Lediga jobb som Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad i Partille

Se lediga jobb som Kundmottagare/Verkmästare, bilverkstad i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Kundmottagare/reservdelsperson till Hedin Bil Alingsås

Arbetsbeskrivning Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka vårt verkstadsteam på Hedin Bil Alingsås med en servicesäljare/reservdelspersonal. Du kommer arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om kundbokningar såsom service och reparation samt stötta upp på reservdelssidan. I din roll bokar du och planerar arbetet till mekanikerna samt hanterar betalningar från våra kunder. Det... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka vårt verkstadsteam på Hedin Bil Alingsås med en servicesäljare/reservdelspersonal. Du kommer arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om kundbokningar såsom service och reparation samt stötta upp på reservdelssidan. I din roll bokar du och planerar arbetet till mekanikerna samt hanterar betalningar från våra kunder. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

På vår anläggning i Alingsås arbetar idag 6 medarbetare fördelat på verkstad och reservdelar. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Din Profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Meritande är om du har dokumenterad erfarenhet som servicesäljare/rådgivare inom bilbranschen. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du har god dator- och telefonvana, gärna med god erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Vi tror att du har en god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Om företaget
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av Kajsa Fyhr på [email protected]
Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Verkstadspersonal/Däckmontörer

Är du händig och fordonsintresserad? Vill du arbeta med ett riktigt gott gäng? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu ett flertal medarbetare till ett familjeföretag i Göteborg som säljer däck, batterier och reservdelar till privatpersoner, företag och kommuner. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot, lasta och flytta hjul inne på deras verkstad och däckhotell. Däckbyte, kundmottagning och lättare administrativt arbete som registrering samt märkning ko... Visa mer
Är du händig och fordonsintresserad? Vill du arbeta med ett riktigt gott gäng? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu ett flertal medarbetare till ett familjeföretag i Göteborg som säljer däck, batterier och reservdelar till privatpersoner, företag och kommuner. Arbetsuppgifterna innefattar att ta emot, lasta och flytta hjul inne på deras verkstad och däckhotell. Däckbyte, kundmottagning och lättare administrativt arbete som registrering samt märkning kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. Du blir en viktig del i verksamheten och skapar tillsammans med dina kollegor en trivsam och kreativ laganda på arbetsplatsen.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-17:00
Anställningsform: Konsultuppdrag


Din profil
Krav:
• Körkort B
• God svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsvana och/eller erfarenhet av däckbyte

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs det att du som person har lätt för att ta instruktioner, vara prestigelös och ha en bra servicekänsla. Du har god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du har kunskap/intresse för fordon. Då arbetet emellanåt är fysiskt krävande bör du ha god fysik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.


Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Servicerådgivare Verkstad till Partille

Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en servicerådgivare verkstad till vårt VAG-team! I rollen som servicerådgivare verkstad tar du hand om och hjälper våra kunder med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt ... Visa mer
Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en servicerådgivare verkstad till vårt VAG-team!

I rollen som servicerådgivare verkstad tar du hand om och hjälper våra kunder med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Du brinner för kundservice och försäljning och har en positiv och proaktiv kommunikation med dina kollegor. Du kommer arbeta i en stor professionell verkstadsmiljö.

 

Om tjänsten

För att lyckas i uppdraget krävs en aktiv, tydlig och lyhörd personlighet i kombination med en stor portion engagemang. Som person är du värderingsstark och delar vår Mechanumkultur. Du klarar av att balansera en operativ vardag med omväxlande arbetsuppgifter. Du är med i hela kundcykeln och arbetar delar av din arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess, för att sedan möta kunden med stort kunnande.

Att du har ett brinnande intresse för kunden är en självklarhet. Har du erfarenhet av utmärkt kundservice är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, inställning och förmågan att erbjuda och sälja våra produkter och tjänster. Du förstår att vi finns till för våra kunder och ser försäljningen som ett viktigt verktyg för att i varje kundkontakt ska skapa en långsiktig och entusiastisk kund.

Tjänsten är uppdelad emellan verkstad och kundmottagning och arbetstiderna är 9-18.

 

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

 

Krav


• B-körkort
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift

 

Meriterande


• Erfarenhet av servicerådgivning
• Arbetat inom kundservice/sälj
• Erfarenhet inom fordonsbranschen

 

Tjänsten är på heltid med en placering i Partille och intervjuer kommer ske löpande. Sista ansökningsdag 28/4-23.

 

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Servicerådgivare Mechanum Partille

Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken, Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver ... Visa mer
Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person!

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken, Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten
I rollen som servicerådgivare tar du hand om och hjälper våra kunder med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Du brinner för kundservice och försäljning och har en positiv och proaktiv kommunikation med dina kollegor. Du kommer arbeta i en stor professionell verkstadsmiljö.

Vi söker dig som
För att lyckas i uppdraget krävs en aktiv, tydlig och lyhörd personlighet i kombination med en stor portion engagemang. Som person är du värderingsstark och delar vår Mechanumkultur. Du klarar av att balansera en operativ vardag med omväxlande arbetsuppgifter. Du är med i hela kundcykeln och arbetar delar av din arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess, för att sedan möta kunden med stort kunnande.

Att du har ett brinnande intresse för kunden är en självklarhet. Har du erfarenhet av utmärkt kundservice är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, inställning och förmågan att erbjuda och sälja våra produkter och tjänster. Du förstår att vi finns till för våra kunder och ser försäljningen som ett viktigt verktyg för att i varje kundkontakt ska skapa en långsiktig och entusiastisk kund.

Krav
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av servicerådgivning
Arbetat inom kundservice/Sälj
Arbetat med något av våra 11 märken

Tjänsten är på heltid med placering i Partille. Sista ansökningsdag 31/3-2021. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Frågor om tjänsten? Visa mindre

Kundmottagare/reservdelsperson till Hedin Bil Alingsås

Arbetsbeskrivning Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka vårt verkstadsteam på Hedin Bil Alingsås med en servicesäljare/reservdelspersonal. Du kommer arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om kundbokningar såsom service och reparation samt stötta upp på reservdelssidan. I din roll bokar du och planerar arbetet till mekanikerna samt hanterar betalningar från våra kunder. Det... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som en del av vår resa framåt behöver vi stärka vårt verkstadsteam på Hedin Bil Alingsås med en servicesäljare/reservdelspersonal. Du kommer arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår det att ha hand om kundbokningar såsom service och reparation samt stötta upp på reservdelssidan. I din roll bokar du och planerar arbetet till mekanikerna samt hanterar betalningar från våra kunder. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning bygga långsiktiga kundrelationer.

På vår anläggning i Alingsås arbetar idag 6 medarbetare fördelat på verkstad och reservdelar. Vi är ett sammansvetsat gäng som värdesätter gott samarbete och högt i tak.

Din Profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet inom service och försäljnings inriktade arbetsuppgifter, där du visat prov på god social förmåga och leverans gentemot kund. Meritande är om du har dokumenterad erfarenhet som servicesäljare/rådgivare inom bilbranschen. Du bör behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är det ett krav att du har god dator- och telefonvana, gärna med god erfarenhet av affärssystemet Kobra.

Vi tror att du har en god känsla för service och har inställningen att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. Vi förutsätter att du är mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Viktigast är att du har ett brinnande intresse för att göra affärer och att du arbetar utefter Hedin Bils vision – att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

Om företaget
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av våra värderingar trygghet, trovärdighet och tillgänglighet. Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottssemester, extra föräldralön och ett friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer om oss på vår hemsida www.hedinbil.se.

Anställningen är på heltid med sex månaders provanställning.


Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor kring tjänsten och processen besvaras av Kajsa Fyhr på [email protected]
Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare Verkstad

Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en servicerådgivare verkstad till vårt Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT-team! I rollen som servicerådgivare verkstad tar du hand om och hjälper våra kunder med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet p... Visa mer
Brinner du för försäljning och kundservice? Gillar du att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort eget ansvar? Gillar du att utmana branschen? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en servicerådgivare verkstad till vårt Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT-team!

I rollen som servicerådgivare verkstad tar du hand om och hjälper våra kunder med allt som berör deras besök. Noggrannhet och intresse för detaljer är centralt för att arbetet på bilen ska gå så smidigt som möjligt. Du brinner för kundservice och försäljning och har en positiv och proaktiv kommunikation med dina kollegor. Du kommer arbeta i en stor professionell verkstadsmiljö.

Om tjänsten

För att lyckas i uppdraget krävs en aktiv, tydlig och lyhörd personlighet i kombination med en stor portion engagemang. Som person är du värderingsstark och delar vår Mechanumkultur. Du klarar av att balansera en operativ vardag med omväxlande arbetsuppgifter. Du är med i hela kundcykeln och arbetar delar av din arbetsdag med att färdigställa kundärenden i olika delar och vår serviceprocess, för att sedan möta kunden med stort kunnande.

Att du har ett brinnande intresse för kunden är en självklarhet. Har du erfarenhet av utmärkt kundservice är det ett plus.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens, inställning och förmågan att erbjuda och sälja våra produkter och tjänster. Du förstår att vi finns till för våra kunder och ser försäljningen som ett viktigt verktyg för att i varje kundkontakt ska skapa en långsiktig och entusiastisk kund.

Tjänsten är uppdelad mellan verkstad och kundmottagning och arbetstiderna är 9-18.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav

B-körkort

Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

Erfarenhet av servicerådgivning

Arbetat inom kundservice/sälj

Erfarenhet inom fordonsbranschen

 

Tjänsten är på heltid med en placering i Partille och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Frågor om tjänsten? Visa mindre

Kundmottagare till Mekonomen Nödinge

Om företaget Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som gr... Visa mer
Om företaget
Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Mekonomen utför service och reparationer på alla bilmärken. Vi utför allt från vanlig oljeservice till motorbyten, bromsar, avgasbyten, felsökning och mycket mer. För avancerad felsökning och diagnostik använder vi toppmodern diagnostikutrustning från världsledande tillverkare. När du gör din service hos oss så får du alltid stämpel i serviceboken. Du får bibehållen nybilsgaranti och reservdelar med minst tre års garanti. Dessutom så har vi en unik prisgaranti och assistansförsäkring, samt möjlighet till delbetalning. Hos oss utförs arbetet alltid av en kvalificerad tekniker.

Dina arbetsuppgifter
Som kundmottagare är din huvudsakliga uppgift att ge service i världsklass. Med din sociala förmåga ser du till att kunden får ett proffsigt bemötande och en trygg överlämning av sitt fordon. Med dator och telefon som dina främsta arbetsverktyg ansvarar du för den dagliga planeringen och administrationen i verkstaden.

Dina uppgifter innefattar att boka in och planera jobb till de fem mekanikerna, beställa reservdelar och ansvara för inköp, sköta administrationen av verkstaden, kontinuerlig kundkontakt avseende orderstatus och återkoppling på service- och verkstadsärenden.

Din profil
Vi söker dig som älskar det sociala och vet hur du hanterar olika typer av kunder, stora som små. Att vara där det händer är din vardag och att kunna prioritera och handskas med ett stressigt tempo är något som driver dig. Du är strukturerad, flexibel och följer framtagna rutiner. Ett positivt förhållningssätt och en vilja att skapa goda resultat gör dig till en komplett kundmottagare.

Vi tror att du antingen arbetar i en motsvarande roll idag alt som tekniker med intresse för en kontorstjänst. Har du en bakgrund inom kundtjänst eller kundmottagning samt ett brinnande intresse för bilar kommer du att klara detta galant! Tjänsten kräver b-körkort och svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder…

• Möjlighet att utveckla verksamheten och därigenom kommer ditt arbete att bidra till företagets framgång
• Vidareutbildningar
• Trevliga arbetskamrater
• Tryggheten i ett starkt varumärke

Tjänsten är på heltid, dagtid och med start omgående.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre