Lediga jobb som Ekonomiassistent i Partille

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiassistent till växande bemanningsbolag

Ansök    Dec 12    Te Crea Care AB    Ekonomiassistent
Information om uppdraget Ansvarstagande, strukturerad ekonom som vill växa. Te Crea Care har länge varit ett av de största bemanningsföretagen inom vård i södra Sverige. Nu förstärker vi vårt Göteborgskontor och söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent! Vården och vårdpersonal har en tuff tillvaro. Därför är det många som väljer att jobba via bemanningsföretag för att kunna styra sin vardag. Vår uppgift är att hitta den bästa ... Visa mer
Information om uppdraget
Ansvarstagande, strukturerad ekonom som vill växa.

Te Crea Care har länge varit ett av de största bemanningsföretagen inom vård i södra Sverige. Nu förstärker vi vårt Göteborgskontor och söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som Ekonomiassistent!

Vården och vårdpersonal har en tuff tillvaro. Därför är det många som väljer att jobba via bemanningsföretag för att kunna styra sin vardag. Vår uppgift är att hitta den bästa personalen och erbjuda dem uppdrag som stämmer så väl som möjligt utifrån deras behov. Vi har väldigt många ramavtal och bemannar kommuner, regioner och privata vårdgivare i hela Sverige med vård och omsorgspersonal.

Du kommer ha en betydelsefull roll och vi tror att du är som oss; lösningsorienterad, målinriktad, relationsbyggande och gillar service. Du är självständig och motiveras av att ta stort ansvar och att tilldelas frihet i ditt arbete men samtidigt ingå i ett team. Hos oss får du möjlighet att påverka företagets utveckling, vi har högt i tak.

Arbetsuppgifter
KORT OM ROLLEN
Som ekonomiassistent kommer du vara navet i vår verksamhet. Du kommer att se till att tidrapporter blir attesterade för att fakturera ut dem till kund. Hantera samtliga leverantörsfakturor och se till att de blir attesterade, bokförda och betalda. Avstämning av in- och utbetalningar på banken. Delaktig i månadsboksluten så att allt är rätt periodiserat. Vi ger stora möjligheter att utvecklas i rollen.
I tjänsten ingår även en viss del av administration i interna system, Tillsammans med Konsultcheferna är vi ett tight team och vi hjälps åt när det behövs. Du deltar också på våra interna träffar med konsulterna.
Te Crea Care är ett bolag i stark tillväxt och du kommer ha möjlighet att få vara med och utveckla och förbättra ekonomifunktionens rutiner. Likaså innebär denna tillväxtresa att rollen kan komma att innefatta fler områden inom ekonomi.


Kvalifikationer
· Eftergymnasial utbildning inom ekonomi och administration

Krav är vana från hela eller delar;
- Faktureringsvana
- Kund- och Levrantörsreskontra
- In- och utbetalningar
- Redovisning
- Delaktig i periodbokslut
Önsvärt:
- Goda kunskaper i Officepaketet, speciellt Excel
- Vi använder Fortnox samt bemanningssystemet Intelliplan


Personliga egenskaper
Du är noggrann och strukturerad, gillar ordning och reda.
Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, är du positiv och serviceminded, förmågan att fokusera, önskan om att ta ansvar så passar du in hos oss. Vi expanderar snabbt vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas med företaget. Hos oss är det högt i tak vilket ger dig stora möjligheter att påverka verksamheten så att vi fungerar så bra som möjligt.


Vi erbjuder dig
Vi har roligt, det går snabbt, vi är bra på det vi gör och firar våra segrar! Vårt kontor ligger vid centralt i fräscha lokaler vid Korsvägen i Göteborg. På kontoret har vi många förmåner såsom lyxfrukost, träning, AW och mingel.

Tillsvidareanställning med provanställning
Friskvårdsbidrag
Tjänstgöringsgrad 100%
Kollektivavtal ITP1
Arbetstider: 08.00 - 17.00 med en timmes flextid.
Start: Snarast möjligt
Plats: Göteborg

OM OSS Te Crea Care AB bemannar vård och omsorgspersonal till kommuner, sjukhus, primärvård och skolor sedan 2013 och är auktoriserat bemanningsföretag.

Ansökan

OM URVALSPROCESSEN Intervjuer sker löpande så var snabb med din ansökan. Visa mindre

Praktik inom ekonomi och redovisning på Advokatbyrå Zeijersborger & Co

Vill du lära dig mer om det ekonomiska arbetet på Sveriges mest heltäckande advokatbyrå? Nu söker Advokatbyrå Zeijersborger & Co en driven praktikant inom ekonomi och redovisning! Om rollen Under din praktik kommer du att arbeta i vår administration tillsammans med byråns juristassistenter och verksamhetskoordinator som sitter i Göteborg och Malmö. Med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg kan du som praktikant arbeta från valfritt kontor. Administratio... Visa mer
Vill du lära dig mer om det ekonomiska arbetet på Sveriges mest heltäckande advokatbyrå? Nu söker Advokatbyrå Zeijersborger & Co en driven praktikant inom ekonomi och redovisning!
Om rollen
Under din praktik kommer du att arbeta i vår administration tillsammans med byråns juristassistenter och verksamhetskoordinator som sitter i Göteborg och Malmö. Med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg kan du som praktikant arbeta från valfritt kontor. Administrationen jobbar brett med allt från ekonomihantering till daglig kontakt med myndigheter, domstolar och klienter.
I rollen som praktikant kommer du få varierande administrativa arbetsuppgifter som hantering av fakturor och betalningspåminnelser, upprätta rutiner och göra ekonomiska utredningar samt stötta upp i arbetet med byråns löneprocesser.
Vilka är vi?
Zeijersborger & Co är en av Sveriges ledande advokatbyråer för privatpersoner och företagare. Med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Borås, Trollhättan och Vänersborg tar vi emot klienter från hela landet. Våra arbetsområden innefattar allt som privatpersoner och företagare kan behöva hjälp med juridiskt; från barn och familj till brottmål, arbetsrätt och avtal. Vi förordnas regelbundet av domstolar och myndigheter och önskas i stor utsträckning som målsägandebiträden, brottmålsadvokater, bodelningsförrättare och ombud i LVU.
Vem är du?
Vi söker dig studerar på en utbildning inom ekonomi och redovisning och är nyfiken på att lära dig mer om ekonomiadministration i praktiken. Du har goda kunskaper inom Office, goda betyg och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du självgående, noggrann och har en stark känsla för eget ansvar. Vi tror också att du arbetar effektivt i grupp med dina kollegor och värdesätter att jobba mot deadlines!
Är det dig vi söker?
Varmt välkommen att skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till [email protected], märk din ansökan med Praktik Ekonomi. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan! För frågor är du välkommen att kontakta [email protected]
Vill du veta mer om hur vi jobbar i administrationen på Zeijersborger & Co? Häng med våra juristassistenter på en dag i administrationen! https://zeijersborger.se/jobba-hos-oss/jobba-som-juristassistent/
Läs gärna mer om oss på vår hemsida https://zeijersborger.se/. Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 10    EBMA Group AB    Ekonomiassistent
I rollen kommer du att stötta upp ekonomiavdelningen med arbetsuppgifter så som kundkontakt, insamling av underlag och övrigt administrativt arbete. Som person bör du vara ambitiös, positiv och driven. För att snabbt komma in i jobbet ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Meriterande om du talar något språk mer än svenska och engelska. Visa mer
I rollen kommer du att stötta upp ekonomiavdelningen med arbetsuppgifter så som kundkontakt, insamling av underlag och övrigt administrativt arbete.
Som person bör du vara ambitiös, positiv och driven.
För att snabbt komma in i jobbet ser vi att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent.
Meriterande om du talar något språk mer än svenska och engelska. Visa mindre

Verksamhetsstöd/ekonomiassistent

Ansök    Sep 20    Vy Buss AB    Ekonomiassistent
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr. Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ oc... Visa mer
Vygruppen är en nordisk transportkoncern med en omsättning på cirka 15 miljarder NOK och omkring 10 500 anställda i Norge och Sverige. Koncernens affärsområden är persontrafik med tåg och buss samt mobilitet och turism. Vy satsar på att utveckla hållbara transportlösningar, förbättra kundupplevelsen och göra det enklare att resa kollektivt från dörr till dörr.Vy Buss AB är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS som är Norges motsvarighet till SJ och historien sträcker sig tillbaka till 1925. Vy Buss AB bedriver upphandlad kollektivtrafik som består av linje- och skolbusstrafik samt kommersiell trafik. Verksamheten utgår från 20 depåer i Sverige, från Östersund i norr till Lund i söder. Vy Buss AB har ca 2000 medarbetare och närmare 700 bussar i yrkesmässig trafik. Bolaget omsätter 1,6 miljard SEK. Största samarbetspartners är Västtrafik, X-trafik, Skånetrafiken, Jönköpings Länstrafik och Länstrafiken i Jämtlands län. Den kommersiella trafiken (VY Travel) består dels av Flygbussarna samt av långväga expressbusstrafik som kör under varumärket Bus4You.

Om Team Verkstad AB

Team Verkstad AB ingår i svenska Vy Buss AB och erbjuder service och reparationer av tunga fordon (buss och lastbil). Vi har 30 anställda som arbetar i tre verkstäder; Partille, Jönköping och Tanumshede. Vi är en auktoriserad partner för att serva och reparera Mercedes-Benz och Setra bussar samt Mercedes-Benz lastbilar men vi arbetar med de flesta fordonsmärken på marknaden. Vi är en prestigelös arbetsplats och arbetar för att ständigt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. 

Nu söker vi ett veksamhetsstöd/ekonomiassistent. Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Arbetsort: Partille. 

Arbetsuppgifter
I rollen som verksamhetsstöd/ekonomiassistent så kommer du bland annat ansvara för leverantörsfakturor, registrering av kundinbetalningar samt uppföljning av dessa. Du supportar verkstadschef och verkstadsplanerarna med bokning och uppföljning av service och besiktningar, genomför kunderundersökningar samt diverse administration. En del av dina arbetsuppifter inom området kan till exempel vara; 

.Beställa arbete från leverantör. 
.Inköp av kontorsmaterial. 
.Arkivering. 
.Attestering av fakturor och fakturakörning.
I befattningen ingår det att verka proaktivt för ständiga förbätttringar i enlighet med våra gemensamma värderingar och bolagets mål. Du är Team Verkstads representant mot avtalskunder och externa kunder för planering av verkstadstider och verkstadsarbeten. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har; 

.Som lägst gymnasiekompetens
.Arbetserfarenhet inom ekonomi och administration.
.Mycket god kunskap inom Officepaketet och god systemvana.
Om du har kunskap och-/eller intresse för fordonsbranschen är det meriterande. 

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett strukturerat arbetssätt och som med lätthet kan skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du behöver vara kund- och resultatorienterad vilket innebär att du har god planeringsförmåga, hög ansvarskänsla samt en förmåga till helhetssyn. Vi söker dig som tycker om mötet med andra människor då det i tjänsten ingår att ha kontakt med olika intressenter, både kollegor och kunder. Detta förutsätter att du har mycket god förmåga att kommunicera i olika kanaler, som till exempel teams, telefon och via e-post. 

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Då nuvarande befattningsinnehavare går i pension i december så söker vi någon som kan vara på plats för överlämning och introduktion från 1 november 2022. Resor förekommer i tjänsten. 

 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kontaktinformation
Mattias S Zackrisson, Verkstadschef, [email protected]

Arbetsplats
Järnringen 56

433 30 Partille Visa mindre

Ekonomiassistent till vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök    Jun 1    Partille kommun    Ekonomiassistent
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Som ekonomiassistent inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar du på enheten för stöd och utveckling. Enhetens arbetsområden omfattar bland annat medicinskt ansvar, a... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Som ekonomiassistent inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar du på enheten för stöd och utveckling. Enhetens arbetsområden omfattar bland annat medicinskt ansvar, avgiftshandläggning, ekonomistöd, administration mot nämnd och förvaltningsledning, IT- utveckling och digital transformation. För alla områden gäller att vi arbetar stödjande gentemot förvaltningsledning, politiker och verksamhet i olika utvecklingsuppdrag för att nämndens mål ska uppnås. Vi har även uppdrag gällande intern kvalitetskontroll i verksamheterna.

Vi ansvarar även för omvärldsbevakning inom våra respektive specialområden och stödjer nämnd, förvaltningsledning och verksamhet i att ta fram analyser, utredningar och underlag för beslut.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Vård- och omsorgsförvaltningen!

Här väntar ett betydelsefullt uppdrag med fokus på ekonomi- och inköpsprocess. Som ekonomiassistent hos oss kommer du bl a att arbeta med kund- och leverantörsfakturor, kassahantering, utbetalningar samt löpande bokföring. En viktig del i ditt uppdrag är att stödja och introducera chefer och administratörer i frågor kring t ex fakturor, kontering, moms, beställningar, avtal och direktupphandlingar. I förvaltningens inköpsarbete har du en samordnande roll och du är en viktig länk mellan förvaltningen och kommunens inköp- och upphandlingsenhet. Även beställningar och att genomföra direktupphandlingar ingår i ditt arbete. Enheten för stöd och utveckling har ett brett uppdrag vilket innebär att andra uppgifter som inte är direkt kopplade till rollen som ekonomiassistent kan komma att bli aktuella. Vi strävar efter att erbjuda ett tryggt, kvalitetssäkrat och effektivt stöd, varför också utvecklingsarbete kopplat till ovan nämnda områden ingår i tjänsten.

Tjänsten avser 100% sysselsättningsgrad och arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från arbete med inköp och upphandling samt erfarenhet av löpande ekonomiarbete likt det som ligger inom ramen för uppdraget. Har du dessutom arbetat med ekonomi i offentlig sektor ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen som ekonomiassistent är du en ansvarstagande och kvalitetsmedveten person med en god förmåga att planera och prioritera. Du trivs i en självständig roll där du är självgående och driven, men samtidigt har mycket lätt för att samarbeta och dela med dig av din kunskap, stötta och lära andra. I arbetet kommer du att möta olika interna och externa aktörer. Det är därför viktigt att du har ett professionellt bemötande i alla situationer och uppskattar att arbeta i en stödjande och serviceinriktad roll. Då vi är en utvecklingsorienterad enhet kan arbetssätt såväl som arbetsuppgifter förändras över tid, varför vi värdesätter din flexibilitet och förmåga att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För anställning i brukar- eller patientnära verksamheter är vaccination mot covid-19 viktigt för att förebygga smitta. I Partille kommun ser vi det därför som meriterande om du är fullvaccinerad. Visa mindre

Ekonomiassistent med sinne för struktur och god service

Ansök    Maj 20    Partille kommun    Ekonomiassistent
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Ekonomienheten i Partille kommun söker nu en ekonomiassistent med huvudsaklig inriktning mot kundreskontra som vill vara med och stärka upp våra ekono... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomienheten i Partille kommun söker nu en ekonomiassistent med huvudsaklig inriktning mot kundreskontra som vill vara med och stärka upp våra ekonomiadministrativa processer.

Som ekonomiassistent hos oss arbetar du med samtliga delar som ingår i kundreskontra, såsom inbetalning, fakturering, avstämning, kravhantering och support till så väl interna som externa kunder. Vi vill ständigt ligga i framkant och därför är utveckling av kundreskontraprocesserna samt implementering av nya och smarta arbetssätt en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har en utbildning inom ekonomi, redovisning alternativt kunskap/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill också att du har god dator- och systemvana och ett naturligt digitalt arbetssätt.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare och förstår innebörden av kundreskontra. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av systemen VISMA och EDP Future.

Som person är du strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar. I ditt dagliga arbete kommer du att ha många kontakter både internt och externt. Vi vill därför att du är social och hanterar både glada chefer, arga kunder och trevliga kollegor med gott mod. Vi tror att du har ett professionellt bemötande, en hög servicekänsla och att du kommunicerar obehindrat, i både tal och skrift, på svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar, flextidsavtal tillämpas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent på en expansiv arbetsplats

Ansök    Maj 11    Anotiv AB    Ekonomiassistent
Anodox Energy System (Anotiv) växer och vi söker nu fler duktiga medarbetare som är i starten av sin karriär och som vill utvecklas med oss. Anotiv är i ett expansivt läge och växer snabbt. För närvarande är vi 20+ personer anställda, och vårt kontor är beläget i Partille. Anotiv kännetecknas av ett öppet klimat och en positiv företagskultur. Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent och som är redo för omgående start. Tillsättningen kom... Visa mer
Anodox Energy System (Anotiv) växer och vi söker nu fler duktiga medarbetare som är i starten av sin karriär och som vill utvecklas med oss. Anotiv är i ett expansivt läge och växer snabbt. För närvarande är vi 20+ personer anställda, och vårt kontor är beläget i Partille. Anotiv kännetecknas av ett öppet klimat och en positiv företagskultur.
Vi söker nu dig som vill arbeta som ekonomiassistent och som är redo för omgående start.
Tillsättningen kommer ske omgående så välkommen att skicka din ansökan redan idag.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som vår ekonomiassistent kommer du att vara en del av ekonomiavdelningen, huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, avstämningar och vara behjälplig vid bokslut.
Du kommer att arbeta i team så du kommer att få en bra inblick och helhetsbild i hur ekonomifunktionen hänger ihop.
Dina arbetsuppgifter som vår ekonomiassistent kan bland annat innefatta:
Löpande bokföring
Kontoavstämning
Kundfakturering, påminnelsehantering, åldersanalyser
Hantera leverantörsfakturor, scanning, registrering och betalning
Periodisering av leverantörsfakturor.
Ett stort plus och du har erfarenhet av import, tull och arbetsgången med förtullning och tillhörande skatteregler
Det kan även bli så att du kommer att syssla med lön, så antingen erfarenhet av det eller viljan att lära sig.

Välkommen att bli en i vårt framgångsrika Team. Vi garanterar ett utvecklande och roligt steg i din karriär.
Arbetstider
Heltid 100%
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen som civilekonom, ekonom eller motsvarande. Vi tror att du som söker är lösningsorienterad, engagerad och vill ta nästa steg i din karriär. Vi tror att du är relativt tidigt, dvs ett till två år, i din karriär och ser detta som en chans att utveckla dig själv inom ekonomi.
För att trivas hos oss är du strukturerad, har hög tillit, håller deadlines och försöker hela tiden hitta lösningar. Du behöver vara bekväm i att fatta snabba beslut och fort växla fokus,
Du är en lagspelare som är social, flexibel, kommunikativ och vill fortsätta att utvecklas både professionellt samt på det privata planet. Självgående och öppensinnad.
Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
Ansök med ditt CV och skriv gärna ett personligt brev eller så skickar du mig din uppdaterade LinkedIn profil.
Vi tillämpar provanställning på sex månader. Visa mindre

Ekonomiassistent med sinne för struktur och god service

Ansök    Maj 19    Partille kommun    Ekonomiassistent
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. I Partille kommun är samtliga ekonomer placerade och arbetar på den centrala ekonomienheten. Enheten består av två ekonomiassistenter, tio ekonomer, två controllers, en... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

I Partille kommun är samtliga ekonomer placerade och arbetar på den centrala ekonomienheten. Enheten består av två ekonomiassistenter, tio ekonomer, två controllers, en redovisningsansvarig, en enhetschef för ekonomienheten och kommunens ekonomichef.

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomienheten i Partille kommun söker nu en ekonomiassistent med huvudsaklig inriktning mot kundreskontra som vill vara med och stärka upp våra ekonomiadministrativa processer.

Som ekonomiassistent hos oss arbetar du med samtliga delar som ingår i kundreskontra, såsom inbetalning, fakturering, avstämning, kravhantering och support till så väl interna som externa kunder. Vi vill ständigt ligga i framkant och därför är utveckling av kundreskontraprocesserna samt implementering av nya och smarta arbetssätt en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har en utbildning inom ekonomi, redovisning alternativt kunskap/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill också att du har god dator- och systemvana och ett naturligt digitalt arbetssätt.

Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare och förstår innebörden av kundreskontra. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet av systemen VISMA och EDP Future.

Som person är du strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processerna vidare. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar. I ditt dagliga arbete kommer du att ha många kontakter både internt och externt. Vi vill därför att du är social och hanterar både glada chefer, arga kunder och trevliga kollegor med gott mod. Vi tror att du har ett professionellt bemötande, en hög servicekänsla och att du kommunicerar obehindrat, i både tal och skrift, på svenska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar, flextidsavtal tillämpas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid till företag i medvind!

Ansök    Maj 5    P-tjänst Sverige AB    Ekonomiassistent
Är du självgående, noggrann och bidrar till en härlig arbetsstämning på arbetsplatsen? Har du en utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet, och önskar arbeta deltid på ett företag som expanderar? Då har vi rollen för dig! Vem är du? Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent eller liknande tidigare och vill vara med i vårt företags resa! Att sätta sig in i olika system och organisationer är ingen svårighet för dig. Som person är d... Visa mer
Är du självgående, noggrann och bidrar till en härlig arbetsstämning på arbetsplatsen? Har du en utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet, och önskar arbeta deltid på ett företag som expanderar? Då har vi rollen för dig!
Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent eller liknande tidigare och vill vara med i vårt företags resa! Att sätta sig in i olika system och organisationer är ingen svårighet för dig. Som person är du strukturerad, noggrann och lyhörd.
Kravprofil:
Mycket goda kunskaper i Microsoft Office – Primärt Excel
God datorvana
Ekonomisk YH-utbildning eller annan relevant utbildning och/eller relevant ekonomisk arbetslivserfarenhet
Flytande svenska i tal och skrift samt goda engelska kunskaper

Meriterande:
Erfarenhet av Fortnox
Erfarenhet av löneadministration


Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta nära vår ekonomiansvarig och avlasta henne med diverse arbetsuppgifter. Du ser vad som behöver göras och hjälper gärna till där behovet finns. Du är en van och säker användare av Excel och det är meriterande om du har arbetat med Fortnox. En vanlig arbetsdag kommer för mestadels bestå av kund- och leverantörsreskontra samt avtalshantering. När du kommit in i din roll kommer det även inkludera lönehantering, intäktssammanställning och bokföring.
Vad kan vi erbjuda dig?
P-tjänst är det lagom stora parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sen 1989 och har därmed byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.
Vi kan erbjuda vår nya medarbetare en gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.
På kontoret har vi även ett helt eget nybyggt gym, som såklart står till förfogande för alla våra medarbetare! ????
Bra att veta
Tjänstgöringsgrad 50%
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Enligt överenskommelse, önskvärt efter sommaren.
Lön: Individuell lönesättning
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut.
Det är en fördel att ha körkort och tillgång till egen bil då vårt kontor ligger lite avsides från närmsta busshållplats. Visa mindre

Administratör till kommande uppdrag i Göteborg

Arbetsbeskrivning Har du tidigare erfarenhet av fakturahantering och trivs i en roll med flertalet kontaktytor? Har du dessutom erfarenhet från fordonsbranschen och teknisk kunskap så kan du var den vi söker till vår kund i Göteborg! I rollen kommer du besitta huvudansvaret för fakturering och arbetsordrar. I ditt arbete ingår även att stötta och supporta kollegor samt sköta inkommande ärenden per telefon samt mail. Din Profil Vi söker dig som har ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du tidigare erfarenhet av fakturahantering och trivs i en roll med flertalet kontaktytor? Har du dessutom erfarenhet från fordonsbranschen och teknisk kunskap så kan du var den vi söker till vår kund i Göteborg!

I rollen kommer du besitta huvudansvaret för fakturering och arbetsordrar. I ditt arbete ingår även att stötta och supporta kollegor samt sköta inkommande ärenden per telefon samt mail.


Din Profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fakturahantering, kanske har du tidigare arbetat som fakturaadministratör eller ekonomiassistent.

Eftersom du kommer att besitta huvudansvaret för flertalet arbetsuppgifter ser vi att du är ansvarsfull och flexibel. Vidare ser vi att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Du trivs bra i en roll med flertalet kontaktytor och strävar alltid efter att leverera en hög servicenivå.

Om företaget
Mer information kring företaget ges vid en eventuell intervju. Sök tjänsten redan idag, då löpande urval sker.

Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Som anställd hos oss får du tillgång till vårt stora nätverk i branschen och får representera en aktör i framkant. Vi får ännu en duktig konsult (Du) och du får nya erfarenheter och värdefulla kontakter. Vi står bakom dig när du är ute på uppdrag – stöttar och peppar dig så att du ska nå nya nivåer i din karriär och i din personliga utveckling

Kontaktuppgifter
Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare/konsultchef Kajsa Fyhr på [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent - Deltid

Nu söker vi på DOER Ekonomi & Redovisning en duktig ekonomiassistent som kan stärka vårt redan kompetenta team på deltid. Just nu är behovet runt 2 dagar per vecka. För att lyckas i denna rollen ser vi att du har en utbildning inom ekonomi, och 1-2 års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra och goda kunskaper inom Excel. Vi tror att du som person är positiv, glad och lägger ned stort engagemang i ditt arbete. Du är en person som drivs av u... Visa mer
Nu söker vi på DOER Ekonomi & Redovisning en duktig ekonomiassistent som kan stärka vårt redan kompetenta team på deltid. Just nu är behovet runt 2 dagar per vecka.
För att lyckas i denna rollen ser vi att du har en utbildning inom ekonomi, och 1-2 års erfarenhet av arbete med kund- och leverantörsreskontra och goda kunskaper inom Excel.
Vi tror att du som person är positiv, glad och lägger ned stort engagemang i ditt arbete. Du är en person som drivs av utmaningar och tycker att glädje är viktigt på en arbetsplats. Vidare tycker du om att skapa struktur i ditt arbete, komma med idéer och vill gärna vara med och påverka. I ditt arbete är du noggrann, driven och lösningsfokuserad, och som person är du kommunikativ och serviceminded.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantering av leverantörs- och inköpsfakturor
Återkoppling till leverantörer och organisation
Upplägg av leverantörer
Rejecthantering och påminnelsehantering av leverantörsfakturor
Utredningsarbete för kund- och leverantörsreskontra
Kravhantering
Kundfakturering
Kontoavstämningar för kund- och leverantörsreskontra
Upplägg av nya kunder samt kreditberedning
KvittohanteringLåter detta intressant? Ansök genom att skicka ditt cv till [email protected] Visa mindre

Sommarjobb - Ekonomiassistent

Ansök    Mar 29    Clevry Sweden AB    Ekonomiassistent
Om företaget Guideline är ett skandinavist företag som designar och säljer produkter för flugfiske. Deras produktsortiment består av alltifrån flugspön, flugrullar, fluglinor till funktionella kläder - allt för den den moderna skandinaviska flugfiskaren. Deras kontor är beläget i Jonsered. Guideline är ursprungligen ett norskt flugfiskeföretag. De har designat och utvecklat egna produkter för flugfiske sedan 1991 och varumärket registrerades 1993. Från a... Visa mer
Om företaget

Guideline är ett skandinavist företag som designar och säljer produkter för flugfiske. Deras produktsortiment består av alltifrån flugspön, flugrullar, fluglinor till funktionella kläder - allt för den den moderna skandinaviska flugfiskaren. Deras kontor är beläget i Jonsered.

Guideline är ursprungligen ett norskt flugfiskeföretag. De har designat och utvecklat egna produkter för flugfiske sedan 1991 och varumärket registrerades 1993. Från att de första flugspöna från Guideline och de banbrytande skjutklumparna - Power TaperTM- introducerades, har sortimentet vuxit till att innehålla det mesta inom modernt flugfiske. Under 2001 etablerades deras svenska verksamhet och de expanderade internationellt. Guideline är stolta över att göra all produktutveckling internt; från idé till prototyp, testning och slutproduktion. Idag är de på alla sätt ett skandinaviskt företag med försäljning till mer än 25 länder.

Din roll

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att hjälpa till på Guidelines ekonomiavdelningen under veckorna 26-33 i sommar. Ekonomiteamet är ett mindre team på två personer - utöver dessa är det totalt 10 anställda på kontoret i Jonsered. Arbetstider är mellan 8-16:30.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kund & levreskontra
- In & utbetalningar
- Post och telefonhantering

- Övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter kan tillkomma


Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och arbetar ute hos Guideline.Din profil

Vi söker dig som studerar på universitet/högskola inom ekonomi. Det är meriterande om du har tidigare arbetat i en liknade roll men vi lägger större vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du driven, självgående och noggrann i ditt arbete. Vi tror att som söker detta jobb är intresserad av att lära dig mer inom ekonomi och vill samla på dig praktisk erfarenhet vid sidan av dina studier.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ekonomiassistent / Kontorist till AAMP Nordic AB

Ansök    Nov 23    A.A.M.P Nordic AB    Ekonomiassistent
AAMP Nordic Söker en Ekonomiassistent Om tjänsten Vill du ha en utvecklande roll i en organisation med målet att vara Nordens bästa leverantör av bil & hemelektronik. Har du en hög ansvarskänsla, är noggrann, social och vill vara med på en stark tillväxtresa som en del av ett positivt team i ett litet team men i större amerikansk koncern? Då kan du vara den vi söker! I rollen som Ekonomiassistent på AAMP Nordic AB kommer du arbeta i ett litet ekonomiteam.... Visa mer
AAMP Nordic Söker en Ekonomiassistent
Om tjänsten
Vill du ha en utvecklande roll i en organisation med målet att vara Nordens bästa leverantör av bil & hemelektronik. Har du en hög ansvarskänsla, är noggrann, social och vill vara med på en stark tillväxtresa som en del av ett positivt team i ett litet team men i större amerikansk koncern? Då kan du vara den vi söker!
I rollen som Ekonomiassistent på AAMP Nordic AB kommer du arbeta i ett litet ekonomiteam. Du blir en del av ett 12 manna företag med 3 personer i vårt ekonomiteam. Rollen är bred och innefattar allt från bokföring och leverantörsreskontra, hantering av flera bolag samt kontakter med interna och externa parter.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
Löpande arbete med leverantörsfakturor
Löpande arbete med kundinbetalningar
Följa upp, hantera avvikelser och lösa eventuella problem i fakturaflödet
Bevakning-, påminnelse- och kravhantering av leverantörsfakturor
Skicka och bokföra leverantörsbetalningar
Delaktig i månadsbokslutsarbetet
Avstämning leverantörsreskontra & kundreskontra Visa mindre

Timvikarierande redovisningshandläggare till ekonomienheten

Ansök    Nov 17    Partille kommun    Ekonomiassistent
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Ekonomienheten är en del av kommunstyrelseförvaltningen, med placering på kommunkontoret. I Partille kommun är samtliga ekonomer centraliserade och arbetar på den centr... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Ekonomienheten är en del av kommunstyrelseförvaltningen, med placering på kommunkontoret. I Partille kommun är samtliga ekonomer centraliserade och arbetar på den centrala ekonomienheten. Enheten består av två ekonomiadministratörer, tio ekonomer, två controllers, en redovisningsansvarig, en enhetschef för ekonomienheten och kommunens ekonomichef. Vi arbetar med ständiga förbättringar och ett led i detta är att utveckla våra processer för att förfina och effektivisera våra arbetssätt och digitalisera i den mån det är möjligt.

Vi söker nu dig som vill arbeta extra som redovisningshandläggare hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Är du i början av dina studier och letar efter ett extrajobb som kan ge dig värdefull erfarenhet att ta med dig vidare i yrkeslivet? Då kan det här jobbet vara något för dig!

Som timanställd på ekonomienheten kommer du att arbeta med bland annat daglig bokföring, redovisning och leverantörsfakturor.

Vi ser gärna att du jobbar några timmar per vecka samt extra vid lov. Din roll skapar ett mervärde för hela avdelningen.

KVALIFIKATIONER
Vi letar efter dig som är i början av dina studier. Läser du en utbildning inom ekonomi är det meriterande men inget krav. Du ser långsiktigt på ditt nästa extrajobb, vilket skapar trygghet för både dig och oss.

Som redovisningshandläggare hos oss är du ansvarstagande och du kan på egen hand strukturera upp din dag och dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du är inte är rädd att ta egna initiativ och du är öppen för att hjälpa till där det behövs som mest. Vi värdesätter att du har ett prestigelöst förhållningssätt och en hög servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett intresse för ekonomi samt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ekonom inriktning kundreskontra till Partille kommuns ekonomienhet

Ansök    Okt 20    Partille kommun    Ekonomiassistent
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. I Partille kommun är samtliga ekonomer centraliserade och arbetar på den centrala ekonomienheten. Enheten består av två ekonomiadministratörer, tio ekonomer, två contro... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

I Partille kommun är samtliga ekonomer centraliserade och arbetar på den centrala ekonomienheten. Enheten består av två ekonomiadministratörer, tio ekonomer, två controllers, en redovisningsansvarig, en enhetschef för ekonomienheten och kommunens ekonomichef.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och stärka upp i våra ekonomiadministrativa processer? Den centrala ekonomienheten i Partille kommun söker en ekonom med huvudsaklig inriktning mot kundreskontra, för ett tidsbegränsat uppdrag på grund av tillfälliga vakanser. Arbetet innebär löpande arbete med samtliga delar som ingår i kundreskontra, så som inbetalning, fakturering, avstämning, kravhantering och support till så väl interna som externa kunder.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar, flextid tillämpas.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har utbildning inom ekonomi, alternativt kunskap/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Kanske är du nyexaminerad och på jakt efter ditt första jobb inom ekonomi?

Vi vill att du har:
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datorvana och väljer digitalt först

Vi ser fram emot att träffa dig som har ett professionellt bemötande mot så väl interna som externa kunder. Du är tydlig i din kommunikation och ger en hög grad av service. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt, och bidrar till ett positivt arbetsklimat genom öppenhet och ansvarskänsla. Du lyfter gärna fram det som är bra och kommer med förslag på saker som kan förbättras.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval i denna rekryteringsprocess. Urval och intervjuer kan därför komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vi söker en Ekonomiassistent på deltid!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder som är verksamma inom bil -och hemelektronik. Som ekonomiassistent kommer du att ha en viktig roll inom företaget och bidra till vår kunds fortsatta tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav: • Registrera in-... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent på deltid till en av våra kunder som är verksamma inom bil -och hemelektronik. Som ekonomiassistent kommer du att ha en viktig roll inom företaget och bidra till vår kunds fortsatta tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

• Registrera in- och utbetalningar
• Hantering av leverantörsfakturor
• Verifikationer
• Påminnelsehantering
• Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos vår kund, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Du kommer att arbeta ca 16-24h/veckan, beroende på arbetsbelastning och din flexibilitet. För att du ska möjlighet till att kombinera arbetet med eventuella studier eller annan sysselsättning så är upplägget av timmarna flexibelt och kommer att planeras i samråd med ekonomichefen.

Din profil
Vi söker dig som:
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Meriterande är även om du har erfarenhet av affärssystemet NetSuite

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt till att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du drivs av att samarbeta med andra likväl som att du besitter förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett noggrant och självständigt sätt.

Stämmer ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ekonomiassisten/Receptionist

Om EBMA AB - Ekonomibyrån moderna affärer AB EBMA AB är en redovisningsbyrå med inriktning redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Bolaget startades 2013 och har ett 100 tal kunder idag. Om jobbet. Du kommer att bli EBMA:s ambassadör och representant gentemot bolagets kunder och leverantörer. Detta innebär att du bemannar receptionen och ansvarar för att möten och konferenser fungerar smidigt. Du har en viktig roll i ekono... Visa mer
Om EBMA AB - Ekonomibyrån moderna affärer AB
EBMA AB är en redovisningsbyrå med inriktning redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Bolaget startades 2013 och har ett 100 tal kunder idag.
Om jobbet.
Du kommer att bli EBMA:s ambassadör och representant gentemot bolagets kunder och leverantörer. Detta innebär att du bemannar receptionen och ansvarar för att möten och konferenser fungerar smidigt. Du har en viktig roll i ekonomiavdelningen och kommer ha stort ansvar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
Ta emot, hänvisa och hjälpa besökare på ett effektivt, behovsanpassat, korrekt och vänligt sätt
Ta emot samtal
Mötesbokningar
Fakturera
Journalföra ärenden
Kundkontakt
Assistera dina kollegor i deras arbeteSom person ska du:
Vara flexibel och kunna verka i ett högt tempo, samt kunna skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter
Kunna leverera service som överträffar förväntningar hos besökare
Trivas i en händelserik och föränderlig miljö
Prestigelös
Trevlig och ha ett gott humörÖvrigt:
Det är meriterade om du haft liknande arbete tidigare och kan tala arabiska. Ifall du är den vi söker, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Ekonomiassistent Kundreskontra

Om oss Johan i Hallen startade 1916. Vi har haft ett långt liv i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg och det har präglat vår verksamhet mer än något annat. Sättet att möta våra kunder, att fråga, ge råd, få råd och lösa problem. Att förstå sammanhanget för att kunna ge alla kunder rätt produkter. Vårt yrke är att sälja kött, charkuterier, vilt, fågel, fisk och skaldjur till människor som är stolta över sitt yrke -att laga mat. Beskrivning av tjänsten Vi... Visa mer
Om oss
Johan i Hallen startade 1916. Vi har haft ett långt liv i Saluhallen på Kungstorget i Göteborg och det har präglat vår verksamhet mer än något annat. Sättet att möta våra kunder, att fråga, ge råd, få råd och lösa problem. Att förstå sammanhanget för att kunna ge alla kunder rätt produkter. Vårt yrke är att sälja kött, charkuterier, vilt, fågel, fisk och skaldjur till människor som är stolta över sitt yrke -att laga mat.


Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en Ekonomiassistent för placering på vårt huvudkontor i Partille utanför Göteborg. Du kommer att ansvara för kundreskontra, dvs. fakturering, inbetalningar, påminnelse- och kravhantering samt övriga administrativa uppgifter.
Tjänsten är ett föräldravikariat på 15 månader med start 1 juni.


Vem vi söker
Vi söker en självgående, ansvarstagande och serviceinriktad person som är bekväm med att ha mycket kundkontakt. Vi söker någon som har studerat ekonomi på gymnasial eller eftergymnasial nivå.
Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.


Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Maila din ansökan till [email protected] och ange "Ekonomiassistent" som referens. Visa mindre

Ekonomiassistent på deltid till Aamp Nordic AB!

Har du erfarenhet av Visma Administration och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent på deltid till vår kund Aamp Nordic AB. Aamp Nordic AB är ett amerikansktägt bolag inom bil -och hemelektronik. I koncernen ingår USA, England, Sverige, Norge och Danmark, varpå de tre sistnämnda styrs från kontoret som är beläget i Sverige. Som ekonomiassistent kommer du att... Visa mer
Har du erfarenhet av Visma Administration och vill utvecklas i en roll som ekonomiassistent? Då har vi tjänsten för dig!

Just nu söker vi på StudentConsulting en ekonomiassistent på deltid till vår kund Aamp Nordic AB. Aamp Nordic AB är ett amerikansktägt bolag inom bil -och hemelektronik. I koncernen ingår USA, England, Sverige, Norge och Danmark, varpå de tre sistnämnda styrs från kontoret som är beläget i Sverige.

Som ekonomiassistent kommer du att ha en viktig roll inom företaget och bidra till Aamp Nordic AB:s fortsatta tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå utav:

• Registrera in- och utbetalningar
• Hantering av leverantörsfakturor
• Verifikationer
• Påminnelsehantering
• Vara behjälplig vid månads- och årsbokslut

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Aamp Nordic AB, för rätt person finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Tjänsten planerar att starta v.46 och du kommer arbeta ca 16-24h/veckan, beroende på arbetsbelastning och din flexibilitet. För att du ska möjlighet till att kombinera arbetet med eventuella studier eller annan sysselsättning så är upplägget av timmarna flexibelt och kommer att planeras i samråd med ekonomichefen.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:

• Erfarenhet av Visma Administration
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
• Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Som person ser vi att du är analytisk och har lätt till att ta för dig och ansvara över dina arbetsuppgifter. Du drivs av att samarbeta med andra likväl som att du besitter förmågan att snabbt ta dig an nya arbetsuppgifter på ett noggrant och självständigt sätt.

Stämmer ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Finsktalande Credit Collector / Ekonomiassistent / Ekonomiadministratör

Ansök    Mar 22    Bravura Sverige AB    Ekonomiassistent
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Stanley Black & Decker.

Om företaget:

Stanley Black & Decker tillhandahåller innovativa verktyg och smarta lösningar till såväl professionella användare som konsumenter inom bland annat förvaring, elektronik och säkerhet. De strävar efter att göra livet enklare för sina kunder och användare och har sedan starten 1843 vuxit till ett globalt företag. Stanley Black & Decker sysselsätter närmare 60 000 medarbetare globalt och är verksamma i fler än 175 länder. För verksamheten i Norden arbetar 130 personer och huvudkontoret är lokaliserat i Mölndal som denna roll tillhör. De söker nu en Credit Collector som vill vara med och bidra till deras fortsätta tillväxt.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten, som internt kallas Credit Collector, har du en bred roll inom ekonomi och kredithantering där du tillhör ett team som säkerställer att företaget får betalt för sina utställda fakturor. I dina arbetsuppgifter ingår att övervaka och granska kundkonton, stämma av förseningar och skicka påminnelser. I detta ingår även att utreda samt boka inbetalningar samt initiera utbetalningar till kund. Vidare arbetar du med kreditbedömningar på kundföretag, justera kreditnivåer, bokföra fakturor och hantera kreditrapporter. Du är även involverad i orderhanteringen med uppgiften att granska och godkänna beställningar. Du har både interna och externa kontakter, där flertalet är internationella kontakter och du använder därav engelska dagligen. Vidare tillhör du ett team, med fler som arbetar i samma roll som du och tillsammans utgör ni en viktig funktion i det ekonomiska arbetet.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Du har minst två års erfarenhet från en roll inom ekonomi, gärna inom kundreskontra
• Du har kunskaper i Excel och du talar och skriver obehindrat på engelska och finska
• Starkt meriterande med kunskaper i svenska och danska
• Meriterande är arbetslivserfarenhet inom kredithantering, eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt kunskaper inom SAP

Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och som har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete självständigt. Du har ett sinne för detaljer och förmågan att tänka och agera problemlösande. Att arbeta med interna och externa kontakter ser du som motiverande och du trivs med att arbeta i team.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överrenskommelse
Plats: Mölndal, med möjlighet till arbete på distans enligt överrenskommelse
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Credit collector, kredithandläggare, kredit, kundreskontra, ekonomiassistent, ekonom, ekonomi, ekonomiadministratör, bokföring, Göteborg Visa mindre

Ledigt jobb inom kundservice - ordermottagare

Ansök    Jul 1    Experis AB    Ekonomiassistent
Experis söker just nu en kundservicemedarbetare till vår kund i Partille. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta på ett internationellt företag tillsammans med trevliga kollegor! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader, med eventuell förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Star... Visa mer
Experis söker just nu en kundservicemedarbetare till vår kund i Partille. Få ovärderlig arbetslivserfarenhet inför framtiden och upptäck hur utvecklande det är att arbeta på ett internationellt företag tillsammans med trevliga kollegor! Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar tre månader, med eventuell förlängning. Du kommer att vara anställd av Experis men arbeta hos vår uppdragsgivare. Start omgående!

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att arbeta på ett internationellt företag i Partille som är verksamt inom industribranschen. I rollen kommer du framför allt att ge professionell service och support, administrera och hantera ärenden du ansvarar för och hantera ordermottagning och fakturering till kunder. Utöver det kommer du att ge kunder återkoppling på leveranstider etc. Att arbeta som konsult via Experis innebär både spännande och lärorika arbetsdagar, och vi lägger stor vikt vid att alla konsulter blir en del av företaget från dag ett.

Du kommer bland annat att

* hjälpa kunder som har problem

* ta emot order, skicka ordergodkännande och hålla koll på leveranstider

* ha kontakt med leverantörer, lager, kunder och försäljare

* viss kundfakturering

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är roligt att arbeta med kundsupport, service och administration. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta med administrativt arbete och ordermottagning. En fördel är om du har erfarenhet av fakturering och ekonomihantering.Vi söker dig som

* har känsla för god service

* har goda kunskaper i både svenska och engelska

* kan uttrycka dig väl i både tal och skrift

* är van att kommunicera med olika typer av människor

* har arbetat med ordermottagning tidigare.Det är även meriterande för tjänsten om du

* har arbetat med kundvård tidigare

* har viss branscherfarenhet från industri

* har kunskap och förståelse för logistikErbjudandeSom konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Vi strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen och vi välkomnar sökanden med alla bakgrunder och ursprung!Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Experis men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Ring på telefonnummer: 031 - 61 72 16 eller via e-post: [email protected] Sök tjänsten snarast, senast den 8 juli 2020. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Experis

Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 50-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över och är en del av ManpowerGroup. Visa mindre

Ekonomiassistent med SAP

Ansök    Dec 11    Randstad    Ekonomiassistent
Arbetsbeskrivning Till vår kund söker vi nu en ekonomiassistent som har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca ett år med start i slutet på januari. Vill du arbeta i en härlig grupp och få fler ekonomer som kollegor? Ansvarsområden Vi vill att du är en lagspelare då du blir en medarbetare i vårt Shared Service Center för Norden. Du kommer främst att arbeta med kundreskontran för de nordiska bolagen men även med lev... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till vår kund söker vi nu en ekonomiassistent som har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP. Tjänsten är ett föräldravikariat på ca ett år med start i slutet på januari. Vill du arbeta i en härlig grupp och få fler ekonomer som kollegor?

Ansvarsområden
Vi vill att du är en lagspelare då du blir en medarbetare i vårt Shared Service Center för Norden. Du kommer främst att arbeta med kundreskontran för de nordiska bolagen men även med leverantörsreskontran för ett AB som ingår i gruppen. Du sköter också kravhantering.  

Kvalifikationer
Vi söker dig med högskole-/universitetsutbildning inom ekonomi och som har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Ett krav är att du har arbetat i SAP och vi vill också att du är mycket bekväm med att arbeta i Excel. Du talar och skriver både svenska och engelska flytande. 
Det är viktigt att du är en lagspelare, att du gillar att arbeta i en internationell, dynamisk och social miljö. Vi värdesätter vidare att du är noggrann och självständig i ditt arbetssätt samt att du är flexibel som person.

Tveka inte att söka om du vill ha ett långt och fint uppdrag!

Ansökan
Skicka din ansökan tillsammans med ditt CV så snart som möjligt då uppdraget startar under januari.Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. 
https://www.randstad.se Visa mindre

Ekonomiassistent med erfarenhet av Navision till Experis

Ansök    Jun 10    Experis AB    Ekonomiassistent
Ekonomiassistent med erfarenhet av Navision till Experis Finance kund i Sävedalen! Vi på Experis Finance i Göteborg söker dig som är Ekonomiassistent och har arbetat i Navision. Detta är ett långsiktigt uppdrag, med start omgående, hos vår kund i Sävedalen. Rollen är bred och innefattar kund- och leverantörsreskontra, interna avstämningar samt rapporter. Du arbetar nära Ekonomichefen på företaget. Varmt välkommen med din ansökan! Hur ser rollen ut? Du a... Visa mer
Ekonomiassistent med erfarenhet av Navision till Experis Finance kund i Sävedalen!

Vi på Experis Finance i Göteborg söker dig som är Ekonomiassistent och har arbetat i Navision. Detta är ett långsiktigt uppdrag, med start omgående, hos vår kund i Sävedalen. Rollen är bred och innefattar kund- och leverantörsreskontra, interna avstämningar samt rapporter. Du arbetar nära Ekonomichefen på företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

Hur ser rollen ut?
Du arbetar nära Ekonomichefen och utöver dina egna uppgifter med kund- och leverantörsreskontra arbetar du med rapporter, avstämningar och övrig administration. Du får arbeta självständigt inom olika system, främst Navision och det är därför viktigt att du har tidigare erfarenhet av det.

Kvalifikationer / Vem är du?
Vi söker dig som har ett starkt systemintresse och som är självständig, kommunikativ och driven. Du har arbetat ett par år inom ekonomi och är intresserad av ett långsiktigt uppdrag där du får utvecklas. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet på ett försäljningsbolag.
För att passa in och trivas i konsultrollen är du resultatinriktad, flexibel och nyfiken på nya erfarenheter. Som person är du analytisk, operativ och proaktiv samt lyhörd för våra kunders behov.

Vad kan vi erbjuda dig?
Experis är på alla sätt en flexibel arbetsplats. Vi har flertalet av Sveriges mest attraktiva företag som kunder och vår uppgift är att matcha rätt kompetens med rätt uppdrag. Experis är ett värderingsstyrt bolag med ditt karriärmål i fokus och med ett långsiktigt engagemang i våra konsulter för att skapa balans mellan privatliv och arbetsliv.

Vi erbjuder alla våra anställa en trygg anställning med allt vad det innebär i form av exempelvis:
- Marknadsmässig lön
- Övertidsersättning
- Semester
- Tjänstepension
- Försäkringar enligt kollektivavtal
- Kontinuerliga avstämningar om hur du trivs på din arbetsplats samt ett årligt karriärsamtal med din konsultchef.

Ansökan & Kontaktperson
Ansök genom att registrera ditt CV via länken, urval sker löpande!
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Matilda Pihl, Konsultchef. Visa mindre

FG Nordic AB söker via LENZO en ekonomiassistent

Ansök    Okt 2    FG Nordic AB    Ekonomiassistent
FG Nordic AB söker via LENZO en ekonomiassistentBrinner du för ekonomi och vill arbeta i en internationell koncern som är expansiv och med goda möjligheter att utvecklas i din roll. FG Nordic söker en ekonomiassistent till huvudkontoret i Partille/Göteborg.ArbetsuppgifterI din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kund - och leverantörsreskontra, moms, inbetalningar, påminnelser, kontering, bokföring, reseräkningar, ek... Visa mer
FG Nordic AB söker via LENZO en ekonomiassistentBrinner du för ekonomi och vill arbeta i en internationell koncern som är expansiv och med goda möjligheter att utvecklas i din roll. FG Nordic söker en ekonomiassistent till huvudkontoret i Partille/Göteborg.ArbetsuppgifterI din roll som ekonomiassistent kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara kund - och leverantörsreskontra, moms, inbetalningar, påminnelser, kontering, bokföring, reseräkningar, ekonomi kring tjänstebilar samt diverse löpande ekonomiarbete.Det är du och ekonomichefen som arbetar på ekonomiavdelningen och ni kommer att ha ett nära samarbete. Du kommer även ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare. FG Nordic erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i ett expansivt företag och detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och ta stort eget ansvar. Det är viktigt att du har förståelse för flödet inom ekonomi.KunskaperVi ser att du har en utbildning med inriktning mot ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet samt att du har ett antal års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Du talar och skriver svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska då engelska är koncernspråk. Du har erfarenhet av att arbeta i SAP samt mycket goda kunskaper i MS-Office (Excel).Personliga egenskaperSom person ser vi dig som driven och ansvarstagande. Du behöver vara noggrann, analytisk och intresserad av siffror såväl som finansiella frågor. Du är van att arbeta självständigt och att ta ansvar. Eftersom du kommer ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och medarbetare så ser vi att du är en öppen och varm person som kan bidra till goda relationer.Ansökan kontaktpersonVi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt dock senast söndag 2019-11-03. Ansökan görs via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information om tjänsten kontakta Lennart Karlsson, LENZO Utveckling & Rekrytering AB på mobil: 070-633 90 98 alt. e-post [email protected] Utveckling & Rekrytering AB utvecklar företag och människor. Våra värdeord är förtroende, kvalité och bestående resultat/förändringar. Vi arbetar med rekrytering, search, ledarskap, sälj- och medarbetarutveckling, team, organisationsutveckling, föreläsningar, outplacement/omställning samt mindfulness. Vi arbetar över hela Sverige mot branscher som kräver förtroende, hög kvalité och bestående resultat/förändringar. Läs mer på www.lenzo.seFöretagsbeskrivningFG Nordic Group bildades 2016 när FG Nordic AB som bildades 2004 förvärvade Svensk Kylimport AB (SKIAB). Vår vision är att vara en ledande aktör på den nordiska marknaden med ett komplett sortiment för kyla och värme. Vi har högsta möjliga tekniska kompetens samt en komplett produktportfölj av starka varumärken med produkter för kommersiella fastigheter, industri och villor. Vi har ett framgångsrikt affärskoncept och närvaro i hela landet. Tillsammans förser vi drygt 750 kunder i Norden med kyl- och värmelösningar. Huvudkontoret finns i Göteborg. Vi har säljkontor i Växjö, Norrköping och Sollefteå samt teknisk support i Norrköping och Boden. Vi ingår i den internationella kyl- och ventilationskoncernen Klima-Term med huvudkontor i Warszawa och verksamheter i USA, Polen, Skandinavien och Baltikum. FG Nordic Group sysselsätter 18 personer och omsätter ca 140 mkr. Läs mer om vilka vi är på www.fgnordic.se Visa mindre

Sommarjobb / extrajobb som Ekonomiassistent på AB Lindex

Ansök    Mar 25    AB Lindex    Ekonomiassistent
Lindex är en internationell modekedja. Lindex sortiment sträcker sig över flera olika koncept women’s wear, lingerie, kids’ wear och kosmetik. Huvudkontoret finns i centrala Göteborg, Lindex ägs av det finska bolaget Stockmann. Lindex är ett vision- och värderingsdrivet företag där vår kultur är nyckeln till vår framgång – våra värderingar har vi formulerat på engelska; we act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business orien... Visa mer
Lindex är en internationell modekedja. Lindex sortiment sträcker sig över flera olika koncept women’s wear, lingerie, kids’ wear och kosmetik. Huvudkontoret finns i centrala Göteborg, Lindex ägs av det finska bolaget Stockmann.

Lindex är ett vision- och värderingsdrivet företag där vår kultur är nyckeln till vår framgång – våra värderingar har vi formulerat på engelska; we act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business oriented decisions and make it simple. På Lindex har vi tagit ställning, läs mer om We Make Fashion Feel Good på lindex.com.

Är du studerande eller har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %? Letar du efter ett meriterande sommarjobb och därefter extrajobb, på ett välkänt företag? Vi på Lindex söker en ekonomiassistent till vår treasury-avdelning, som har möjlighet att arbeta extra hos oss på vårt huvudkontor.

Vad kan vi erbjuda dig?
 Lindex är ett internationellt modeföretag med totalt cirka 5000 anställda. Vi har cirka 480 butiker i 18 olika länder och vi erbjuder även online shopping. Att vara en del av Lindex innebär att du får arbeta i en spännande, föränderlig och inspirerande miljö. Vi arbetar utifrån vår vision “Empower and inspire women everywhere” och våra värderingar ”We act sustainable, empower each other, seek constant improvement, make business oriented decisions and make it simple”.

Arbetsuppgifter
 I rollen som ekonomiassistent tillhör du Lindex treasury-avdelning. Dina främsta arbetsuppgifter är inom bokföring samt utbetalningar och på sikt kommer du även att arbeta med bland annat valutatransaktioner och likviditetsrapportering. Du kommer att få en introduktion och du har kollegor i ditt närmsta team som stöttar dig vid behov.


Är det dig vi söker?

Pågående eftergymnasiala studier inom ekonomi, minst till årsskiftet 2019/2020 (alternativt har du en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och har möjlighet att arbeta extra)
Tidigare arbetslivserfarenhet inom bokföring och/eller betalningar (exempelvis från praktik)
Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
God datorvana
För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos oss ser vi att du är en noggrann person som trivs med detaljorienterat arbete. Du tar gärna egna initiativ och arbetar bra såväl självständigt som tillsammans med andra. Du har förmåga att arbeta strukturerat och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Du har viljan att lära och vi ser gärna att du vill utvecklas tillsammans med oss!

Vi tillämpar löpande urval i våra rekryteringsprocesser. Om tjänsten är av intresse får du gärna söka redan idag! I din ansökan behöver du inte skicka in personligt brev, istället ber vi dig att besvara några kortare frågor. Vi ber dig att söka onlinde, då vi inte tar emot några ansökningar via mail. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent Halvtid

VI på Bellis Växtmiljö söker en ekonomiassistent/kontorist för halvtidsarbete dagtid. Vi är ett erfaret bolag med ny ledning som kombinerar trygghet, stabilitet med energi och flexibilitet i sin vardag. Vi arbetar med service och försäljning av gröna växter i Göteborgsområdet med ett 20-tal anställda.Vi söker dig som är organiserad och flitig, kommunikativ och har lätt för att skapa nya och ta till sig befintliga rutiner.Datorvana är ett krav. Tidigare eko... Visa mer
VI på Bellis Växtmiljö söker en ekonomiassistent/kontorist för halvtidsarbete dagtid. Vi är ett erfaret bolag med ny ledning som kombinerar trygghet, stabilitet med energi och flexibilitet i sin vardag. Vi arbetar med service och försäljning av gröna växter i Göteborgsområdet med ett 20-tal anställda.Vi söker dig som är organiserad och flitig, kommunikativ och har lätt för att skapa nya och ta till sig befintliga rutiner.Datorvana är ett krav. Tidigare ekonomiarbete, bokföring i t.ex Visma Administration och bra kunskaper i Excel är meriterande.Tjänsten kan tillträdas omedelbart. Visa mindre