Lediga jobb som Industriell tillverkning i Partille

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se För rekrytering till kund söker vi Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker! Om tjänsten Du kommer att arbeta med anpassning och utrustning av entreprenadmaskiner. Du kommer att utföra arbeten inom mekanik, hydraulik och elektronik. Do... Visa mer
Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För rekrytering till kund söker vi Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med anpassning och utrustning av entreprenadmaskiner. Du kommer att utföra arbeten inom mekanik, hydraulik och elektronik. Dokumentation av arbets- och servicerapporter gör du dagligen.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens, helst med tidigare erfarenhet inom hydraulik och elektronik. Gärna arbetserfarenhet av liknande arbeten.
Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort.

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande och vill leverera resultat. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522 44 02 [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mekaniker till Partille i Göteborg!

Vi söker en mekaniker till oss i Partille, Göteborg! EMS Group finns idag i Stockholm, Göteborg och i Sundsvall. Vi erbjuder helhetslösningar inom entreprenadmaskiner och vi jobbar med kvalitetsmärken som Takeuchi, Hyundai och Deamo! Vi är en organisation som växer och har resurser för att satsa på våra medarbetare. Hos oss får du vara en vass tekniker och en god arbetskamrat, ett gott arbete uppmärksammas och det ger möjligheten att påverka både din lön o... Visa mer
Vi söker en mekaniker till oss i Partille, Göteborg!
EMS Group finns idag i Stockholm, Göteborg och i Sundsvall. Vi erbjuder helhetslösningar inom entreprenadmaskiner och vi jobbar med kvalitetsmärken som Takeuchi, Hyundai och Deamo!
Vi är en organisation som växer och har resurser för att satsa på våra medarbetare. Hos oss får du vara en vass tekniker och en god arbetskamrat, ett gott arbete uppmärksammas och det ger möjligheten att påverka både din lön och egen utveckling.
Arbetsuppgifter
Felsökning av entreprenadmaskiner inom elektronik, mekanik och hydraulik
Utföra reparationer och service av entreprenadmaskiner
Mekanisk bearbetning/svetsning
Dokumentera, skriva arbets- och servicerapporter
Montera tillbehör och extrautrustning på nya entreprenadmaskiner

Yrkesmässiga kriterier
Erfarenhet av reparation och underhåll av entreprenadmaskiner
Minst tre års erfarenhet inom felsökning av mekanik och elektronik
Heta arbeten
B-körkort
Truckkort, meriterande
Teknisk eller mekanisk utbildning är meriterande men inte ett krav

Ytterligare information
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Armin Tankovic på 076-3429094 – [email protected] Visa mindre

Maskinoperatör, bryggeri

Till vårt bryggeri i Jonsered söker vi en noggrann och ansvarsfull medarbetare som skall arbeta med förpackning av våra produkter. Tjänsten består i första hand av att säkerställa att Poppels produkter förpackas i burk, flaska eller fat samt görs redo för utleverans. Tjänsten innefattar även visst arbete med in- och utleverans av rå- och färdigvaror. Arbetstiderna är dagtid och vardagar och någon enstaka dag på helg kan förekomma. Vi ser att sökande har... Visa mer
Till vårt bryggeri i Jonsered söker vi en noggrann och ansvarsfull medarbetare som skall arbeta med förpackning av våra produkter.
Tjänsten består i första hand av att säkerställa att Poppels produkter förpackas i burk, flaska eller fat samt görs redo för utleverans. Tjänsten innefattar även visst arbete med in- och utleverans av rå- och färdigvaror.
Arbetstiderna är dagtid och vardagar och någon enstaka dag på helg kan förekomma.
Vi ser att sökande har gymnasial utbildning vilket är ett krav. Teknisk utbildning eller erfarenhet är meriterande dock ej krav då vi utbildar personalen på plats. Erfarenhet inom bryggeri är meriterande och vi vill att sökande har såväl B-körkort som truckkort.
Poppels söker en noggrann och flexibel person som har lätt för att samarbeta och klarar av att hålla ett tidvis högt tempo. Då vi arbetar med livsmedelshantering krävs det att du förstår vikten av hygien, procedurer samt ordningsregler.
Vi uppmuntrar vi kvinnliga sökanden, men givetvis är alla välkomna att söka.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare kött & chark

Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska. Erfarenhet är merite... Visa mer
Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.
Erfarenhet är meriterande men inget krav. Arbetstiden kommer förläggas med 40 tim/ v och schemaläggs måndag- fredag mellan kl 5-17.
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Vi hör av oss löpande och gör rekryteringar. Så är du aktuell för att få träffa oss för en intervju hör vi av oss innan svarstiden har gått ut. Visa mindre

Kvalitetskontrollant bilskadeverkstad i Partille

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som kvalitetskontrollant är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans
Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som kvalitetskontrollant är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

Arbetet som kvalitetskontrollant innebär att du, efter arbetet är klart, går igenom hela arbetet och avsynar reparationen samt alla steg i hantering av kundens ärende. Du ger hela tiden feedback till kollegorna, följer upp och  tränar det som behöver förbättras, så att varje ärende som överlämnas till kund, håller vårt och våra samarbetspartners kvalitetslöfte.

Du arbetar nära skaderäknare, plåt & lackering, du är en central person med fokus på kvalitet och förbättringar. Du rapporterar till kundservicechef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en erfaren person som är trygg att ge konstruktiv feedback och beröm. Tidigare yrkeserfarenhet från skadereparationer, bilverkstad eller motsvarande är ett krav.

Kanske har du jobbat som plåtslagare eller lackerare och vill ta nästa steg?

Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skift


Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Partille. Sista ansökningsdag 31/1 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Kontaktperson

Amir Nadarevic

Kundservicechef

031-384 11 10 Visa mindre

Ledigt sommarjobb som livsmedelshanterare i Partille!

Ansök    Maj 16    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Är du ute efter ett sommarjobb och är en engagerad person som gillar att arbeta i team? Härligt, då är detta något för dig! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett sommarjobb hos en av våra kunder inom livsmedelsindustrin i Partille! Du kommer ha en betydelsefull roll i produktionen. Är du en person som har god samarbetsförmåga och som är noggrann? Då har du hittat rätt! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Vad innebär rollen som l... Visa mer
Är du ute efter ett sommarjobb och är en engagerad person som gillar att arbeta i team? Härligt, då är detta något för dig! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett sommarjobb hos en av våra kunder inom livsmedelsindustrin i Partille! Du kommer ha en betydelsefull roll i produktionen. Är du en person som har god samarbetsförmåga och som är noggrann? Då har du hittat rätt! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vad innebär rollen som livsmedelshanterare?

Vi letar efter dig som vill ta dig an ett jobb över sommaren! Du bör vara en lagspelare som har god samarbetsförmåga och som är noggrann i ditt sätt att arbeta. I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med att hantera olika typer av kött. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion samt arbeta med manuell packning och lastning av produkter. Du kommer att arbeta på ett svenskt företag i Partille som är verksamt inom livsmedelsindustrin.

Du kommer att arbeta måndag till torsdag från klockan 09.00 till klockan 20.00.

???????

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i team och gillar att arbeta med kroppen, då det kan förekomma tunga lyft. Du har en fallenhet för att samarbeta med olika typer av människor och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med livsmedel.

Vi söker dig som

* Har arbetslivserfarenhet inom produktion eller service
* Har hög arbetsmoral och är noggrann
* Har god fysik och är fingerfärdig
* Har god samarbetsförmåga
* Behärskar svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet inom livsmedelsindustrin alternativt arbetat i chark eller liknande.

Vad erbjuder Manpower dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina på via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Arbetsledare

Vill du vara med och styra arbetet i Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen? HydroDip växer och söker nu en arbetsledare, produktionsledare, planerings-ninja, ja, titeln spelar mindre roll, men det är i alla fall någon som vill styra arbetet i produktionen hos Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning. Tjänsten innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt ... Visa mer
Vill du vara med och styra arbetet i Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen?
HydroDip växer och söker nu en arbetsledare, produktionsledare, planerings-ninja, ja, titeln spelar mindre roll, men det är i alla fall någon som vill styra arbetet i produktionen hos Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning. Tjänsten innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en ”one-stop-shop” för lackering, där kombinationen av en modern våtlackering, en automatiserad lina för Water Transfer Printing och pulverlack, gör oss helt unika i Skandinavien.
Om rollen
Som arbetsledare / produktionsledare är inte den ena dagen lik den andra. Din huvudsakliga uppgift går ut på att se till att produktionen flyter på så effektivt som möjligt. Att du har svart bälte i att strukturera, planera och prioritera jobb utefter vad som sparar mest tid med hänsyn till leverans ser vi som en självklarhet.
Du ser alltid helheten med helikopterperspektiv och att alla hela tiden har att göra, och det är en självklarhet att du hugger i själv där det behövs, utan att tappa fokus på teamet. Du är tydlig och rak i ditt sätt att kommunicera för att undvika missförstånd och bra på att delegera uppgifter.
Din profil
Du har tidigare erfarenhet från produktionsplanering och att leda folk i tillverkande miljö. Erfarenhet från lackeringsbranschen eller eftergymnasial utbildning är meriterande, men inget krav.
Du som person är ordningsam, noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av tillverkande industri, samt goda kunskaper inom produktionsplanering och ledarskap för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten.
Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kvalité före kvantitet och hittar alltid nya lösningar på problem. Då vi är ISO certifierade är det till fördel om du har jobbat med tydliga rutiner och effektivisering av flöden. Har du dessutom erfarenhet från LEAN eller liknande metoder ser vi det som en bonus. I slutprocessen utför vi en bakgrundskontroll.
Verkar det intressant? Sök genom att maila ditt CV och löneanspråk till vår produktionschef Jimmie Lindfors på [email protected] Urval sker löpande. Visa mindre

Produktionspersonal till Majonnäsfabriken i Partille

Ansök    Maj 6    Experis AB    Processoperatör, mejeri
Majonnäsfabriken Skåne Finkost i Partille växer! Ett livsmedelsföretag med ett starkt varumärke, härlig sammanhållning samt trevlig och prestigelös personal. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare personal till vårt team! Arbetsbeskrivning I rollen som Produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i vår fabrik om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du delaktig i tillverk... Visa mer
Majonnäsfabriken Skåne Finkost i Partille växer! Ett livsmedelsföretag med ett starkt varumärke, härlig sammanhållning samt trevlig och prestigelös personal. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare personal till vårt team!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i vår fabrik om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du delaktig i tillverkningen av majonnäs, senap eller dressing på någon av alla våra produktionslinjer. Om nödvändigt är du även behjälplig vid andra vanligt förekommande arbetsmoment på vår fabrik. Tjänsten omfattar i huvudsak av en mix av beredning, blandning, köra produktionslinjer, övervakning och lättare underhåll av maskiner samt dokumentation i avsedda dokument för verksamheten.

Vi söker nu produktionspersonal till både kvälls och dagskift.

Tjänsterna omfattar i huvudsak arbetsuppgifter som:

* Tillverka och fylla våra produkter i olika förpackningar.
* Rapportera och dokumentera produktions- och produktdata i datasystem
* Utföra hygienarbete enligt gällande krav och instruktioner
* Aktivt medverka i förbättringsarbeteKvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker personal som har sinne för utmaningar, ständiga förbättringar och vill vara med och utveckla vårt bolag. Vi vill att du är ansvarsfull och noggrann, självständig, välorganiserad men flexibel och tålmodig. Vi ser gärna att du har en stark framåtanda, visar vilja, och är snäll.För de här rollerna söker vi personer med följande erfarenhet, utbildning:

* Tidigare erfarenhet inom produktion (gärna livsmedelsproduktion)
* Gymnasieutbildning
* Flytande svenska i både i tal och skrift

Meriterande:

* God kännedom av kvalitetssystemen BRC och HACCP.
* Erfarenhet av affärssystemet Pyramid
* TruckkortVad kan Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB erbjuda dig?
Tjänsten är en provanställning på heltid om 6 månader med tillträde enligt överenskommelse.

Företaget har kollektivavtal och många bra förmåner som tex generöst friskvårdsbidrag, frukost och frukt. Kulturen och stämning bland de anställda är härlig och präglas av god sammanhållning. Företaget ligger i mycket fräscha lokaler på Laxfiskevägen 12 i Partille.

Kvällsskift

Arbetstiden är initialt tänkt, Maj 2022, att förläggas mellan kl 09,00-20,00 mån-torsd och ledig fredag. Skiftet kommer sedan, i takt med behovet ökar, att skjutas framåt för att i Aug-Sept troligtvis landa och förläggas kl 12,30-23,30 mån-torsd och ledig fredag.Dagskift

Arbetstiden är förlagt till 07,00-16,00 måndag till fredag.Kontaktperson
I denna rekrytering samarbeta Skåne Finkost med Jefferson Wells. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på [email protected] Urval och intervjuer sker löpande, så ansök tjänsten snarast med CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB

Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB.

Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 5 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Vinsta Texas Food Company AB, Stensåkra Chark.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar.

Våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.Vi är idag ca 25 anställda och omsätter ca 130 MSEK. De senaste 5 åren har vi haft en bra tillväxt och vår ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med våra koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker vi nu vår organisation på fler håll och söker ny personal.

Vår vision är att vi skall bygga ett lönsamt bolag som är skalbart, hållbart och schysst där mångfald, jämställdhet och inkludering genomsyrar allt vi gör. Visa mindre

Ledigt sommarjobb som livsmedelshanterare i Partille!

Ansök    Apr 27    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett sommarjobb hos en av våra kunder inom livsmedelsindustrin i Partille! Du kommer ha en betydelsefull roll i produktionen. Är du en person som har god samarbetsförmåga och som är noggrann? Då har du hittat rätt! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Vad innebär rollen som livsmedelshanterare? Vi letar efter dig som vill ta dig an ett jobb över sommaren! Du bör vara en lagspelare som har god sam... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett sommarjobb hos en av våra kunder inom livsmedelsindustrin i Partille! Du kommer ha en betydelsefull roll i produktionen. Är du en person som har god samarbetsförmåga och som är noggrann? Då har du hittat rätt! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Vad innebär rollen som livsmedelshanterare?

Vi letar efter dig som vill ta dig an ett jobb över sommaren! Du bör vara en lagspelare som har god samarbetsförmåga och som är noggrann i ditt sätt att arbeta. I den här rollen kommer du bland annat att arbeta med att hantera olika typer av kött. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion samt arbeta med manuell packning och lastning av produkter. Du kommer att arbeta på ett svenskt företag i Partille som är verksamt inom livsmedelsindustrin.

Du kommer att arbeta måndag till torsdag från klockan 09.00 till klockan 20.00.

???????

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i team och gillar att arbeta med kroppen, då det kan förekomma tunga lyft. Du har en fallenhet för att samarbeta med olika typer av människor och har en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete med livsmedel.

Vi söker dig som

* Har arbetslivserfarenhet inom produktion eller service
* Har hög arbetsmoral och är noggrann
* Har god fysik och är fingerfärdig
* Har god samarbetsförmåga
* Behärskar svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet inom livsmedelsindustrin alternativt arbetat i chark eller liknande.

Vad erbjuder Manpower dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina på via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Våtlackering/Pulverlackering/Operatör

Vill du vara med och utveckla Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen? HydroDip växer och söker flera personer som vill vara med och konstruera en ny modern pulverlackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en ”one-stop-shop” för... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Sveriges mest kompletta lackeringsanläggning och sätta den nya standarden i lackeringsbranschen?
HydroDip växer och söker flera personer som vill vara med och konstruera en ny modern pulverlackeringslina från start. Än så länge finns ganska lite på plats, så detta är en roll som innebär att du helt prestigelöst behöver vara beredd på att hugga i med högt som lågt på vår extremt spännande resa mot att bli en ”one-stop-shop” för lackering. Vi har redan idag en modern våtlackering och en automatiserad lina för Water Transfer Printing.
Om rollerna
Som operatör är inte den ena dagen lik den andra. Majoriteten av tiden lägger du på att se till att vår nya produktionslina flyter på så effektivt som möjligt. Du ser till att maskinen fungerar som den ska, hänger upp och plockar ner produkter, utför slipning, maskering, spackling och all form av förberedande, innan vi kan sätta igång med själva lackeringen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lackeringsbranschen och främst pulverlackering.
Som lackerare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom lackering, detta innebär att du även utför slipning, maskering, spackling och lackering. I arbetet ingår också färganalys och färgblandning.. Du är van att arbeta praktiskt och har sinne för hantverket i lackeringsarbetet samt är kunnig på att ladda och byta färgsprutorna. Du ansvarar själv för att hålla god ordning samt kontrollera och kvalitetssäkra dina jobb.
Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare erfarenhet från lackering, men från vilken inriktning spelar mindre roll.
Du som söker som operatör har minst gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning mot lackering eller liknande och gärna tidigare erfarenhet från pulverlackering.
Du som söker som lackerare har minst gymnasial, yrkesutbildning eller motsvarande vuxenutbildning med inriktning lackering.
Då arbetet utförs med stor precision, både vid grundarbetet och lackeringsmomentet, behöver du som person vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet. Du ska ha några års erfarenhet av lackeringsarbete samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den högsta kvaliteten.
Arbete med epoxi/polyuretan färger är ett krav, du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en ansvarsfull person och sätter alltid kvalité före kvantitet i centrum och ser hellre lösningar än problem.
Vid anställningen genomför vi en hälsoundersökning och det är ett krav att du godkänns i ett spirometritest för att kunna arbeta inom verksamheten. I slutprocessen utför vi en bakgrundskontroll och ev arbetsprov.
Verkar det intressant? Se till att sök genom att maila ditt CV till vår produktionschef Jimmie Lindfors på [email protected] Visa mindre

Produktionspersonal sökes till Alnova balkongsystem på Hisingen i Göteborg

Företagsinformation Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde. Tjänstebeskrivning Vår kund, Alnova Balkongsystem söker erfaren produktionspersonal. Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsyste... Visa mer
Företagsinformation
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, Alnova Balkongsystem söker erfaren produktionspersonal.
Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ritning. Du kommer att arbeta inomhus i produktionen på Alnova. Alnova har sina lokaler vid Orrekulla industriområde. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och på fredagar slutar en kl.13.00.


Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska vara praktiskt lagd, ha en känsla för kvalitet och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vi ställer krav på erfarenhet av liknande arbete, inom montering eller från byggbranschen du behöver även ha kunskaper inom ritningsläsning.
Flytande svenska är ett krav.
Då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstider krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen som är 2022-04-10.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten maila gärna Ivo Skiljo på [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Fladbergs Bokbinderi AB söker falsare

Fladbergs Bokbinderi AB expanderar och söker nu en erfaren falsare. Maskinparken består av MBO, Stahl och Horizon. Om du har erfarenhet inom annat bokbinderiarbete, som exempelvis skärning, limbindning, wire-o eller klammerhäftning med mera är det meriterande. Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] - vi går igenom alla ansökningar löpande. Visa mer
Fladbergs Bokbinderi AB expanderar och söker nu en erfaren falsare. Maskinparken består av MBO, Stahl och Horizon.
Om du har erfarenhet inom annat bokbinderiarbete, som exempelvis skärning, limbindning, wire-o eller klammerhäftning med mera är det meriterande.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected] - vi går igenom alla ansökningar löpande. Visa mindre

Montör sökes till Alnova balkongsystem på Hisingen i Göteborg

Företagsinformation Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde. Tjänstebeskrivning Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör. Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ri... Visa mer
Företagsinformation
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör.
Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ritning. Du kommer att arbeta inomhus i produktionen på Alnova. Alnova har sina lokaler vid Orrekulla industriområde. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och på fredagar slutar en kl.13.00.


Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska vara praktiskt lagd, ha en känsla för kvalitet och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vi ställer krav på erfarenhet av liknande arbete, inom montering eller från byggbranschen du behöver även ha kunskaper inom ritningsläsning.
Flytande svenska är ett krav.
Då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstider krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen som är 2022-04-10.
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten maila gärna Ivo Skiljo på [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Montör sökes till Alnova balkongsystem på Hisingen i Göteborg

Företagsinformation Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde. Tjänstebeskrivning Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör. Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ri... Visa mer
Företagsinformation
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör.
Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ritning. Du kommer att arbeta inomhus i produktionen på Alnova. Alnova har sina lokaler vid Orrekulla industriområde. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och på fredagar slutar en kl.13.00.


Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska vara praktiskt lagd, ha en känsla för kvalitet och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vi ställer krav på erfarenhet av liknande arbete, inom montering eller från byggbranschen du behöver även ha kunskaper inom ritningsläsning.
Flytande svenska är ett krav.
Då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstider krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen som är 2022-03-09.
Tillträde är 2022-03-14 eller enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten maila gärna Ivo Skiljo på [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Montörer med B-körkort på heltid för fysiskt arbete

Vi söker dig som vill jobba omgående på heltid för att montera glaspartier/altaner. Det är viktigt att du har erfarenhet kring bygg och plåt, samt orkar jobba utomhus. Arbetet består av att du och dina kollegor monterar glaspartier på balkonger. Andra uppgifter är att bära verktygen samt köra till kunderna med företagens bilar. Du som söker har god fysik, är händig, talar flytande svenska och innehar b-körkort. Vår kund är ett väletablerat företag inom... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba omgående på heltid för att montera glaspartier/altaner.

Det är viktigt att du har erfarenhet kring bygg och plåt, samt orkar jobba utomhus.

Arbetet består av att du och dina kollegor monterar glaspartier på balkonger. Andra uppgifter är att bära verktygen samt köra till kunderna med företagens bilar.

Du som söker har god fysik, är händig, talar flytande svenska och innehar b-körkort.

Vår kund är ett väletablerat företag inom inglasning av balkonger samt solskydd.

Arbetstider är 07,00-16,00 och kunden ligger i Partille.Ansök omgående, då anställning kan ske omedelbart!

Du blir anställd hos oss på Ad Acto Rekrytering läs mer på: www.adacto.se Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Montör sökes till Alnova balkongsystem på Hisingen i Göteborg

Företagsinformation Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde. Tjänstebeskrivning Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör. Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ri... Visa mer
Företagsinformation
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör.
Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ritning. Du kommer att arbeta inomhus i produktionen på Alnova. Alnova har sina lokaler vid Orrekulla industriområde. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och på fredagar slutar en kl.13.00.


Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska vara praktiskt lagd, ha en känsla för kvalitet och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vi ställer krav på erfarenhet av liknande arbete, inom montering eller från byggbranschen du behöver även ha kunskaper inom ritningsläsning.
Flytande svenska är ett krav.
Då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstider krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Låter det intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen som är 2022-03-09.
Tillträde är 2022-03-14 eller enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten maila gärna Ivo Skiljo på [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Däckskiftare sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till kommande däcksäsong våren 2022 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, Goodyear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Lageruppgifter kommer att tillkomma där du sköter lagerhållning samt tvätt av däck! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!
Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Montör sökes till Alnova balkongsystem på Hisingen i Göteborg

Företagsinformation Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde. Tjänstebeskrivning Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör. Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ri... Visa mer
Företagsinformation
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.

Tjänstebeskrivning
Vår kund, Alnova Balkongsystem söker en erfaren montör.
Tjänsten innebär montering av olika typer av balkongsystem efter ritning. Alnova har sina lokaler vid Orrekulla industriområde. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och på fredagar slutar en kl.13.00.

Kvalifikationer
Du som söker denna tjänst ska vara praktiskt lagd, ha en känsla för kvalitet och vara noggrann i ditt arbetssätt. Vi ställer krav på erfarenhet av liknande arbete, inom montering eller från byggbranschen och kunskaper inom ritningsläsning.
Flytande svenska är ett krav.
Då allmänna kommunikationsmedel inte alltid passar med arbetstider krävs att du har körkort samt tillgång till egen bil.

Låter det intressant?

Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande urval så tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdagen som är 2022-03-06.
Tillträde är 2022-03-14 eller enligt överenskommelse.
Har du frågor angående tjänsten maila gärna Ivo Skiljo på [email protected] Vi tar inte emot ansökningar via mail. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Visa mindre

Plåtslagare, karosseri/skadetekniker Partille

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kom... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans
Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Du rapporterar till verkstadschef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Vi söker en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Krav:
Fordonstekniskutbildning
B-körkort
Svenska i tal och skift


Meriterande:
Tidigare erfarenhet med skadereparationer eller fordonsreparationer.


Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

 

Tjänsten är på heltid med placering i Partille. Sista ansökningsdag 31/3 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Kontaktperson

Peter Thorbjörn

Verkstadschef

031-34 00 116

[email protected] Visa mindre

Maskinoperatör

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig! Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehan... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig!

Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehandlingsprodukter mot träindustrin.

Start: I januari – ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre: 07–16
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt.

Din profil
Krav:
• Produktionserfarenhet, gärna från färgindustrin
• Svenska i tal och skrift.

Meriterande
• Truckkort A+B

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i produktion och god insikt i hur du påverkar produktionsflödet. Då det är ett mindre företag krävs det att man har bra social kompetens och en god attityd mot sina kollegor. För att upprätthålla en god kvalité i produktionen ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Däckmontörer till säsong

Däckmontörer till vårsäsongen Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder ... Visa mer
Däckmontörer till vårsäsongen
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande vårsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4 veckor, enligt överenskommelse. I södra Sverige startar vårsäsongen oftast i slutet av mars och norrut någon/några veckor senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se Visa mindre

Engagerad montör för tunga däck som gillar kundmöten

Är du en skicklig däckmontör som arbetat med tyngre fordon, LV och entreprenad? Brinner du för reparation och kundservice? Vill du bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga maskiner och däck till vår verkstad i Partille. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bek... Visa mer
Är du en skicklig däckmontör som arbetat med tyngre fordon, LV och entreprenad? Brinner du för reparation och kundservice? Vill du bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice? Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en däckmontör, med inriktning på tunga maskiner och däck till vår verkstad i Partille. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt. Du kommer att arbeta på vår fullserviceverkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt lättare bilservice.
Arbetsuppgifter
Däckservice till alla typer av fordon med fokus på lätt lastbil, lastbil samt tunga entreprenaddäck.
Reparation, montering, skifte och balansering av sommar/vinterhjul
Servicearbete på väg samt ute på fält kan förekomma

Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när och där det behövs
Du är flexibel, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter och har även gärna försäljningserfarenhet
B-körkort är ett krav
C-körkort samt erfarenhet av bilservice är meriterande men inget krav

På verkstaden i erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande jobb där maximal kundservice går före allt annat
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper, samtidigt som vi hjälps åt och är varandras bollplank.
En del av vårt team som idag består av totalt 3 medarbetare.
Vi erbjuder dessutom kollektivavtal, ett antal internutbildningar samt friskvårdsbidrag.

Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt. Vianor vill spegla mångfalden i samhället så alla ansökningar är välkomna. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan Visa mindre

Maskinoperatör

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig! Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehan... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig!

Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehandlingsprodukter mot träindustrin.

Start: I januari – ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre: 07–16
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt.

Din profil
Krav:
• Produktionserfarenhet, gärna från färgindustrin
• Svenska i tal och skrift.

Meriterande
• Truckkort A+B

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i produktion och god insikt i hur du påverkar produktionsflödet. Då det är ett mindre företag krävs det att man har bra social kompetens och en god attityd mot sina kollegor. För att upprätthålla en god kvalité i produktionen ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Produktionspersonal Kvällsskift till Majonnäsfabriken

På Skåne Finkost erbjuds du att jobba i livsmedelsföretag med ett starkt varumärke. Ett företag med härlig sammanhållning samt trevlig och prestigelös personal. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare personal till vårt glada kvälls-team! Arbetsbeskrivning I rollen som Produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i vår fabrik om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du del... Visa mer
På Skåne Finkost erbjuds du att jobba i livsmedelsföretag med ett starkt varumärke. Ett företag med härlig sammanhållning samt trevlig och prestigelös personal. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder. Vi växer och behöver förstärka med ytterligare personal till vårt glada kvälls-team!

Arbetsbeskrivning
I rollen som Produktionsmedarbetare hos Skåne Finkost arbetar du i vår fabrik om ca 3000 m² i Partille. Med ansvar för din del är du delaktig i tillverkningen av majonnäs, senap eller dressing på någon av alla våra produktionslinjer. Om nödvändigt är du även behjälplig vid andra vanligt förekommande arbetsmoment på vår fabrik. Tjänsten omfattar i huvudsak av en mix av beredning, blandning, köra produktionslinjer, övervakning och lättare underhåll av maskiner samt dokumentation i avsedda dokument för verksamheten.

Tjänsten omfattar i huvudsak arbetsuppgifter som:

* Tillverka våra produkter, beredning och blandning
* Hantera kvalitetssystem för att säkerställa rätt produktkvalitet
* Aktivt medverka i förbättringsarbete
* Rapportera och dokumentera produktions- och produktdata i datasystem
* Utföra hygienarbete enligt gällande krav och instruktionerKvalifikationer och personliga egenskaper
Vi växer kraftigt och vi producerar dagligen stora mängder högkvalitativ majonnäs, senap, sås och dressing. Det är därför viktigt att du har ett sinne för utmaningar, ständiga förbättringar och vill vara med och utveckla vårt bolag.

Vi vill att du är självständig, välorganiserad men flexibel och tålmodig. Vi ser gärna att du har en stark framåtanda, visar vilja, och inte är rädd för att hjälpa till.

För att passa in hos Skåne Finkost bör du vara snäll, prestigelös, serviceinriktad, ung i sinnet och utåtriktad.

För den här rollen söker vi någon med följande erfarenhet och utbildning:

* Gymnasieutbildning
* Flytande svenska i både i tal och skrift
* Arbetserfarenhet från produktion

Som person är du

* Är ansvarsfull och noggrann
* Kvalitetsmedveten
* Villig att utvecklas
* Förmögen att skapa goda relationer med kollegor

Meriterande:

* Har erfarenhet från livsmedelsproduktionVad kan Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB erbjuda dig?
Tjänsten är en provanställning på heltid om 6 månader med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är initialt tänkt, februari 2022, att förläggas mellan kl 09.00-20.00 måndag-torsdag och ledig fredag. Skiftet kommer sedan, i takt med behovet ökar, att skjutas framåt för att i aug-sept troligtvis landa och förläggas till kl 12.30-23.30 måndag-torsdag och ledig fredag.

Företaget har kollektivavtal och många bra förmåner som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, frukost och frukt. Kulturen och stämning bland de 17 anställda är härlig och präglas av god sammanhållning. Företaget ligger i mycket fräscha lokaler på Laxfiskevägen 12 i Partille.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbeta Skåne Finkost med Jefferson Wells. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på [email protected] Urval och intervjuer sker löpande, så ansök tjänsten snarast med CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB

Majonnäsfabriken Skåne Finkost AB ingår idag i koncernen Sisjö Intressenter AB.

Sisjö Intressenter AB är idag en livsmedelskoncern med 5 bolag. Utöver Skåne Finkost ingår även Örneborgs Delikatesser AB, Räkor & Laxgrossisten AB, Delikatessmejeriet i Fjärås samt Vinsta Texas Food Company AB.

Skåne Finkost tillverkar sedan 1937 i huvudsak äkta färsk majonnäs i eget varumärke, men mal idag även senap ifrån grunden, samt tillverkar även en rad olika såser och dressingar.

Våra kunder finns bland restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister och livsmedelsindustrier. Förutom våra egna varumärken så är vi även EMV producent för ett flertal av Sveriges största livsmedelsföretag.

Vi är idag ca 17 anställda och omsätter ca 90 MSEK. De senaste 5 åren har vi haft en bra tillväxt och vår ambition och vilja är att fortsätta bygga vidare och skapa tillväxt genom utvecklat samarbete med våra koncernkollegor, engagerade medarbetare, bra produkter och bra kunderbjudanden. För att klara detta förstärker vi nu vår organisation på fler håll och söker ny personal.På Skåne Finkost erbjuds du att jobba i livsmedelsföretag med ett starkt varumärke. Ett företag med snäll, trevlig och prestigelös personal. Vi har hög ambition och korta beslutsvägar. Vi har massor av energi och brinner för våra kunder.

Vår vision är att vi skall bygga ett lönsamt bolag som är skalbart, hållbart och schysst där mångfald, jämställdhet och inkludering genomsyrar allt vi gör. Visa mindre

Fordonslackerare

Ansök    Jan 25    LN Personal AB    Fordonslackerare
Är du en skicklig fordonslackerare som vill arbeta på ett stabilt och familjärt företag? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu en kvalitetsmedveten medarbetare till vår samarbetspartner strax utanför Göteborg. Företaget utför service, reparationer och skadereparationer på tunga fordon såsom bussar och lastbilar. Du kommer att ingå i ett mindre team på företagets karosseriverkstad där du kommer ansvara för att åtgärda plast- och plåtskador, rostskad... Visa mer
Är du en skicklig fordonslackerare som vill arbeta på ett stabilt och familjärt företag? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker just nu en kvalitetsmedveten medarbetare till vår samarbetspartner strax utanför Göteborg. Företaget utför service, reparationer och skadereparationer på tunga fordon såsom bussar och lastbilar. Du kommer att ingå i ett mindre team på företagets karosseriverkstad där du kommer ansvara för att åtgärda plast- och plåtskador, rostskador eller reparationer av olika slag. Du utför grundarbetet genom att maskera, slipa och spackla karosser, men ditt fokus kommer även vara att lacka karosser och andra detaljer på fordon.

Start: Omgående, ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07–16
Anställningsform: Detta är en rekrytering där man anställs direkt hos vår samarbetspartner

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av fordonslackering
• Flytande svenska i tal och skrift
• Körkort B

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare arbetat som fordonslackerare och trivs med denna roll. Då arbetet utförs med stor precision, både vid grundarbetet och lackeringsmomentet, behöver du som person vara noggrann och kvalitetsmedveten. Du behöver ha god samarbetsförmåga och vara prestigelös för att passa in i teamet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Maskinoperatör

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig! Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehan... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig!

Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehandlingsprodukter mot träindustrin.

Start: I januari – ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre: 07–16
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt.

Din profil
Krav:
• Produktionserfarenhet, gärna från färgindustrin
• Svenska i tal och skrift.

Meriterande
• Truckkort A+B

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i produktion och god insikt i hur du påverkar produktionsflödet. Då det är ett mindre företag krävs det att man har bra social kompetens och en god attityd mot sina kollegor. För att upprätthålla en god kvalité i produktionen ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Maskinoperatör

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig! Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehan... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi söker dig!

Som maskinoperatör på denna arbetsplats kommer du att arbeta med alla delar av produktionen. Du blandar efter recept, övervakar produktionsflödet och gör kvalitetskontroller. Du arbetar främst i produktionen men det kan förekomma att man får hjälpa till på lageravdelning vid behov. Företaget arbetar med att tillverka ytbehandlingsprodukter mot träindustrin.

Start: I januari – ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre: 07–16
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt.

Din profil
Krav:
• Produktionserfarenhet, gärna från färgindustrin
• Svenska i tal och skrift.

Meriterande
• Truckkort A+B

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i produktion och god insikt i hur du påverkar produktionsflödet. Då det är ett mindre företag krävs det att man har bra social kompetens och en god attityd mot sina kollegor. För att upprätthålla en god kvalité i produktionen ser vi gärna att du är strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Kvalitetskontrollant skadeverkstad Partille

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som kvalitetskontrollant är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans
Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som kvalitetskontrollant är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

Arbetet som kvalitetskontrollant innebär att du, efter arbetet är klart, går igenom hela arbetet och avsynar reparationen samt alla steg i hantering av kundens ärende. Du ger hela tiden feedback till kollegorna, följer upp och  tränar det som behöver förbättras, så att varje ärende som överlämnas till kund, håller vårt och våra samarbetspartners kvalitetslöfte.

Du arbetar nära skaderäknare, plåt & lackering, du är en central person med fokus på kvalitet och förbättringar. Du rapporterar till kundservicechef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Du är en erfaren person som är trygg att ge konstruktiv feedback och beröm. Tidigare yrkeserfarenhet från skadereparationer, bilverkstad eller motsvarande är ett krav.

Kanske har du jobbat som plåtslagare eller lackerare och vill ta nästa steg?

Krav:
B-körkort
Svenska i tal och skift


Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten är på heltid med placering i Partille. Sista ansökningsdag 31/1 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Kontaktperson

Amir Nadarevic

Kundservicechef

031-384 11 10

[email protected] Visa mindre

Plåtslagare, karosseri/skadetekniker Partille

Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler! Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kom... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Vi expanderar vår skadeverksamhet och skall bli fler!

Vårt mål är att göra våra kunder till fans
Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som plåtslagare är ett varierande och spännande jobb som innebär en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service & kvalitét.

Tjänsten

I rollen som plåtslagare ansvarar du för att göra reparationer enligt biltillverkarens anvisningar, du arbetar i nära samarbete med ditt team och kollegorna på anläggningen. Du rapporterar till verkstadschef. Vi arbetar tydligt som ett lag för att hjälpa våra kunder och vidareutbildar dig både internt och externt. En fantastisk arbetsplats börjar med ordning & reda.

Vi söker dig som:

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Vi söker en positiv och självgående person som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har gått utbildning för yrket eller har motsvarande förkunskaper. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Krav:
Fordonstekniskutbildning
B-körkort
Svenska i tal och skift

Meriterande:
Tidigare erfarenhet med skadereparationer eller fordonsreparationer.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

 

Tjänsten är på heltid med placering i Partille. Sista ansökningsdag 19/2 och intervjuer kommer ske löpande.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Kontaktperson

Peter Thorbjörn

Verkstadschef

031-34 00 116

[email protected] Visa mindre

Vi söker en styckare

Ansök    Okt 26    Conlans AB    Slaktare
Arbetsplatsbeskrivning I Partille ligger Sävedalens Saluhall i Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker en styckare som ska arbeta inom livsmedelsindustrin i vår saluhall. Du kommer främst stycka lamm och tillverka turkiska korvar. I jobbet ingår många tunga lyft och annan tung hantering och en bra fysik är viktigt för att inte drabbas av belastningsskador. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggra... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
I Partille ligger Sävedalens Saluhall i Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en styckare som ska arbeta inom livsmedelsindustrin i vår saluhall. Du kommer främst stycka lamm och tillverka turkiska korvar.
I jobbet ingår många tunga lyft och annan tung hantering och en bra fysik är viktigt för att inte drabbas av belastningsskador.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann. Det är ytterst viktigt att vara hygienisk.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket.
Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Glas mästare

Ansök    Nov 19    Expressglas Göteborg AB    Glasarbetare
Hej, vi på express glas söker en medarbetare, ingen erfarenhet behövs. dagskift. börjar 08:00-17:00 ni kan ringa för mer information. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej, vi på express glas söker en medarbetare,
ingen erfarenhet behövs.
dagskift.
börjar 08:00-17:00
ni kan ringa för mer information.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Reparatör / Montör

Ansök    Nov 8    JUST GREEN AB    Fordonsmontör
Om Tjänsten Som Reparatör/ Montör hos oss kommer du att ingå i ett mindre ack kompetent och serviceinriktat team. Du kommer att jobba med montering - och reparationer av våra cargo mopeder som är 100% eldrivna. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och färdigställa momenten på bästa sätt. Placeringsort är Partille och arbetsplatsen avser vår produktion i Göteborg. Din bakgrund Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är... Visa mer
Om Tjänsten
Som Reparatör/ Montör hos oss kommer du att ingå i ett mindre ack kompetent och serviceinriktat team. Du kommer att jobba med montering - och reparationer av våra cargo mopeder som är 100% eldrivna. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och färdigställa momenten på bästa sätt.
Placeringsort är Partille och arbetsplatsen avser vår produktion i Göteborg.
Din bakgrund
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med svagström så är det en merit. B-körkort är ett krav.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande arbete i en organisation med starka framtidsutsikter. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra leverantörer, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag.
För dig som bor längre bort och är fortfarande intresserad av tjänsten så kan vi erbjuda en förmånsbostad (etta) i centrala Göteborg.
Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön samt prestationsbaserad lön.
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 17 december 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] och märk ansökan Reparatör/ Montör. Visa mindre

Produktionsmedarbetare

Ansök    Okt 18    Scandi Blinds AB    Solskyddsmontör
Är du intresserad av att arbeta inom produktion och vill bli en del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker! Vi är en fabrikant av invändiga solskyddsprodukter så som persienner, rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner. Vi söker just nu en person till våran produktion. Det är viktigt att du är en positiv person som vill jobba mot gemensamt satta mål tillsammans med övriga medarbetare. Det är också viktigt att du är: Uthållig Lättlä... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta inom produktion och vill bli en del av ett framgångsrikt bolag? Då kan det vara dig vi söker!
Vi är en fabrikant av invändiga solskyddsprodukter så som persienner, rullgardiner, plisségardiner och lamellgardiner.
Vi söker just nu en person till våran produktion.
Det är viktigt att du är en positiv person som vill jobba mot gemensamt satta mål tillsammans med övriga medarbetare.
Det är också viktigt att du är:
Uthållig
Lättlärd
Driftig
Lojal
Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi internutbildar dig!
Känner du att detta vore något för dig? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Visa mindre

Solelsmontör Partille

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Göteborgstrakterna. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att mon... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!
Om rollen
Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Göteborgstrakterna. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.
Du kommer att ingå i ett team om tre personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.

Som person är du...
Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!
Om arbetsgivaren
Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden – försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. Visa mindre

Är du vår nya inredningsmontör?

Är du vår nya inredningsmontör? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag äv vi 30st anställda fördelade på två anläggningar varav en i Partille och en i Floda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning ... Visa mer
Är du vår nya inredningsmontör?


Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag äv vi 30st anställda fördelade på två anläggningar varav en i Partille och en i Floda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler med högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven & ordningsam montör till vårt snickeri i Partille. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet och eget ansvarstagande.


Arbetet på snickeriet innebär att du är med och monterar våra tillverkade möbler och inredning hos kund i enlighet med våra kunders beställningar. Vi tillverkar och monterar både möbler och inredning, dvs bord, platsbyggda kök, bokhyllor, receptionsdiskar, finsnickerier mm.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med montering på möbel & inredningssnickeri eller från byggsidan. Som person har du god arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet, ordningsam och ansvarsfull. Du är en lagspelare som trivs att jobba med andra och gillar att lösa problem hos kunden samt är van att räkna och att mäta material så att det blir rätt leverans till kunden. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och vill att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete. Du behöver ha en förståelse för verksamheten samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. God språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Passar detta in på dig?


Varmt Välkommen med din ansökan!


Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Frans Hallgren telnr. 073-5811848 Visa mindre

Fordonsmontör

Ansök    Sep 8    JUST GREEN AB    Fordonsmontör
Vi söker dig (Tjej som kille) som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete. Vi söker en montör för påbyggnad av elmopeder. Erfarenhet av 12V el och verkstadsarbete är meriterande. Din profil Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande. Du har med fördel praktisk erfarenhet som montör. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer. Som personal är du driftig, engagerad och har en... Visa mer
Vi söker dig (Tjej som kille) som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete. Vi söker en montör för påbyggnad av elmopeder. Erfarenhet av 12V el och verkstadsarbete är meriterande.
Din profil
Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna mot verkstad, fordon eller liknande.
Du har med fördel praktisk erfarenhet som montör. Du är van vid att arbeta utifrån ritningar och manualer.
Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor.
Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.
Tjänsten ställer krav på goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Däckmontörer till säsong Partille

Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice. Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande Höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige... Visa mer
Är du en skicklig och erfaren däckmontör, som är både noggrann och effektiv? Då har vi jobbet för dig! Bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste ”one-stop-shop” inom bil- och däckservice.
Vi på Vianor söker nu extra däckmontörer till kommande Höstsäsong! I samband med att årstiderna skiftar, så skiftar också våra kunder sina hjul, vilket alltid är den mest hektiska perioden för oss. Hos våra fler än 100 verkstäder från södra till norra Sverige behöver vi alltid förstärkning under vår- och höstsäsongerna.
Alla våra verkstäder erbjuder däckservice till alla typer av fordon och de flesta även bilservice. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar reparation, montering, skifte och balansering. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.
Din profil
Du är starkt serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
Du är flexibel, noggrann, tycker om att arbeta självständigt men fungerar lika bra i team
Du har tidigare erfarenhet av däckservice och har ett B-körkort

Hos oss på Vianor erbjuder vi dig
Ett spännande och utmanande arbete, där säkerhet och god kundupplevelse är grundstenar
Ett självständigt jobb där du kan utveckla dina yrkeskunskaper
Att bli en del av vårt Vianor-team, där samarbete och laganda är viktigt

Ansökan
Säsongsanställningen gäller cirka 4-6 veckor, enligt överenskommelse. I norra Sverige startar höstsäsongen oftast i mitten av oktober och söderut någon vecka senare. Det är inte omöjligt att säsongsjobb kan leda till fortsatta möjligheter hos oss. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsterna tillsätts så fort som möjligt. Låter detta som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan. Hoppas vi hörs!
Vianor är en bil-och däckservicekedja som är verksam i 17 länder. Våra anläggningar servar både privat- och företagskunder och vårt mål är att bli branschens mest pålitliga och bekväma samarbetspartner. Vårt nät är starkast i Norden där vi har både egna och partnerägda anläggningar. Vianor tillhör koncernen Nokian Tyres. Läs mer: www.vianor.se Visa mindre

Produktionsarbetare

Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska. Erfarenhet är merite... Visa mer
Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.
Erfarenhet är meriterande men inget krav.
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Vi hör av oss löpande och gör rekryteringar. Så är du aktuell för att få träffa oss för en intervju hör vi av oss innan svarstiden har gått ut. Visa mindre

Svarvare/fräsare till intressant teknikföretag i Partille

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille. Det... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille. Det är en direktrekrytering till företaget.

Företaget tillhandahåller personal med bred kunskap inom bl.a mekanisk konstruktion, skärande bearbetning samt utför uppdrag inom produktutveckling i projektform.

Företaget består av montörer inom mekanik/pneumatik/el mm, cnc-operatörer inom fräs och svarv och konsulter med erfarenhet av utvecklingsprojekt inom olika industrier där alla har varit verksamma i produktutveckling. Genom en målmedveten satsning att fokusera verksamhet på komponent- och systemutveckling inom vissa teknikområden har företaget blivit en framstående och etablerad partner till deras kunder. 

Arbetsuppgifter
I rollen som svarvare/fräsare arbetar du efter ritning med skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner och även arbete på konventionella maskiner. Du tillverkar komponenter som sedan monteras av montörerna eller går vidare till kunderna. Du kommer även arbeta i nära samarbete med konstruktörer och projektledare.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom skärande bearbetning inriktning svarv/fräs. Mycket goda kunskaper inom CNC och gärna att du behärskar programmering. Du har även erfaranehet av att arbeta med manuella maskiner. Du har säkert minst 3 års erfarenhet inom området. Du kommer att arbeta med hela processen från planering, inköp av material, CAM beredning, fixturtillverkning, uppspänning mm.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och strukturerad. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Ett intressant arbete eller hur!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Vi söker en styckare

Ansök    Jun 29    Conlans AB    Slaktare
Arbetsplatsbeskrivning I Partille ligger Sävedalens Saluhall i Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker en styckare som ska arbeta inom livsmedelsindustrin i vår saluhall. Du kommer främst stycka lamm och tillverka turkiska korvar. I jobbet ingår många tunga lyft och annan tung hantering och en bra fysik är viktigt för att inte drabbas av belastningsskador. Kvalifikationer Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggra... Visa mer
Arbetsplatsbeskrivning
I Partille ligger Sävedalens Saluhall i Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en styckare som ska arbeta inom livsmedelsindustrin i vår saluhall. Du kommer främst stycka lamm och tillverka turkiska korvar.
I jobbet ingår många tunga lyft och annan tung hantering och en bra fysik är viktigt för att inte drabbas av belastningsskador.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är stresstålig, serviceinriktad, flexibel, samarbetsvillig samt noggrann. Det är ytterst viktigt att vara hygienisk.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av yrket.
Vi ser fram emot ett gott samarbete med dig! Visa mindre

Däckskiftare/Montör till Mechanum

Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille och anläggning i Mölndal söker nu en grymma Däckskiftare/Montörer för kommande däcksäsong. I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som ... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person!

Vår anläggning i Partille och anläggning i Mölndal söker nu en grymma Däckskiftare/Montörer för kommande däcksäsong.

I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten
Tjänsten är visstid med start v.42 fram till v.48. Tillträde snarast.
Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 7-16.

Meriterande


• Meriterande är tidigare erfarenhet av däckskifte/montör 
• Bilintresse och tekniskt kunnande om bilar
• God fysik

Krav


• B körkort

Placering: Partille och Mölndal.

Vi intervjuar löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Har du tidigare arbetat som däckmontör? Då är det dig vi söker!

Arbetsbeskrivning Vi söker nu däckmontörer med placering hos en utav Sveriges största däckgrossister i Landvetter. Är du en driven, arbetsvillig och flexibel person? Då passar detta jobbet dig. På daglig basis arbetar du med montering och balansering av däck på olika fälgar, Det är även meriterande om du har erfarenhet utav traditionellt lagerarbete som truckkörning, orderplock, sortering och hantering av gods samt om du har kört höglyftande plocktruck e... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu däckmontörer med placering hos en utav Sveriges största däckgrossister i Landvetter. Är du en driven, arbetsvillig och flexibel person? Då passar detta jobbet dig.

På daglig basis arbetar du med montering och balansering av däck på olika fälgar, Det är även meriterande om du har erfarenhet utav traditionellt lagerarbete som truckkörning, orderplock, sortering och hantering av gods samt om du har kört höglyftande plocktruck eller skjutstativ tidigare.

I rollen som montör krävs det att du är noggrann då det är ditt ansvar att hantera kundernas beställningar samt se till att produkterna hamnar hos rätt kund.


Din Profil
Vi söker dig som har arbetat som däckmontör tidigare och har kunskapen i att kränga samt balansera hjul. Kanske har du arbetat i en verkstad och nu vill gå vidare till en grossist? Eller att du har studerat en fordonstekniskt utbildning alternativt har ett intresse och mekar på fritiden

Vi söker även dig som har följande kompetens:
* Erfarenhet av att kränga och balansera däck
* Kan arbeta heltid
* Van vid fysiskt arbete
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har god datorvana

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!


Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på oktober men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till teknikföretag!

Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och arbeta i en innovativ miljö? Då är det här en spännande tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Rollen innefattar även en mindre andel administrativa arbetsuppgifter. Inledningsvis erbjuds du mentorskap f... Visa mer
Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och arbeta i en innovativ miljö? Då är det här en spännande tjänst för dig!
Dina arbetsuppgifter
Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Rollen innefattar även en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.
Inledningsvis erbjuds du mentorskap för att du ska ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din nya roll!
Om företaget
Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. Höga krav ställs vad gäller både noggranhet och kvalité inom produktionen. Hos vår kund verkar du i en innovativ miljö med kompetenta kollegor. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.
Din profil
Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.
Vi söker dig som har:
• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift
Meriterande om du har något av följande:
• Teknisk utbildning på gymnasiet
• Tidigare erfarenhet av montage
• Teknikintresserad
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Startdatum: Snarast eller enligt ök
Placeringsort: Partille
Omfattning: Heltid
Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
[email protected] Visa mindre

Montör / Utrustare

Ansök    Maj 12    Jobbs On Sweden AB    Fordonsmontör
Vill du jobba som Utrustningstekniker? Som en i vårt team får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i en organisation som är tillräckligt stor för att ha resurser att satsa på sina medarbetare, men ändå så liten att du syns, hörs och förväntas bidra till vår gemensamma utveckling. Arbetsuppgifter Du är i ett team om 5 personer där ni arbetar med att utrusta entreprenadmaskiner efter beställning. Utrustning av standardiserade och kundanpassade gr... Visa mer
Vill du jobba som Utrustningstekniker?
Som en i vårt team får du möjlighet att utvecklas tillsammans med oss i en organisation som är tillräckligt stor för att ha resurser att satsa på sina medarbetare, men ändå så liten att du syns, hörs och förväntas bidra till vår gemensamma utveckling.
Arbetsuppgifter
Du är i ett team om 5 personer där ni arbetar med att utrusta entreprenadmaskiner efter beställning.
Utrustning av standardiserade och kundanpassade grävmaskiner inom mekanik, hydraulik och elektronik
Mekanisk bearbetning/svetsning
Dokumentera, skriva arbets- och servicerapporter

Yrkesmässiga kriterier
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du har ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas och lära dig mer. Du har förmodligen gått en verkstads-/fordonsteknisk utbildning och arbetat ett par år inom branschen.
Erfarenhet från verkstadsmiljö
Kunskap inom hydraulik och elektronik
B-körkort
Heta arbeten, meriterande
Truckkort, meriterande
Teknisk eller mekanisk utbildning är meriterande men inte ett krav

Ytterligare information
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Armin Tankovic på [email protected] Visa mindre

Vi söker medarbetare med stort engagemang till RB Glas & Plast

#jobbjustnu: RB Glas & Plast AB är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande med egen produktion av isolerglas, säkerhetsglas, inredningsglas och plast. Vi skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära vår marknad. Våra kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, ind... Visa mer
#jobbjustnu:
RB Glas & Plast AB är ett av Sveriges äldsta familjeägda företag inom glasbranschen. Vi har lång erfarenhet och stort kunnande med egen produktion av isolerglas, säkerhetsglas, inredningsglas och plast. Vi skär och bearbetar ett brett sortiment av olika planglasprodukter. Affärsidén är att vara en heltäckande planglasleverantör med förädling och produktion nära vår marknad. Våra kunder är professionella glasförbrukare såsom glasmästerier, industrier och fasadföretag. RB Glas & Plast har sin verksamhet i Partille med 17 anställda uppdelat på produktion, lager & distribution samt kontor. RB Glas & Plast AB ingår i Glasgruppen som består av Sveriges tre äldsta och mest välrenommerade glasgrossistföretag.
Arbetsbeskrivning
Som Operatör på RB Glas & Plast utför du i produktionen eller på lagret vanligen förekommande arbetsuppgifter enligt givna standarder och rutiner. Som anställd inom RB Glas & Plast kommer du arbeta med att hantera glas och det är av yttersta vikt att du hanterar glas med respekt. Oavsett vilken tjänst du passar för, så är arbetet till stor del manuellt och fysiskt.
I det dagliga arbetet bidrar du även till företagets ambition om vardagliga förbättringar i verksamheten samt stödjer och deltar aktivt i förbättringsarbete.
Kvalifikationer
Vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från tillverkande industri men lägger störst vikt till att du passar in i vår arbetsgrupp. Truck och traverserfarenhet är också meriterande. Då glas är ett fantastiskt och spännande och på samma gång ett farligt material lägger vi stor vikt till din förmåga att kommunicera samt att du talar och läser svenska obehindrat.
Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga ses som en självklarhet men du arbetar även bra självständigt och har ett driv att vilja prestera. Som person är du social, strukturerad, lösningsorienterad, prestigelös och kan anpassa dig till olika situationer. Vidare är du engagerad, kvalitetsfokuserad och flexibel för nya arbetssätt.
Om du passar in hos oss tror vi att du kommer få ett jobb som är roligt och spännande i ett mycket socialt och familjärt företag.
Sök Tjänsten
Du söker tjänsten som är en visstidsanställning genom att maila din ansökan till: [email protected]
Märk din ansökan med ”Operatör”
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev snarast, då rekryteringen sker löpande.
Kontakt
Har du några frågor så kontakta Lisa Petersson 0705-272885 eller Denny Karlsson 0703-364491 Visa mindre

Montör sökes till teknikföretag!

Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och arbeta i en innovativ miljö? Då är det här en spännande tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Rollen innefattar även en mindre andel administrativa arbetsuppgifter. Inledningsvis erbjuds du mentorsk... Visa mer
Är du en självständig och noggrann person som vill utvecklas och arbeta i en innovativ miljö? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Därefter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Rollen innefattar även en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.

Inledningsvis erbjuds du mentorskap för att du ska ges bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din nya roll!

Om företaget
Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. Höga krav ställs vad gäller både noggranhet och kvalité inom produktionen. Hos vår kund verkar du i en innovativ miljö med kompetenta kollegor. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Din profil
Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.

Vi söker dig som har:

• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har något av följande:

• Teknisk utbildning på gymnasiet
• Tidigare erfarenhet av montage
• Teknikintresserad


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Snarast eller enligt ök
Placeringsort: Partille
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag. Visa mindre

Möbel - & köksmontör

Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass. Du som söker dig till oss har erfarenhet av möbel och köksmontering och är en riktigt duktig hantverkare. Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedveten. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidig... Visa mer
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass.
Du som söker dig till oss har erfarenhet av möbel och köksmontering och är en riktigt duktig hantverkare.
Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedveten. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidigt, ha ett effektivt arbetssätt men samtidigt vara väldigt noggrann. Det är du som montör som lämnar över våra fint monterade kök och möbelinredningar till våra kunder. En självklarhet för oss är kunden i centrum. Ett krav för tjänsten är minst körkortsbehörighet B.
Vi söker en härlig personlighet med social kompetens som gillar att arbeta tillsammans med alla våra fina kollegor och kunder. Vissa uppdrag genomförs däremot av en montör. För att du skall klara dessa uppdrag krävs att du är kreativ, lyhörd och ibland kommer med egna lösningar.
Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning på 6 månader. Är allt till belåtenhet efter dessa 6 månader för båda parter, vilket alla självklart hoppas på så övergår tjänsten i tillsvidareanställning.
Vi kommer intervjua löpande och rekrytera när vi hittat rätt person.
Tjänsten utgår från vårt snickeri i Partille. Visa mindre

Lackerare Möbel- & inredningssnickeri

Ansök    Mar 23    Taras Hallgren & Son AB    Lackerare
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av handlackering av möbler och inredning. Du är effektiv i ditt arbetssätt och väl insatt i lackeringens olika delmoment. Här ingår förutom själva sprutlackeringen även blandn... Visa mer
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av handlackering av möbler och inredning. Du är effektiv i ditt arbetssätt och väl insatt i lackeringens olika delmoment. Här ingår förutom själva sprutlackeringen även blandning av färg, slipning m.m.
Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedveten. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidigt, ha ett effektivt arbetssätt och ha en dialog med våra projektledare.
Vi söker en härlig personlighet med social kompetens som gillar att arbeta tillsammans med alla våra fina kollegor.
Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning på 6 månader. Är allt till belåtenhet efter dessa 6 månader för båda parter, vilket alla självklart hoppas på så övergår tjänsten i tillsvidareanställning.
Uppstart Augusti 2021
Besök oss gärna på vår hemsida www.tarashallgren.se för ytterligare information om oss. Visa mindre

Produktionspersonal, Furulund, Partille

Medarbetare till vår produktion av invändiga solskydd som rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner mm. Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll. Tidigare monteringsvana är meriterande. Säsongsanställning tom 2021-07-16 ev förlängning. Start snarast el enl ök. #jobbjustnu Visa mer
Medarbetare till vår produktion av invändiga solskydd som rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner mm.
Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll.
Tidigare monteringsvana är meriterande.
Säsongsanställning tom 2021-07-16 ev förlängning. Start snarast el enl ök.
#jobbjustnu Visa mindre

Snickare hos Trenovus

Vi söker snickare för omgående anställning. Trenovus AB fortsätter att expandera och vi söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar samt ett högt tempo med snabba beslutsvägar. Trenovus är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi skall alltid känna oss stolta över vårt arbete. Att jobba för oss innebär att du ingår i ett team som arbetar med mycket varierande projekt, bland annat ombyggnader, repara... Visa mer
Vi söker snickare för omgående anställning.
Trenovus AB fortsätter att expandera och vi söker nu en medarbetare som gillar frihet under ansvar samt ett högt tempo med snabba beslutsvägar.
Trenovus är ett litet företag med kunden i fokus. Service och hållbarhet är viktigt för oss och vi skall alltid känna oss stolta över vårt arbete.
Att jobba för oss innebär att du ingår i ett team som arbetar med mycket varierande projekt, bland annat ombyggnader, reparationsarbeten, kontorsanpassningar samt mindre entreprenader.
Din erfarenhet märks även i din personlighet, du är trygg i de flesta arbetssituationer. Din samarbetsförmåga är mycket god vilket behövs eftersom vi arbetar i team. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. I ditt arbete kommer du ofta att träffa våra slutkunder vilket kräver att du har ett trevligt bemötande och kan inge förtroende.
Egenskaper vi önskar att se hos dig:
Resultatinriktad
Ordningsam
Självgående
Kvalitets och säkerhetsmedveten
Lagspelare
B-körkort
Yrkesbevis som snickare eller likvärdig erfarenhet
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Är du intresserad och känner att du vill vara med i vårt team maila din ansökan innehållande CV och ett personligt brev till [email protected]
Vill du veta lite mer om oss, besök gärna vår hemsida: www.trenovus.se
Vi ser fram emot att höra av dig!
#jobbjustnu Visa mindre

Svetsare till företag i Partille

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker en svetsare/verkstadsarbetare för arbete på ett intressant företag ... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker en svetsare/verkstadsarbetare för arbete på ett intressant företag i Partille. Tjänsten är en direktrekrytering till kunden.

Arbetsuppgifter: Svetsning i TIG och MIG både i svart och rostfritt och andra verkstadsarbeten.  

Arbetsuppgifterna är väldigt breda och just nu behöver företaget fylla ut med en svetsare som har mycket erfarenhet av grov och 
tung svetsning med precision. En ganska ovanlig kombination. Det är precision, tolerans, samt massiv svetsning och förmåga att förstå hur materialet rör sig, samt därefter rikta med gas.

Roligt och svårt! Dessutom en hel del TIG i alla möjliga material. 

Dig vi söker: Du har en svetsutbildning och några års erfarenhet av svetsnings- och verkstadsarbete. Du är van att arbete självständigt och kan läsa ritning. Du är positiv och har en god arbetsmoral och trivs med att arbeta i verkstadsmiljö och vara en del av ett framgångsrikt företag. Meriterande om du har licenser eller har haft men inget krav.

Ansökan:

Låter detta intressant vill vi att du söker arbete snarast! Vi intervjuar löpande och har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Visa mindre

Däckskiftare/Montör till Mechanum Partille

Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en grym Däckskiftare/Montör för kommande däcksäsong. I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av person... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person!

Vår anläggning i Partille söker nu en grym Däckskiftare/Montör för kommande däcksäsong.

I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten
Tjänsten är visstid med start v.12 fram till v.16. Tillträde snarast.
Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 7-16.

Meriterande


• Meriterande är tidigare erfarenhet av däckskifte/montör 
• Bilintresse och tekniskt kunnande om bilar
• God fysik

Krav


• B körkort

Placering: Partille

Vi intervjuar löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör av kurvstyrda svarvar

Ansök    Feb 11    Rehobot Rotex AB    Automatsvarvare
REHOBOT Rotex AB är ett framgångsrikt svenskt företag som producerar och marknadsför metalldetaljer till företag i Skandinavien och Europa. Vi har en omfattande maskinpark bestående av 43 egenutvecklade enspindliga automatsvarvar, 4 st CNC-svarvar, 7 st Tornos enspindliga svarvar och 7 st Tornos sexspindliga svarvar. Sedan starten 1947 har ROTEX försett industrin med automatsvarvade smådetaljer. Här finns unika kunskaper för unika behov, och vi har en kapa... Visa mer
REHOBOT Rotex AB är ett framgångsrikt svenskt företag som producerar och marknadsför metalldetaljer till företag i Skandinavien och Europa. Vi har en omfattande maskinpark bestående av 43 egenutvecklade enspindliga automatsvarvar, 4 st CNC-svarvar, 7 st Tornos enspindliga svarvar och 7 st Tornos sexspindliga svarvar.
Sedan starten 1947 har ROTEX försett industrin med automatsvarvade smådetaljer. Här finns unika kunskaper för unika behov, och vi har en kapacitet på åtskilliga 10-tals miljoner detaljer per år. Våra produkter är förknippade med hög kvalitet och är välkända. Vår specialitet är billiga automatsvarvade detaljer i mässing och stål. Under de senaste åren har vi investerat i nytt affärssystem (MONITOR), nya CNC-svarvar, och arbetat mot ett mer LEAN-baserat produktionsätt. Företaget är ISO 9001 och ISO 14000 certifierat.
Vi söker dig som är maskinoperatör, gärna med dokumenterad utbildning och/eller relevant erfarenhet från yrket. Vi önskar att du har kunskap och erfarenhet av svarvning i kurvstyrda maskiner, gärna både en- och sex-spindliga maskiner. Dessutom behöver du vara duktig inom måttkorrigering och att ställa/rigga maskiner på egen hand.
Vi är ett företag med högt i tak. Har du en vilja att förändra och förbättra saker och ting finns det utrymme att påverka. Tillverkningen är flödesorienterad och som en naturlig del i arbetet ingår koncepten ständiga förbättringar och 5S. Som person är du noggrann, kommunikativ, positiv, lugn och metodisk. Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en expansiv och positiv arbetsmiljö. Det är meriterande om du kan visa att du har ett tidigare intresse av att meka och lösa problem. Idag bedrivs all produktion under dagtid. Arbetet kräver såväl god självständighet som goda kunskaper i mätdonshantering, verktygshantering och ritningsläsning samt allmän verktygsvana. God datorvana är meriterande då närvaro- och arbetsrapportering sker i affärssystemet MONITOR.
Ett arbete på ROTEX har egentligen alla ingredienser du kan önska dig, och vi ser gärna att du tar för dig och lär dig nya färdigheter. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder att optimera prestanda i sina produkter genom att alltid få högkvalitativa produkter från oss. Om och om igen. Det betyder att du får arbeta nära verkligheten, och vara med om att lösa intressanta problem.
Välkommen med din ansökan redan idag! Ansökningar behandlas löpande. #jobbjustnu Visa mindre

Produktionspersonal, Furulund, Partille

Medarbetare till vår produktion av invändiga solskydd som rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner mm. Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll. Tidigare monteringsvana är meriterande. Säsongsanställning tom 2021-07-16 ev förlängning. Start snarast el enl ök. Visa mer
Medarbetare till vår produktion av invändiga solskydd som rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner mm.
Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll.
Tidigare monteringsvana är meriterande.
Säsongsanställning tom 2021-07-16 ev förlängning. Start snarast el enl ök. Visa mindre

Produktutvecklare glutenfritt bageri

Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en produktutvecklare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Viktigt med gedigen erfarenhet av bageriprodukter och kunskap i produktutveckling för att utveckla nya och goda produkter med bra innehåll. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva.... Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en produktutvecklare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Viktigt med gedigen erfarenhet av bageriprodukter och kunskap i produktutveckling för att utveckla nya och goda produkter med bra innehåll.


Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

Maskinoperatör

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi har ett ledigt jobb ute i Sävedalen där du arbetar i produktionen med övervakning och tillverkning. För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från produktion och produktionsledet. Jobbet kräver bra social kompetens och en god attityd till dina kollegor. På detta arbete blir du anställd av oss på LN Personal men arbetar ute hos v... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi har ett ledigt jobb ute i Sävedalen där du arbetar i produktionen med övervakning och tillverkning.

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från produktion och produktionsledet. Jobbet kräver bra social kompetens och en god attityd till dina kollegor.

På detta arbete blir du anställd av oss på LN Personal men arbetar ute hos vår kund. Du arbetar dagtid: måndag till fredag 07-16. Tjänsten är tänkt att starta omgående så sök redan idag, urvalet sker löpande.


Din profil

• Produktionserfarenhet och truckkort
• God social förmåga.
• Svenska i tal och skrift.
• Strukturerad och noggrann.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Däckskiftare till Mechanum Partille

Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person! Vår anläggning i Partille söker nu en grym Däckskiftare för kommande däcksäsong. I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt en... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för bilar och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då kan du vara rätt person!

Vår anläggning i Partille söker nu en grym Däckskiftare för kommande däcksäsong.

I rollen som Däckskiftare ansvarar du att ge kunden bästa tänkbara service och bemötande vid deras kontakt med oss. Ditt arbete kommer att bestå av att skifta däck på personbilar och transportbilar. Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter.

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 11 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Tjänsten
Tjänsten är visstid med start v.44 fram till v.49. Tillträde snarast.
Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan 7-16.

Meriterande


• Meriterande är tidigare erfarenhet av däckskifte 
• Bilintresse och tekniskt kunnande om bilar
• God fysik

Placering: Partille

Vi intervjuar löpande. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya inredningsmontör?

Är du vår nya inredningsmontör? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 19 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för... Visa mer
Är du vår nya inredningsmontör?


Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 19 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler med högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven & ordningsam montör till vårt snickeri i Partille. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet och eget ansvarstagande.


Arbetet på snickeriet innebär att du är med och monterar våra tillverkade möbler och inredning hos kund i enlighet med våra kunders beställningar. Vi tillverkar och monterar både möbler och inredning, dvs bord, platsbyggda kök, bokhyllor, receptionsdiskar, finsnickerier mm.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med montering på möbel & inredningssnickeri eller från byggsidan. Som person har du god arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet, ordningsam och ansvarsfull. Du är en lagspelare som trivs att jobba med andra och gillar att lösa problem hos kunden samt är van att räkna och att mäta material så att det blir rätt leverans till kunden. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och vill att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete. Du behöver ha en förståelse för verksamheten samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. God språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Passar detta in på dig?


Varmt Välkommen med din ansökan!


Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Agnes Palmer tel 073-956 6993. Visa mindre

Vill du jobba som Maskinoperatör?

Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi har ett ledigt jobb ute i Sävedalen där du arbetar i produktionen med övervakning och tillverkning. För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från produktion och produktionsledet. Jobbet kräver bra social kompetens och en god attityd till dina kollegor. På detta arbete blir du anställd av oss på LN Personal men arbetar ute hos v... Visa mer
Har du arbetat inom produktion tidigare? Tycker du om att tillbringa din arbetsdag på ett lager med härliga kollegor? Vi har ett ledigt jobb ute i Sävedalen där du arbetar i produktionen med övervakning och tillverkning.

För att trivas här så behöver du ha erfarenhet från produktion och produktionsledet. Jobbet kräver bra social kompetens och en god attityd till dina kollegor.

På detta arbete blir du anställd av oss på LN Personal men arbetar ute hos vår kund. Du arbetar dagtid: måndag till fredag 07-16. Tjänsten är tänkt att starta omgående så sök redan idag, urvalet sker löpande.


Din profil

• Produktionserfarenhet och truckkort
• God social förmåga.
• Svenska i tal och skrift.
• Strukturerad och noggrann.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Svarvare/fräsare till intressant teknikföretag i Partille

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille. Det... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille. Det är en direktrekrytering till företaget.

Företaget tillhandahåller personal med bred kunskap inom bl.a mekanisk konstruktion, skärande bearbetning samt utför uppdrag inom produktutveckling i projektform.

Företaget består av montörer inom mekanik/pneumatik/el mm, cnc-operatörer inom fräs och svarv och konsulter med erfarenhet av utvecklingsprojekt inom olika industrier där alla har varit verksamma i produktutveckling. Genom en målmedveten satsning att fokusera verksamhet på komponent- och systemutveckling inom vissa teknikområden har företaget blivit en framstående och etablerad partner till deras kunder. 

Arbetsuppgifter
I rollen som svarvare/fräsare arbetar du efter ritning med skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner och kan även förekomma arbete på konventionella maskiner. Du tillverkar komponenter som sedan monteras av montörerna eller går vidare till kunderna. Du kommer även arbeta i nära samarbete med konstruktörer och projektledare. 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom skärande bearbetning inriktning svarv/fräs. Mycket goda kunskaper inom CNC och gärna att du behärskar programmering. Du har säkert minst 3 års erfarenhet inom området.  

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och strukturerad. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Ett intressant arbete eller hur!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Är du vår nya inredningsmontör?

Är du vår nya inredningsmontör? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för... Visa mer
Är du vår nya inredningsmontör?


Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler med högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven & ordningsam montör till vårt snickeri i Partille. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet och eget ansvarstagande.


Arbetet på snickeriet innebär att du är med och monterar våra tillverkade möbler och inredning hos kund i enlighet med våra kunders beställningar. Vi tillverkar och monterar både möbler och inredning, dvs bord, platsbyggda kök, bokhyllor, receptionsdiskar, finsnickerier mm.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med montering på möbel & inredningssnickeri eller från byggsidan. Som person har du god arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet, ordningsam och ansvarsfull. Du är en lagspelare som trivs att jobba med andra och gillar att lösa problem hos kunden samt är van att räkna och att mäta material så att det blir rätt leverans till kunden. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och vill att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete. Du behöver ha en förståelse för verksamheten samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. God språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Passar detta in på dig?


Varmt Välkommen med din ansökan!


Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Agnes Palmer tel 073-956 6993. Visa mindre

Däckskiftare till uppdrag i Göteborg med omnejd (utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen hösten 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen hösten 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.

Din Profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Vi värdesätter flexibilitet och tidspassning då säsongen är förhållandevis kort och intensiv men det är också ett kul jobb där du får möjlighet att lära känna nya människor.

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start enligt överenskommelse, vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Visa mindre

Vi söker Däckskiftare till uppdrag i Göteborg (Utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i vår 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bil... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i vår 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.

Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på Mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Visa mindre

Svetsare direktrekrytering

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker en svetsare/verkstadsarbetare för arbete på ett intressant företag ... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker en svetsare/verkstadsarbetare för arbete på ett intressant företag i Partille. Tjänsten är en direktrekrytering till kunden.

Arbetsuppgifter: Svetsning TIG och MIG både i svart och rostfritt och andra verkstadsarbeten. Meriterande om du har svetslicenser men inte krav.

Dig vi söker: Du har en svetsutbildning och några års erfarenhet av svetsnings- och verkstadsarbete. Du är van att arbete självständigt och kan läsa ritning. Du är positiv och har en god arbetsmoral och trivs med att arbeta i verkstadsmiljö.

Låter detta intressant vill vi att du söker arbete snarast! Vi intervjuar löpande och har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Visa mindre

Är du vår nya inredningsmontör?

Är du vår nya inredningsmontör? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för... Visa mer
Är du vår nya inredningsmontör?


Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har, vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler med högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven & ordningsam montör till vårt snickeri i Partille. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet och eget ansvarstagande.


Arbetet på snickeriet innebär att du är med och monterar våra tillverkade möbler och inredning hos kund i enlighet med våra kunders beställningar. Vi tillverkar och monterar både möbler och inredning, dvs bord, platsbyggda kök, bokhyllor, receptionsdiskar, finsnickerier mm.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med montering på möbel & inredningssnickeri eller från byggsidan. Som person har du god arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet, ordningsam och ansvarsfull. Du är en lagspelare som trivs att jobba med andra och gillar att lösa problem hos kunden samt är van att räkna och att mäta material så att det blir rätt leverans till kunden. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och vill att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete. Du behöver ha en förståelse för verksamheten samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. God språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.


Passar detta in på dig?


Varmt Välkommen med din ansökan!


Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten du välkommen att ta kontakt med Agnes Palmer tel 073-956 6993. Visa mindre

Produktionspersonal, Furulund, Partille

Medarbetare till vår produktion av solskydd som rullgardiner, plisségardiner, markiser mm. Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll. Tidigare monteringsvana är meriterande. Säsongsanställning tom 2020-07-17 ev förlängning. Start snarast el enl ök. Visa mer
Medarbetare till vår produktion av solskydd som rullgardiner, plisségardiner, markiser mm.
Arbetet kan innehålla olika moment som kapning av profiler, vävhantering, sömnad, ihopmontering av slutprodukt och kvalitétskontroll.
Tidigare monteringsvana är meriterande.
Säsongsanställning tom 2020-07-17 ev förlängning. Start snarast el enl ök. Visa mindre

Vi söker Däckskiftare till uppdrag i Göteborg (Utbildning ingår)

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen i vår 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bil... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen i vår 2020 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter.

Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på Mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Visa mindre

Däckmontörer sökes till uppdrag i Göteborg våren 2020

Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen söker vi nu däckmontörer med placering hos våra kunder i Göteborg. Har du ett brinnande bilintresse och vill arbeta i en spännande branch där du får möjlighet att jobba i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder så se hit. Som däckmontör arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Huvuduppgiften är att montera av/på däck... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till den kommande däcksäsongen söker vi nu däckmontörer med placering hos våra kunder i Göteborg. Har du ett brinnande bilintresse och vill arbeta i en spännande branch där du får möjlighet att jobba i några av Göteborgs mest moderna däck- och bilverkstäder så se hit.

Som däckmontör arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Huvuduppgiften är att montera av/på däck från fälg på maskin och sedan balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar du med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att du ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som däckmontör men det är inte ett krav.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och demontera däck på fälg. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller flera däcksäsonger tidigare. Meriterande är om du även har mekat med fordon eller gått fordonsteknisk utbildning. Sökande med körkort är en fördel men inget krav.

Detta är ett yrke som passar dig som är villig att arbeta fysiskt, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan arbeta på flexibla tider.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Urval sker löpande så skicka din ansökan till oss snarast!Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i Mars men kan även komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Visa mindre

Erfaren maskinoperatör inom verkstadsindustrin sökes!

Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig! Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som ... Visa mer
Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig!

Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som är planerad att tillverkas. Du rengör och ställer in maskinen på nytt efter byte av elektrod-modell samtidigt som du övervakar hela processen. Du måste alltid vara vaksam för eventuella stop eller komplikationer som kan uppstå på linan och under processen, då det är du som styr flödet. Du utför även dagligen noggranna kontroller av färdig produkt för att säkerställa kvalitén. Du kan även få hoppa in på andra avdelningar vid behov, då kan du exempelvis få hjälpa till med att packa och färdigställa produkterna för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille

Befattning: Heltid. Måndag-torsdag 06.00-15.30, fredagar 06.00-11-30.

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.


Din profil

Krav:
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
• Truckkort A+B
• Traverskort

Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och har tålamod. Det krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten för att det färdiga produkterna skall hålla högsta kvalité. Att du har en förståelse för helheten i ett produktionsflöde ser vi som en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat med liknande arbete tidigare; t.ex. som verkstadsmekaniker, maskinoperatör eller med annan maskinservice.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Extrajobb som processoperatör hos kund i livsmedelsbranschen!

Ansök    Okt 22    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Nu letar vi efter ansvarsfulla och kvalitetsmedvetna processoperatörer för ett extrajobb hos vår kund i Partille. Är du student på 50% eller mer och är sugen på att jobba ett par gånger i veckan på en härlig arbetsplats med goa kollegor? Är du samarbetsvillig, omtänksam och gillar fysiskt jobb? Då kan det vara dig vi söker! Vad kommer du att göra som processoperatör? Du kommer främst att ansvara för att produktionen fungerar felfritt i samband med påfyll... Visa mer
Nu letar vi efter ansvarsfulla och kvalitetsmedvetna processoperatörer för ett extrajobb hos vår kund i Partille. Är du student på 50% eller mer och är sugen på att jobba ett par gånger i veckan på en härlig arbetsplats med goa kollegor? Är du samarbetsvillig, omtänksam och gillar fysiskt jobb? Då kan det vara dig vi söker!

Vad kommer du att göra som processoperatör?

Du kommer främst att ansvara för att produktionen fungerar felfritt i samband med påfyllning och packning av kött. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ambitiösa och sociala kollegor.

Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under dagtid. Efter introt ser vi att du kan jobba två skift i veckan på vardagar mellan 15.00 och 21.

Du kommer till exempel att:

* arbeta med att skiva produkter
* ansvara för att material finns på plats
* fylla på material i maskinerna
* packa kött

Vem är det vi söker?

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det är väldigt meriterande med erfarenhet från liknande arbeten. Erfarenhet av att jobba med livsmedel är också väldigt meriterande.

Du drivs av möjligheten att få lära dig nya saker och möjligheten att få komma in i ett starkt team. Du behöver dessutom vara ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som:

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% eller mer
* har god fysik
* kan jobba minst 2 pass i veckan

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josef Bergquist på e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfaren maskinoperatör inom verkstadsindustrin sökes!

Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig! Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som ... Visa mer
Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig!

Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som är planerad att tillverkas. Du rengör och ställer in maskinen på nytt efter byte av elektrod-modell samtidigt som du övervakar hela processen. Du måste alltid vara vaksam för eventuella stop eller komplikationer som kan uppstå på linan och under processen, då det är du som styr flödet. Du utför även dagligen noggranna kontroller av färdig produkt för att säkerställa kvalitén. Du kan även få hoppa in på andra avdelningar vid behov, då kan du exempelvis få hjälpa till med att packa och färdigställa produkterna för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille

Befattning: Heltid. Måndag-torsdag 06.00-15.30, fredagar 06.00-11-30.

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.


Din profil

Krav:
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
• Truckkort A+B
• Traverskort

Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och har tålamod. Det krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten för att det färdiga produkterna skall hålla högsta kvalité. Att du har en förståelse för helheten i ett produktionsflöde ser vi som en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat med liknande arbete tidigare; t.ex. som verkstadsmekaniker, maskinoperatör eller med annan maskinservice.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Erfaren maskinoperatör inom verkstadsindustrin sökes!

Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig! Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som ... Visa mer
Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg och mätredskap? Då är detta tjänsten för dig!

Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod som är planerad att tillverkas. Du rengör och ställer in maskinen på nytt efter byte av elektrod-modell samtidigt som du övervakar hela processen. Du måste alltid vara vaksam för eventuella stop eller komplikationer som kan uppstå på linan och under processen, då det är du som styr flödet. Du utför även dagligen noggranna kontroller av färdig produkt för att säkerställa kvalitén. Du kan även få hoppa in på andra avdelningar vid behov, då kan du exempelvis få hjälpa till med att packa och färdigställa produkterna för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille

Befattning: Heltid. Måndag-torsdag 06.00-15.30, fredagar 06.00-11-30.

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.


Din profil

Krav:
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
• Truckkort A+B
• Traverskort

Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och har tålamod. Det krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten för att det färdiga produkterna skall hålla högsta kvalité. Att du har en förståelse för helheten i ett produktionsflöde ser vi som en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat med liknande arbete tidigare; t.ex. som verkstadsmekaniker, maskinoperatör eller med annan maskinservice.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Fräsare till intressant teknikföretag

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker till kund en fräsare till deras verksamhet i Partille.  Företaget ... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker till kund en fräsare till deras verksamhet i Partille. 

Företaget tillhandahåller personal med bred kunskap inom bl.a mekanisk konstruktion, skärande bearbetning samt utför uppdrag inom produktutveckling i projektform.

Företaget består av montörer inom mekanik/pneumatik/el mm, cnc-operatörer inom fräs och svarv och konsulter med erfarenhet av utvecklingsprojekt inom olika industrier där alla har varit verksamma i produktutveckling. Genom en målmedveten satsning att fokusera verksamhet på komponent- och systemutveckling inom vissa teknikområden har företaget blivit en framstående och etablerad partner till deras kunder. 

Arbetsuppgifter
I rollen som fräsare arbetar du efter ritning med skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner, kan även förekomma arbete på konventionella maskiner och något svarvarbete emellanåt. Du tillverkar komponenter som sedan monteras av montörerna. Du kommer även arbeta i nära samarbete med konstruktörer och projektledare. 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom skärande bearbetning inriktning fräs. Mycket goda kunskaper inom CNC och gärna att du behärskar programmering. Du har säkert minst 3 års erfarenhet inom området.  

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och strukturerad. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Ett intressant arbete eller hur!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Erfaren maskinoperatör inom verkstadsindustrin sökes!

Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg? Då är detta tjänsten för dig! Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod, som är planerad at... Visa mer
Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg? Då är detta tjänsten för dig!

Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod, som är planerad att tillverkas den dagen. Du rengör och ställer in maskinen på nytt efter byte av elektrod-modell samtidigt som du övervakar hela processen. Du måste alltid vara vaksam för eventuella stop eller komplikationer som kan uppstå på linan och under processen, då det är du som styr flödet. Du utför även dagligen noggranna kontroller av färdig produkt för att säkerställa kvalitén. Du kan även få hoppa in på andra avdelningar vid behov, då kan du exempelvis få hjälpa till med att packa och färdigställa produkterna för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille

Befattning: Heltid. Måndag-torsdag 06.00-15.30, fredagar 06.00-11-30.

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.


Din profil

Krav:
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
• Truckkort A+B
• Traverskort

Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och har tålamod. Det krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten för att det färdiga produkterna skall hålla högsta kvalité. Att du har en förståelse för helheten i ett produktionsflöde ser vi som en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat med liknande arbete tidigare; t.ex. som verkstadsmekaniker, maskinoperatör eller med annan maskinservice.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Däckskiftare till Mechanum i Partille

Arbetsbeskrivning Som däckskiftare/lagerarbetare arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Många kunder har även sina hjul på förvaring hos verkstaden och i arbetet ingår då även att hämta och lämna hjul på lagret. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som däckskiftare/lagerarbetare arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Många kunder har även sina hjul på förvaring hos verkstaden och i arbetet ingår då även att hämta och lämna hjul på lagret. Under däcksäsongen arbetar man med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete är därför en förutsättning för att man ska hinna med dagens arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som är driven, positiv och tycker om att hugga i där det behövs. Du gillar lagarbete och tycker att det är kul att träffa kunder. Det är en fördel om du har en fordonsteknisk bakgrund men absolut inget krav. Det är meriterande om du har arbetat med däck tidigare. Krav på truckkort och B-körkort är meriterande men inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid under däcksäsongen med start i oktober.
Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!


Om företaget
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch, genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 10 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet. Visa mindre

Erfaren maskinoperatör inom verkstadsindustrin sökes!

Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg? Då är detta tjänsten för dig! Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod, som är planerad at... Visa mer
Vill du arbeta på ett mindre företag med familjär stämning, som tillhör en stor koncern? Trivs du i en verkstadsmiljö och har vana av att sköta större maskiner och att hantera verktyg? Då är detta tjänsten för dig!

Som maskinoperatör/pressförare hos vår kund har du det övergripande ansvaret för produktionsflödet och produktionslinan. Din primära uppgift kommer vara att ställa in maskinens inställningar efter mått och modell av elektrod, som är planerad att tillverkas den dagen. Du rengör och ställer in maskinen på nytt efter byte av elektrod-modell samtidigt som du övervakar hela processen. Du måste alltid vara vaksam för eventuella stop eller komplikationer som kan uppstå på linan och under processen, då det är du som styr flödet. Du utför även dagligen noggranna kontroller av färdig produkt för att säkerställa kvalitén. Du kan även få hoppa in på andra avdelningar vid behov, då kan du exempelvis få hjälpa till med att packa och färdigställa produkterna för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ort: Partille

Befattning: Heltid. Måndag-torsdag 06.00-15.30, fredagar 06.00-11-30.

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag på sex månader, men för rätt person finns goda möjligheter att övergå i anställning hos kund.


Din profil

Krav:
• Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Verkstadsteknisk utbildning eller bakgrund
• Truckkort A+B
• Traverskort

Vi söker dig som är händig, trivs med ett tungt arbete och har tålamod. Det krävs även att du är noggrann och kvalitetsmedveten för att det färdiga produkterna skall hålla högsta kvalité. Att du har en förståelse för helheten i ett produktionsflöde ser vi som en självklarhet. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har arbetat med liknande arbete tidigare; t.ex. som verkstadsmekaniker, maskinoperatör eller med annan maskinservice.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Extrajobb som processoperatör hos stor livsmedelsproducent!

Ansök    Sep 23    Manpower AB    Maskinoperatör, kött
Nu letar vi efter ansvarsfulla och kvalitetsmedvetna processoperatörer för ett extrajobb hos vår kund i Partille. Är du student på 50% eller mer och är sugen på att jobba ett par gånger i veckan på en härlig arbetsplats med goa kollegor? Är du samarbetsvillig, omtänksam och gillar fysiskt jobb? Då kan det vara dig vi söker! Vad kommer du att göra som processoperatör? Du kommer främst att ansvara för att produktionen fungerar felfritt i samband med påfyll... Visa mer
Nu letar vi efter ansvarsfulla och kvalitetsmedvetna processoperatörer för ett extrajobb hos vår kund i Partille. Är du student på 50% eller mer och är sugen på att jobba ett par gånger i veckan på en härlig arbetsplats med goa kollegor? Är du samarbetsvillig, omtänksam och gillar fysiskt jobb? Då kan det vara dig vi söker!

Vad kommer du att göra som processoperatör?

Du kommer främst att ansvara för att produktionen fungerar felfritt i samband med påfyllning och packning av kött. Det är ett stundtals utmanande jobb som sker i högt tempo och du jobbar tillsammans med ambitiösa och sociala kollegor.

Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under dagtid. Efter introt ser vi att du kan jobba två skift i veckan på vardagar mellan 15.00 och 21.

Du kommer till exempel att:

* arbeta med att skiva produkter
* ansvara för att material finns på plats
* fylla på material i maskinerna
* packa kött

Vem är det vi söker?

Ingen tidigare erfarenhet krävs men det är väldigt meriterande med erfarenhet från liknande arbeten. Erfarenhet av att jobba med livsmedel är också väldigt meriterande.

Du drivs av möjligheten att få lära dig nya saker och möjligheten att få komma in i ett starkt team. Du behöver dessutom vara ansvarsfull, kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som:

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% eller mer
* har god fysik
* kan jobba minst 2 pass i veckan

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Josef Bergquist på e-post [email protected]

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

PAKETERING BAGERIPRODUKTER

Ansök    Sep 17    GARBO FOOD AB    Maskinoperatör, bageri
Garbo Food AB är ett snabbt växande bageriföretag som bakar glutenfria bageriprodukter.Vi söker en kvick och vaken person som vill hjälpa oss i paketeringen. Viktigt att viss erfarenhet av industriarbete och gärna men viss teknisk förståelse.Grundläggande kunskaper i svenska språket krävs.Vi är väldigt stressade för tillfället och ber därför alla intresserade att maila ansökan och eventuella frågor till oss. De som inte respekterar detta kommer ej att vara... Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbt växande bageriföretag som bakar glutenfria bageriprodukter.Vi söker en kvick och vaken person som vill hjälpa oss i paketeringen. Viktigt att viss erfarenhet av industriarbete och gärna men viss teknisk förståelse.Grundläggande kunskaper i svenska språket krävs.Vi är väldigt stressade för tillfället och ber därför alla intresserade att maila ansökan och eventuella frågor till oss. De som inte respekterar detta kommer ej att vara aktuella för tjänsten. Visa mindre

styckare och turkiska specialist korv tilverkare

Ansök    Sep 13    Sävedalens Saluhall    Köttmästare
styckare och turkiska specialist korv tilverkare.Stycka lamm och kalv och nöttkött.turkisk pastirami och sucuk specialist.sökes. Visa mer
styckare och turkiska specialist korv tilverkare.Stycka lamm och kalv och nöttkött.turkisk pastirami och sucuk specialist.sökes. Visa mindre

produktionsmedarbetare

Vi är ett miljödiplomerat tryckeri grundat 1985 som arbetar med att ligga i framkant när det gäller miljön. Vi har sedan start arbetat med helhetslösningar inom screentryck, transfer, digitaltryck och brodyr. ”Vår vision är att bli det självklara valet av textiltryckeri i Sverige och att samarbeta med de bästa kunderna i profilbranschen.”Under hösten 2019 behöver vi förstärkning. Du blir en viktigt och betydelsefull spelare i vårt team om åtta personer.Din... Visa mer
Vi är ett miljödiplomerat tryckeri grundat 1985 som arbetar med att ligga i framkant när det gäller miljön. Vi har sedan start arbetat med helhetslösningar inom screentryck, transfer, digitaltryck och brodyr. ”Vår vision är att bli det självklara valet av textiltryckeri i Sverige och att samarbeta med de bästa kunderna i profilbranschen.”Under hösten 2019 behöver vi förstärkning. Du blir en viktigt och betydelsefull spelare i vårt team om åtta personer.Din RollHos oss får du möjlighet till ett varierat arbete. Primärt kommer du att arbeta med brodyr och vara delaktig i hela processen. Dagarna kommer dessutom fyllas med andra arbetsuppgifter inom produktion, leverans och pack. Ena stunden står du vid transfern och trycker matchställ och andra stunden står du och packar för leverans. Chans att lära sig screentryck kommer också ges rätt person.Vem är du?Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt ditt mindset. För oss är det viktigt att hela tiden ha rätt inställning och vara villig att lära sig nya saker. Vi tror på “learning by doing” Du har gärna god fysik då arbetet stundtals kan bli tungt eftersom du hela tiden arbetar med kroppen. Härlig vardagsmotion helt enkelt.Önskvärt är gärna att du tidigare arbetat inom brodyr, textil eller produktion. Detta är inget krav men meriterande.Vad vi erbjuder digVi är ett entreprenörsdrivet företag som alltid har kompetens nära till hands för stöttning. Det viktigt att du känner dig delaktig i gänget då du för oss är vår viktigaste resurs. Du kommer få möjligheten att kavla upp ärmarna och hugga i direkt. Vi arbetar kontorstider måndag till fredag och sitter i Partille med goda kommunikationer från Göteborg.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. ( vi tillämpar provanställning i 6 mån)Skicka in din ansökan till [email protected] För frågor gällande tjänsten ring gärna Anders Morberg 0705 337657Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Visa mindre

Junior montör till teknikföretag

Är du en självständig och noggran person som vill utveklas och jobba med ny spännande teknik. Då är det här en spännande tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Däretfter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Det kommer även vara en mindre andel administrativa arbetsuppgifter. Man kommer att få ett mentorskap so... Visa mer
Är du en självständig och noggran person som vill utveklas och jobba med ny spännande teknik. Då är det här en spännande tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter
Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Däretfter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Det kommer även vara en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.

Man kommer att få ett mentorskap som kommer fortgå under hela perioden där man gradvis utvecklas in i de olika momenten.

Om företaget
Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. I Sverige samarbetar man bland annat med den svenska försvarsmakten, vilket ställer höga krav på både noggranhet och kvalité inom produktionen.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Din profil
Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.

Vi söker dig som har:

• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har något av följande:

• Teknisk utbildning på gymnasiet
• Tidigare erfarenhet av montage
• Teknikintresserad


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Partille
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen! Visa mindre

Vi söker däckmontörer till Toyota Center i Mölndal

Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Om företaget
Din Toyota är byggd för att gå och gå, felfritt och länge med minimal miljöpåverkan. Annars vore den ingen Toyota. På Toyota Verkstad tar vi hand om din bil på bästa sätt.

Varje del i servicen eller reparationen ska utföras enligt Toyotas strikta kvalitetsnormer och det är vi som känner din bil bäst av alla. Vi har designat den, tillverkat den och utbildat tekniker för att ta hand om den. Du kan lita på att din auktoriserade Toyota-verkstad erbjuder dig smidig och effektiv service i enlighet med de verkstadsprocedurer och normer som har tagits fram av Toyota.

Kunskapen och engagemanget för varje Toyota och dess ägare har resulterat i ständiga topplaceringar när det gäller Sveriges mest nöjda verkstadskunder (Vi Bilägares Autoindex). Dessutom är varje verktyg, varje del och varje liten mutter speciellt framtagen för att din bil ska förbli det den en gång byggdes för att vara. En Toyota.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker drivna däckmontörer inför höstens däcksäsong till Toyota Center i Mölndal.

Arbetsuppgifter:
- Montering och demontering av däck för personbilar.
- Däckskifte
- Balansering
- Lagerhantering.

Arbetet är på heltid. Måndag-fredag, 08.00:17.00

Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt, gillar lagarbete och tycker att det är kul att träffa kunder. Det är en fördel om du har en fordonsteknisk bakgrund men inget krav. Har du arbetat med däckmontering tidigare är det en fördel annars lär vi dig jobbet! Du behöver dock vara beredd på en föränderlig arbetsmiljö där tempo och ergonomi sätts på prov. Vi ser att du är social och kan tala och läsa obehindrat på svenska alternativt engelska.
B-körkort är ett krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb inom fordonsbranschen! Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på oktober.

Urval kommer att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Visa mindre

Svarvare/fräsare till intressant teknikföretag

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille.  F... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker till kund en svarvare/fräsare till deras verksamhet i Partille. 

Företaget tillhandahåller personal med bred kunskap inom bl.a mekanisk konstruktion, skärande bearbetning samt utför uppdrag inom produktutveckling i projektform.

Företaget består av montörer inom mekanik/pneumatik/el mm, cnc-operatörer inom svarv och fräs och konsulter med erfarenhet av utvecklingsprojekt inom olika industrier där alla har varit verksamma i produktutveckling. Genom en målmedveten satsning att fokusera verksamhet på komponent- och systemutveckling inom vissa teknikområden har företaget blivit en framstående och etablerad partner till deras kunder. 

Arbetsuppgifter
I rollen som svarvare/fräsare arbetar du efter ritning med skärande bearbetning i CNC-styrda maskiner, kan även förekomma arbete på konventionella maskiner. Du tillverkar komponenter som sedan monteras av montörerna. Du kommer även arbeta i nära samarbete med konstruktörer och projektledare. 

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom skärande bearbetning inriktning svarv och fräs. Mycket goda kunskaper inom CNC och gärna att du behärskar programmering. Du har säkert minst 5 års erfarenhet inom området.  

Personliga egenskaper
Som person är du driven, social och strukturerad. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Du har en god känsla för kvalité och tidsplanering och en vilja att arbetet utförs på rätt sätt.

Ett intressant arbete eller hur!

Har du frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Krister Eliasson på telefon 0707-899606. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare

Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.Erfarenhet är meritera... Visa mer
Vi söker flera nya kollegor till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.Erfarenhet är meriterande men inget krav.Lön enligt gällande kollektivavtal.Vi hör av oss löpande och gör rekryteringar. Så är du aktuell för att få träffa oss för en intervju hör vi av oss innan svarstiden har gått ut. Visa mindre

Bennys Åkeri AB

Ansök    Aug 25    Bennys Åkeri AB    Arborrare
Vi söker dig som har arbetat i industri och med svets och svarv och andra maskiner och verktyg för tillverkning i metall Visa mer
Vi söker dig som har arbetat i industri och med svets och svarv och andra maskiner och verktyg för tillverkning i metall Visa mindre

Teknisk montör

Vill du arbeta på ett företag där de är världsledande inom detektorsteknink, då är detta rätt jobb för dig. Dina arbetsuppgifter Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Däretfter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Det kommer även vara en mindre andel administrativa arbetsuppgifter. Man kommer att få ett mentorskap som kommer fortgå under hela pe... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag där de är världsledande inom detektorsteknink, då är detta rätt jobb för dig.

Dina arbetsuppgifter
Under din första period kommer du i huvudsak lära dig att montera komponenter på chip. Däretfter får man en intern utbildning och börjar montera skärmar, testa produkter och kemiskt montera dem. Det kommer även vara en mindre andel administrativa arbetsuppgifter.

Man kommer att få ett mentorskap som kommer fortgå under hela perioden där man gradvis utvecklas in i de olika momenten.

Om företaget
Vår kund är ett företag som tillverkar och säljer produkter inom detektorsteknik. Företaget har kunder över hela världen och är världsledande inom just sitt område. I Sverige samarbetar man bland annat med den svenska försvarsmakten, vilket ställer höga krav på både noggranhet och kvalité inom produktionen.

Mer om företaget berättas först vid en intervju.

Din profil
Är du självgående och lägger stor vikt vid att utföra ditt arbete med noggranhet och kvalité? Du får gärna ha ett genuint teknikintresse, då tror vi verkligen att du kommer trivas hos vår kund.

Vi söker dig som har:

• Gymnasieutbildning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande om du har något av följande:

• Teknisk utbildning på gymnasiet
• Tidigare erfarenhet av montage
• Teknikintresserad


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Enligt överrenskommelse
Placeringsort: Partille
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid Visa mindre

Däckbytare till Partille i höst

Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Dina arbetsuppgifter
Till den kommande vårsäsongen söker vi däckbytare med placering hos våra kunder i Partille med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Sveriges mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckbytare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Många kunder har även sina hjul på förvaring hos verkstaden och i arbetet ingår då även att hämta och lämna hjul på lagret. Under däcksäsongen arbetar en med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Meriterande är om du tidigare arbetat med mutterdragare eller andra lufttrycksverktyg.

Innan påbörjad anställning erbjuds du en teknisk utbildning av vår utbildare så att du ska känna dig trygg i din kunskap när du kommer ut i arbetet. Utbildningen ger dig som inte har någon tidigare erfarenhet en grund att stå på, men även personer som arbetat med däck innan får här en möjlighet att fräscha upp sina kunskaper.


Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är meriterande men inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på mars. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontörer Partille

Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbj... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb kan vi erbjuda möjlighet till kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Dina arbetsuppgifter
Till den kommande vårsäsongen söker vi däckmontörer med placering hos våra kunder i Partille. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att bli en viktig kugge i hjulet på någon av Partilles mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckmontör arbetar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Det händer även att du får montera och balansera däck, samt ha viss lagerhantering. Under däcksäsongen arbetar du med en hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete och prestigelöshet är därför en förutsättning för att du ska hinna med dagens arbetsuppgifter.


Din profil
Vi söker dig som tidigare har arbetat med att montera och skifta hjul. Vi tror att du antingen har arbetat under en längre period på en däckverkstad eller flera däcksäsonger tidigare. Meriterande är om du även har meckat lite eller gått fordonsteknisk utbildning. Körkort är en fördel men inget krav.

Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete, och tycker att det är kul att träffa kunder. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du kan arbeta på flexibla tider.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på mars. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckskiftare sökes till höstens däcksäsong i Partille

Om oss Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi... Visa mer
Om oss
Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med.

Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.

Dina arbetsuppgifter
Till den kommande höstsäsongen söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Partille med omnejd. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Sveriges mest moderna däck- och bilverkstäder.

Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta från sommardäck till vinterdäck. Många kunder har även sina hjul på förvaring hos verkstaden och i arbetet ingår då även att hämta och lämna hjul på lagret. Under däcksäsongen arbetar en med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Meriterande är om du tidigare arbetar med mutterdragare och andra lufttrycksverktyg.

Innan påbörjad anställning erbjuds du en teknisk utbildning av vår utbildare så att du ska känna dig trygg i din kunskap när du kommer ut i arbetet. Utbildningen ger dig som inte har någon tidigare erfarenhet en grund att stå på, men även personer som arbetat med däck innan får här en möjlighet att fräscha upp sina kunskaper.


Din profil
Detta är ett yrke som passar dig som är villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort är meriterande men inget krav.

Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!

Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i början på Oktober. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

billackerare

Vi söker en lackerare till vår verksamhet i Partille.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är slipning och förberedelser före lackering .Körkort krav . Vid frågor om jobbet kontaktaChrister 031442030 /0708946018 Visa mer
Vi söker en lackerare till vår verksamhet i Partille.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är slipning och förberedelser före lackering .Körkort krav . Vid frågor om jobbet kontaktaChrister 031442030 /0708946018 Visa mindre

Vi söker maskinoperatörer!

Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatör inom verkstadsindustrin. Du kommer spendera din arbetsdag i ett gott gäng av kollegor. I arbetsuppgifterna ingår övervakning samt matning av maskinerna men även kvalitetskontroller av processen. Du kommer vara en viktig lagspelare i teamet som sköter maskinen. Företaget arbetar med att tillverka svetsförbrukningsmaterial i pressmaskiner. Produktionen ligger i Partille och du arbetar dagtid. Den här tjä... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatör inom verkstadsindustrin. Du kommer spendera din arbetsdag i ett gott gäng av kollegor. I arbetsuppgifterna ingår övervakning samt matning av maskinerna men även kvalitetskontroller av processen. Du kommer vara en viktig lagspelare i teamet som sköter maskinen. Företaget arbetar med att tillverka svetsförbrukningsmaterial i pressmaskiner.

Produktionen ligger i Partille och du arbetar dagtid.

Den här tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd av LN Personal och arbetar ute hos kunden. För rätt person finns möjlighet att gå över till kund.
Start för uppdraget är omgående så tveka inte utan ansök redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.


Din profil

För att passa för den här rollen behöver du vara en person med:
• Kvalitesfokus
• Noggrannhet
• Resultatinriktad
• Samarbetsförmåga
• Stresstålighet

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt att du har god erfarenhet från verkstadsindustrin eller har vana av att arbeta med verktyg. Det förekommer tungt arbete så en god fysik är bra för att klara av detta arbete.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Ute montörer

Ansök    Maj 22    Lake Pedro    Montör, träprodukter
Vi är ett företag som arbetar i Göteborg med omnejd Vi söker nu montörer till solskydssmontering och skyltmonteringDetta är ett arbete som kräver hyffsat god fysik då det kan förekomma tyngre lyftSamt arbetsutförande på höga höjder Detta är ett arbete som inte kräver någon tidigare erfarenhet vi på företaget kommer ge dej den utbildning som krävs Meriterande är om du tidigare har arbetat med någon form av montering eller liknandeSamt innehar minst B-körkor... Visa mer
Vi är ett företag som arbetar i Göteborg med omnejd Vi söker nu montörer till solskydssmontering och skyltmonteringDetta är ett arbete som kräver hyffsat god fysik då det kan förekomma tyngre lyftSamt arbetsutförande på höga höjder Detta är ett arbete som inte kräver någon tidigare erfarenhet vi på företaget kommer ge dej den utbildning som krävs Meriterande är om du tidigare har arbetat med någon form av montering eller liknandeSamt innehar minst B-körkort " men dock ej krav"Vi söker personal över sommaren och in på hösten när vi har störst arbetsbelastning vi söker person Som kan arbeta dagligen men också person som vi kan ringa in vid behov för rätt person kan längre anställning bli aktuell Omgående anställning Visa mindre

Charkarbetare

Vi söker flera sommarjobbare till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.Erfarenhet är meriter... Visa mer
Vi söker flera sommarjobbare till vår produktionsanläggning i Partille där vi förädlar kött och charkprodukter.Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i grupp. Du behöver vara stresstålig och ha en god fysik då det stundtals är hög arbetsbelastning. Eftersom jobbet innefattar hantering av livsmedel ser du inga problem att arbeta under noggranna hygienregler och i en kallare miljö. Du skall kunna tala svenska.Erfarenhet är meriterande men inget krav.Den vi söker skall helst kunna arbeta under veckorna 23- 35. Hittar vi rätt person kan det finnas möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.Lön enligt gällande kollektivavtal.Vi hör av oss löpande och gör rekryteringar. Så är du aktuell för att få träffa oss hör vi av oss innan svarstiden har gått ut. Visa mindre