Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Partille

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Eventpersonal till centrumevent i Partille 24-25 september

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till ett centrumevent i Partille, lördag och söndag 24-25 september. Vi söker nu personal till vår kund som önskar entrévärdar under dessa två dagar. Vi ser gärna att du jobbat event innan, är social, utåtriktad och en glädjespridar... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande eventpersonal till ett centrumevent i Partille, lördag och söndag 24-25 september.
Vi söker nu personal till vår kund som önskar entrévärdar under dessa två dagar. Vi ser gärna att du jobbat event innan, är social, utåtriktad och en glädjespridare.


Dag och tid:
24 september, 10-17.00
25 september, 11-17.00
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Partille 24-25 sept"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc.
3. Motivera varför just du är rätt person för uppdraget
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto (så kunden känner igen dig)
Gå sen in på vår hemsida, Eventpersonal.se och registrerar en profil. Då kommer du med i vårt system och kommer på så sätt få jobbförfrågningar direkt på din mejl.
#jobbjustnu Visa mindre

Personal till centrumevent i Partille 9-23 december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Här kommer en förfrågan gällande personal till ett centrumevent i Partille och Allum, 9-23 december. Vår kund kommer inför dessa dagar ha byggt upp en julig station där ni kommer samla in kundundersökningar och bjuda på pepparkakor och glögg. Vi ser gärna att du jobbat event inn... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Här kommer en förfrågan gällande personal till ett centrumevent i Partille och Allum, 9-23 december.
Vår kund kommer inför dessa dagar ha byggt upp en julig station där ni kommer samla in kundundersökningar och bjuda på pepparkakor och glögg. Vi ser gärna att du jobbat event innan, är social, utåtriktad och en glädjespridare.


Dagar, datum och tider:
fredag, 9/12: kl.15-18
lördag, 10/12: kl.10-17
söndag, 11/12: kl.10-17

fredag, 16/12: kl.15-18
lördag, 17/12: kl.10-17
söndag, 18/12: kl.10-17

måndag, 19/12: kl.15-19
tisdag, 20/12: kl.15-19
onsdag, 21/12: kl.15-19
torsdag, 22/12: kl.15-19
fredag, 23/12: kl.15-19


Lön: 140kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila med rubriken "Partille dec-22" till [email protected]
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Bifoga CV och ett nytaget foto
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer
5. Skriv din t-shirtstorlek (Kunden har tröjor åt er)
6.Motiver varför detta uppdrag skulle passa dig och din tillgänglighet i din ansökan


Viktigt!!!
Om du inte redan finns registrerad som personal på vår hemsida, så lägg gärna upp en profil. Då kommer vi att kontakta dig gällande framtida jobbförfrågningar direkt via mail.
Ansök direkt då vi tillsätter tjänsten snarast. Visa mindre

Demopersonal i Oskarshamn september-december

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos. Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu event/demo-personal till höstens kommande butiksdemos.
Det kan handla om allt från att bjuda på choklad till att grädda våfflor etc. Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Vi vill utöka vår personalbas med ytterligare glad och driven personal då vi börjat få förfrågningar från kunder som vill köra butiksdemos i höst.
Dagar och tider:
Varierar mellan uppdragen, men oftast är det:
Onsdag-fredag kl 11-19
Lördag kl 10-17
Lön: 140 kr/h (ink sem.ers och ob)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv "FJ demo" som referensnummer i din profil.
2. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
3. I nästa steg kommer vi skicka ut jobbförfrågningar till din mejl som du då svarar på om du kan och vill jobba.


?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång i höst! Visa mindre

Kommunikatör, inriktning visuell kommunikation till Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också Partille kundcenter ingår. Vi ansvarar för att driva och utveckla kommunens övergripande kommunik... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också Partille kundcenter ingår. Vi ansvarar för att driva och utveckla kommunens övergripande kommunikationsarbete och är ett stöd för hela organisationen. Nu ska en av våra kollegor gå vidare till nya utmaningar och vi söker därför en kommunikatör med inriktning visuell kommunikation.

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du chansen att bli en av oss på kommunikationsenheten i Partille kommun. Enheten består av sex medarbetare och en kommunikationschef. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans stöttar förvaltningarna i Partille med operativt och strategiskt kommunikationsstöd. Hos oss är dagarna omväxlande med många kontaktytor och inblick i olika verksamheter. Vi söker nu dig som vill jobba som kommunikatör, med inriktning visuell kommunikation.

Du kommer att ansvara för att förvalta och utveckla Partille kommuns grafiska profil och vara ett stöd till kollegor på enheten och i övriga organisationen gällande dessa frågor. Du kommer att producera grafiskt material för olika kanaler och ändamål och vara involverad i frågor om kommunens varumärke. I rollen ingår även att fota och producera film, samt ansvara för vår mediebank. Du kan också komma att agera beställare eller stöd till övriga organisationen vid beställning av tjänster inom ditt arbetsområde. Det är finlir och stora penseldrag som skapar en omväxlande vardag där du själv har ansvar för att planera, genomföra och följa upp utförda insatser.

Utöver ditt fokus på visuell kommunikation kommer du också att fungera som enhetens kontaktperson till några av kommunens verksamheter och hjälpa dem att planera och genomföra olika typer av kommunikationsinsatser. Dessutom deltar du i kommunikationsenhetens ständiga arbete med att förbättra kommunens kommunikationsprocesser, utveckla hur vi arbetar med olika kanaler, omvärldsbevaka och stärka den kommunikativa förmågan i organisationen.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs en eftergymnasial utbildning inom kommunikation, grafisk formgivning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Vi ser också att du har erfarenhet av kommunikationsarbete och har arbetat med grafisk produktion samt foto och film. Du har mycket goda kunskaper i svenska samt mycket goda kunskaper i InDesign, Illustrator och Photoshop, övriga Adobe-program är meriterande. Har du erfarenhet av att hålla utbildningar ser vi det som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av att upphandla och beställa tjänster inom kommunikation samt ha kontakt med leverantörer.

Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt. Du kan anpassa kommunikationen till olika målgrupper och kanaler och har en förmåga att göra komplexa frågor begripliga. Självklart är du van vid det digitala kommunikationslandskapet och hänger med i den tekniska utvecklingen.

Det finns många fina initiativ att lyfta fram och berätta om i Partille och intresset för kommunikation i kommunen är stort. Det är därför viktigt att du trivs med att växla mellan att ha fokus på detaljer och helhet.

I rollen som kommunikatör är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du tar ansvar för din uppgift och kan strukturera och driva dina processer på ett självständigt sätt samtidigt som du är duktig på att arbeta ihop med andra.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Partille

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Partille för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis til... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Partille för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Partille" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Kommunikatör inriktning kultur- och fritidsförvaltning till Partille kommun

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som t... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans stöttar förvaltningarna i Partille med proaktivt kommunikationsstöd. Dessutom har vi ett ständigt samtal och samarbete kring övergripande kommunikationsfrågor, funderar över kanaler och finns till hands i händelse av kris.

ARBETSUPPGIFTER
Kultur och fritid är inget vi tar lätt på i Partille, tvärtom tror vi att det är viktiga delar för att bygga ett hållbart samhälle. Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar aktivt och med nya grepp för att nå kommuninvånare och kommunikationen spelar en viktig roll. Som kommunikatör arbetar du nära förvaltningsledningen, planerar och genomför kommunikationsinsatser som hjälper verksamheten att nå sina övergripande mål. Det är finlir och stora penseldrag som skapar en omväxlande vardag där du själv har ansvar för att planera, genomföra och följa upp. I arbetet med att stötta kultur- och fritidsförvaltningen ingår både det berömda axet och limpan; här finns allt från utveckling av evenemangskalender till kommunikation kring den kommande simhallen.

Dessutom deltar du i kommunikationsenhetens ständiga arbete med att utveckla och se över relevanta kanaler, kommunikatörens roll och uppdrag, omvärldsbevakning och mycket mer.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som har det kommunikativa örat nära kanalerna och en nyfiken näsa hängande över goda exempel på lyckad kommunikation. Du är van vid att stötta strategiskt och genomföra kommunikationsinsatser, från kommunikationsplan till textproduktion. Du gillar att producera men vet alltid varför. Du har stenkoll på kanaler, såväl de gamla hederliga som de som vi andra inte ens hört talas om. Har du dessutom koll på det där med att göra snygg mobilfilm i all enkelhet är vi lite extra nyfikna på dig.

Du älskar att pussla ihop målgrupper med rätt kanaler och gör high five med din inre copy writer när du får till de där riktigt fina puffarna som träffar rätt och berör utan att krångla till det.

Du är utbildad kommunikatör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten och har jobbat några år inom kommunikation eller angränsande område.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunikatör till Partille kommun

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som t... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans stöttar förvaltningarna i Partille med proaktivt kommunikationsstöd. Dessutom har vi ett ständigt samtal och samarbete kring övergripande kommunikationsfrågor, funderar över kanaler och finns till hands i kriser av alla de slag.

Välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vår duktiga medarbetare går vidare till nya arbetsuppgifter och vi letar nu efter en ny kollega!

Vi söker en erfaren kommunikatör som kan stötta utbildningsförvaltningen med proaktiv, planerad kommunikation och finnas till hands när kartan och verkligheten går åt varsitt håll. Utbildningsförvaltningen är kommunens största förvaltning och här finns allt från förskola till ett gymnasium och vuxenutbildning. I arbetet ingår bland annat att planera kommunikationsinsatser och producera texter för webb och sociala medier. Du arbetar nära förvaltningsledningen och finns som ett strategiskt stöd vid mediakontakter och hastigt uppkomna händelser.

Det är finlir och stora penseldrag som skapar en omväxlande vardag där du själv har ansvar för att planera, genomföra och följa upp. Dessutom deltar du i kommunikationsenhetens ständiga arbete med att fundera över relevanta kanaler, kommunikatörens roll och uppdrag, omvärldsspana och mycket mer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kommunikatör alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har några års erfarenhet i en liknande roll och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat i en kommun eller annan politiskt styrd organisation.

Som kommunikatör hos oss gillar du när den ena dagen inte är den andra lik. Att ha koll på vad som händer i förvaltningen men också när det gäller kommunikationsfrågor i stort är en självklarhet för dig. Du behåller lugnet när det blåser och är inte rädd för att vara en aktiv spelare i sammanhang där kommunikationens roll inte alltid är tydlig. Du vet också att utan samarbete och goda relationer blir det svårt att göra ett bra jobb. Att du behärskar webb och sociala medier räknar vi med, har du dessutom nosat på det där med att filma med mobil är det ett plus.

Varmt välkommen till kommunikationsenheten i Partille kommun!


ÖVRIGT
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kommunikatör inriktning intern kommunikation till Partille kommun

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som t... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Kommunikationsenheten är en del av kommunikationsavdelningen där också kundcenter ingår. Som en del av kommunikationsenheten får du engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans stöttar förvaltningarna i Partille med proaktivt kommunikationsstöd. Dessutom har vi ett ständigt samtal och samarbete kring övergripande kommunikationsfrågor, funderar över kanaler och finns till hands i händelse av kris.

ARBETSUPPGIFTER
Vår duktiga kollega går vidare till nya arbetsuppgifter och nu letar vi efter en erfaren kommunikatör som delar sin tid mellan att stötta social- och arbetsförvaltningen och att arbeta med övergripande internkommunikation för hela organisationen. I arbetet för social- och arbetsförvaltningen ingår att planera och genomföra kommunikationsinsatser som hjälper verksamheten att nå sina övergripande mål. Du arbetar nära förvaltningsledningen och finns som ett strategiskt stöd vid hastigt uppkomna händelser. Den andra delen av tjänsten innebär att du drar upp riktlinjerna för den övergripande internkommunikationen och producerar innehåll i till exempel ledarbrev och ansvarar för intranätets startsida. Det är finlir och stora penseldrag som skapar en omväxlande vardag där du själv har ansvar för att planera, genomföra och följa upp utförda insatser. Dessutom deltar du i kommunikationsenhetens ständiga arbete med att fundera över relevanta kanaler, kommunikatörens roll och uppdrag, omvärldsbevakning och mycket mer.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du gillar när den ena dagen inte är den andra lik. Du trivs med att nå goda resultat genom att bygga relationer och skapa förtroende för din profession. Du är van vid att stötta strategiskt och genomföra kommunikationsinsatser, från kommunikationsplan till textproduktion. Du gillar att producera men vet alltid varför. Att du behärskar webb och sociala medier räknar vi med, har du nosat på det där med att filma blir vi ännu gladare.

När det gäller internkommunikation, så är du en av dem som kan lägga både en och två timmar på att fundera över hur man skapar en kommunikativ organisation på riktigt. Du har lekt med tanken på att tatuera in Communicare necesse est och vet precis hur många procent av arbetstiden en chef kommunicerar. Intranätets vara eller icke vara är en riktig conversation piece tycker du och självklart ser du att kommunikation är navet i varje organisation.

Du är utbildad kommunikatör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten och har jobbat några år inom kommunikation eller angränsande område.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre