Lediga jobb som Hantverksyrken i Partille

Se lediga jobb som Hantverksyrken i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Kommunvägledare till Partille kommuns kundcenter

Ansök    Nov 9    Partille kommun    Samhällsvägledare
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vill du komma till en arbetsplats där du kan påverka? Vill du jobba i en stabil organisation där du får utvecklas? Partille kommun är en lagom stor kommun som är lätt att öv... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vill du komma till en arbetsplats där du kan påverka? Vill du jobba i en stabil organisation där du får utvecklas? Partille kommun är en lagom stor kommun som är lätt att överblicka. Vi har ett gott internt samarbete inom förvaltningen och med andra viktiga samarbetspartners. Vi är tillräckligt många för att kunna göra ett gott arbete och samtidigt tillräckligt få för att kunna samarbeta på ett smidigt sätt. Partille växer och är i ett spännande skede med flera stora utvecklingsprojekt på gång, allt från att skapa naturreservat till att utveckla natursköna Jonsereds herrgårdsområde, simhallskvarter, stadsgata och en rejäl omdaning av centrum. Kommunen bedriver en stabil politik som samarbetar över blockgränser och har Partilles bästa för ögonen och en ekonomiskt, miljömässigt och socialt hållbar kommun med en ekonomi i balans, gör det enklare att komma framåt i arbetet. Vi fokuserar på leverans. 


ARBETSUPPGIFTER
Nu är det klart att Partille kundcenter ska ta över ansvaret för att hjälpa Partillebo med deras växelsamtal. I och med det så behöver vi rekrytera två nya medarbetare till vårt härliga team.

På Partille kundcenter arbetar du alltid med kunden i fokus. Du stöttar Partilles kommuninvånare, företagare och andra i deras kontakt med kommunen och efter uppstarten även de som söker Partillebo. Du kommer att arbeta tätt samman med andra i ett team för att leverera bästa möjliga service.

Du kommer att vara kommunens ansikte utåt och via möten, telefon och digitala kanaler svara på frågor och förmedla information rätt i kontakten med kommunen. Kundcenters uppdrag är att öka tillgängligheten till kommunen och att ta tillvara på de kunskaper som möten med invånarna ger.


KVALIFIKATIONER
Ett krav för tjänsten är att du har en eftergymnasial utbildning. Hos oss möter du många kunder dagligen, både genom besök men även digitalt. Därför läggs stor vikt vid att du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, främst på svenska men även engelska och gärna andra språk.

För att lyckas i rollen behöver du snabbt kunna ta in information och förmedla den på ett pedagogiskt sätt. Du är van att arbeta digitalt och i olika system, är strukturerad samt trivs i en miljö där det händer mycket och vill vara med och utvecklas. Du har social kompetens och har lätt för att bygga relationer. Med din positiva inställning är du en god ambassadör för alla våra verksamheter.

Då kundcenter är delaktig i kommunens utveckling av E-tjänster är det meriterande om du arbetat med Open ePlatform, eller annan e-tjänsteplattform.


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bilglastekniker till Partille

Ansök    Okt 5    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Är du en mästare på rutbyten och stenskottslagningar med ett brinnande intresse för bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Då kan du vara rätt person! Mechanum söker en självgående glasmästare till vår skadeverkstad i Partille. Om du har utbildning eller erfarenhet av bilglas och gillar att ta ansvar kan du vara rätt person för oss - och vi rätt plats för dig! Vi söker dig som är flexibel med känsla för perfektion, noggran... Visa mer
Är du en mästare på rutbyten och stenskottslagningar med ett brinnande intresse för bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Då kan du vara rätt person!

Mechanum söker en självgående glasmästare till vår skadeverkstad i Partille. Om du har utbildning eller erfarenhet av bilglas och gillar att ta ansvar kan du vara rätt person för oss - och vi rätt plats för dig! Vi söker dig som är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundservice till våra kunder. Du är lyhörd för kundens behov, håller vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren - till att den kliver ut.

Vi strävar alltid efter att ge våra besökare service i världsklass, därför ser vi att du har ett stort personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är en driven, positiv lagspelare och har viljan att utvecklas i din egen roll samt teamets arbete.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Som glasmästare är arbetet varierande och spännande, med många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. I din roll ansvarar du för att göra glasreparationer och rutbyten samt din egen fakturering och dina egna cabaskalkyler. Du arbetar i nära samarbete med verkstadschef, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Vi utbildar dig både internt och externt. Du har ett par års erfarenhet från glasbranschen, sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Meriterande

- Erfarenhet av att arbeta i Cabas, Automaster & TACDIS,

Tillträde omgående.

Tjänsten innebär heltid och är en provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning.

Sista ansökningsdag är 30/10. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Daniel Rydelid via
[email protected] eller
031-340 01 43 Visa mindre

Product Technical Specialist

Welcome to one of the world's oldest Start-ups! By constantly challenging ourselves, we at Husqvarna have continued to develop our business for more than three centuries. This is our heritage. And our future. Do you want to be a part of this? We are now looking for a Product Technical Specialist – Husqvarna Construction in Gothenburg. Husqvarna Construction Products, a business area within Husqvarna, is a world leader in machines and diamond tools ... Visa mer
Welcome to one of the world's oldest Start-ups!

By constantly challenging ourselves, we at Husqvarna have continued to develop our business for more than three centuries. This is our heritage. And our future. Do you want to be a part of this?

We are now looking for a

Product Technical Specialist – Husqvarna Construction in Gothenburg.

Husqvarna Construction Products, a business area within Husqvarna, is a world leader in machines and diamond tools for the construction and stone industries.

In this position, you will work internationally with all our products within the Product group Concrete Dust Equipment (CDE).

You will be involved in our product's whole life cycle from new development to warranty and aftermarket.

The Product Technical Specialist
…is a key stakeholder in product life cycle forums and product development projects by providing relevant input and executing tasks in projects to secure products and services with high quality and serviceability
You will have a leading role in providing technical knowledge, within the product group CDE. You will be discussing product quality with Husqvarna service centres and/or customers all over the world. Your knowledge will be an important part of the development of both current and new products.
You will be responsible for the technical maintenance of all products within the product group CDE and you will work closely with the product factories and monitor technical and product quality issues.

You will also
· Perform product failure analysis
· Be responsible for all aspects related to the product warranty based on analyzed data from WebWarranty and UpTool.
· Support Aftermarket team for the technical service training preparation during the launch of the new products.
· Report and analyze product quality.
· Have a leading role in initiating, developing and updating technical documentation.
· Take an active role in launching new products.
· Coordinate and support with Aftermarket on complex technical cases.

Who are you?
You are driven and inspire confidence as well as service-minded. In your work, you will have frequent contact with both colleagues and customers all over the world, which is why it is important that you are an open and communicative person, used to communicate in English. You need to be well-structured and organized to enjoy this positon. We see that you are motivated by developing your area of responsibility and are good at coming up with creative solutions. A solid understanding of the construction equipment industry and our products is meriting.

We see that you have worked several years as a technician or engineer and have a good understanding of mechanical and electrical systems. Its important that you are comfortable in communicating and holding presentations in English as well as multinational training. If you also have a technical university degree it’s a plus. Ability to travel if required is a must.

Location
Gothenburg or Soderkoping, at Construction's office. Within Husqvarna, we apply a hybrid work model.

Development
We offer you many opportunities to work with questions of different content which gives you a good platform for personal and professional development in an international perspective.
At Husqvarna Construction we strive to have a work environment that is inclusive and diverse, where we believe that our differences are our strengths. Our winning culture is important to us, which is why we go by the beliefs:, We’re Bold, We’re Dedicated and We Care

Your application
Does this sound interesting, don't hesitate to apply as soon as possible, we apply ongoing selection. We do not accept applications via e-mail due to GDPR regulations.
For more information about the position please contact Hiring Manager – Hristian Ganev, Product service manager - Product Category Concrete Surfaces at [email protected].

For questions regarding the recruitment process please contact Talent Acquisition partner – Katarina Karlsson at [email protected]

What happens after you applied?
When the application date is due, we will review all applications. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be, or have been, invited for an initial interview. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.About Husqvarna Construction Division
For more than 325 years we have driven innovation and technology development exceeding end-customers’ expectations. Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most effective and efficient solutions. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In the last years the division has transformed through 4 important acquisitions. Please read more at https://www.husqvarnacp.com/int/ Visa mindre

Fjärrvärmetekniker

* Byte av villamätare för fjärrvärme Om tjänsten Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Partille. Arbets... Visa mer
*
Byte av villamätare för fjärrvärme

Om tjänsten
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Partille. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

Arbetsbeskrivning
Byte av villamätare för fjärrvärme - enbart bokade jobb där man byter mätare hemma hos villakunder.

Vi söker dig som

Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.
Du måste ha:

• Praktiskt erfarenhet
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon. Visa mindre

Bagare

Ansök    Aug 21    Garbo Food AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett specialbageri beläget i Partille utanför Göteborg. Produktionen startade 2001 och vi tillverkar idag ett brett sortiment av gluten- och mjölkfria bageriprodukter. Som bagare ligger fokus på att förbereda stora delar av vårt sortiment så som bröd, gluten- och mjölkfria bageriprodukter och andra bakverk. Här arbetar vi tydligt som ett team där vi fokuserar på olika stationer. Vi ser gärna att du: • är noggrann och lyhörd • är en driv... Visa mer
Garbo Food AB är ett specialbageri beläget i Partille utanför Göteborg. Produktionen startade 2001 och vi tillverkar idag ett brett sortiment av gluten- och mjölkfria bageriprodukter.
Som bagare ligger fokus på att förbereda stora delar av vårt sortiment så som bröd, gluten- och mjölkfria bageriprodukter och andra bakverk.
Här arbetar vi tydligt som ett team där vi fokuserar på olika stationer.
Vi ser gärna att du:


• är noggrann och lyhörd
• är en driven person
• är en teamplayer
• har en utbildning inom bageri och konditori
• är stresstålig, lugn och metodisk
• är kreativ och nytänkande Visa mindre

Byggsnickare

Jag skulle vilja ha en duktig byggsnickare som kan arbeta självständigt. Min firma ska börja med renovering av gamla fastigheter/ hus för att sedan sälja dem. Ambitionen är att renovera objekten professionellt där estetiken och funktionalitet kan sammanvävas. Visa mer
Jag skulle vilja ha en duktig byggsnickare som kan arbeta självständigt. Min firma ska börja med renovering av gamla fastigheter/ hus för att sedan sälja dem. Ambitionen är att renovera objekten professionellt där estetiken och funktionalitet kan sammanvävas. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister, fönster osv. körkort och erfarenhet är krav. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister, fönster osv.
körkort och erfarenhet är krav. Visa mindre

Hantverkstekniker Waterproof Diving International AB

Ansök    Jul 7    Platsa AB    Segelmakare
Har du erfarenhet inom hantverk och trivs i en varierad roll? Vi på Waterproof Diving International expanderar och behöver utöka vårt serviceteam med ytterligare två hantverkstekniker. Hos oss blir du en del av ett internationellt bolag i en familjär atmosfär med kvalitet och service i fokus. Har du dessutom intresse för dykning, är det såklart extra roligt! Läs mer om tjänsten och vem vi söker. Waterproof Diving International AB Berättelsen om Waterproof... Visa mer
Har du erfarenhet inom hantverk och trivs i en varierad roll? Vi på Waterproof Diving International expanderar och behöver utöka vårt serviceteam med ytterligare två hantverkstekniker. Hos oss blir du en del av ett internationellt bolag i en familjär atmosfär med kvalitet och service i fokus. Har du dessutom intresse för dykning, är det såklart extra roligt! Läs mer om tjänsten och vem vi söker.

Waterproof Diving International AB
Berättelsen om Waterproof började för snart 40 år sedan, då bröderna Björn och Göran Ehlmé förde samman sina olika personligheter och intressen i en gemensam dröm. Björn med sitt sinne för affärer och Göran som dykare och produktutvecklare hittade de en gemensam väg för att komplettera varandra på bästa sätt, vilket blev grunden för bolaget. Med passion och högt kvalitetsfokus tillverkar och utvecklar vi personlig utrustning för dykning och har produktion och återförsäljare runt om i hela världen. På kontoret i Sävedalen är vi 20 hängivna kollegor som ser fram emot komplettera vårt serviceteam med två kollegor.

Sedan hösten 2022 ingår vi dessutom i börsnoterade Lagerkrantz, något vi är mycket stolta över.

Hantverkstekniker
I rollen som hantverkstekniker kommer du ingå i vårt serviceteam där främsta fokus är reparation- och underhållsarbete för att upprätthålla bästa kvalitet och förlänga livslängden på våra våt- och torrdräkter. Våra dräkter är i olika kraftiga textilmaterial där du bland annat kommer behöva laga sömmar och dragkedjor eller sy om manschetter och boots. Förutom sömnad kommer du också använda dig av olika typer av limningsmetoder, vald arbetsmetod beror på vilket arbete som behöver göras. Du kommer också kvalitetssäkra och ta hand om våra in- och utleveranser, som också behöver administreras löpande i vårt affärssystem.

Sammanfattningsvis:

- Reparationsarbete - sömnad/limning

- Orderplock

- Kvalitetssäkra in- och utleveranser

- Administrera utfört arbete/leveranser i vårt affärssystem

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss blir du en del av ett familjärt och kreativt gäng i ett internationellt bolag där många av oss har stor passion för dykning. Vi erbjuder ett självständigt och varierat arbete där vi tillsammans ser till att nå gemensamma mål. För att ge dig bästa möjliga förutsättningar lär vi upp dig på plats inom de olika sy- och limningsmetoder som används.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är praktiskt lagd och trivs med ett varierat och kreativt arbete i en dynamisk miljö med kvalitet i fokus. Vi ser gärna att du har någon form av bakgrund inom hantverk och erfarenhet av att sy i kraftigt material eller arbetat med olika typer av limningsmetoder. Som person är du noggrann, strukturerad och lägger stor vikt vid att alltid göra ditt yttersta för att uppnå bästa möjliga resultat. Du har lätt för att se vad som behöver göras och hur det ska prioriteras. För att trivas hos oss är du en lagspelare som stöttar upp och finns där för dina kollegor, samtidigt som du är mottaglig för hjälp och feedback. Vi tror också att du är med och bidrar till en positiv och lättsam stämning där vi tillsammans når nya höjder!

Krav

- Erfarenhet av inom hantverk/sömnad/skomakare

- Goda kunskaper inom officepaketet och generell datavana

- Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av in- och utleveranser

- Språkkunskaper i Tyska

Varmt välkommen med din ansökan! Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Sista ansökningsdatum: 2023-08-16

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tjänst: Heltid, måndag-fredag 07:30-16:30

Ort: Sävedalen, Partille

Platsa ansvarar för rekryteringen av denna tjänst. Vid en anställning blir du anställd direkt av vår kund. Eventuella frågor hänvisas direkt till ansvarig rekryterare:

Evelina Löfberg, civ. ek, [email protected], 0733-28 18 60 Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Processtekniker till SiTek

Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? I så fall kan tjänsten som Processtekniker på SiTek Electro Optics vara tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan till ett bolag i en spännande, expansiv fas! Om tjänsten SiTek Electro Optics präglas av en stark ”vi” känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Inom bolaget har vi en mycket god struktur med avdelningar för utveckling, marknad, pro... Visa mer
Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? I så fall kan tjänsten som Processtekniker på SiTek Electro Optics vara tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan till ett bolag i en spännande, expansiv fas!

Om tjänsten
SiTek Electro Optics präglas av en stark ”vi” känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Inom bolaget har vi en mycket god struktur med avdelningar för utveckling, marknad, produktion och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas med ökad efterfrågan och nya affärsområden och för att möta detta behöver företaget förstärkas med ytterligare en Processtekniker.

Tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen och i nära samarbete med marknad och utveckling kommer du att producera och vara delaktig i arbetet med ständiga produkt och processförbättringar.

Exempel på arbetsuppgifter
- Produktion av detektorer genom hantering av kiselskivor i processmaskiner och manuella processteg
- Löpande underhåll av instrument och maskiner
- Inköp av reservdelar och kontakt med servicetekniker
- Delta och samarbeta i interna förbättringsaktiviteter

På SiTek sköter vi hela processen i framtagandet av avancerade detektorer och arbetar tvärfunktionellt för att tillsammans ta fram produkter utifrån kundens behov. Då vi är ett mindre företag är arbetsuppgifterna mycket varierande och utvecklande samtidigt som du får en stor delaktighet i bolaget. Vi erbjuder våra anställda interna utbildningar och mentorskap.

Om bolaget
SiTek grundades 1976 och är ett litet, dynamiskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer avancerade detektorer. Företaget har ett renrum med komplett utrustning för halvledartillverkning och kapsling. Vi är världsledande inom vårt område och våra kunder finns över hela världen. De huvuddrag som utmärker våra detektorer och som uppskattas av optronikkunder världen över är enastående linjäritet, hög upplösning, hög hastighet och utmärkt produktkvalitet.

För oss på SiTek är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet till kompetensutveckling och vi erbjuder därför intern utbildning och mentorskap.

Läs mer om oss på www.sitek.se.

Om dig
I rollen som Processtekniker ser vi gärna att du har en teknisk utbildning i grunden, exempelvis gymnasieexamen med inriktning elektronik, mekanik, kemi eller motsvarande. Du känner ett driv för, och lockas av att vara med i vårt team på ett företag som är specialister inom området. Tidigare erfarenhet av arbete i renrum, mikroskop och tillverkning med processmaskiner/robotar är meriterande. Har du även en högskoleutbildning inom relevant område är detta till stor fördel.

Arbetet planeras till stor del själv av produktionsgruppen. Det krävs därför att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och målinriktad. Då våra produkter är av högsta kvalité förutsätter vi att du är noggrann, ordningsam och har ett fint handlag.

Som Processtekniker behöver du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom arbetet utförs i en internationell miljö. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på [email protected].

Urval sker löpande, så missa inte chansen- ansök redan idag!
___

Sökord: processtekniker, tekniker, processoperatör, processledare, processingenjör, Visa mindre

Bagare

Vår bageri är belägen i Partille och här bakas enbart libanesiskt tunnbröd dagligen. Vi sköter även distributionen till dem olika butikerna runtom i landet. Du som söker den här tjänsten ska ha erfarenhet av bakning av libanesiskt tunnbröd i minst 5 år. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vår bageri är belägen i Partille och här bakas enbart libanesiskt tunnbröd dagligen. Vi sköter även distributionen till dem olika butikerna runtom i landet.
Du som söker den här tjänsten ska ha erfarenhet av bakning av libanesiskt tunnbröd i minst 5 år.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Glasmästare till Partille

Ansök    Apr 3    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Mechanum växer och söker nu en glasmästare för vår anläggning i Partille. Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som mekaniker är ett varierande och spännande jobb som innebär många olika kontaktytor... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Mechanum växer och söker nu en glasmästare för vår anläggning i Partille.

Vårt mål är att göra våra kunder till fans

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som mekaniker är ett varierande och spännande jobb som innebär många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service.

Tjänsten

I rollen som glasmästare är du ansvarig för hela anläggningens glasarbeten på samtliga märken. Du utför stenskottsreparationer samt rutbyten och jobbar aktivt för att utveckla glasaffären på anläggningen.

Tjänsten bygger på ett starkt eget driv där intresset av kvalitet på utfört arbete går hand i hand med att förse sig själv med arbete genom starkt engagemang i affären.

Vi söker dig som

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd på vad kunden har för behov, håller alltid vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren - till att den kliver ut.

Vi söker en positiv och självgående glasmästare som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har erfarenhet av glasarbeten och sätter kunden i fokus och älskar kvalité. Vi söker dig som har några års erfarenhet att arbeta som glasmästare. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Krav:

- B-körkort

- Erfarenhet av arbete som glasmästare

Meriterande:

- Automaster

- Tacdis

- Cabas

Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Partille. Sista ansökningsdag är 28/4. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag!

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Gustav Larsen via
[email protected] eller
031-340 01 56 Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Glasmästare till Partille

Ansök    Mar 21    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Mechanum växer och söker nu en glasmästare för vår anläggning i Partille.   Vårt mål är att göra våra kunder till fans Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som mekaniker är ett varierande och spännande jobb som innebär många olika kontakty... Visa mer
Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Har du ett brinnande intresse för bilar och att skapa nöjda kunder? Då kan du vara rätt person! Mechanum växer och söker nu en glasmästare för vår anläggning i Partille.

 

Vårt mål är att göra våra kunder till fans

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Arbetet som mekaniker är ett varierande och spännande jobb som innebär många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. Vårt mål är att våra kunder ska bli våra fans och det är därför du alltid strävar efter att ge våra besökare världens bästa service.

 

Tjänsten

I rollen som glasmästare är du ansvarig för hela anläggningens glasarbeten på samtliga märken. Du utför stenskottsreparationer samt rutbyten och jobbar aktivt för att utveckla glasaffären på anläggningen.

Tjänsten bygger på ett starkt eget driv där intresset av kvalitet på utfört arbete går hand i hand med att förse sig själv med arbete genom starkt engagemang i affären.

 

Vi söker dig som

Vi hoppas att du är en person som har en stor portion av personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Du är lyhörd på vad kunden har för behov, håller alltid vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren - till att den kliver ut.

Vi söker en positiv och självgående glasmästare som vill utvecklas tillsammans med Mechanum. Du har erfarenhet av glasarbeten och sätter kunden i fokus och älskar kvalité. Vi söker dig som har några års erfarenhet att arbeta som glasmästare. Kanske har du stor erfarenhet och söker nästa utmaning?


Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 bilmärken och har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

 Krav:


• B-körkort
• Erfarenhet av arbete som glasmästare

Meriterande:


• Automaster
• Tacdis
• Cabas

Tjänsten är på heltid med placering på vår anläggning i Partille. Sista ansökningsdag är 28/4. Intervjuer kommer ske löpande därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Teknisk supportmedarbetare sökes till GasiQ i Stenkullen

Brinner du för att leverera högklassig service? Trivs du i en omväxlande och fri roll där varje dag inte ser likadan ut? Nu söker vi dig med ett starkt intresse för teknik som lockas av ett varierande arbete med mycket kontakter, order och administration. Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som teknisk säljmedarbetare till GasiQ i Stenkullen. GasiQ är en helsvensk tillverkare av produkter för gassvetsning, lödning, skärning samt reglerutrustnin... Visa mer
Brinner du för att leverera högklassig service? Trivs du i en omväxlande och fri roll där varje dag inte ser likadan ut? Nu söker vi dig med ett starkt intresse för teknik som lockas av ett varierande arbete med mycket kontakter, order och administration. Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som teknisk säljmedarbetare till GasiQ i Stenkullen.

GasiQ är en helsvensk tillverkare av produkter för gassvetsning, lödning, skärning samt reglerutrustning för skyddsgassvetsning. Deras produkter säljs genom grossister och specialister i Norden, Europa samt i många andra delar av världen. Tjänstens placering är i trevliga lokaler i Stenkullen strax utanför Göteborg i Lerums Kommun. Du kommer erbjudas ett varierande, roligt och självständigt arbete där arbetsmiljön är familjär, internationell och dynamisk.


Dina arbetsuppgifter
I rollen kommer du att:

Ansvara för kundservice och inköp för eget produktsortiment
Vara backup för övrig kundservice och inköp
Ge teknisk rådgivning och support till kunder och intern personal
Ansvara för ritprogrammet Solid Edge, och för produkt- och produktionsritningar
Du kommer få chansen att använda ditt tekniska kunnande till att jobba med att ta fram prototyper och upprätta specifikationer tillsammans med produktchefen. Vidare deltar du i utvecklingsarbetet, där du bland annat kommer utföra prover för att utveckla produkter och produktion samt med ritningshantering och reservdelslistor.


Din profil
Vi söker dig som har en god teknisk förståelse med fokus på att leverera hög service och kvalitet gentemot kunder och samarbetspartners. Du är lösningsorienterad och ordningsam och van vid att ha olika ansvarsområden. En god förmåga att kunna prioritera och strukturera upp dina arbetsdagar krävs för att lyckas i denna tjänst.

GasiQ är en prestigelös och platt organisation där alla tar sitt ansvar. Medarbetarna på GasiQ delar gärna med sig av sina kunskaper och erfarenheter till varandra och utvecklar på så sätt både individ och organisation.
För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du har:

Goda tekniska kunskaper
God datorvana och hanterar Microsoft Office paketet väl
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin, kunskaper om branschstandarder
Det är även meriterande om du har:
Goda kunskaper i tyska
Erfarenhet av ritprogrammet Solid EdgeÖvrig information
Placeringsort: Stenkullen
Start: Efter överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare med tillämpad provanställning
Arbetstid: Heltid, dagtid
Lön: Individuell lönesättning


Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en spännande utmaning? Då ser vi fram emot att höra av dig. GasiQ har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Emmi Persson, [email protected], 073 407 33 75. Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPROm Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Processtekniker till SiTek

Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? I så fall kan tjänsten som Processtekniker på SiTek Electro Optics vara tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan till ett bolag i en spännande, expansiv fas! Om tjänsten SiTek Electro Optics präglas av en stark ”vi” känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Inom bolaget har vi en mycket god struktur med avdelningar för utveckling, marknad, pro... Visa mer
Vill du vara med och producera detektorer för framtidens uppfinningar? I så fall kan tjänsten som Processtekniker på SiTek Electro Optics vara tjänsten för dig. Varmt välkommen med din ansökan till ett bolag i en spännande, expansiv fas!

Om tjänsten
SiTek Electro Optics präglas av en stark ”vi” känsla där alla är med och påverkar helheten för att nå fram till resultat. Inom bolaget har vi en mycket god struktur med avdelningar för utveckling, marknad, produktion och administration. Vi befinner oss i en expansiv fas med ökad efterfrågan och nya affärsområden och för att möta detta behöver företaget förstärkas med ytterligare en Processtekniker.

Tillsammans med övriga inom produktion, produktionschefen och i nära samarbete med marknad och utveckling kommer du att producera och vara delaktig i arbetet med ständiga produkt och processförbättringar.

Exempel på arbetsuppgifter
- Produktion av detektorer genom hantering av kiselskivor i processmaskiner och manuella processteg
- Löpande underhåll av instrument och maskiner
- Inköp av reservdelar och kontakt med servicetekniker
- Delta och samarbeta i interna förbättringsaktiviteter

På SiTek sköter vi hela processen i framtagandet av avancerade detektorer och arbetar tvärfunktionellt för att tillsammans ta fram produkter utifrån kundens behov. Då vi är ett mindre företag är arbetsuppgifterna mycket varierande och utvecklande samtidigt som du får en stor delaktighet i bolaget. Vi erbjuder våra anställda interna utbildningar och mentorskap.

Om bolaget
SiTek grundades 1976 och är ett litet, dynamiskt företag som utvecklar, tillverkar och säljer avancerade detektorer. Företaget har ett renrum med komplett utrustning för halvledartillverkning och kapsling. Vi är världsledande inom vårt område och våra kunder finns över hela världen. De huvuddrag som utmärker våra detektorer och som uppskattas av optronikkunder världen över är enastående linjäritet, hög upplösning, hög hastighet och utmärkt produktkvalitet.

För oss på SiTek är det viktigt att varje medarbetare får möjlighet till kompetensutveckling och vi erbjuder därför intern utbildning och mentorskap.

Läs mer om oss på www.sitek.se.

Om dig
I rollen som Processtekniker ser vi gärna att du har en teknisk utbildning i grunden, exempelvis gymnasieexamen med inriktning elektronik, mekanik, kemi eller motsvarande. Du känner ett driv för, och lockas av att vara med i vårt team på ett företag som är specialister inom området. Tidigare erfarenhet av arbete i renrum, mikroskop och tillverkning med processmaskiner/robotar är meriterande. Har du även en högskoleutbildning inom relevant område är detta till stor fördel.

Arbetet planeras till stor del själv av produktionsgruppen. Det krävs därför att du har god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och målinriktad. Då våra produkter är av högsta kvalité förutsätter vi att du är noggrann, ordningsam och har ett fint handlag.

Som Processtekniker behöver du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift eftersom arbetet utförs i en internationell miljö. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Göran Karlsson på [email protected].

Urval sker löpande, så missa inte chansen- ansök redan idag!
___

Sökord: processtekniker, tekniker, processoperatör, processledare, processingenjör, Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar al lägenheter, lokaler med mera. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar al lägenheter, lokaler med mera.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för inomhus renoveringar av lägenheter, lokaler med mera.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

konditor

vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mer
vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mindre

Glasmästare till Partille

Ansök    Sep 9    Mechanum Sverige AB    Bilglasmontör
Är du en mästare på glas med ett brinnande intresse för bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Då kan du vara rätt person! Mechanum söker en självgående glasmästare till vår anläggning i Partille. Om du har utbildning eller erfarenhet av glasmästeri och gillar att ta ansvar kan du vara rätt person för oss – och vi rätt plats för dig! Vi söker dig som är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundserv... Visa mer
Är du en mästare på glas med ett brinnande intresse för bilar? Vill du utvecklas i en framtidsmiljö med inspirerande människor? Då kan du vara rätt person!

Mechanum söker en självgående glasmästare till vår anläggning i Partille. Om du har utbildning eller erfarenhet av glasmästeri och gillar att ta ansvar kan du vara rätt person för oss – och vi rätt plats för dig! Vi söker dig som är flexibel med känsla för perfektion, noggrannhet och excellent kundservice till våra kunder. Du är lyhörd för kundens behov, håller vad du lovar och ser det som en självklarhet att följa upp hela kundprocessen från det att kunden kliver in genom verkstadsdörren – till att den kliver ut.

Vi strävar alltid efter att ge våra besökare service i världsklass, därför ser vi att du har ett stort personligt engagemang samtidigt som du strävar efter att prestera högt genom att du lägger ner tid och energi på dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är en driven, positiv lagspelare och har viljan att utvecklas i din egen roll samt teamets arbete.

Våra kunder och samarbetspartners har stort förtroende för oss och så ska det förbli. Som glasmästare är arbetet varierande och spännande, med många olika kontaktytor och en ständig utveckling för dig och dina kompetenser. I din roll ansvarar du för att göra glasreparationer och glasbyten samt din egen fakturering och dina egna cabaskalkyler. Du arbetar i nära samarbete med verkstadschef, tekniker och servicerådgivare. Rapporterar gör du till verkstadschefen. Vi utbildar dig både internt och externt. Du har ett par års erfarenhet från glasbranschen, sätter kunden i fokus och är tekniskt lagd.

Om Mechanum

Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 13 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.

Meriterande


• Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och/eller Kobra.

Tillträde omgående.

Tjänsten innebär heltid och är en provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning.

Sista ansökningsdag är 7/10. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Visa mindre

konditor

vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mer
vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mindre

Glastekniker/Glasmontör

Vi söker nu en ny erfaren glastekniker glasmontör till vårt glasmästeri. Du som söker ska behärska yrket väl och ha goda kunskaper runt glasyrket. Van att jobba i team och självständigt där det händer saker hela tiden. Körkort är ett krav. Visa mer
Vi söker nu en ny erfaren glastekniker glasmontör till vårt glasmästeri.
Du som söker ska behärska yrket väl och ha goda kunskaper runt glasyrket. Van att jobba i team och självständigt där det händer saker hela tiden.
Körkort är ett krav. Visa mindre

Inredningssnickare sökes

Vi är ett mindre snickeri i Partille som behöver förstärkning, då en av killarna skall börja studera. Vi tillverkar bla annat restauranginredningar, receptionsdiskar mm och egentligen allt som är special. Vi söker någon som är färdig inredningsnickare och är driven och självgående. Anställning efter semestern. Christian Smetana Visa mer
Vi är ett mindre snickeri i Partille som behöver förstärkning, då en av killarna skall börja studera.
Vi tillverkar bla annat restauranginredningar, receptionsdiskar mm och egentligen allt som är special.
Vi söker någon som är färdig inredningsnickare och är driven och självgående.
Anställning efter semestern.
Christian Smetana Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mindre

Är du vår nya inredningssnickare i monteringen?

Är du vår nya Inredningssnickare i monteringen? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag är vi 30 anställda fördelade på två anläggningar, en i Partille och en i Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkn... Visa mer
Är du vår nya Inredningssnickare i monteringen?
Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag är vi 30 anställda fördelade på två anläggningar, en i Partille och en i Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler av högsta kvalitet och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven och ordningsam inredningssnickare till vår montering. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet, eget ansvarstagande och möjlighet att få vara med och påverka och utveckla verksamheten.
Arbetet som inredningssnickare innebär att du är med och monterar möbler och inredning hos kunden. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med montering på möbel-och inredningssnickeri eller från byggsidan. Du behöver ha förståelse för verksamheten och förmåga till helhetsperspektiv samt ha ett strukturerat och effektivt arbetssätt med fokus på detaljer och design. Du är van att räkna och mäta material och har god känsla för kvalitet.
Som person är du ordningsam, ansvarstagande och flexibel. Du är en lagspelare som trivs att samarbeta med andra samtidigt som du arbetar bra självständigt och är en god problemlösare. Vi är mycket måna om vårt trevliga samarbetsklimat och sätter stort värde på din sociala kompetens.
Du behöver ha god språkkänsla, vara kommunikativ och ha lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.
Passar detta in på dig?
Varmt Välkommen med din ansökan!
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Lön: Fast
Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected]. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. servicesnickare är också ett alternativt Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
servicesnickare är också ett alternativt
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mindre

Gardin sömmerska Göteborg

Ansök    Apr 6    Primetex AB    Ateljésömmerska
Primetex är ett företag som arbetar mot företag och offentlig miljö, vi levererar textilinredning och solskydd i fönstermiljö. Vi har verksamhet på 5 platser i Sverige Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Linköping med egna sömnadsverkstäder, montörspersonal och säljkår. www.primetex.se Du ska ha lätt för att samarbeta med andra arbetskamrater då arbetet många gånger kräver flera personers medverkan i en helheten. Att vara engagerad och driven i sitt... Visa mer
Primetex är ett företag som arbetar mot företag och offentlig miljö, vi levererar textilinredning och solskydd i fönstermiljö. Vi har verksamhet på 5 platser i Sverige Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Linköping med egna sömnadsverkstäder, montörspersonal och säljkår.
www.primetex.se
Du ska ha lätt för att samarbeta med andra arbetskamrater då arbetet många gånger kräver flera personers medverkan i en helheten. Att vara engagerad och driven i sitt arbete och vilja bidra med positiv energi och framåtanda är viktigt. Vi arbetar med ständiga förbättringar och det innebär att du kan se förändringar till det bättre som en utmaning där individ och grupp lyfts i sin utveckling och kunnande. Vi ska vara bäst på vad vi gör och där vi sätter kunden i fokus.
Vi söker erfaren sömmerska för arbete i vår Sömnad i Sävedalen. Vi har fyra sömnadsverkstäder i Sverige och nu behöver vi en ny kraft i Göteborg och söker efter en person som ska bidra till att komplettera ett härligt gäng som tycker om att jobba med textil och sömnad. Primetex är ett företag som levererar textil inredning i fönstermiljö mot företag och offentlig miljö. Våra kunder är allt i från mindre kontor upp till hela hotellprojekt. Du blir en del i ett produktionsteam i Göteborg med 4 sömmerskor och 2 montörer som ska leverera sömnad och montering av våra producerade produkter. Du ska ha erfarenhet och kunnande inom gardinsömnad minimum 5 år och ha arbetat med industrisymaskiner. Du ska prata och förstå svenska flytande för att kommunikation mellan de olika arbetsställena i Primetex är viktig. Vi har kollektivavtal Teko med IF metall och tillämpar avtalsenliga löner.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. servicesnickare är också ett alternativt Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
servicesnickare är också ett alternativt
Du som söker jobb måste ha vana och erfarenhet med att montera kök, lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv, Visa mindre

Är du vår nya möbel- och inredningssnickare

Ansök    Jan 24    Taras Hallgren & Son AB    Möbelsnickare
Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag är vi 30 anställda fördelade på två anläggningar, en i Partille och en i Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredning... Visa mer
Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget. Vi är ett av Sveriges snabbast växande inredningssnickerier där vi vurmar kvalitet och klass genom hela kedjan från första kundmöte till färdig möbel. Idag är vi 30 anställda fördelade på två anläggningar, en i Partille och en i Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök, inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktigt. Den kunskap vi har vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler av högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se
Taras Hallgren & Son söker nu en driven och ordningsam inredningssnickare till vårt snickeri i Floda. Arbetet som inredningssnickare innebär att du är med och tillverkar möbler och inredning till våra kunder. Du hanterar uppsågning, fräsning, träbearbetning och montering innan produkten görs klar för leverans till våra egna montörer. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, yrkesstolthet, eget ansvarstagande och möjlighet att få vara med och påverka och utveckla verksamheten.
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba med inredningssnickeri. Du behöver ha förståelse för verksamheten och förmåga till helhetsperspektiv samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. Vi sätter stort värde i att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete. Du behöver ha god språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift.
Som person är du kvalitetsmedvetenhet, ordningsam, ansvarstagande och flexibel. Du är en lagspelare som trivs att samarbeta med andra samtidigt som du arbetar bra självständigt och är en god problemlösare. Vi är mycket måna om vårt trevliga samarbetsklimat och sätter stort värde på din sociala kompetens.
Passar detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Lön: Fast
Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] senast 2022-02-20. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten du välkommen att ta kontakt med Frans Hallgren tel 073-5811848 Visa mindre

Glasmästare till Ryds Glas i Göteborg

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 485 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och m... Visa mer
Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 485 anställda och behöver nu förstärka med flera kompetenta kollegor för att fortsätta tillväxtresan. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Läs gärna mer på rydsglas.se
Om rollen
Ryds Glas söker ytterligare en skicklig kollega till verksamhetsområdet Göteborg med omnejd.
Vi är experter på glas och våra glasmästare är alltid uppdaterade när det gäller nya och kreativa lösningar till våra kunder. Bland våra kunder finns både företag och privatpersoner såväl som kommuner, försäkringsbolag och offentlig verksamhet.
Att arbeta som glasmästare hos oss på Ryds Glas innebär att du dagligen träffar våra kunder och hjälper dem med olika skräddarsydda lösningar inom glas. Vi erbjuder montage och underhålls- eller reparationsarbete av alla typer av planglas, så som fönster, fasader, tak, inredning, ljudisolering, energibesparing och säkerhetslösningar.
Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt ifrån uppmätning och tillskärning av glas på verkstaden till montering och installering på plats hos kund. Vanliga arbeten är tex glasskador, glasräcken, uterum, balkonginglasningar, entréer eller glasinredning på kontor eller i hemmamiljö.
Är du den vi söker?
För att vara aktuell för tjänsten ser vi i första hand att du har erfarenhet av att ha arbetat som glasmästare, alternativt har arbetat inom bygg- eller hantverksyrke i angränsande bransch.
Relevant utbildningsbakgrund är vanligen bygg- eller hantverksprogrammet på gymnasiet, yrkeshögskola inom glasmästeriteknik eller genom lärlingsanställning. Utbildningar inom glasbranschen är meriterande, så som exempelvis MTK-utbildning.
Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift.
För att lyckas i rollen behöver du ha en hög servicekänsla, trivas att arbeta med varierande arbetsuppgifter och vara noggrann i ditt arbete. Som person är du även initiativtagande, ansvarstagande och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Du får arbeta med modern glasmästeriteknik tillsammans med ett härligt gäng där arbetet präglas av arbetsglädje, erfarenhet och yrkesskicklighet.
Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.
Ansökan
Vill du också vara med och förändra utsikten inom glasbranschen? Är du vår nästa kollega? Välkommen att skicka in din ansökan snarast via ansökningsknappen nedan, då urvalet sker löpande. Sista ansökningsdag är den 30 december.
Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter HR-generalist på telefon 042-32 94 48. Varmt välkommen att söka!
Sökord: glasmästare, glastekniker, glasbranschen, glas, bygg, byggbranschen, hantverk, hantverksbranschen, glazier. Visa mindre

snickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. servicesnickare är också ett alternativt Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
servicesnickare är också ett alternativt
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

snickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Vi söker en Bagare

Ansök    Jul 28    Garbo Food AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid.
Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

Vi söker en Bagare

Ansök    Jul 1    Garbo Food AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid.
Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

Sommarjobb på Ryds Bilglas i Partille!

Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid under sommaren till deras verkstad i Partille! Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i vä... Visa mer
Är du en positiv och noggrann person som gillar att jobba med kundbemötande? Söker du ett spännande jobb inom bilbranschen? Just nu söker Ryds Bilglas en stenskottsreparatörer på heltid under sommaren till deras verkstad i Partille!

Som stenskottsreparatör har du en viktig roll hos Ryds Bilglas. Du kommer att alltid arbeta ihop med en kollega och kommer även att få utbildning för att kunna utföra uppgifterna. Förutom att ta emot kunder och ge service i världsklass kommer arbetsdagarna att innebära:

• Stenskottsreparationer
• Assistera vid bilglasbyte
• Vara ett gott och representativt föredöme internt och externt
• Ta emot glasleveranser
• Utföra underhåll av utrustning

Ryds Bilglas är stolta över deras kompetenta och engagerade medarbetare och hoppas att just du vill vara en del av det teamet. Dom har kollektivavtal och trygga anställningsvillkor med bra förmåner men tror framförallt att du kommer uppskatta det varierande arbetet och deras härliga kollegor.

Tjänsten är ett sommarvikariat under v. 28-33. Ta chansen i sommar att utvecklas och samla meriterande erfarenhet för din framtid.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har ett B-körkort för manuell bil och att du kan prata och skriva obehindrat på svenska. Du behöver även vara fysisk uthållig. Det är viktigt att du är serviceinriktad, noggrann och positiv, meriterande om du har intresse för fordon och bilar. Du är Ryds Bilglas ambassadör utåt och målsättningen är att alltid se till kundens bästa och att hålla en god servicenivå. Du är en problemlösare som ser till att kunderna är glada och nöjda när de lämnar verkstaden samtidigt som du bidrar med en god stämning bland kollegorna

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vi söker erfaren glas/bilpolerare

Ansök    Apr 14    CGS Nordic AB    Glaspolerare
CGS Nordic AB är ledande inom glasunderhåll med spetskompetens glas-rekonditionering (polering av glas) och professionell yrkesklättring. Vi växer och söker Dig som är en erfaren glaspolerare/bilpolerare, men som är öppen för vidareutbildning inom glasunderhåll. Utbildning ingår i din tjänst hos oss. Hos oss kommer du att få en unik utbildning som Glas-rekondare, vilket kommer att likna din tidigare erfarenhet. Du kommer att få arbeta med ta bort beläggnin... Visa mer
CGS Nordic AB är ledande inom glasunderhåll med spetskompetens glas-rekonditionering (polering av glas) och professionell yrkesklättring.
Vi växer och söker Dig som är en erfaren glaspolerare/bilpolerare, men som är öppen för vidareutbildning inom glasunderhåll. Utbildning ingår i din tjänst hos oss.
Hos oss kommer du att få en unik utbildning som Glas-rekondare, vilket kommer att likna din tidigare erfarenhet.
Du kommer att få arbeta med ta bort beläggningar, etsningar från glas, mestadels balkongglas.
Du kommer att vara en viktig del i vårt produktionsteam med fokus på ansvar hela vägen från projektstart till avslut.
Du kommer att få arbeta både ensam och i teams beroende på hur stort projektet är. Servicebil finns tillgängligt.
Tjänsten är deltid/heltid. Projektanställning.
2 platser finns kvar.
Lycka till i din ansökan hos oss! #jobbjustnu Visa mindre

Erfaren snickare sökes i Göteborg

Hej vi på götacity bygg söker dig som har bra Erfaenhet av att bygga altaner, köks renoveringar, takarbete, fönster och tillbyggnader Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej vi på götacity bygg söker dig som har bra Erfaenhet av att bygga altaner, köks renoveringar, takarbete, fönster och tillbyggnader
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Inredningssnickare

Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass. Du som söker dig till oss har erfarenhet av inredningssnickeri och är en duktig hantverkare. Du drivs av specialuppdrag samt att få vara kreativ och hitta lösningar. Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedv... Visa mer
Taras Hallgren & Son AB är ett familjeföretag i tredje generationen. Vi är idag ca 30 anställda fördelade på våra två snickerier i Partille och Floda. Vi har lång erfarenhet av möbel- och inredningssnickerier med högsta kvalitet och klass.
Du som söker dig till oss har erfarenhet av inredningssnickeri och är en duktig hantverkare. Du drivs av specialuppdrag samt att få vara kreativ och hitta lösningar.
Som person har du god arbetsmoral och är kvalitetsmedveten. Du skall kunna hantera många bollar i luften samtidigt, ha ett effektivt arbetssätt men samtidigt vara noggrann. Vi ser gärna att du har körkort B.
Vi söker en härlig personlighet med social kompetens som gillar att arbeta tillsammans med alla våra fina kollegor.
Tjänsten är på 100% och inleds med en provanställning på 6 månader. Är allt till belåtenhet efter dessa 6 månader för båda parter, vilket alla självklart hoppas på så övergår tjänsten i tillsvidareanställning.
Vi kommer under närmast halvåret vara i behov av ytterligare 2-3 duktiga inredningssnickare så vi kommer intervjua och rekrytera löpande.
Tjänstens placering kommer vara vid vårt nya snickeri i Floda.
Besök oss gärna på vår hemsida www.tarashallgren.se för ytterligare information om oss. Visa mindre

Bagare med erfarenhet

Ansök    Apr 12    Garbo Food AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid.
Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

snickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
yrkesbevis är inte krav men erfarenhet är absolut ett krav.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Erfaren guldsmed sökes till en av Göteborgs största guldsmedsverkstad.

Ansök    Jan 18    Guldsmedshuset GJA AB    Guldsmed
Vi söker en kreativ och noggrann guldsmed till ett vikariat för en av våra guldsmeder som går på föräldraledighet. Tjänsten avser ett vikariat och är tidsmässigt på ca 5 månader, mitten februari till juni 2021. Möjlighet till förlängning finns och kan bli aktuellt. Exakta datum specificerar vi under rekryteringsprocessen. Tjänsten innefattar dels traditionellt guldsmedsarbete i verkstaden; så som reparationer, nytillverkning och omarbetningar, dels f... Visa mer
Vi söker en kreativ och noggrann guldsmed till ett vikariat för en av våra guldsmeder som går på föräldraledighet.


Tjänsten avser ett vikariat och är tidsmässigt på ca 5 månader, mitten februari till juni 2021. Möjlighet till förlängning finns och kan bli aktuellt. Exakta datum specificerar vi under rekryteringsprocessen.


Tjänsten innefattar dels traditionellt guldsmedsarbete i verkstaden; så som reparationer, nytillverkning och omarbetningar, dels försäljning i butik. Visst administrativt arbete förekommer också.
Vi tror att du är en person med erfarenhet av branschen, är kreativ , tycker det är viktigt att ge bra service, uppskattar att arbeta i team och kan kommunicera med våra kunder på ett bra och naturligt sätt.
Förutom erfarenhet av branschen är dina personliga egenskaper viktigt för oss när vi väljer kandidat.
Välkommen att ansöka via mail. Skicka din ansökan med personligt brev, CV och eventuella referenser till [email protected]. Sätt rubrik “Vikarie Guldsmed”.
Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast 15 Februari 2021“Guldsmedshuset är ett andra generationens familjeföretag som idag där verksam i Sävedalen alldeles öster om Göteborg. I en av Göteborgs största verkstäder utför vi nytillverkning, omarbetning, reparationer och service av smycken på ett professionellt sätt. Vi tar emot våra kunder i en mindre butik direkt i anslutning till vår verkstad. Vårt motto är unika smycken för unika människor.”


#jobbjustnu Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

konditor

vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mer
vi söker en bagare/konditor för våran ny öppna konditori avdelning för mellanösterns bakelse som exempelvis baklava och tårta. Visa mindre

Bagare med erfarenhet

Ansök    Dec 20    Garbo Food AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid.
Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

Inredningssnickare

Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter. Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mer
Vi behöver erfaren inredningssnickare för renoveringar av lägenheter.
Den måste ha vana och erfarenhet med att montera kök , lägga klick parkett , montera dörrar ,lister osv. Visa mindre

Bagare/Konditor sökes.

BAGARE/KONDITOR SÖKES. En kompetent och erfaren bagare/konditor sökes till Furulundsbagarn, ett trevligt och välbesökt bageri/butik beläget i Partille kommun. Du som söker ska: Ha minst 2 års arbetslivserfarenhet av yrket och behärska svenska i både tal och skrift. Kunna baka traditionella svenska bakverk, ett litet urval av bröd samt kunna framföra nya idéer för sortimentet. Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvaru... Visa mer
BAGARE/KONDITOR SÖKES.
En kompetent och erfaren bagare/konditor sökes till Furulundsbagarn, ett trevligt och välbesökt bageri/butik beläget i Partille kommun.


Du som söker ska:
Ha minst 2 års arbetslivserfarenhet av yrket och behärska svenska i både tal och skrift.
Kunna baka traditionella svenska bakverk, ett litet urval av bröd samt kunna framföra nya idéer för sortimentet.Bland dina arbetsuppgifter ingår råvaruhantering, produktion- och färdigvarukontroll samt vanligt förekommande bageriuppgifter och städning.
Som person söker vi dig som är kreativ, ansvarstagande, kunna jobba självständigt och vill vara med i Furulundsbagarns fortsatta utveckling. Du måste kunna ta egna initiativ.
Arbetet förutsätter att du kan börja arbeta tidigt på morgonen.


Vi erbjuder:
• Lön enligt överenskommelse.
• Heltidsanställning under sommarsäsongen
• Trevlig arbetsmiljö
• Möjlighet till förlänging av anställningen


#jobbjustnu
Infoga CV och personligt brev till följande mailadress:


[email protected]


Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående.
Furulundsbagarn är ett bageri beläget i ett medelstort livsmedelsbutik, Matöppet. Matöppet har sedan 2013 strävat att bli din bästa mataffär. Visa mindre

Är du vår nya möbelsnickare?

Är du vår nya möbelsnickare? Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök och inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktig!.Den kunskap vi har vill vi förvalta och utveckla för a... Visa mer
Är du vår nya möbelsnickare?


Taras Hallgren & Son är ett familjeföretag etablerat 1923. Idag är det tredje generationen som driver familjeföretaget och vi är 16 st anställda. Vi har en lång erfarenhet av möbel- och inredningstillverkning där vi tillverkar platsbyggda kök och inredningar, möbler, finsnickerier på större byggen, skolmöbler och inredning för offentliga rum. För oss är hantverket viktig!.Den kunskap vi har vill vi förvalta och utveckla för att skapa inredning och möbler med högsta kvalité och klass. Läs mer om företaget på www.tarashallgren.se


Taras Hallgren & Son behöver en driven & ordningsam möbelsnickare till vårt snickeri i Partille. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats som präglas av ett gott samarbetsklimat, eget ansvarstagande & möjlighet att få vara med och påverka verksamheten.


Arbetet på snickeriet innebär att du är med och tillverkar möbler och inredning i enlighet med våra kunders beställningar. Vi tillverkar och monterar möbler och inredning dvs allt från bord, platsbyggda kök, bokhyllor till receptionsdiskar, finsnickerier mm.


Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att jobba på möbel & inredningsnickeri. Som person har du god arbetsmoral och kvalitetsmedvetenhet, ordningsam och ansvarsfull.


Du kommer ha nästintill daglig kontakt med kunder, samt till viss del även koordinera underleverantörer vid mer omfattade projekt. Du behöver ha en förståelse för verksamheten och förmågan till ett helhetsperspektiv samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer och design. God språkkänsla och lätt för att uttrycka dig både i tal och i skrift


Du är en lagspelare som trivs att jobba med andra och gillar att lösa problem samt är van att räkna och att mäta material så att det blir rätt leverans till kunden. Vi sätter stort värde på din sociala kompetens och vill att du är kostnadsmedveten och effektiv i ditt arbete.


Passar detta in på dig? Varmt Välkommen med din ansökan!


Tillträde: Omgående efter överenskommelse
Lön: Fast


Ansökan: Skicka in din ansökan snarast till [email protected] senast 180228. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande.


Vill du veta mer eller har frågor rörande tjänsten du välkommen att ta kontakt med Agnes Palmer tel 073-956 6993. Visa mindre

Bagare med erfarenhet

Ansök    Jan 17    GARBO FOOD AB    Bagare/Konditor
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter. Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid. Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mer
Garbo Food AB är ett snabbväxande bageriföretag i Partille som tillverkar glutenfria bageriprodukter.
Vi söker en bagare med erfarenhet som är intresserad av att jobba på dagtid.
Då vi har väldigt mycket att göra för tillfället så ber vi kandidater som har frågor att INTE ringa utan att maila eller skriva. De som inte respekterar detta är inte aktuella för anställning. Visa mindre

Duranta söker skräddare/sömmerska för kunds räkning

Ansök    Feb 24    Duranta AB    Skräddare
Duranta söker skräddare/sömmerska för kunds räkning Vem söker vi? Vi söker en duktig, erfaren skräddare eller sömmerska till en av våra kunder. Vi söker dig som är driven och gillar att jobba fysiskt. Det är också viktigt att du är noggrann eftersom det är du som kommer att hantera kundernas beställningar och se till att allt blir rätt. I arbetet ingår även kundkontakt vilket kräver att du är serviceinriktad. Arbetsuppgifter ·        Ändringsskrädderi... Visa mer
Duranta söker skräddare/sömmerska för kunds räkning


Vem söker vi?
Vi söker en duktig, erfaren skräddare eller sömmerska till en av våra kunder. Vi söker dig som är driven och gillar att jobba fysiskt. Det är också viktigt att du är noggrann eftersom det är du som kommer att hantera kundernas beställningar och se till att allt blir rätt. I arbetet ingår även kundkontakt vilket kräver att du är serviceinriktad.


Arbetsuppgifter
·        Ändringsskrädderi
·        Maskinsömnad
·        Handsömnad


Kvalifikationer
Erfarenhet av skrädderi/sömnad
Goda kunskaper i engelska
Goda kunskaper i svenska (meriterande)
Erfarenhet av justering och reparation av skinnkläder (meriterande)
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas
Lön: Fast månadslön
Plats: Göteborg


Om Duranta
Idag saknar många företag rätt kompetens samtidigt som arbetssökande saknar arbetsgivare. Durantas målsättning är att rätt person alltid ska hamna på rätt plats. Vi använder innovativa rekryteringsmetoder och en tydlig närvaro genom att vara bryggan mellan arbetsgivare och arbetssökande. Det viktigaste för oss är att skapa framgång till våra kunder och bistå de arbetssökande med en meningsfull sysselsättning och på så sätt bidra till en ökad integration.


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Semaan Kabbouch, [email protected].

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Skicka din ansökan till [email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Konditor

Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag åtta stycken glada bagare. Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet och allt vi säljer bakas på plats. Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Vi söker dig som har erf... Visa mer
Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag åtta stycken glada bagare. Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet och allt vi säljer bakas på plats. Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Vi söker dig som har erfarenhet i bageri / konditori sedan innan och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du ska ha minst 1-2 års erfarenhet utav liknande tjänst. Allt från tårtor till bakelser bitar, kakor, längder, bröd, frallor, kaffebröd, beställningar och kundbemötande.Vi ser att du som söker har kunskap inom såväl bageri som konditori då arbetsuppgifterna varierar och inkluderar moment från båda avdelningarna. Visa mindre

Vaktmästare/Gårdsarbetare

Inackorderingsstall i Göteborg söker Vaktmästare/Gårdsarbetare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25-30 inackorderade hästar samt ansvarar för skötsel och utveckling av anläggningen. Det är en heltidstjänst söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd f... Visa mer
Inackorderingsstall i Göteborg söker Vaktmästare/Gårdsarbetare som ansvarar för den dagliga stallverksamheten. I rollen ansvarar du för att verksamheten fungerar och rullar på för ca 25-30 inackorderade hästar samt ansvarar för skötsel och utveckling av anläggningen. Det är en heltidstjänst söndag-fredag, klockan 7.00-17.00 med möjlighet att ta ledigt helhelg enligt överenskommelse. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självständig, inte rädd för att hugga i där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo.Arbetsuppgifter

Se till att den dagliga stallskötseln fungerar och rullar på, arbetet innefattar bland annat:

- Allmän skötsel av anläggning och byggnader
- Reparationer av staket, målning och trädgårdsarbete
- Mockning av hästboxar och lösdrift
- Fodringar samt in-och utsläpp av hästar
- Köra arbetsfordon


Vi söker dig som är lösningsfokuserad, har tempo under skosulan och med ett öga för vad som behöver göras för att hålla anläggningen i toppskick.För att lyckas i rollen så behöver du

- Vara händig och ha erfarenhet av liknande arbete
- Kunna driva dina egna processer samtidigt som du samarbetar bra med andra
- Körkort


Du har möjlighet att få boende på gården. Du får arbeta på ett centralt beläget privatstall precis utanför Göteborg. Stallet har eget ridhus, upplyst paddock och runt omkring stallet finns fantastiska ridvägar som är lämpliga för både kortare och längre ridturer. Visa mindre

Snickare

Vi söker inredningssnickare för inohusrenoveringar .Snickeri arbete i samband med renoveringar AB hyreslägenheter och lokaler.Montering av kök,dörrar ,lister ,parkett osv.Re Visa mer
Vi söker inredningssnickare för inohusrenoveringar .Snickeri arbete i samband med renoveringar AB hyreslägenheter och lokaler.Montering av kök,dörrar ,lister ,parkett osv.Re Visa mindre

Konditor

Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag åtta stycken glada bagare. Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet och allt vi säljer bakas på plats. Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Vi söker dig som har erf... Visa mer
Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag åtta stycken glada bagare. Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet och allt vi säljer bakas på plats. Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Vi söker dig som har erfarenhet i bageri / konditori sedan innan och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du ska ha minst 1-2 års erfarenhet utav liknande tjänst. Allt från tårtor till bakelser bitar, kakor, längder, bröd, frallor, kaffebröd, beställningar och kundbemötande.Vi ser att du som söker har kunskap inom såväl bageri som konditori då arbetsuppgifterna varierar och inkluderar moment från båda avdelningarna. Visa mindre

Sommarjobb Bagare "Natt"

Tjänsten är heltid över sommaren V. 28-32.samt 32-36 "färre timmar" Arbetsuppgifterna består av *Avbak *Tillverka *Packning *Städning m,m Vi söker dig som är utbildad bagare idag eller studerar just nu. Meriterande om du har erfarenhet av degkörning, uppslagning och avbakning. Du är van att arbeta självständigt . Vi söker dig som kan arbeta sommaren. Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppna... Visa mer
Tjänsten är heltid över sommaren V. 28-32.samt 32-36 "färre timmar"
Arbetsuppgifterna består av
*Avbak
*Tillverka
*Packning
*Städning
m,m


Vi söker dig som är utbildad bagare idag eller studerar just nu.
Meriterande om du har erfarenhet av degkörning, uppslagning och avbakning.
Du är van att arbeta självständigt .
Vi söker dig som kan arbeta sommaren.

Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille.
Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag sex stycken glada bagare.
Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet
och allt vi säljer bakas på plats.
Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Visa mindre

Konditor

Allt från tårtor till bakelser bitar, kakor, längder, bröd, frallor, kaffebröd, beställningar och kundbemötande. Vi ser att du som söker har kunskap inom såväl bageri som konditori då arbetsuppgifterna varierar och inkluderar moment från båda avdelningarna. Vi söker dig som har erfarenhet i bageri / konditori sedan innan och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du ska ha minst 1-2 års erfarenhet utav liknande tjänst. Furulundsbagarn är ett lokal... Visa mer
Allt från tårtor till bakelser bitar, kakor, längder, bröd, frallor, kaffebröd, beställningar och kundbemötande.
Vi ser att du som söker har kunskap inom såväl bageri som konditori då arbetsuppgifterna varierar och inkluderar moment från båda avdelningarna.


Vi söker dig som har erfarenhet i bageri / konditori sedan innan och har ett brinnande intresse för ditt yrke. Du ska ha minst 1-2 års erfarenhet utav liknande tjänst.


Furulundsbagarn är ett lokalt bageri som ligger i hjärtat av Furulund centrum i Partille. Vi öppnade dörrarna oktober 2013 och vi är idag åtta stycken glada bagare. Vi ändvänder uteslutande råvaror av högsta kvalitet och allt vi säljer bakas på plats. Vi har ett utbud som passar alla från matbröd och frallor till bullar, bakelser, bitar, och tårtor. I vår kallskänk hittar du smörgåstårtor, sallader, baguetter, wraps och smörgåsar. Visa mindre