Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Partille

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Massör till Partille

Vi söker massörer till Partille! Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, blir du anställd ger vi dig en kostnadsfri utbildning till Friskvårdsmassör, ser mer information om det längre ner. Våra tjänster är på 75% för dig som inte är utbildad sedan tidigare. Fär dig som redan är utbildad massör erbjuder vi både tjänster på 75% men även för en lägre tjänstegrad allt från en kväll i vecka till varannan helg. Våra tjänster på 75% innefat... Visa mer
Vi söker massörer till Partille!

Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, blir du anställd ger vi dig en kostnadsfri utbildning till Friskvårdsmassör, ser mer information om det längre ner.

Våra tjänster är på 75% för dig som inte är utbildad sedan tidigare.
Fär dig som redan är utbildad massör erbjuder vi både tjänster på 75% men även för en lägre tjänstegrad allt från en kväll i vecka till varannan helg.
Våra tjänster på 75% innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema.

Vem är du?

För att trivas som massör hos oss behöver du, förutom att tycka om att hjälpa människor med olika typ av smärta, även vara flexibel, utåtriktad och självständig.

Du tycker om att arbeta både i team och individuellt.

Vi söker dig som känner dig trygg att bygga relationer och skapa ett förtroende hos dina kunder som gör att de vill komma tillbaka.

Din arbetsuppgift som massör är att ta hand om kunden från den kommer tills den går ifrån vår mottagning - ge massage i form av djup klassisk massage, gravidmassage och bindvävsmassage samt hantera kassan och ta hand om mottagningen.

Vad vi erbjuder dig?

Korta arbetsdagar (6 - 6,5 tim.)

En härlig gemenskap med kollegor som är omtänksamma.

Även om arbetet är fysiskt lägger vi stor vikt på en god ergonomi.

Kontinuerlig vidareutveckling fler gånger per år.

Ett lugnt, stressfritt och harmoniskt arbete.

En arbetsplats som är mån om sina anställda.

Många trevliga och tacksamma kunder.

Utöver detta erbjuder vi även:

Friskvårdsbidrag.

Massage varje månaden i utbildningssyfte.

Utbildningar och påbyggnadskurser via Physio Academy.

Engagerade kollegor och ledare.

Intern hälsostrategi för all personal.

Fina och fräscha miljöer.

Stimulerande och utmanande arbetssätt i team, med andra kompetenser och experter.

Du kan fokusera på det du är duktig på, så hjälper vi dig med resten!Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minimum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135timmar /månad. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Är du inte utbildad massör så behöver du vara tillgänglig för utbildning följande datum:
15-17/3 + 23-25/3 + 27-28/3 + 1/4.

Flex-konceptet

Är du inte utbildad massör så utbildar vi dig dig till Friskvårdsmassör, sedan får du oavsett nyutbildad massör eller erfaren genomgå utbildningen i vårat framgångsrika koncept. Detta ger dig redskap för att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Dam & Herr frisör

Ansök    Jan 9    Salong Klipp palatset    Frisör
Hej, vi söker en seriös och skötsam kvinnlig frisör som kan klippa Dam & Herr och hår behandlingar, med erfarenhet , har lätt att jobba med kollegor och hjälpsam person , med fast månadslön. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
vi söker en seriös och skötsam kvinnlig frisör som kan klippa Dam & Herr och hår behandlingar, med erfarenhet , har lätt att jobba med kollegor och hjälpsam person , med fast månadslön.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Lyko Allum

Ansök    Feb 16    Lyko Group AB (publ)    Frisör
Är du en skicklig frisör eller nyutbildad frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 45 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger! ???? Vad gör en Frisör på Lyko? Vi vill att Lyko ska vara det självklara valet när det kommer till hårvård och skönhet. Vi ... Visa mer
Är du en skicklig frisör eller nyutbildad frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 45 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger! ????

Vad gör en Frisör på Lyko?
Vi vill att Lyko ska vara det självklara valet när det kommer till hårvård och skönhet. Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Som frisör tillhör du ett härligt team av 45 andra frisörer så du är inte ensam! Tillsammans har ni dessutom ett eget community online där ni kan ställa frågor och bjuda på tips och råd! ?

Som en del av vår marknadsföring sponsrar vi även många spännande event. Som frisör innebär det att det finns möjlighet att representera Lyko på både fashionabla ELLE-galan, partnerevent eller styling inför plåtning av längdskidlandslaget. Ballt, va?!! ????

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

Vi söker dig…
…som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:

- Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
- Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
- Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.

Hur ser din vardag ut?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80 % eller enligt överenskommelse. Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse.
Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss i stället av urvalsfrågor när vi rekryterar. Mycket smidigare för dig som kandidat ?

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök redan idag då urval sker löpande! Har du frågor om tjänsten maila Rebecka Albrecht, Butikschef på [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till!

This text is hidden Visa mindre

Erfaren Damfrisör sökes till BarberHood i Partille!

Ansök    Okt 30    Faraj, Ahmed Ghassan    Damfrisör
Vi på BarberHood letar efter en skicklig och erfaren damfrisör som vill vara en del av vårt team. Hos oss har du möjligheten att antingen hyra en stol eller arbeta på procentbasis, beroende på vad som passar dig bäst. Vi är en väl etablerad salong med en växande kundkrets och en vänlig arbetsmiljö. Om du har passion för ditt yrke och vill vara en del av vårt team, skicka in din ansökan idag! Visa mer
Vi på BarberHood letar efter en skicklig och erfaren damfrisör som vill vara en del av vårt team. Hos oss har du möjligheten att antingen hyra en stol eller arbeta på procentbasis, beroende på vad som passar dig bäst. Vi är en väl etablerad salong med en växande kundkrets och en vänlig arbetsmiljö. Om du har passion för ditt yrke och vill vara en del av vårt team, skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Manikyrist i Mölndal

Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Göteborg. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar... Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal. Bra om du har erfarenhet från Asiatisk na... Visa mer
Vi söker en positiv och driven medarbetare till vår salong i Göteborg.
Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.

Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr så som bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar...

Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong.

OBS: Vi tar endast emot ansökningar via e-post, tack! Visa mindre

Massör - Partille

Vi söker massörer till Partille! Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, då vi har möjlighet att erbjuda en kostnadsfri utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör om du blir anställd hos oss! Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill ... Visa mer
Vi söker massörer till Partille!

Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, då vi har möjlighet att erbjuda en kostnadsfri utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör om du blir anställd hos oss!

Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minimum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135timmar /månad. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning Friskvårdsmassör:

Lördag 30/9 kl.09.30-17.00

Söndag 1/10 kl.09.30-17.00

Måndag 2/10 14.00-20.30

Lördag 7/10 09.30-17.00

Söndag 8/10 09.30-17.00

Måndag 9/10 14.00-20:30

Flex introduktion:
Onsdag 11/10 09.00-16.00 Konceptet

Torsdag 12/10 09.00-12.00 Kassa/admin

Fredag 13/10 09.00-16.00 Konceptet

Tisdag 17/10 09.00-16.00 Konceptet

Sedan tillkommer några timmar för att gå bredvid samt praktik.Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Herr frisör

Ansök    Aug 23    Salong Klipp palatset    Herrfrisör
Hej, vi söker en herr frisör som kan klippa alla typer herr frisyr, och har lätt jobba med kollegor.Seriös person vi söker som sköter arbetstider och salongen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
vi söker en herr frisör som kan klippa alla typer herr frisyr, och har lätt jobba med kollegor.Seriös person vi söker som sköter arbetstider och salongen.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massör - Partille

Vi söker massörer till Partille! Tjänsterna på 40-75% innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" varannan helg samt under sommaren. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept. Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt ... Visa mer
Vi söker massörer till Partille!

Tjänsterna på 40-75% innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" varannan helg samt under sommaren.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minimum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135timmar /månad. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Massör - Partille

Ansök    Aug 26    Flexmassage AB    Spa- och kurterapeut
Vi söker massörer till Partille! Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, då vi har möjlighet att erbjuda en kostnadsfri utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör om du blir anställd hos oss! Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill ... Visa mer
Vi söker massörer till Partille!

Du kan söka denna tjänst även om du inte är utbildad massör, då vi har möjlighet att erbjuda en kostnadsfri utbildning till Diplomerad Friskvårdsmassör om du blir anställd hos oss!

Tjänsterna är på 40-75% och innefattar dagtid, kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Men vi söker även massörer för "extra arbete" samt varannan helg.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minimum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135timmar /månad. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning till Friskvårdsmassör:

Lördag 30/9 kl.09.30-17.00

Söndag 1/10 kl.09.30-17.00

Måndag 2/10 14.00-20.30

Fredag 6/10 14.00-20.30

Lördag 7/10 09.30-17.00

Söndag 8/10 09.30-17.00

Flex konceptet:

Tisdag 10/10 09.00-16.00

Onsdag 11/10 09.00-16.00

Fredag 13/10 09.00-16.00Flex-konceptet

Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Herr frisör

Ansök    Maj 12    Salong Klipp palatset    Frisör
En herr frisör har minst 4 år erfarenhet och har lätt att jobba med kollegor och ska vara skötsam med fast månadslön . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
En herr frisör har minst 4 år erfarenhet och har lätt att jobba med kollegor och ska vara skötsam med fast månadslön .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes till Salong Là Widé, Allum

Ansök    Jul 28    Partille Hairdesign AB    Frisör
Vi på Salong Là Widé söker en färdigutbildad frisör till våra stora lokaler i Allum, Partille. Vi letar efter en person med gesällbrev eller likvärdiga kunskaper och som med säkerhet kan kommunicera på svenska. Vi kan erbjuda heltid eller deltid, det viktiga är att frisören kan jobba heldagar när hon är på platts. Lön enligt kollektivavtal. Visa mer
Vi på Salong Là Widé söker en färdigutbildad frisör till våra stora lokaler i Allum, Partille.
Vi letar efter en person med gesällbrev eller likvärdiga kunskaper och som med säkerhet kan kommunicera på svenska. Vi kan erbjuda heltid eller deltid, det viktiga är att frisören kan jobba heldagar när hon är på platts.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Frisör trainee sökes till Salong Là Widé, Allum

Ansök    Jul 28    Partille Hairdesign AB    Frisör
Vi på Salong Là Widé söker en frisör trainee till våra stora lokaler i Allum, Partille. Vi letar efter en person med godkänt delprov och som med säkerhet kan kommunicera på svenska. Vi kan erbjuda heltid eller deltid, det viktiga är att frisören kan jobba heldagar när hon är på platts. Lön enligt kollektivavtal. Visa mer
Vi på Salong Là Widé söker en frisör trainee till våra stora lokaler i Allum, Partille.
Vi letar efter en person med godkänt delprov och som med säkerhet kan kommunicera på svenska. Vi kan erbjuda heltid eller deltid, det viktiga är att frisören kan jobba heldagar när hon är på platts.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Dam & Herr frisör

Ansök    Feb 7    Salong Klipp palatset    Frisör
Vi driver en kedja och jobbar som grupp på våra salonger , vi söker en seriös en frisör med erfarenhet som komplettera vår grupp i arbetsplatser båda del & heltid funkar bra för oss . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi driver en kedja och jobbar som grupp på våra salonger , vi söker en seriös en frisör med erfarenhet som komplettera vår grupp i arbetsplatser båda del & heltid funkar bra för oss .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herr frisör

Ansök    Feb 11    Salong Klipp palatset    Herrfrisör
vi söker en duktig och seriös frisör som kan alla herr frisyrer och skägg ,,vi driver två frisör salonger då är det gäller arbetet på båda ställen . Visa mer
vi söker en duktig och seriös frisör som kan alla herr frisyrer och skägg ,,vi driver två frisör salonger då är det gäller arbetet på båda ställen . Visa mindre

FRISÖR

Ansök    Apr 5    Salong Klipp palatset    Herrfrisör
Hej, Vi söker en duktig och seriös herr frisör på hell tid , som har lätt att jobba och samarbeta med kollegor i våran salonger . Visa mer
Hej,
Vi söker en duktig och seriös herr frisör på hell tid , som har lätt att jobba och samarbeta med kollegor i våran salonger . Visa mindre

Massör - Partille

Ansök    Nov 17    Flexmassage AB    Massör/Massageterapeut
Vi öppnar i Partille i Februari 2022 Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%. Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och varannan helg i ett rullande schema. Vi har några massörer som kommer byta mottagning och arbeta i Partille så du kommer att arbeta i ett etablerat och erfaret team. Beskrivning av kvalifikationer Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, men vi har även möjlighet att utbilda dig till m... Visa mer
Vi öppnar i Partille i Februari 2022

Vi söker massörer allt från varannan helg till 75%.
Tjänsterna på 75% innefattar dagtid kvällstid och varannan helg i ett rullande schema.
Vi har några massörer som kommer byta mottagning och arbeta i Partille så du kommer att arbeta i ett etablerat och erfaret team.

Beskrivning av kvalifikationer

Vi söker dig som är Diplomerad massör som vill utvecklas i vårt koncept, men vi har även möjlighet att utbilda dig till massör via Physio Academy och i Flexmassage koncept.

Det spelar ingen roll om du är nyutbildad eller har gått utbildningen för flera år sedan, vi uppdaterar dina kunskaper när du börjar hos oss, vårt koncept kvalitetssäkrar dig.

Många av våra anställda har läst till massageterapeut, hälsopedagog, hälsopromotion eller liknande och detta ser vi som ett stort plus då du har stor nytta av dina kunskaper i din roll hos oss. Självklart anställer vi även massageterapeuter, men hos oss kommer du framförallt arbeta som massör.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6-6,5 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus.
På 75% är du anställd på minumum 126tim, men de flesta månader får mertidsersättning då du arbetar 4 dagar ena veckan och andra 6 dagar och ibland blir ca 135tim. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

Erfarenhet

Ingen erfarenhet som massör krävs men är ett plus. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsten beräknas starta efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage. Vi ger dig även betald utbildning genom FLEX-ACADEMY så att du känner dig trygg i konceptet innan du startar din anställning. Utbildningen ger dig fördjupning inom massage med nya tekniker, bindvävsmassage, gravidmassage samt våra tekniska system så som bokningssytem, intranät och kassahantering. Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan. Vi besöker även ett 30-tal företagskunder på plats hos dem. Vi är i expansion och kommer att utöka vår verksamhet med fler företagskunder samt mottagningar framöver så tveka inte att skicka din ansökan till Göteborgs största men personliga massagekedja.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Herr frisör

Ansök    Sep 27    Salong Klipp palatset    Herrfrisör
Vi söker en herr frisör,,har erfarenhet minst två år,har lätt att samarbeta med kollegor och seriös . vi Erbjuder fast månadslön med semester ersättning,Lön diskuterar vid intervju mötet . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en herr frisör,,har erfarenhet minst två år,har lätt att samarbeta med kollegor och seriös .
vi Erbjuder fast månadslön med semester ersättning,Lön diskuterar vid intervju mötet .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisörer sökes! Allum, Partille

Ansök    Okt 22    Partille Hairdesign AB    Frisör
Vi på Salong La Widé i Allum söker en medarbetare med gesäll brev eller likvärdiga kunskaper inom frisöryrket. Lön enligt kollektivavtal. Ska kunna klippa både dam och herr samt färga och utföra liknande uppgifter. Ska kunna hantera det svenska språket väl. Ring till salongen och fråga efter Gudny eller maila oss. Tel: 031-441690 eller 031445907 Email: [email protected] Visa mer
Vi på Salong La Widé i Allum söker en medarbetare med gesäll brev eller likvärdiga kunskaper inom frisöryrket. Lön enligt kollektivavtal.
Ska kunna klippa både dam och herr samt färga och utföra liknande uppgifter.
Ska kunna hantera det svenska språket väl.
Ring till salongen och fråga efter Gudny eller maila oss.
Tel: 031-441690 eller 031445907
Email: [email protected] Visa mindre

Dam & herr frisör

Ansök    Okt 13    Salong Klipp palatset    Frisör
En Söker en seriös frisör med erfarenhet som helst Jan både dam och herr klippning ,,en person klara sig jobbar med kollegor. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
En Söker en seriös frisör med erfarenhet som helst Jan både dam och herr klippning ,,en person klara sig jobbar med kollegor.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Damfrisör

Ansök    Jun 23    Salong Klipp palatset    Damfrisör
Vi söker en seriös och trevlig Damfrisör med erfarenhet ,kan klara båda Dam&Herr; klippning samt alla hår behandlingar ,vi i en kedja ,,då får man räkna med att man ha kollegor , heltid eller deltid funkar bra .Vi erbjuder fast månadslön med semester ersättning,,vid intervjun kan vi diskutera lönen om skulle behöva diskutera,. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplat... Visa mer
Vi söker en seriös och trevlig Damfrisör med erfarenhet ,kan klara båda Dam&Herr; klippning samt alla hår behandlingar ,vi i en kedja ,,då får man räkna med att man ha kollegor , heltid eller deltid funkar bra .Vi erbjuder fast månadslön med semester ersättning,,vid intervjun kan vi diskutera lönen om skulle behöva diskutera,.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Lyko Allum

Ansök    Mar 7    Lyko Retail AB    Frisör
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko Allum in med en ny frisörkollega. Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare! Vad vi erbjuder dig So... Visa mer
Är du en skicklig frisör och redo för nästa utmaning? Lyko letar efter dig! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger. Nu behöver vårt härliga team på Lyko Allum in med en ny frisörkollega. Är det dig vi letar efter? Välkommen att läsa vidare!

Vad vi erbjuder dig
Som frisör hos oss tillhör du ett härligt team av ca 70 andra frisörer som varje dag strävar efter att göra Lyko till det självklara valet för hårvård och skönhet. Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi är ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt, varpå din utveckling är oerhört betydelsefull! Vi erbjuder därför internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan! Sist men inte minst erbjuder vi en trygg anställning genom vårt kollektavtal.

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

Vi söker dig…
…som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:


• Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
• Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
• Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund. 

Hur ser din vardag ut?
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-100 % (enligt överenskommelse). Önskat startdatum är omgående eller enligt överenskommelse. Lyko är en energifylld och varm arbetsplats som har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Lyko? – spana in våra karriärssidor!

ÄR DU VÅR NÄSTA LYKOSTAR? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! 
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev.  

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast den 27 mars 2022. Har du frågor om tjänsten maila direkt till butiken, på [email protected]

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till! Visa mindre

Dam frisör

Ansök    Aug 25    Salong Klipp palatset    Damfrisör
vi söker en Dam frisör ,en person som har lätt och jobba med andra kollegor och vara skötsam person ,.vi behöver hjälp på båda ställen Partille centrum och Mölnlycke centrum. Det går för oss del eller heltid , med fast månadslön . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi söker en Dam frisör ,en person som har lätt och jobba med andra kollegor och vara skötsam person ,.vi behöver hjälp på båda ställen Partille centrum och Mölnlycke centrum.
Det går för oss del eller heltid , med fast månadslön .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Dam och Herr Frisor

Ansök    Jun 12    Salong Klipp palatset    Frisör
Hej, vi söker en duktig Dam & Herr frisör ,,kan anpassa sig med kollegor och ha lät och samarbete på jobbet , sköter sig bra och trevlig med kunderna . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej,
vi söker en duktig Dam & Herr frisör ,,kan anpassa sig med kollegor och ha lät och samarbete på jobbet , sköter sig bra och trevlig med kunderna .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Herr Frisör

Ansök    Jun 11    Salong Klipp palatset    Frisör
Vi söker en duktig herr frisör med bra erfarenhet hell tid eller del tid med fast månadslön till en frisör salong i Partille centrum. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en duktig herr frisör med bra erfarenhet hell tid eller del tid med fast månadslön till en frisör salong i Partille centrum.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till Lyko Allum

Ansök    Mar 12    Lyko Retail AB    Frisör
Frisör till Lyko Allum We are your beauty playground! Med marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet vill vi vara den självklara (lek)platsen för den skönhetsintresserade. Med stort mod och vårt eget sätt att göra saker på har vi hittills nått stora framgångar och så tänker vi fortsätta! Nu söker vi en frisör som med engagemang, positiv inställning och mycket passion vill vara med på vår fortsatta resa och skapa nya och spännande kundupplevelse... Visa mer
Frisör till Lyko Allum
We are your beauty playground! Med marknadens bredaste sortiment inom hårvård och skönhet vill vi vara den självklara (lek)platsen för den skönhetsintresserade. Med stort mod och vårt eget sätt att göra saker på har vi hittills nått stora framgångar och så tänker vi fortsätta! Nu söker vi en frisör som med engagemang, positiv inställning och mycket passion vill vara med på vår fortsatta resa och skapa nya och spännande kundupplevelser tillsammans med oss på Lyko. Är du den vi söker? Hurra! Det är klart du är!FRISÖR PÅ LYKO
I Allum ligger en av våra fantastiska butiker tillsammans med vår salongsdel Studio by Lyko. Här möts våra kunder av fantastiskt kunniga medarbetare och omsorgsfullt utvalda produkter. Lyko är inte som alla andra, vårt mål är att förändra branschen och vara kundens självklara val inom hårvård och skönhet! Vi som arbetar här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och vårt mål är att ge varje besökare en fantastisk upplevelse genom att med lyhördhet, kunskap och fingertoppskänsla locka fram det allra bästa ur varje kund. Med vårt gemensamma arbetssätt "The Lyko Way” lever vi våra värderingar Fun, Friendly, Focused och Fabulous, i allt vi gör - varje dag!

VAD VI ERBJUDER DIG
Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörtsverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi är ett snabbväxande bolag som sätter stort fokus på människorna som gör det möjligt, varpå din utveckling är oerhört betydelsefull! Vi erbjuder därför internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. Konceptet Foundation Techniques har utformats med ett ständigt fokus på våra frisörers individuella kompetenser, erfarenheter och mål. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan! Sist men inte minst erbjuder vi en trygg anställning genom vårt kollektavtal.

Vill du veta ännu mer om livet som frisör på Lyko? Kika här!

VI SÖKER DIG…
…Som lever och andas både skönhet och service! Din passion ligger i att göra alla som sitter i din stol till världens lyckligaste (och snyggaste!) Du är en engagerad energispridare och utbildad frisör som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Vi ser gärna att du har trendkoll, håller dig ajour med senaste nytt i branschen samt har en bred produktkunskap då vi arbetar med ett flertal olika varumärken - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund. Du är trygg i ditt arbete men är självklart nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer. Som person tror vi att du är lösningsorienterad, resultatinriktad och flexibel. Tillsammans med din härliga och positiva inställning är vi säkra på att du kommer trivas kalasbra på Lyko, där vi ser möjligheter i allt vi tar oss för! Vi lovar dig en av Sveriges roligaste arbetsplatser!

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Vill du bli vår nästa frisör och utvecklas tillsammans med oss? Toppen! Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! Istället ber vi dig svara på några korta urvalsfrågor. Ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 11 april 2021.  Frågor om tjänsten besvaras av butikschef Astrid Cleasson, [email protected]. Jag ser fram emot din ansökan!
OBS! Vi tar ej emot ansökningar via mejl.

VÅRT ERBJUDANDE
Tillträde: April/maj 2021 eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Anställningsgrad: Enligt överenskommelse, 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (frisöravtalet) samt fördelaktiga bonusmöjligheter
Förmåner: Friskvårdsbidrag, löpande fortbildning genom Lyko Academy

Vi har valt strategi i det här projektet och undanber oss kontakt från säljare. Visa mindre

frisör söker

Ansök    Nov 6    No LIMIT BARBERSHOP AB    Herrfrisör
Vi söker efter en erfaren herrfrisör till vår salong i Partille centrum. Du som söker skall stämma följande på dig: Älska att arbeta med service och att klippa hår. Är en engagerad Vill vara en del av ett team med stor passion som ständigt är under utveckling. Du brinner för frisöryrket Visa mer
Vi söker efter en erfaren herrfrisör till vår salong i Partille centrum.
Du som söker skall stämma följande på dig:


Älska att arbeta med service och att klippa hår.
Är en engagerad
Vill vara en del av ett team med stor passion som ständigt är under utveckling.
Du brinner för frisöryrket Visa mindre

Frisör till Lyko Allum

Ansök    Maj 17    Lyko Retail AB    Frisör
”Jag har aldrig haft så bra känsla när jag rest mig ur din stol”. Ryser du? Vi med! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? Vi tror nämligen stenhårt på kombinationen av skönhet och service för att locka fram det allra bästa ur varje kund. Så är du utbildad frisör och vill göra alla som sitter i din stol till världens lyckligaste (och snyggaste)?! Då... Visa mer
”Jag har aldrig haft så bra känsla när jag rest mig ur din stol”. Ryser du? Vi med! Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel. Inget fel med det, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också? Vi tror nämligen stenhårt på kombinationen av skönhet och service för att locka fram det allra bästa ur varje kund. Så är du utbildad frisör och vill göra alla som sitter i din stol till världens lyckligaste (och snyggaste)?! Då letar vi efter dig!

I Allum ligger en av våra fantastiska butiker tillsammans med vår salongsdel Studio by Lyko. Här möts våra kunder av kunniga medarbetare och omsorgsfullt utvalda produkter. Vi som arbetar här delar alla samma passion för skönhetsbranschen och vårt mål är att ge varje besökare en fantastisk upplevelse genom att med lyhördhet, kunskap och fingertoppskänsla locka fram det allra bästa ur varje kund.

 

VI SÖKER DIG…
…Som lever och andas både skönhet och service! Du är en engagerad energispridare som alltid sätter din kunds hår och välmående främst. Som person är du trygg i ditt arbete men också nyfiken på att fortsätta utvecklas och lära dig mer.

Bakgrund och egenskaper som du behöver ha:


• Utbildning och erfarenhet inom frisöryrket
• Trendkoll och van vid att hålla dig ajour med senaste nytt i branschen
• Bred produktkunskap - allt för att kunna rekommendera en unik kombination av produkter skräddarsydd för varje kund.


VAD VI ERBJUDER DIG
Vi på Lyko är lika mycket en rikstäckande frisörtsverksamhet som en liten familj och vi hjälps åt med allt som har med salongen och butiken att göra. Vi erbjuder internutbildning och fortbildningsmöjligheter för dig som frisör genom “Lyko Foundation Techniques”. Konceptet Foundation Techniques har utformats med ett ständigt fokus på våra frisörers individuella kompetenser, erfarenheter och mål. En ytterligare karriärmöjlighet att sträva mot som frisör på Lyko är vårt Creative Team som medverkar på en rad spännande event såsom den fashionabla ELLE-galan!

Fun, Friendly, Focused, Fabulous och Fucking Lucky” – är ord som guidar oss i sättet vi är och gör saker. Så om du gillar att ha kul på jobbet, vill ha sköna och prestigelösa kollegor och inte bara vill springa på en massa bollar utan fokusera på RÄTT bollar…ja, då är sannolikheten hög att Lyko är stället för dig. Vill du dessutom umgås med andra som också tycker att de har mer tur än otur i livet, då kommer du förmodligen trivas finfint hos oss! 

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande provanställning
Anställningsgrad: Enligt överenskommelse, 75-100%
Lön: Enligt kollektivavtal (frisöravtalet) samt fördelaktiga bonusmöjligheter

 

ÄR DU VÅR NÄSTA LYKOSTAR? Ansök snabbt och enkelt utan CV eller personligt brev! 
På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och använder oss istället av urvalsfrågor och tester när vi rekryterar. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda!  

Så vad väntar du på?! Om det här låter som rätt utmaning för dig, ansök idag eller allra senast 17 juni 2021. Har du frågor om tjänsten maila butikschef Astrid Claesson, på [email protected].  

Psst! Eftersom vi inte vill att några personuppgifter ska riskera att hamna på vift så tar vi inte emot ansökningar via mail utan ansöker gör du enkelt genom att klicka dig vidare nedan. Lycka till! Visa mindre

Frisöroch elev sökes

Ansök    Maj 26    Partille Hairdesign AB    Frisör
Sökes frisör gesällbrev eller motsvarande krav . kollektivavtal . Trainee med gymnasial utbildning frisör linje . Lawide ALLUM Partille Tel :031-441690 E-mail: [email protected] Visa mer
Sökes frisör gesällbrev eller motsvarande krav . kollektivavtal .


Trainee med gymnasial utbildning frisör linje .


Lawide ALLUM Partille


Tel :031-441690
E-mail: [email protected] Visa mindre

Frisör

Ansök    Jan 11    PARTILLE HAIRDESIGN AB    Frisör
Vi söker dig som är utbildad frisör eller trainee till vår salong i Allum köpcenter. Om du är trainee kan du göra färdigt din utbildning hos oss. Vi erbjuder både heltids- och deltidsanställning och vi har kollektivavtal. Välkommen med din ansökan och CV till [email protected]. Om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Frimann Vilhjalmsson på telefonnr 031-44 16 90. Visa mer
Vi söker dig som är utbildad frisör eller trainee till vår salong i Allum köpcenter.
Om du är trainee kan du göra färdigt din utbildning hos oss. Vi erbjuder både heltids- och deltidsanställning och vi har kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan och CV till [email protected].
Om du har några frågor, är du välkommen att kontakta Frimann Vilhjalmsson på telefonnr 031-44 16 90. Visa mindre

Frissör

Ansök    Okt 14    Khaled, Mustafa    Herrfrisör
Vi söker ny en frisör till våran salong. Vi befinnier i Sävedalen och varit igång i flera år. Vi hoppas du som är frisör vill gärna söka till oss Visa mer
Vi söker ny en frisör till våran salong. Vi befinnier i Sävedalen och varit igång i flera år. Vi hoppas du som är frisör vill gärna söka till oss Visa mindre

Frisör till Sävedalen

Ansök    Okt 8    Chamout company AB    Frisör
Till vår trevliga salong söker vi nu en erfaren frisör.Du måste ha 4-5 års erfarenhet.Utbildning är inget krav, men meriterande. Visa mer
Till vår trevliga salong söker vi nu en erfaren frisör.Du måste ha 4-5 års erfarenhet.Utbildning är inget krav, men meriterande. Visa mindre

Frisör Sökes

Ansök    Okt 8    Chamout company AB    Frisör
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Sävedalen. Är du en duktig frisör som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.? Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar. Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund. Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun. 5 min med buss från Allum centrum. Slipp stress... Visa mer
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Sävedalen. Är du en duktig frisör som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.? Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar. Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund. Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun. 5 min med buss från Allum centrum. Slipp stressen i centrum och alla jobbiga öppettider! Vi bestämmer själva hur vi jobbar. Vill du jobba halvtid deltid eller kvällar, lördagar? Du får bestämma själv. Vi har fullt med kunder som gärna vill att just du kommer och tar hand om dem. Vi önskar dig varmt välkommen till oss på SalongFuture. Visa mindre

Fransstylist och Nagelterapeut Sökes

Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Partille/Sävedalen.Är du en duktig Frisör/ FransStylist eller NagelTerapeut som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.?Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar.Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund.Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun.5 min med... Visa mer
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Partille/Sävedalen.Är du en duktig Frisör/ FransStylist eller NagelTerapeut som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.?Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar.Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund.Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun.5 min med buss från Allum centrum.Slipp stressen i centrum och alla jobbiga öppettider!Vi bestämmer själva hur vi jobbar.Vill du jobba halvtid deltid eller kvällar, lördagar?Du får bestämma själv.Vi har fullt med kunder som gärna vill att just du kommer och tar hand om dem.Vi önskar dig varmt välkommen till oss på SalongFuture. Visa mindre

Fransstylist och Nagelterapeut Sökes

Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Partille/Sävedalen.Är du en duktig Frisör/ FransStylist eller NagelTerapeut som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.?Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar.Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund.Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun.5 min med... Visa mer
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Partille/Sävedalen.Är du en duktig Frisör/ FransStylist eller NagelTerapeut som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.?Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar.Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund.Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun.5 min med buss från Allum centrum.Slipp stressen i centrum och alla jobbiga öppettider!Vi bestämmer själva hur vi jobbar.Vill du jobba halvtid deltid eller kvällar, lördagar?Du får bestämma själv.Vi har fullt med kunder som gärna vill att just du kommer och tar hand om dem.Vi önskar dig varmt välkommen till oss på SalongFuture. Visa mindre

Hudterapeut 50% sökes till MyBeauty Clinic Partille

Ansök    Sep 23    MyBeauty Clinic Partille    Hudterapeut
MyBeauty Clinic är en kedja skönhetskliniker i expansiv fas! Vi startade 2016 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Halmstad. Vi driver också MyBeauty Academy som är nordens största akademi inom estetiska injektioner för leg. sjuksköterskor, tandläkare och läkare.Första veckan i december öppnar vi vår fjärde klinik i Partille strax utanför Göteborg och dit söker vi nu en hudterapeut på 50%.Du har arbetat som hudterapeut några år och sätter alltid kunden... Visa mer
MyBeauty Clinic är en kedja skönhetskliniker i expansiv fas! Vi startade 2016 och finns idag i Stockholm, Göteborg och Halmstad. Vi driver också MyBeauty Academy som är nordens största akademi inom estetiska injektioner för leg. sjuksköterskor, tandläkare och läkare.Första veckan i december öppnar vi vår fjärde klinik i Partille strax utanför Göteborg och dit söker vi nu en hudterapeut på 50%.Du har arbetat som hudterapeut några år och sätter alltid kunden i fokus. Du har hög servicenivå och är öppen för att utvecklas i din roll som hudterapeut samt nya behandlings metoder.På kliniken arbetar du tillsammans med sjuksköterskor, läkare och specialister inom kosmetiska tatueringar. Du skall ha god förståelse för hur ni som team kan lägga upp resultatinriktade behandlingsplaner för våra kunder.I behandlingsmenyn hos våra hudterapeuter hittar du bland annat ansiktsbehandlingar, dermapen (microneedling), kemiska peels, IPL, plasmapen, kosmetiska tatueringar, radiofrekvens mfl.Det är meriterande om du behärskar samtliga behandlingsområden men vi kan också erbjuda internutbildning via MyBeauty Academy och våra samarbetspartners.Vi erbjuder:Vidareutbildning för att säkerställa att personalen alltid ligger i framkant inom sina behandlingsområden.Anställningen är till en början en deltid på 50% med stora möjligheter till att utökas.Marknadsmässig timlön + provisionOm du har några frågor är du välkommen att kontakta oss, annars ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Hårverkstad i Partille söker nu en duktig frisör

Ansök    Aug 28    Salong Hårverkstad    Frisör
Hårverkstad i Partille söker nu en duktig frisör. Viktigt att frisören har utbildning och erfarenhet med att jobba med herr och dam frisyrer. Visa mer
Hårverkstad i Partille söker nu en duktig frisör. Viktigt att frisören har utbildning och erfarenhet med att jobba med herr och dam frisyrer. Visa mindre

Frisör Sökes

Ansök    Maj 16    Chamout company AB    Frisör
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Sävedalen. Är du en duktig frisör som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.? Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar. Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund. Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun. 5 min med buss från Allum centrum. Slipp stress... Visa mer
Hej nu har vi en ledig plats på SalongFuture i Sävedalen. Är du en duktig frisör som tycker om att samarbeta med kollegor och även känner att du kan ta eget ansvar för kunder.? Vi har gott om tid på våra klippningar och behandlingar. Kunden ska känna sig omhändertagen och självklart få njuta av både gott kaffe och en trevlig och lugn stund. Salongen ligger i det lugna villaområdet Sävedalen i Partille kommun. 5 min med buss från Allum centrum. Slipp stressen i centrum och alla jobbiga öppettider! Vi bestämmer själva hur vi jobbar. Vill du jobba halvtid deltid eller kvällar, lördagar? Du får bestämma själv. Vi har fullt med kunder som gärna vill att just du kommer och tar hand om dem. Vi önskar dig varmt välkommen till oss på SalongFuture. Visa mindre

Nagelteknolog Sökes!

Ansök    Maj 8    Pham Amy    Nagelterapeut/Nagelteknolog
Vi växer och söker därför en duktig, energisk och ansvarstagande nagelterapeut/nagelteknolog.Vi ser gärna att du har utbildning med minst 2 års erfarenhet och som kan arbeta med akryl. Eftersom vi har en bred kundkrets söker vi dig som kan hantera hög arbetsbelastning och att du har en hög arbetsmoral. Du ska ha ett brinnande intresse för arbetet, med egenskaper som exempelvis stresstålighet, noggrannhet och är serviceinriktad. Du gillar även att arbeta me... Visa mer
Vi växer och söker därför en duktig, energisk och ansvarstagande nagelterapeut/nagelteknolog.Vi ser gärna att du har utbildning med minst 2 års erfarenhet och som kan arbeta med akryl. Eftersom vi har en bred kundkrets söker vi dig som kan hantera hög arbetsbelastning och att du har en hög arbetsmoral. Du ska ha ett brinnande intresse för arbetet, med egenskaper som exempelvis stresstålighet, noggrannhet och är serviceinriktad. Du gillar även att arbeta med kunder och kunna bemöta dem på bästa sätt.Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan och hör av dig. Visa mindre