Lediga jobb som Installationselektriker i Partille

Se lediga jobb som Installationselektriker i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker och nyutbildade lärlingar

Är det här du? Bäst på Göteborgsskämt Vill kunna vara dig själv på din arbetsplats Allmänt grym Vill jobba som elektriker Vill jobba på Sveriges bästa företag Ja men då har du kommit rätt serrö! Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Detta utförs av landets skönaste, gladaste och mest drivna personal! Vi är ett ungt oc... Visa mer
Är det här du?
Bäst på Göteborgsskämt
Vill kunna vara dig själv på din arbetsplats
Allmänt grym
Vill jobba som elektriker
Vill jobba på Sveriges bästa företag
Ja men då har du kommit rätt serrö!


Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla.
Detta utförs av landets skönaste, gladaste och mest drivna personal!


Vi är ett ungt och frodande företag med höga ambitioner och stora utvecklingsmöjligheter för dig som vill bli en del av vår familj.


Vad vi arbetar med:
Som behörig elinstallatör utför vi alla typer av elinstallationer i privata bostäder och offentliga byggnader. Vi har ett blandat klientel av fastighetsägare, byggentreprenörer, ventilationsentreprenörer och VVS-entreprenörer. Vårt kontor är beläget i Partille men uppdragen sker runt om i Göteborg och grannkommunerna.


Vad vi söker:
Vi söker nu dig som är riktigt taggad på att byta miljö och arbeta på en arbetsplats med roliga och varierande arbetsuppgifter.
Du som söker är:
- utbildad elektriker med några års erfarenhet i bagaget, gärna inom service.
- Meriterande är om du har erfarenhet av styr- och reglerinstallationer.
- du har en avslutad el-teknisk utbildning. Redo att starta som lärling.


Förutom att du är en glad och framåt person drivs du av att ständigt göra ett bra arbete där kunden alltid är i ditt fokus. Du har ett öga för att kunna se kundens behov och du gör ditt allt för att kunden ska bli så nöjd som möjligt. Som elektriker kommer du åka runt i Göteborg med omnejd, ofta på egen hand, därför är det viktigt att du är en driven person som kan arbeta självständigt. När du inte arbetar självständigt arbetar du med någon från vår familj och därför ser vi att du har lätt för att kommunicera och gillar att arbeta tillsammans med andra. Utöver detta är du självfallet mycket tekniskt intresserad samt att du har god datorvana och kunskap om el-dokumentation. Är du lärling så kommer du hänga på någon av våra mest erfarna elektriker. Visa mindre

Elektriker till Gothia Styrteknik (direktrekrytering)

Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Sedan tre år tillbaka upprättar vi även ritningar i CAD samt bygger apparatskåp för styr- och regleranläggningar. Kontoret ligger i Partille och vi har våra entreprenader och servicearbeten i Göteborg med omnejd. Idag är det 22 medarbetare som ingår i arbetsteamet. Nu söker vi elektri... Visa mer
Gothia Styrteknik AB utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Sedan tre år tillbaka upprättar vi även ritningar i CAD samt bygger apparatskåp för styr- och regleranläggningar. Kontoret ligger i Partille och vi har våra entreprenader och servicearbeten i Göteborg med omnejd. Idag är det 22 medarbetare som ingår i arbetsteamet.

Nu söker vi elektriker för arbete i Göteborg med omnejd!

Ditt uppdrag
Gothia Styrteknik utför alla typer av elinstallationer i privata bostäder och offentliga byggnader. Du kommer att utför kompletta installationer av styr- och regleranläggningar samt service och felsökning på befintliga anläggningar inom värme, ventilation och kyla. Våra kunder är fastighetsägare, byggentreprenörer, ventilationsentreprenörer och VVS-entreprenörer.

Dig vi söker
Vi söker dig som har utbildning inom el eller likvärdig teknisk utbildning och är minst 2-årsmontör. Krav är att du har ECY-certifiering. Kunskaper inom styr- & reglerteknik är meriterande samt att du har arbetat med service. Du bör ha flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter och vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter. Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare, utåtriktad och har ett stort tekniskt intresse. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett varierande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Det är ett omväxlande och varierande jobb, ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete och frihet under ansvar.

Utmana dig själv och ta chansen till ett intressant och givande arbete - sök idag! Önskas ytterligare information når du rekryteringskonsult Krister Eliasson på 0707-89 96 06. Urval sker löpande, där av ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Elektriker/El-installatör

Elinstallatör sökes Vill du jobba i ett företag på väg framåt där du kan spela en stor roll i utvecklingen? Vi söker en elinstallatör till vår serviceavdelning i Göteborg med omnejd. Om arbetsgivaren: Zeri Electric startades år 2012 och har sedan dess utfört professionella EL-arbeten i hela Göteborg med omnejd. Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalitet på våra arbeten men lika viktigt är tillgänglighet och bemötande till våra kunder. Företaget står fö... Visa mer
Elinstallatör sökes
Vill du jobba i ett företag på väg framåt där du kan spela en stor roll i utvecklingen? Vi söker en elinstallatör till vår serviceavdelning i Göteborg med omnejd.
Om arbetsgivaren:
Zeri Electric startades år 2012 och har sedan dess utfört professionella EL-arbeten i hela Göteborg med omnejd. Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalitet på våra arbeten men lika viktigt är tillgänglighet och bemötande till våra kunder.
Företaget står för en bred branschkunskap och ser långsiktiga affärsrelationer som en stor del av målet. Zeri vill alltid utvecklas som företag och det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vi är ett team och våra duktiga montörer är alltid redo.
Goda anställningsvillkor, förmåner och god sammanhållning mellan kollegor ger trygghet och trivsel.
Om jobbet:
Du kommer jobba mycket självständigt och sköta dina tider fritt med ansvar. Du får ta hand om dina egna kunder och ge dem den service de vill ha. Servicebil och telefon ingår i tjänsten. Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. I tjänsten ingår andra fördelar som gymkort, möjlighet till PT träning mm.
Vi är ett generöst och växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Vi tycker det är viktigt att du har rätt verktyg, material och hjälp när det behövs så vi prioriterar att du har rätt utrustning och hjälpmedel för att hantera arbetet effektivt.
Din profil:
Vi ser att du som söker den här möjligheten har erfarenhet från serviceyrket som elinstallatör. Du är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Som person är du strukturerad, noggrann med hög servicekänsla och en lagspelare som ständigt vill utvecklas. Du har ett självgående arbetssätt och tycker att problemlösning är en välkommen utmaning. Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.
I det här jobbet kommer du mötas av stolta medarbetare med stort engagemang, bred erfarenhet och hög kompetens med förmågan att alltid leverera med glädje.
Gemensamt för oss som jobbar på Zeri är att vi sätter kunden och kollegorna i främsta rummet, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du är social, glad och gillar en utmaning är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.
Vi frågade Patrik hur det är att jobba som elinstallatör hos Zeri Electric
Vad är det bästa med att jobba för Zeri Electric AB?
Att jobba på Zeri Electric är en blandning av frihet under ansvar och en grym känsla av att få tillhöra ett gott gäng. En härlig känsla att både få serva företagskunder enligt önskemål samt ibland lite mer kluriga lösningar hemma hos privatpersoner. Båda kunderna ger en dynamik i jobbet där inget är det andra likt.
Zeri Electric ombesörjer att räkna hem jobben, och vi som anställda har en fri planering att utföra jobbet med fokus på att göra alla nöjda.
Varför ska man söka den här tjänsten?
Vi på Zeri Electric tillsammans med Zeri VVS har en stark tro till framtiden med nya utmaningar. Därför ser vi att just du vill bidra till att vårat sköna gäng växer. Vi tillsammans får möjligheten att ta åt oss bättre och större jobb. En stor grupp av medarbetare som svetsas ihop. Det innebär att vi blir starkare och mer slagkraftiga på marknaden. Vårt motto är att alla ska trivas och må bra. Därför har vi en kontinuerlig sammankomst en gång i månaden då vi umgås lite mer privat, äter nått gott etc. Vill du bli en del av Zeri Electric så tveka inte, det är i storstaden allt händer.
Låter tjänsten intressant?
Kanske är du vår nästa medarbetare? Varmt välkommen att höra av dig!
Tjänstgöringsort: Stor Göteborg (samt Stenungsund, Borås, Varberg) samt resejobb i hela Sverige, Danmark, Finland.
Lämplig bostadsort är Göteborg med 5 mils radie.
Omfattning: Heltid, vardagar dagtid. Vi letar framförallt efter rätt person, omfattning och arbetstider kan anpassas.
Tillsvidare anställning med sex månaders provanställning.
Lön: Fast lön.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.
Frågor: För mer information om tjänsten kontakta VD Richard Zellén, via e-post: [email protected] eller på telefon: 031-778 73 00.
Ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Zeri Electric AB tillsammans med Zeri VVS AB är ett växande bolag med ca 20 anställda. Vi har vårt kontor i Partille. Vi omsätter ca 25 miljoner kronor. Läs mer om oss på www.zeri.se Visa mindre

Elektriker/ Svagströmselektriker

Är du elektriker och söker nya utmaningar kanske detta är något för dig! Arbetsbeskrivning: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av nyinstallationer och service av våra larmsystem med tjänster och produkter kring: inbrott, brand, passage, CCTV och data.Vi värdesätter social kompetens och arbete under eget ansvar. B-körkort krävs och du får inte finnas med i belastningsregistret. Erfarenhet: Tidigare erfarenhet inom säkerhetsbranschen är meri... Visa mer
Är du elektriker och söker nya utmaningar kanske detta är något för dig! Arbetsbeskrivning: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av nyinstallationer och service av våra larmsystem med tjänster och produkter kring: inbrott, brand, passage, CCTV och data.Vi värdesätter social kompetens och arbete under eget ansvar. B-körkort krävs och du får inte finnas med i belastningsregistret. Erfarenhet: Tidigare erfarenhet inom säkerhetsbranschen är meriterande, men inget krav.Du har någon utbildning inom el/tele/svagström och har tidigare erfarenhet av installation, alternativt servicearbete inom denna eller liknande bransch.Vi erbjuder även fortlöpande eller kompletterande produktkunskap för en tillfredsställande personlig utveckling. Hos oss på LarmTech får Du arbeta i ett mindre företag där vi värdesätter Ditt personliga engagemang och erbjuder möjlighet till personlig utveckling. Vi har bra förmåner och sätter stort värde på den personliga trivseln. På LarmTech har vi kul på jobbet!   Visa mindre