaktytor med partillebor, entreprenörer och kollegor i kommunens olika verksamheter.

Tillsammans med fordonsansvarig får du även möjlighet att utveckla kommunens fordonsverksamhet (ca 180 fordon) utifrån ett långsiktigt miljö- och effektivitetsperspektiv. Förekommande utredningar och analyser med bäring på gata/park/fordon ingår i uppdraget. Beredskapstjänst ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gärna landskapsingenjörsutbildning eller motsvarande. Du bör ha goda kunskaper av arbetsledning inom drift och underhåll av grönytor. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt kunskaper om GIS är meriterande. Rollen kräver förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt god datorvana.

Som person har du ett stort engagemang och har god samarbetsförmåga. I rollen som driftingenjör är det viktigt att vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att prioritera. Du är kvalitetsmedveten, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med flera frågor parallellt. Du är flexibel, öppen för förändringar och kan anpassa dig efter kundens behov samt förmåga att se långsiktigt. För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och resultatinriktad samt ha ett intresse och engagemang för att bidra till utvecklingen av Partille kommun.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Trädgårdsarbetare

Vi på Utby Sten & Anläggning AB söker efter trädgårdsarbetare. Uppdragen ligger i Göteborg med omnejd. Dina arbetsuppgifter som trädgårdsarbetare är bl.a. plantering av blommor, träd, buskar etc. , skötsel av trädgårdar osv. Erfarenhet är meriterande. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi räknar med att du alltid kommer att lämna ifrån dig ett arbete som är utfört till 100%. Tjänsten börjar som visstidsanställning men förväntas överg... Visa mer
Vi på Utby Sten & Anläggning AB söker efter trädgårdsarbetare. Uppdragen ligger i Göteborg med omnejd.
Dina arbetsuppgifter som trädgårdsarbetare är bl.a. plantering av blommor, träd, buskar etc. , skötsel av trädgårdar osv.


Erfarenhet är meriterande.
Vi söker dig som är noggrann, flexibel och självgående. Vi räknar med att du alltid kommer att lämna ifrån dig ett arbete som är utfört till 100%.
Tjänsten börjar som visstidsanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning.


All kontakt sker via mail Visa mindre

Stallansvarig/Hästskötare

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Stallansvarig/Hästskötare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Stallansvarig/Hästskötare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Reparationer av staket, målning och trädgårdsarbete
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.För att lyckas i rollen så behöver du

- Tidigare erfarenhet av stallarbete
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort hästintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Stallansvarig/Hästskötare

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Stallansvarig/Hästskötare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Stallansvarig/Hästskötare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Reparationer av staket, målning och trädgårdsarbete
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.För att lyckas i rollen så behöver du

- Tidigare erfarenhet av stallarbete
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort hästintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer. Visa mindre

Beridare

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Beridare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg ... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Beridare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Riderfarenhet på hög nivå, minst SRL 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Ryttare/Stallansvarig

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta le... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Riderfarenhet på hög nivå, minst SRL 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Beridare

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Beridare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg ... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Beridare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Riderfarenhet på hög nivå, minst SRL 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Ryttare/Stallansvarig

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta le... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.

För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Ridmässigt: minst level 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Grönyteskötsel / Utemiljö

Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel, utemiljö. Med start så snart som möjligt.Vi finns i Partille men arbetar runt hela Göteborg. Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta med grönyteskötsel, utemiljö. Med start så snart som möjligt.Vi finns i Partille men arbetar runt hela Göteborg. Visa mindre

Ryttare/Stallansvarig

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta le... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.

För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Ridmässigt: minst level 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Ryttare/Stallansvarig

Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta le... Visa mer
Nu söker vi på Stall Hippocampus (http://www.stallhippocampus.se/) en Ryttare/Stallansvarig som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 20 inackorderade hästar. Du kommer ansvara för utbildning av unghäst och uppåt, det är meriterande om du har erfarenhet av både hoppning och dressyr med dig. Det är en heltidstjänst fördelat söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på
- Vidareutveckla hästarna inom hoppning och dressyr och hålla träningar
- Fodringar, in-och utsläpp av hästar, visiteringar, mockning samt anläggningsvård
- Ansvar för stalltelefonen som våra inackorderade kunder kan kontakta oss på
- Arbetsleda och finnas tillhands för frågor från inackorderade samt övrig personal
- Administrativa uppgifter som tillkommer

I arbetsuppgifterna kan även ingå att hålla ridlektioner. Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och är kommunikativ med ett brinnande intresse för hästar och ridsport.

För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara en rutinerad tävlingsryttare och ha stor erfarenhet av att utbilda hästar
- Ridmässigt: minst level 1 eller motsvarande meriter
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i stall
- Körkort

Som person är du ansvarstagande, ambitiös och stresstålig. Du är tillmötesgående och serviceinriktad med god samarbetsförmåga och kan bemöta många olika typer av människor.

Du har möjlighet att få boende på gården samt stallplats till förmånligt pris. Detta är ett perfekt jobb för någon med ett stort ridintresse. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer.

Om du har några frågor kring tjänsten hör av dig till [email protected] Visa mindre

Utförare Grönyteskötsel Göteborg

Om företaget: Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln. Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företag... Visa mer
Om företaget:

Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland.

Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln.

Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företaget fortsätter att utvecklas och i dag är vi över 80 medarbetare på fem orter med en årlig omsättning på 125 mkr.

Vi investerar i vår personal och i moderna miljövänliga maskiner för att fortsätta utvecklas. Som en väletablerad och stark aktör i branschen känner vi ansvar att vara en god arbetsgivare och att ta ett stort miljöansvar.

Vi erbjuder ett spännande jobb och en utmaning för dig som är intresserad av att arbeta i ett växande entreprenörsföretag. Vi är inne i en stark utvecklingsfas där vi söker dig som är kreativ och som vill vara med och utveckla vårt företag.

Hos oss finns möjligheten att påverka hur din stad ser ut!

Dina arbetsuppgifter:

Är du vår nya kollega? Om du trivs med att jobba utomhus, har gröna fingrar eller har erfarenhet av att arbeta med grönytor så kanske det är dig vi söker!

Arbetsuppgifterna sker framförallt på kommunala grönytor eller på bostadsbolags mark. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta i mindre team under olika projekt. Arbetet kan alltså delvis vara fysiskt krävande.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

Häckklippning
Grästrimning
Plantering
Vattning
Ogräsrensning
Renhållning
Skötsel av återvinningsrum och stationer
Din profil:

Vi söker dig som är engagerad i utomhusmiljö och som alltid gör det där lilla extra!

Vi tror att du tar stort ansvar över de arbetsuppgifter som du tilldelas. Du är noggrann och tar stolthet i att göra ett bra jobb, oavsett uppgiften. Du är samarbetsvillig och trivs med att jobba i grupp tillsammans med andra. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och strävar alltid efter att kunna visa upp väl genomförda arbeten.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet eller önksan om att arbetsleda personal.

Krav:

B-körkort är ett krav

Meriterande:

Erfarenhet av grönyteskötsel

Erfarenhet av arbetsledning

Trädgårdsutbildning

Utbildning vid naturbruksgymnasium

Övrigt:

100% Tillsvidareanställning med start 1 april

Tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]. Märk din ansökan med ”Grönyteskötsel Göteborg”.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

David Pihl

[email protected]

013-4659966

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare grönytor i Göteborg

Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland. Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln. Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företaget fortsätter ... Visa mer
Thormans Entreprenad AB är ett privatägt bolag som arbetar med yttre skötsel och mark- och anläggningsarbeten i mellersta och norra Götaland.

Våra kunder är främst kommuner, bostadsrättsföreningar och olika typer av fastighetsbolag där vi utför hela eller delar av den yttre skötseln.

Thormans Entreprenad AB startades 2003. Vi har gått från att vara uppstickaren till att bli en väletablerad och stark aktör inom entreprenadbranschen. Företaget fortsätter att utvecklas och i dag är vi över 70 medarbetare på fem orter.

Vi investerar i vår personal och i moderna miljövänliga maskiner för att fortsätta utvecklas. Som en väletablerad och stark aktör i branschen känner vi ansvar att vara en god arbetsgivare och att ta ett stort miljöansvar.

Hos oss finns möjligheten att påverka hur din stad ser ut!


Dina arbetsuppgifter:

Vi söker nu en arbetsledare med placering i Göteborg. Som arbetsledare kommer du att ansvara för att planera och styra skötsel av kommunala grönytor, såsom gräsklippning, beskäring av buskage, renhållning m.m. Du kommer att fördela och följa upp det dagliga arbetet för arbetsgruppen samt se till att det utförs enligt god branschstandard och regelverk.

Du kommer även att hålla en löpande dialog med företagets projektledare och beställare om arbetets fortskridande, samt ansvara för att arbetet följer de ekonomiska ramarna.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

Planera och leda det dagliga arbetet.

Ta emot, planera samt utföra tillkommande arbeten.

Jobba med förbättringsarbete och effektivisering.

Kontrollera och attestera fakturor.

Din profil:

Vi söker dig som har minst en tvåårig trädgårdsutbildning, och som har flerårig erfarenhet att arbetsleda grönyteskötsel. (Meriterade är högre utbildning såsom landskaps- eller trädgårdsingenjör, eller dyl.)

Du har god kännedom kring skötsel av grönytor och växter och är van vid att leda och stötta andra i deras arbete.

Som person är du självgående, driven och serviceorienterad. Du trivs med att ha en varierad vardag med många bollar i luften och har lätt för att strukturera och prioritera ditt arbete.

Övrigt:

Körkort B är ett krav.

Vi tillämpar löpande urval och tillsättning av tjänsten.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till [email protected]

Märk din ansökan med ”Arbetsledare Göteborg”.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

David Pihl
[email protected]
013-4659966 Visa mindre

Park - och anläggningsarbetare till Partille kommun

Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi bygger för framtiden i Partille. Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång inom kommunen blir vägen från förort till förstad allt tydligare med fler bostäd... Visa mer
Partille kommun har idag närmare 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi bygger för framtiden i Partille. Med flera stora samhällsbyggnadsprojekt på gång inom kommunen blir vägen från förort till förstad allt tydligare med fler bostäder, bra kommunikationer och ett starkt utbud handel och service.

Inom samhällsbyggnadskontoret förenar vi kompetens inom teknik och samhällsbygge. Gata/Park är en del av den tekniska avdelningen och ansvarar för investeringar, drift och underhåll av gatu-, park-, naturmark och offentliga miljöer i Partille kommun. Enheten ansvarar också för kommunens fordon samt förrådshantering. I dag arbetar cirka 25st på enheten.

Friskvårdsbidrag samt möjlighet att införskaffa förmånscykel finns. Flextid ingår i anställningen.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och skapa trevliga utemiljöer i Partille? Då är detta jobbet för dig.

Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Gata/Park ansvarar för skötseln av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, gräsytor, och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning samt vinterväghållning fungerar.

I vårt arbete strävar vi efter att vara professionella, effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa ett trevligt Partille. Du ingår som medarbetare i ett arbetslag med stort gemensamt ansvar att planera och utföra de beskrivna arbetsuppgifterna. Du kommer även att ingå i kommunens vinterberedskap.


KVALIFIKATIONER
Du som söker denna tjänst ska ha en gymnasieutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer lämplig samt stor erfarenhet av drift - och underhåll gällande park och anläggningsarbeten. Det är också ett krav att du har god maskinvana och erfarenhet av trädfällning samt B-körkort och motorsågskörkort.

C-körkort är meriterande.

För att passa bra för tjänsten tror vi att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga att lyssnar, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar och driver dem framåt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre