Lediga jobb som Driftelektriker i Partille

Se lediga jobb som Driftelektriker i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker en elektriker inför utökning av kommunens belysningsverksamhet

Ansök    Mar 17    Partille kommun    Driftelektriker
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor,... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/park är en del av den tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Enheten ansvarar också för kommunens reservkraftverk, dagvattenpumpstationer samt för kommunens fordon och förrådshantering, och säkerställer att renhållning och vinterväghållning fungerar.

ARBETSUPPGIFTER
Tekniska avdelningen inom Partille kommuns samhällsbyggnadskontor ska utöka sin belysningsverksamhet, som idag består av en elektriker, med ytterligare en elektrikertjänst.

Din roll ingå i ett litet team om 2 elektriker som tillsammans planerar, administrerar och utför det arbete som behövs inom belysningsverksamheten. Ni arbetar i nära samarbete med entreprenörer och kollegor inom Partille Kommun.

Som belysningselektriker är den huvudsakliga arbetsuppgiften att utföra drift-, service- och underhållsarbeten i fält inom Partille kommuns belysningsanläggningar. Detta innefattar bland annat elmontage, kabelförläggning och gatubelysningsarbete. Även arbete på reservkraftverk och dagvattenpumpstationer ingår.

Ni medverkar i samhällsbyggnadskontorets långsiktiga åtgärdsplanering samt bidrar med er kunskap i olika plan- och byggprojekt i kommunen. I rollen ingår att vara med och planera, projektera, upphandla och dokumentera arbeten/projekt. Även besiktning, ekonomisk uppföljning, materialbeställningar ingår i tjänsten.

Verksamheten utgår från Brodalens industriområde tillsammans med ett 30 tal andra personer inom kommunens olika team.

Beredskapstjänstgöring/vecka ingår som en del i tjänsten. Normalt ca 10 ggr om året. Ersättning för beredskap regleras i enlighet med avtalet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom el eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Högskoleutbildning eller annan kompletterande utbildning inom relevant område ser vi som meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom service- underhålls- och entreprenadarbeten. Har du arbetserfarenhet inom gatubelysning är det meriterande. Du bör ha allmän behörighet samt C-körkort. Dokumenterad kunskap inom ESA, Arbete med lift, Heta arbeten och Arbete på väg är också önskvärt. För tjänsten krävs goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som skrift, samt viss datorvana.

Det är viktigt att du trivs i mötet med andra människor och att du är duktig på att skapa goda relationer. Du kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt med såväl med kollegor och samarbetspartners som kommuninvånare. Vi ser dessutom att du är strukturerad och bra på att planera det egna arbetet och tar ansvar för att efterleva satta tidsplaner. Vidare är den vi söker serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt. Du är pålitlig, ansvarsfull och noggrann. Du är engagerad i ditt arbete och vill skapa en trivsam, säker och välskött utomhusmiljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du, utöver ovan angivna egenskaper, också delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre