Lediga jobb som Bygg och anläggning i Partille

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Park- och anläggningsarbetare

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata- och Parkenheten är en del av den Tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, tor... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata- och Parkenheten är en del av den Tekniska avdelningen i Partille kommun och arbetar främst med drift, underhåll och skötsel av kommunens allmänna ytor såsom gator, torg, gräsytor, planteringar, lekplatser och skog mm. Vi säkerställer även att renhållning och vinterväghållning fungerar. Hos oss på Gata- och Parkenheten finns även kommunens fordon samt förrådshantering.


ARBETSUPPGIFTER
Som park- och anläggningsarbetare bidrar du till att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun. I din tjänst ingår skötsel av grönytor, beskärning, ogräsrensning, gräsklippning, plantering, bevattning, bekämpning av invasiva arter, städning av allmänna platser mm. Platserna i kommunen är välskötta, välkomnande och trygga vilket gör det attraktivt att både leva och bo samt besöka Partille. Vintertid ingår även halkbekämpning och snöröjning. Arbetet är fysiskt och innebär även användning av maskiner och redskapsbärare. Beredskapstjänstgöring ingår vintertid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet från yrket och en merit är om du har dokumenterad trädgårdsutbildning eller annan relevant utbildning. Erfarenhet av arbete med motorsåg och röjsåg (motorsågskörkort AB samt utbildning för röjsåg och Arbete på väg), är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. C-körkort är meriterande. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha god datavana.

Som person är du serviceinriktad och har ett positivt förhållningssätt gentemot allmänhet och arbetskamrater. Du är ansvarsfull, noggrann och engagerad i ditt arbete med att skapa en trivsam och välskött utomhusmiljö i Partille kommun.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, vilket för oss innebär att du delar våra värderingar om allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Driftingenjör - Process till VA-enheten

Driftingenjör - Process till VA-enheten Om arbetsplatsen Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun är en hälsofrämjande arbetsplats där du som medarbetare får ta del av en rad förmåner såsom ol... Visa mer
Driftingenjör - Process till VA-enheten

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Partille kommun är en hälsofrämjande arbetsplats där du som medarbetare får ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. På enheten arbetar 20 personer. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.

Arbetsuppgifter

Till Partilles VA-anläggningar söker vi nu dig som vill arbeta som driftingenjör tillsammans med oss. Uppdraget innebär arbete under eget ansvar men även samarbeta inom enheten. Vi garanterar dig ett uppdrag med varierande arbetsuppgifter och vi tror det därför det passar dig som gillar ett rörligt och omväxlande arbete.I rollen ansvar du för att tillse att berednings- och reningsprocesserna fungerar optimalt och att vi uppfyller kraven på dricksvattenrening. Du säkerställer att vi har de dokument och underlag som krävs, samt att se till alla all personal har kännedom om denna.

I rollen ingår även att dokumentera och ta fram underlag för rutiner, planer och övningar. Du kommer att delta i utvecklingen av dricksvattenprocessen samt ha en nyckelroll genom din tekniska kompetens och din lokala kännedom i olika projekt som bedrivs på vattenverket. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring för vattenverket och pumpstationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom VA, miljö, kemi eller motsvarande och/eller flerårig erfarenhet inom området. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och erfarenhet från processövervakning och optimering. Före erbjudande om anställning kan det bli aktuellt med ett utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten kan bli föremål för säkerhetsklassning, svenskt medborgarskap krävs. Tjänsten kräver B-körkort. Det krävs även goda kunskaper i svenska.Meriterande är även om du har:

• Erfarenhet från arbete på VA-anläggningar eller processindustri

• Utbildning/erfarenhet inom styr- och reglerteknik eller inom process- och livsmedelsindustrin.

• Erfarenhet av optimering och effektiviseringsarbete inom VA/process

• Jobbat med rapportering till tillsynsmyndigheter innan

Förmåga och erfarenhet av att leda en gruppSom driftingenjör tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra där du lyssnar, kommunicerar och driver gruppen framåt i en positiv anda. Då arbetsuppgifterna varierar tror vi att du är van att arbeta dels praktiskt med tekniska lösningar dels stimuleras av analytisk problemlösning framför processdataskärmarna.

Före erbjudande om anställning kan det bli aktuellt med ett utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten kan bli föremål för säkerhetsklassning.Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: HeltidKontaktperson

Agnes Hedberg

Rekryteringskonsult

073- 697 61 35

Övrigt

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Vi söker servicemurare!

Ansök    Jan 22    Bricks and Lime AB    Murare
Vill du vara med och känna stolthet och delaktighet efter en god dags arbete? Håller du med om att eget ansvar och utveckling skapar livskvalité? Vågar du ifrågasätta i positiv ton samtidigt som du bryr dig om andra? Vill du få tjänstepension, att allt skall gå rätt till och vara med och bidra till samhället? Bra, för vi är kollektivt anslutna. Vi på Bricks & Lime vill finna ytterligare två medarbetare! Just nu är vi 30 stycken som verkligen tycker om att ... Visa mer
Vill du vara med och känna stolthet och delaktighet efter en god dags arbete?
Håller du med om att eget ansvar och utveckling skapar livskvalité?
Vågar du ifrågasätta i positiv ton samtidigt som du bryr dig om andra?
Vill du få tjänstepension, att allt skall gå rätt till och vara med och bidra till samhället? Bra, för vi är kollektivt anslutna.
Vi på Bricks & Lime vill finna ytterligare två medarbetare! Just nu är vi 30 stycken som verkligen tycker om att renovera gamla stenfasader runt om och i Göteborg.
Vi söker just nu självgående servicemurare. Vi erbjuder ny skåpbil som går på el och ett mycket fritt arbete med eget ansvar.
Vi arbetar noggrant samtidigt som vi har roligt och känner stort ansvar för vårt arbete.
Det krävs att du har yrkesbevis och/eller kan uppvisa dokumenterad erfarenhet om minst 5 år samt att du har en härlig yrkesstolthet! Visa mindre

PROJEKTLEDARE

'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS. Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och ... Visa mer
'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS.

Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och minskar våra kunders koldioxidutsläpp. På så sätt gör vi ett väsentligt bidrag till en hälsosammare värld. Det är därför vi kallar oss "The footprint reduction company".

Vi är marknadsledande och hjälper museer, bibliotek, arkiv samt sjukvård, lager och detaljhandel att minska deras fotavtryck. Genom våra egna försäljningskontor och ett världsomspännande nätverk av distributörer finns vi representerade i Europa, USA, Asien och Australien. Vi är ett passionerat team på 200 kollegor, 130 av oss arbetar på huvudkontoret i Nederländerna, där produktion och internationell distribution sker.

Från vårt ljusa och trivsamma kontor i Sävedalen, där kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar, supporterar vi den Skandinaviska marknaden. Vi söker en

PROJEKTLEDARE

som kommer att vara en del av vårt team på för närvarande 18 kollegor. Projektledaren kommer att spela en avgörande roll i våra uppdrag att genomföra professionella leveranser av stora projekt i Norge och Sverige.

Här är en glimt av vad du kommer att göra:
Vårt mål är att ytterligare stärka vår position på den skandinaviska marknaden då vi ser en stor ökning av projekt med våra system och lösningar. Det fina med den här rollen är att du har en allsidig tjänst och att du är med under hela projektets alla moment. Du är med i försäljningsskedet och bidrar med genomtänkta lösningar som du ritar, kalkylerar, offererar tillsammans med våra säljare. I leveransfasen planerar du projektet, lägger order mot tillverkning, koordinerar leveranser och montage. Du deltar i våra kunders byggmöten och ser till att vi uppfyller de specifikationer, krav och lagar som gäller vid varje leverans.
Det är verkligen ingen inslagen väg du är på, inget projekt är det andra likt.

Din profil:
• Du är strukturerad, gillar att organisera och ha kontroll på detaljer
• Du har en stark skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
• Du har både teoretisk och praktisk förståelse för bygg- och mekanikteknik
• Du har 5+ års erfarenhet som exempelvis projekt-/byggarbetsledare, projektsupport eller liknande
• Du har god datorvana/-förståelse (Microsoft program, AutoCAD, Affärs-/CRM-system osv)
• Du utstrålar en attityd av ansvar, ägarskap, nyfikenhet och teamkänsla
• Du kan resa och övernatta vid behov

Formella krav:
• Du har en eftergymnasial utbildning vilken även kan kompenseras med yrkeslivserfarenhet
• Du behärskar svenska och/eller norska samt engelska i tal och skrift.
• Du har b-körkort
• Meriterande är om du har utbildningar inom byggarbetsmiljö, entreprenad- och upphandlingsjuridik eller liknande för både Norge och/eller Sverige.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och omväxlande jobb där en stor del eget ansvar krävs
• Fantastiska kollegor
• Balans mellan arbete och privatliv
• Marknadsmässiga villkor

Låter detta som ett jobb för dig är du välkommen med din ansökan och cv till [email protected]
Vi utvärderar fortlöpande de ansökningar som kommer in så gör slag i saken direkt.

Låt oss skapa utrymme för en frisk planet. Visa mindre

Vi söker murare med yrkesbevis!

Ansök    Jan 1    Bricks and Lime AB    Murare
Vill du vara med och känna stolthet och delaktighet efter en god dags arbete? Håller du med om att eget ansvar och utveckling skapar livskvalité? Vågar du ifrågasätta i positiv ton samtidigt som du bryr dig om andra? Vill du få tjänstepension, att allt skall gå rätt till och vara med och bidra till samhället? Bra, för vi är kollektivt anslutna. Vi på Bricks & Lime vill finna ytterligare två medarbetare! Just nu är vi 30 stycken som verkligen tycker om att ... Visa mer
Vill du vara med och känna stolthet och delaktighet efter en god dags arbete?
Håller du med om att eget ansvar och utveckling skapar livskvalité?
Vågar du ifrågasätta i positiv ton samtidigt som du bryr dig om andra?
Vill du få tjänstepension, att allt skall gå rätt till och vara med och bidra till samhället? Bra, för vi är kollektivt anslutna.
Vi på Bricks & Lime vill finna ytterligare två medarbetare! Just nu är vi 30 stycken som verkligen tycker om att renovera gamla stenfasader runt om och i Göteborg.
Vi behöver din hjälp med murning och putsarbeten på alla vackra fasader vi ska renovera framöver.
Vi arbetar noggrant samtidigt som vi har roligt och känner stort ansvar för vårt arbete.


Det krävs att du har yrkesbevis och/eller kan uppvisa dokumenterad erfarenhet om minst 5 år samt att du har en härlig yrkesstolthet! Visa mindre

Projektledare/Arbetsledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler samt servicearbete i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, följa rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levere... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler samt servicearbete i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, följa rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Vikariat VA-ingenjör

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktivitet... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.

VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. På enheten arbetar 22 personer. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.


ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare ska gå på föräldraledighet finns nu möjligheten att hoppa in och vikariera som VA-ingenjör. Ett perfekt tillfälle för dig som är nyexad, behöver arbetserfarenhet eller kanske är sugen på att byta jobb. I arbetet kommer du jobba både i team och självständigt, gruppen består av 4 VA-ingenjörer och en GIS ingenjör.
Din främsta funktion kommer vara som handläggare för inkomna VA-ansökningar och ta fram underlag för anslutningsavgifter. Du kommer hantera remisser från Bygglovsenheten och fungera som en länk mellan enheterna. Ta fram dokumentation, underlag och planer ihop med konsult.

Fler exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:
• Bistå kommuninvånarna och andra enheter inom Samhällsbyggnadskontoret med kompetens inom kommunalt VA
• Vara delaktig och behjälplig vid olika projekt
• Finnas som stöd för VA-samordnare vid beställning av olika tjänster.
• Reglera inkomna skadeärenden och försäkringsfrågor


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är civilingenjör eller har relevant utbildning riktad mot VA, alternativt arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Som VA-ingenjör tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra där du lyssnar, kommunicerar och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Då arbetsuppgifterna varierar är det viktigt att du snabbt kan ställa om och anpassa dig efter nya förutsättningar.

Före erbjudande om anställning kan det bli aktuellt med ett utdrag ur polisens belastningsregister. Tjänsten kan bli föremål för säkerhetsklassning.
Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fjärrvärmetekniker

* Byte av villamätare för fjärrvärme Om tjänsten Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Partille. Arbets... Visa mer
*
Byte av villamätare för fjärrvärme

Om tjänsten
Arbetet med att byta mätare sker mestadels på egen hand, vilket innebär att du ska trivas att jobba ensam med frihet under ansvar. Du har givetvis tillgång till en arbetsledare och produktionspersonal. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor i samband med själva mätarbytet är det en fördel om du tycker om att vara social. Tjänsten innebär mycket resande med bil i och omkring Partille. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

Arbetsbeskrivning
Byte av villamätare för fjärrvärme - enbart bokade jobb där man byter mätare hemma hos villakunder.

Vi söker dig som

Vi vill att du är noggrann, säkerhetsmedveten och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du arbetar med frihet under ansvar vilket innebär att du är ansvarstagande och kan ta egna initiativ och trivs med att arbeta självständigt. Du är en problemlösare och gillar utmaningar. Ditt mål är alltid att ge kunden den bästa servicen.
Du måste ha:

• Praktiskt erfarenhet
• B-körkort (ej automat)
• Mycket god svenska i både tal och skrift
• Vana av mobiltelefon då kontakter och bokningar sker via telefon. Visa mindre

Vikarierande Trafikingenjör

Ansök    Okt 12    Partille kommun    Trafikingenjör
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille kommuns strategiska läge mitt i den expansiva Göteborgsregionen, gör kommunen till en attraktiv plats att leva och att arbeta på nu och i framtiden. Trafikenheten, ... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille kommuns strategiska läge mitt i den expansiva Göteborgsregionen, gör kommunen till en attraktiv plats att leva och att arbeta på nu och i framtiden. Trafikenheten, är en del av tekniska avdelningen på samhällsbyggnadskontoret som ansvarar för planering och utveckling av kommunens gator och allmänna ytor. Med stora samhällsbyggnadsprojekt på gång runt om i kommunen fortsätter arbetet med att utveckla Partille som förstad.

En stor del i enhetens arbete är delaktigheten i kommunens samhällsbyggnadsprocess i såväl framtagande av detaljplaner som bygglovsärenden och exploateringsprojekt. Enheten arbetar operativt och strategiskt med trafikplanering samt med handläggning av myndighetsärenden. I enhetens uppdrag ingår också att planera och genomföra investeringsåtgärder i kommunens vägnät såsom utbyggnad av nya gång- och cykelvägar, trafiksäkerhetsåtgärder och ombyggnad av allmänna platser.

Vi söker nu en vikarierande trafikingenjör för en tidsbegränsad anställning hos oss på trafikenheten p.g.a. kommande föräldraledighet i början av 2024. Välkommen till en grupp som präglas av ett gott och tätt samarbete!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som trafikingenjör innebär arbete inom Samhällsbyggnadskontorets verksamhetsområde med fokus på trafik och infrastruktur. Som trafikingenjör handlägger du trafikrelaterade frågor som rör framkomlighet, trafiksäkerhet och trafikmiljö samt bevakar trafikfrågor i samhällsbyggnadsprocessen.

I tjänsten ingår att hantera olika typer av trafikärenden och myndighetsfrågor samt att fungera som sakkunnig i samarbete med andra enheter och förvaltningar inom kommunen. Arbetet innebär också kontakter med medborgare, politiker, företagare och andra myndigheter.

Tjänsten innebär ett brett och omväxlande uppdrag där operativt arbete ute i fält varvas med koncentrerat självständigt utredningsarbete och administrativa uppgifter. I arbetet ingår att handlägga olika typer av trafikärenden och myndighetsärenden, besvara remisser och synpunkter från allmänheten samt delta i framtagande av olika tekniska underlag i samarbete med enhetens trafikingenjörer. I rollen ingår också tillståndshantering och handläggning av kommunens markupplåtelser. Exempel på andra myndighetsärenden som kan komma att bli aktuella för tjänsten är handläggning av tillfälliga trafikanordningsplaner (TA-planer), Transportdispenser samt lokala trafikföreskrifter (LTFer).


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom trafik- och samhällsplanering eller motsvarande med relevans för rollen som trafikingenjör. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med trafikfrågor och myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.

I rollen som trafikingenjör behöver du ha förmågan att ta ansvar, att självständigt planera ditt arbete och fatta egna beslut. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Vidare behöver du vara flexibel och ha en god samarbetsförmåga då vi arbetar nära varandra i vårt arbetslag. Du har god förståelse för rollen som myndighetsperson samtidigt som du är serviceinriktad och tillmötesgående.

Rollen kräver förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt god datorvana eftersom du i det dagliga arbetet använder olika system.

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Alectro Bemanning söker erfarna målare!

Ansök    Sep 11    Alectro Bemanning AB    Målare
Vi söker skickliga och erfarna målare för att delta i spännande och utmanande projekt i Göteborgsområdet. För att möta våra kunders behov är det viktigt att du brinner för ditt arbete som målare. Vi söker en målare som är motiverad, flexibel och inte rädd för att ta sig nya utmaningar och samarbeta med olika människor. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i ett högt tempo. Personliga egenskaper: God servicekänsla och kunna hantera oli... Visa mer
Vi söker skickliga och erfarna målare för att delta i spännande och utmanande projekt i Göteborgsområdet. För att möta våra kunders behov är det viktigt att du brinner för ditt arbete som målare. Vi söker en målare som är motiverad, flexibel och inte rädd för att ta sig nya utmaningar och samarbeta med olika människor. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i ett högt tempo.

Personliga egenskaper:
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
God samarbetsförmåga
Noggrann, strukturerad och systematisk
Självständig och handlingskraftig
Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
Positiv attityd


Krav:
Tidigare erfarenhet av måleriarbete.
Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Fokus på kvalitet och detaljer.
Körkort är meriterande.


Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.

Om företaget
Företaget har sitt säte i centrala Göteborg
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Service-/Montagetekniker

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinsp... Visa mer
Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinspektioner. Våra system kräver en hel del mekaniska såväl som datortekniska kunskaper. Du kommer på plats ha dialog med våra kunder och är ofta den person från oss som kunden har mest kontakt med. Du utgår från din bostad och reser med servicebil till våra kunder. Detta innebär att du kommer att ”ligga ute” en hel del i jobbet.
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Erfarenhet från en praktisk teknisk roll är starkt meriterande
Du talar och skriver på såväl svenska som engelska
God datorvana
B körkort
Vi tror att du har ett genuint intresse av tekniska lösningar, både inom mekanik och elektronik, och gillar att ”pilla” med allt som kräver att man får användning av verktyg och maskiner. Du är inte rädd för att hugga i när det krävs. Du gillar att tala med folk och inser att vi tillsammans löser jobbet där din roll betyder allt för att vi ska lyckas. Eftersom du ofta arbetar ensam måste du gilla att jobba självständigt och lägga upp jobbet på ett effektivt sätt.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Någonstans mellan Göteborg och Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Har du frågor om tjänsten eller vill sända in din ansökan så är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
OM BRUYNZEEL
Bruynzeels vision är att producera och tillhandahålla platsbesparande lösningar som bidrar positivt till vår planet. Att stödja och hjälpa företag att minska deras koldioxidutsläpp genom att använda lösningar som skapar utrymme. Vi ser till att våra kunder utnyttjar varje kubikmeter optimalt. Med över 70 års erfarenhet har vi levererat utrymmesskapande lösningar för bl.a. arkiv, sjukvård, bibliotek, museum, kontor och detaljhandel. Vi finns med som en ansvarig partner under hela processen från planeringsstadiet, till design, installation och service. I Sverige hittar ni vårt kontor i Sävedalen. Bruynzeels huvudkontor och fabrik är beläget i Panningen, Nederländerna. Med vår “bäst i klass” produktionsprocess kan Bruynzeel leverera lösningar med högklassig design och kvalitet med de snabbaste produktions- och leveranstiderna. Vårt åtagande att vara Net Zero år 2045, innebär att vi kontinuerligt arbetar med CO²-minskning initiativ samt våra CSR åtagande. Visa mindre

Fogare Sökes till Alectro Bemanning!

Söker du en spännande möjlighet inom fogning i Göteborgsområdet? Vi letar efter skickliga och erfarna fogare som är redo att ta sig an utmanande projekt. Hos oss är flexibilitet och samarbetsförmåga avgörande. Våra projekt är varierande och kräver att du trivs med att arbeta i högt tempo. Om du är en fogare som vill vara en del av vårt team och bidra till vårt arbete, ser vi fram emot din ansökan. Krav: Erfarenhet av fogning inom byggbranschen. Flexibili... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet inom fogning i Göteborgsområdet? Vi letar efter skickliga och erfarna fogare som är redo att ta sig an utmanande projekt. Hos oss är flexibilitet och samarbetsförmåga avgörande. Våra projekt är varierande och kräver att du trivs med att arbeta i högt tempo. Om du är en fogare som vill vara en del av vårt team och bidra till vårt arbete, ser vi fram emot din ansökan.

Krav:
Erfarenhet av fogning inom byggbranschen.
Flexibilitet och förmåga att arbeta i varierande projekt och högt tempo.
Förmåga att samarbeta effektivt med olika teammedlemmar.
Noggrannhet och öga för detaljer.
Följa säkerhetsföreskrifter och riktlinjer noggrant.


Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.

Om företaget
Företaget har sitt säte i centrala Göteborg
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Erfarna rivare sökes i Göteborgsområdet!

Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbrans... Visa mer
Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbranschen, är detta rätt möjlighet för dig!”
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet som rivare eller erfarenhet av arbete i liknande roll
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Om företaget
Företaget är marknadsledande inom Skadeservice har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsOm oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig. Visa mindre

VVS Montör

Ansök    Aug 16    Yorkland Ref AB    VVS-montör
Vi på Yorkland ref ab söker alltid erfarna Kyltekniker, rörläggare och värmepumpsmontörer Framförallt i Göteborg och Stockholmsområdet, men övriga landet kan även komma att bli aktuellt. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Yorkland ref ab söker alltid erfarna
Kyltekniker, rörläggare och värmepumpsmontörer
Framförallt i Göteborg och Stockholmsområdet, men övriga landet kan även komma att bli aktuellt.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektledare till Samhällsbyggnadskontoret, vikariat

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: G... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt och avfall. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu byggs det en ny stadsdel med 500 bostäder med ett nytt centrum i Öjersjö. En utvidgning av Furulunds centrum finns med i planeringen. Den innebär en utveckling för närservice, byggnation av cirka 400 bostäder och en mer stadsmässig Landvetterväg. Det planeras även för en utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur. Mycket är på gång i vår kommun!

För oss i Partille är det viktigt att vara en god, sund och trygg arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet att kunna kombinera arbete med fritid. Detta gör vi tex genom att erbjuda flexibelt arbete och möjlighet till distansarbete i den mån det är möjligt. Vi arbetar hela tiden för att utveckla våra arbetssätt med hjälp av den moderna tekniken. Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du även möjlighet till förmånscykel, friskvårdsbidrag och en rad andra aktiviteter som främjar hälsa, välmående och rekreation.


ARBETSUPPGIFTER
Nu har du chansen att vara med och påverka samhällsutvecklingen i Partille kommun! Partille är en expansiv kommun och vi söker nu en vikarierande projektledare till projekt- och avfallsenheten inom samhällsbyggnadskontoret som kommer vara direkt involverad i flera spännande projekt inom kommunen.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att leda och engagera projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA- anläggningar, parker med mera. På enheten pågår ett spännande utvecklingsarbete kopplat till vår målsättning att bli en framgångsrik projektorganisation inom samhällsbyggnad.

I ditt uppdrag ingår bland annat att:

- Projektleda projektering och byggnation, men även ta fram förstudier och utredningar i tidiga skeden i samhällsbyggnadsprocessen
- Aktivt delta i plangrupper i detaljplaneprocesser
- Ta fram projektplaner och föreslå resurssättning
- Uppföljning av projekten kopplat till ekonomi, budget och prognoser
- Ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- Samordna arbetsmiljöfrågor och riskhantering samt för löpande uppföljning av kravefterlevnad
- Granska handlingar och genomföra besiktningar
- Planera och genomföra upphandlingar enligt LOU
- Bevaka Partille kommuns intressen vid val av tekniska lösningar

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

Vi söker framför allt dig som vill ge tillbaka av dina kunskaper och erfarenheter då vi starkt tror på delaktighet och en lärande organisation. Du fungerar också som bollplank och stöd till enhetschefen avseende enhetens dagliga arbete, mål- och resultatuppföljning samt verksamhetsplanering. I rollen gör du tekniska, ekonomiska och sociala avvägningar i dina projekt för att möta krav som de olika enheterna inom Samhällsbyggnadskontoret ställer.


KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som har:

- Civilingenjörs- eller Högskoleingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Flerårig erfarenhet som projektledare, byggledare, uppdragsledare eller platschef där du har ansvarat för bland annat budget, prognoser och ekonomisk uppföljning.
- God kontrakts- och förhandlingsvana
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt.
- God förmåga att uttrycka dig flytande i tal och skrift i det svenska språket.
- Körkort B

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:

- Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09)
- AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
- AutoCAD
- Microsoft Teams

Det är ett krav att du är införstådd med de olika moment ett Samhällsbyggnadsprojekt innefattar och har god orientering i ekonomihantering och projektadministration.

I den här rollen arbetar du parallellt med olika projekt vilket ställer krav på din förmåga att planera aktiviteter i god tid och ta höjd för oförutsedda händelser. Att du kan arbeta systematiskt, organiserat och metodiskt kommer hjälpa dig lyckas i rollen. Som projektledare vill vi att du tar initiativ för att leda arbetet framåt och säkerställer att arbetet blir utfört med kvalitét.

Som person besitter du goda ledaregenskaper samt har god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt, varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi tror att du är en utvecklingsorienterad person som kan motivera och inspirera dina kollegor och chef.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade ventilationsmontörer!

Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter. Vi söker dig som har: Erfarenhet som Ventilationsmontör. Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens Ansvarsta... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som Ventilationsmontör.
Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens
Ansvarstagande och medveten om kvalitet
Noggrannhet och strävan efter att utföra arbete på bästa sätt
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Arbetar bra i team och under eget ansvar
B-körkort

Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 37.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade solcellsmontörer!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.


Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 36.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsSista ansökningsdagen är den 1 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade solcellsmontörer!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.


Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 36.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsSista ansökningsdagen är den 1 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna rivare sökes i Göteborgsområdet!

Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbrans... Visa mer
Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbranschen, är detta rätt möjlighet för dig!”
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet som rivare eller erfarenhet av arbete i liknande roll
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Om företaget
Företaget är marknadsledande inom Skadeservice har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsOm oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig. Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade ventilationsmontörer!

Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter. Vi söker dig som har: Erfarenhet som Ventilationsmontör. Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens Ansvarsta... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som Ventilationsmontör.
Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens
Ansvarstagande och medveten om kvalitet
Noggrannhet och strävan efter att utföra arbete på bästa sätt
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Arbetar bra i team och under eget ansvar
B-körkort

Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 37.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Markstensättning. Murare

Ansök    Jul 3    Legal Consulting Gothenburg HB    Murare
Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta som murare och stensättare. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och plattor är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Visa mer
Vi söker efter dig som har erfarenhet av att arbeta som murare och stensättare. Du ska kunna hantera laser och padda. Kantsten, gatsten och plattor är exempel på vad du ska behärska. Vidare så är du självgående, har en positiv inställning, tar ansvar för utfört arbete och är en lagspelare. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och leverera... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

VVS-montör

Vi söker en driven och erfaren VVS montör/rörläggare. Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök. Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrum o köket för renovering dra rör och komplettera badrum o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler. Visa mer
Vi söker en driven och erfaren
VVS montör/rörläggare.
Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök.
Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrum o köket för renovering dra rör och komplettera badrum o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler. Visa mindre

VVS montör

Vi söker en driven och erfaren VVS montör/rörläggare. Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök. Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrum o köket för renovering dra rör och komplettera badrum o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler. Visa mer
Vi söker en driven och erfaren
VVS montör/rörläggare.
Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök.
Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrum o köket för renovering dra rör och komplettera badrum o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler. Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade ventilationsmontörer!

Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter. Vi söker dig som har: Erfarenhet som Ventilationsmontör. Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens Ansvarsta... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som Ventilationsmontör.
Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens
Ansvarstagande och medveten om kvalitet
Noggrannhet och strävan efter att utföra arbete på bästa sätt
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Arbetar bra i team och under eget ansvar
B-körkort

Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 37.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Högt betalda uppdrag för erfarna och engagerade solcellsmontörer!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.


Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön 36.000:-
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsSista ansökningsdagen är den 1 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna och engagerade plattsättare sökes!

Ansök    Jun 20    Alectro Bemanning AB    Plattsättare
Alectro Bemanning söker erfarna och engagerade plattsättare! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som plattsättare kommer du att utföra professionell plattsättning av golv samt renovering av kök och badrum. Vi söker dig som har Minst 5 års erfarenhet av plattsättning inom relevant område Yrkesbevis inom plattsättning Kunskap och erfarenhet av arbete med gol... Visa mer
Alectro Bemanning söker erfarna och engagerade plattsättare! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som plattsättare kommer du att utföra professionell plattsättning av golv samt renovering av kök och badrum.
Vi söker dig som har
Minst 5 års erfarenhet av plattsättning inom relevant område
Yrkesbevis inom plattsättning
Kunskap och erfarenhet av arbete med golv, kök och badrum
Behörighet hos BKR eller GVK
B-körkort
Behärskar svenska språket i både tal och skrift
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk


Som person söker vi någon som är självgående, ansvarsfull och har en positiv attityd. Du trivs både med att arbeta i team och att ta egna initiativ.Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Sista ansökningsdagen är den 30 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Stensättare sökes för kommande uppdrag hos våra kunder

Ansök    Jun 20    Alectro Bemanning AB    Stensättare
Vi på Alectro Bemanning letar efter erfarna och kompetenta stensättare. Om du har tidigare erfarenhet inom stensättningsområdet och är redo för spännande uppdrag, då har vi rätt möjlighet för dig! Som stensättare kommer du att vara involverad i olika projekt och ha möjligheter till kontinuerlig utveckling. I rollen kommer du främst att arbeta med att lägga olika typer av sten, inklusive smågatsten och kantsten. Du kommer även vara delaktig i andra anläggni... Visa mer
Vi på Alectro Bemanning letar efter erfarna och kompetenta stensättare. Om du har tidigare erfarenhet inom stensättningsområdet och är redo för spännande uppdrag, då har vi rätt möjlighet för dig!
Som stensättare kommer du att vara involverad i olika projekt och ha möjligheter till kontinuerlig utveckling. I rollen kommer du främst att arbeta med att lägga olika typer av sten, inklusive smågatsten och kantsten. Du kommer även vara delaktig i andra anläggningsuppgifter som kan förekomma.
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du får möjlighet att växa och utvecklas i ditt yrke.Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av mark- och anläggningsarbete samt stensättning.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Minst 2 års erfarenhet av stensättning
Noggrannhet och strävan efter att utföra arbete på bästa sätt
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Flexibilitet för att anpassa sig till olika projekt och arbetsmiljöer.
Körkort är önskvärt, men inget krav.
Som person söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom området. Du är noggrann, har goda kunskaper om olika typer av stenar och har förmågan att arbeta både självständigt och i team.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsOm oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Murare sökes för omgående start!

Ansök    Jun 20    Alectro Bemanning AB    Murare
Alectro Bemanning söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Vi värdesätter ett nära samarbete och strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Vi söker dig som har 1–2 års erfarenhet av murning och fasadputsning. Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket. Arbetar bra i team och under eget ansvar Kvalitetsme... Visa mer
Alectro Bemanning söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Vi värdesätter ett nära samarbete och strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.

Vi söker dig som har
1–2 års erfarenhet av murning och fasadputsning.
Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har en stark vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss. Det är också av stor vikt att du är noggrann och förstår betydelsen av effektiv kommunikation.

Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Sista ansökningsdagen är den 30 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vassa snickare sökes

Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Vi söker dig som har: Har yrke... Visa mer
Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss.
Vi söker dig som har:
Har yrkesbevis
Har minst 2–3 års erfarenhet inom snickeri
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkortSom person värdesätter vi en positiv och engagerad attityd. Vi söker snickare som är lagspelare och kan skapa en positiv arbetsmiljö. Vi välkomnar mångfald och strävar efter att skapa en plats där varje individ kan växa och utvecklas.Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsOm oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Solcellsmontörer sökes i Göteborg & Kungsbacka!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.
Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar och är social
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ställningsmontörer sökes i Göteborgsområdet

Vi söker duktiga och erfarna ställningsmontörer för att delta i spännande och utmanande projekt i Göteborgsområdet. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Din bakgr... Visa mer
Vi söker duktiga och erfarna ställningsmontörer för att delta i spännande och utmanande projekt i Göteborgsområdet. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss.
Din bakgrund
Vi letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du skall vara hjälpsam och förstå värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du ska vara stresstålig och ordningsam. Du ska även kunna ha lätt till att följa instruktioner.
Krav:
Utbildning ställning upp till 9 meter
Du är noggrann, effektiv och arbetsvillig
Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg och utför varierande arbeten inom logistik och byggbranschen.

Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.alectro.se. Visa mindre

Maskin snickare sökes

Vi söker båtbyggare, möbelsnickare eller maskinsnickare som vill jobba med hög kvalitet på lämnade arbeten. Vi arbetar med fönster, dörrar och portar både nya och renoveringar. Vi utför byte och service på alla typer av partier. Vi behöver någon som kan arbeta med träbearbetningsmaskiner i vår verkstad, men även jobba hos kund med trälagning med mera. Vi utgår normalt från vår verkstad där vi har moderna lokaler och personalutrymmen. Vi håller högsta nivå... Visa mer
Vi söker båtbyggare, möbelsnickare eller maskinsnickare som vill jobba med hög kvalitet på lämnade arbeten. Vi arbetar med fönster, dörrar och portar både nya och renoveringar. Vi utför byte och service på alla typer av partier. Vi behöver någon som kan arbeta med träbearbetningsmaskiner i vår verkstad, men även jobba hos kund med trälagning med mera.
Vi utgår normalt från vår verkstad där vi har moderna lokaler och personalutrymmen.
Vi håller högsta nivå på våra arbeten och har därför också höga krav på de material och verktyg vi använder i vårt arbete.
Det vi söker hos dig är en vilja att alltid lämna högsta kvalitet på arbete och kundkontakt. Din nuvarande kunskapsnivå kan vara lägre men viljan att lära sig allt om sitt yrke behöver då vara desto högre. Körkort B är ett krav, likaså är det ett krav att vara gymnasieutbildad.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Erfarna rivare sökes i Göteborgsområdet!

Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbrans... Visa mer
Erfaren rivare sökes för spännande och utmanande projekt! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som rivare kommer du att vara ute i fältet och utföra rivningsuppdrag hos våra kunder eller deras kunder. Vi letar efter en driven person som kan utföra rivningsarbete och uppfylla våra höga standarder. Om du är redo för utmaningar och utvecklas inom rivningsbranschen, är detta rätt möjlighet för dig!"
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet som rivare eller erfarenhet av arbete i liknande roll
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Om företaget
Företaget är marknadsledande inom Skadeservice har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Erfarna och engagerade plattsättare sökes!

Ansök    Jun 5    Alectro Bemanning AB    Plattsättare
Alectro Bemanning söker erfarna och engagerade plattsättare! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som plattsättare kommer du att utföra professionell plattsättning av golv samt renovering av kök och badrum. Vi söker dig som har Minst 5 års erfarenhet av plattsättning inom relevant område Yrkesbevis inom plattsättning Kunskap och erfarenhet av arbete med gol... Visa mer
Alectro Bemanning söker erfarna och engagerade plattsättare! Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och leverera kvalitetsarbete? Hos vår kund finns alla möjligheter för dig att trivas och lyckas. Som plattsättare kommer du att utföra professionell plattsättning av golv samt renovering av kök och badrum.
Vi söker dig som har
Minst 5 års erfarenhet av plattsättning inom relevant område
Yrkesbevis inom plattsättning
Kunskap och erfarenhet av arbete med golv, kök och badrum
Behörighet hos BKR eller GVK
B-körkort
Behärskar svenska språket i både tal och skrift
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk


Som person söker vi någon som är självgående, ansvarsfull och har en positiv attityd. Du trivs både med att arbeta i team och att ta egna initiativ.Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Sista ansökningsdagen är den 30 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Murare sökes för omgående start!

Ansök    Jun 5    Alectro Bemanning AB    Murare
Alectro Bemanning söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Vi värdesätter ett nära samarbete och strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Vi söker dig som har 1–2 års erfarenhet av murning och fasadputsning. Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket. Arbetar bra i team och under eget ansvar Kvalitetsme... Visa mer
Alectro Bemanning söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Vi värdesätter ett nära samarbete och strävar alltid efter att leverera kvalitetsarbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.

Vi söker dig som har
1–2 års erfarenhet av murning och fasadputsning.
Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har en stark vilja att växa och utvecklas tillsammans med oss. Det är också av stor vikt att du är noggrann och förstår betydelsen av effektiv kommunikation.

Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Sista ansökningsdagen är den 30 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ventilationsmontör sökes till spännande projekt!

Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter. Vi söker dig som har: Erfarenhet som Ventilationsmontör. Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens Ansvarsta... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad montör inom ventilation? Vi söker dig som trivs med att arbeta som montör inom ventilation! En kvalificerad montör som är ansvarstagande och har erfarenhet av att montera ventilationsanläggningar. Ditt huvudsakliga fokus kommer att vara att utföra installationsarbeten och montering av ventilationsenheter.

Vi söker dig som har:
Erfarenhet som Ventilationsmontör.
Utbildning inom ventilation eller likvärdig kompetens
Ansvarstagande och medveten om kvalitet
Noggrannhet och strävan efter att utföra arbete på bästa sätt
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift
Arbetar bra i team och under eget ansvar
B-körkort

Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Driftingenjör till gata/park, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i kommu... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, grönytor och skog. Enheten säkerställer även renhållning samt vinterväghållning av kommunens gator.

Vi söker nu en driftingenjör som kommer att vara delaktig i detta arbetet.


ARBETSUPPGIFTER
Driftingenjören ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av kommunens vägar. Uppdraget innebär att du planerar och leder det dagliga driftarbetet för enhetens anläggningsarbetare. För större arbeten gör du beställningar till upphandlade entreprenörer, följer upp arbetet samt utför kontroll av leverans och fakturor. Rollen innebär många kontaktytor med partillebor, entreprenörer och kollegor i kommunens olika verksamheter.

Tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar driftingenjören också med den dagliga driften av park, grönytor, lekplatser samt städning av allmänna ytor.

Som driftingenjör kommer du, tillsammans med övriga driftingenjörer och ledningsfunktioner inom tekniska avdelningen (gata/park, VA och trafik) ta fram och följa strategiska åtgärdsplaner för planerat underhåll och investeringar inom avdelningens ansvarsområde. Du kommer att ansvara för upphandlingar enligt LOU kopplat till enhetens ansvarsområden samt delta i framtagandet av detaljplaner och byggprojekt som hanteras inom samhällsbyggnadskontoret.

Beredskapstjänst ingår enligt schema, för närvarande var 6:e vecka.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en eftergymnasial utbildning exempelvis Anläggningsingenjör med inriktning väg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser också gärna flerårig erfarenhet från beläggnings- mark- eller anläggningsentreprenader, helst i arbetsledande funktion.

Rollen kräver förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt god datorvana. Erfarenhet av att handla upp eller offerera arbete enligt AMA är meriterande.

Som person har du ett stort engagemang och har god samarbetsförmåga. I rollen som driftingenjör är det viktigt att vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att prioritera. Du är kvalitetsmedveten, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med flera frågor parallellt. Du är flexibel, öppen för förändringar och kan anpassa dig efter kundens behov samt förmåga att se långsiktigt.

För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och resultatinriktad samt ha ett intresse och engagemang för att bidra till utvecklingen av Partille kommun.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Duktiga solcellsmontörer sökes i Kungsbacka & Göteborg!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.


Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsSista ansökningsdagen är den 1 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Plattsättare

vi söker erfaren plattsättare särskild erfarenhet krävs med badrumsrenovering, plattsättning, tätskikt, flytspackling, putsning. Visa mer
vi söker erfaren plattsättare
särskild erfarenhet krävs med badrumsrenovering, plattsättning, tätskikt, flytspackling, putsning. Visa mindre

I utveckling mot förstad! Partille kommun söker VA-ingenjör

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. VA-enheten i Partille kommun planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dag... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

VA-enheten i Partille kommun planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten, medverkar i kommunens samhällsutveckling t.ex. detaljplanarbete. Vi är idag 20 medarbetare inom VA-enheten som är organiserad inom den tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadskontoret. Som VA-ingenjör kommer du att ingå i avdelningens beredskapsorganisation med vinterväghållning. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.

ARBETSUPPGIFTER
Är du sugen på ett uppdrag i en kommun där det aldrig blir långtråkigt? Partille kommun fortsätter att utvecklas från förort till förstad och vi arbetar för att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Hos oss uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbetare ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och många gånger komplext.

Just nu söker vi två VA-ingenjör till vårt team som vill vara med på vår resa!

Hos oss kommer du att arbeta med planering och utbyggnad av kommunens VA-anläggningar, både i nya och befintliga områden, anslutningsfrågor, utredningar och upphandlingar. Du kommer även att hantera dagliga driftsfrågor i samarbete med VA-samordnaren. I uppdraget kommer du både att arbeta självständigt och driva egna projekt samtidigt som du har många samarbeten med dina kollegor, andra enheter och förvaltningar.

Rollen innefattar bland annat:
• Handläggning av anslutningar, beräkning av anläggningsavgifter och bygglovsfrågor.
• Bistå med utredningar och underlag i kundrelaterade ärenden avseende vattentjänster.
• Arbeta med underlag för statistik till myndigheter.
• Hantera kundärenden, fakturafrågor och övergripande planering
• Du deltar som sakkunnig för vatten, spillvatten och dagvatten från detaljplan till slutbesiktning.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig en utvecklande och stimulerande tjänst med många kontaktytor, både internt och externt!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning alternativt flerårig arbetslivserfarenhet inom VA-området som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du både ingenjörsutbildning och erfarenhet inom vatten och avlopp är det meriterande. Kunskaper inom vattentjänstlagen är meriterande. Tjänsten kräver B körkort då du behöver kunna åka ut och träffa våra samarbetspartners.

Som VA-ingenjör tar du ansvar för och strukturerar självständigt upp och driver ditt arbete framåt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar.


Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Partille kommun är en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.

Urval och intervjuer för dessa tjänster sker löpande under ansökningstiden.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Duktiga solcellsmontörer sökes i Kungsbacka & Göteborg!

Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och instal... Visa mer
Är du på jakt efter ett aktivt arbete och trivs du med ett fritt och praktiskt arbete i utomhusmiljö? Vi på Alectro Bemanning söker nu dig som är intresserad av att jobba som solcellsmontör. Vi ser att du är arbetsvillig, flexibel och bekväm med höjder. Du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.
Som solcellsmontör är dina uppgifter att montera och installera solpaneler på tak.


Vi söker dig som har
Har en gymnasieutbildning
Tar ansvar
Har erfarenhet från ett liknande hantverksyrke
Har B-körkort
Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om
Behärskar det svenska språket i tal och skriftMeriterande
Utbildning i fallskydd- och ställningsbyggande, och heta arbeten
Erfarenhet av installation av solceller eller arbete inom andra hantverksyrken, exempelvis som takläggare eller byggarbetare
Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsSista ansökningsdagen är den 1 juni, men urvalet sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag till [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Transportledare

Ansök    Apr 11    Swerock AB    Arbetsledare, husbyggnad
Transportledare anläggning Swerock Transport & Maskin förmedlar med stort kunnande och personligt engagemang transport- och maskintjänster till kunder inom anläggningsbranschen i västra Sverige. Utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga avser vi nu att förstärka vår transportledning i Göteborg. Vi söker därför en transportledare med inriktning på anläggningstransporter. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i ... Visa mer
Transportledare anläggning

Swerock Transport & Maskin förmedlar med stort kunnande och personligt engagemang transport- och maskintjänster till kunder inom anläggningsbranschen i västra Sverige. Utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga avser vi nu att förstärka vår transportledning i Göteborg.

Vi söker därför en transportledare med inriktning på anläggningstransporter. Vi söker dig som drivs av att leverera goda resultat i rätt tid och vill jobba på en arbetsplats som präglas av laganda och gemenskap.

Om tjänsten

Som transportledare blir du en del av ett team i Göteborg som arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar för kunder och chaufförer. Du kommer, tillsammans med dina kollegor att planera och styra de bilar som utför transporter åt Swerocks kunder inom anläggningsbranschen.

Du arbetar aktivt och målmedvetet för att lösa våra kunders behov enligt mottot, ”svaret är JA – vad är frågan?”. Du är en energisk och driven person som har god kontakt med samarbetspartners inom branschen för att lösa ditt uppdrag. För dig är det en självklarhet att ringa det extra samtalet som behövs för att hitta en lösning.

Du planerar, leder och fördelar arbetet gentemot chaufförer i ett stundtals högt tempo samt utför lättare administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse och placering är vårt kontor på Exportgatan.

Vem söker vi?

Vi ser gärna att du är en flexibel, social och positiv person som har lätt för att samarbeta. Du drivs av att hitta lösningar, är strukturerad och prestigelös.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av anläggningsbranschen, du kanske rent av har kört eller kör lastbil. Har du även erfarenhet av transportledning i någon form är det naturligtvis en fördel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser i samband med denna rekrytering.

Kontakt

Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Thomas Landén, Projektchef Swerock 0733 – 84 76 13 Visa mindre

Ramudden söker depåmedarbetare i Göteborg

OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Vi söker nu en Depåmedarbetare till Göteborg som tillsammans med oss vill arbeta för säkra arbetsplatser. Göteborg tillhör Region väst tillsammans med Borås, Mölndal, Jönköping, Uddevalla och Varberg.

OM TJÄNSTEN
Vi hjälper våra kunder med helhetslösningar för säkra arbetsplatser längs väg- och byggarbeten. I arbetsuppgifterna ingår att leverera material efter beställning från kund, transportera ut och sätta upp skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Allt efter våra kunders önskemål.

Du kommer att arbeta i ett team där samarbete är nyckeln till framgång. När du inte är ute längs vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder. Du ansvarar för in- och utlastning av material samt sorterar och förflyttar material på depån. Hos oss hjälps alla åt där det behövs och vi utvecklas tillsammans.

Tjänsten är heltid med placering i Göteborg. Ordinarie arbetstid är förlagd till dagtid, men natt- och helgjobb kan förekomma.

OM DIG
Vi söker dig som är flexibel, tycker om att ta ansvar och självständigt söker lösningar utifrån kundens behov. Du anpassar dig till nya omständigheter och visar ett genuint intresse för kunder och deras frågeställningar. Vidare vill vi att du, liksom oss, värnar om trafiksäkerhet och en trygg arbetsmiljö.

Vi ser att du som söker har B-körkort, har du C-körkort och YKB ser vi det som meriterande. Vi arbetar som ett team på vår depå där alla samarbetar och ställer upp för varandra.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

ÖVRIGT
Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi har valt att jobba med rekryteringstester i vår urvalsprocess. Testet hjälper oss att kunna matcha rätt person med rätt jobb. I urvalsprocessen ingår ett rekryteringstest, personlighetstest (MAP). Nästa steg blir således att du får ett mejl med en länk med tillgång till testet, som du sedan kan genomföra.

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rivare till götacity bygg

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbests... Visa mer
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.
Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet som rivare eller erfarenhet av arbete i liknande roll
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngandeSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsVarmt välkommen!

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Förrådspersonal för kortare uppdrag

För en av våra kunder söker vi nu förrådspersonal för ett kortare uppdrag på en månad. Projektet startar i mitten av April 2023 och sträcker sig 4 veckor. Lön efter överenskommelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för bultförrådet på anläggningen. I detta ingår att självständigt se till att rätt saker kommer ur förrådet samt att beställa hem nytt om något saknas. Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning... Visa mer
För en av våra kunder söker vi nu förrådspersonal för ett kortare uppdrag på en månad. Projektet startar i mitten av April 2023 och sträcker sig 4 veckor. Lön efter överenskommelse.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att ansvara för bultförrådet på anläggningen.
I detta ingår att självständigt se till att rätt saker kommer ur förrådet samt att beställa hem nytt om något saknas.
Som person har du lätt för att samarbeta, en öppen och positiv inställning samt kan arbeta långa arbetspass då varje pass 12 timmar. Då arbetet till viss del utförs självständigt gillar du att arbeta under eget ansvar. Vi värdesätter initiativförmåga högt.
Positivt om du har en bakgrund inom verkstadsindustrin eller motsvarande i arbetslivet förvärvad erfarenhet. Erfarenhet från processindustrin eller erfarenhet av annan industri är meriterande men inte ett krav. Då vi dokumenterar vårt underhållsarbete digitalt krävs det att du har viss datavana. För arbetet krävs att du har B-körkort .
Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan omgående om du är intresserad.
Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Ramudden söker depåmedarbetare vid behov till Göteborg

OM OSS Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskad... Visa mer
OM OSS
Ramudden skapar säkra arbetsplatser längs vägarbeten, byggnationer, anläggningar, järnvägar och andra infrastrukturprojekt. Vi erbjuder anpassade lösningar med omtanke om människors trygghet och arbetsmiljö. Vi tillhandahåller utrustning när och där det behövs, utför tjänster på plats samt utbildar våra kunders medarbetare i säkra arbetsplatser. Vi hjälper också till att säkra publika platser. Vårt syfte är att se till att människor kommer hem oskadda varje dag, oavsett om de jobbar på en arbetsplats eller bara passerar den. Vi finns idag på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Kanada och omsätter runt 1,8 miljarder SEK per år och har ca 800 anställda.

Vi söker nu depåmedarbetare till vår verksamhet i Göteborg. Göteborg ingår i Region Väst tillsammans med orterna Borås, Jönköping, Mölndal, Uddevalla och Varberg.

OM TJÄNSTEN
Som depåmedarbetare hos oss arbetar du med att hjälpa våra kunder med helhetslösningar för säkra arbetsplatser längs väg- och byggarbeten. I arbetsuppgifterna ingår att leverera material efter beställning, transportera ut detta till arbetsplatserna och sätta upp skyltar, barriärer och övriga skyddsanordningar. Allt efter våra kunders önskemål.

Du kommer arbeta i ett team där samarbete mellan TMA-bil, kranbil och servicepersonal är nyckeln till framgång. När du inte är ute längs vägen är du på vår depå och tar hand om vårt material och våra kunder. Hos oss hjälps alla åt där det behövs och vi utvecklas tillsammans.

Tjänsten är timanställd vid behov med placering i Göteborg.

OM DIG
Vi söker dig som är flexibel och som tycker om att ta ansvar och självständigt söker lösningar utifrån kundens behov. Har du ett ordningssinne och god lokalkännedom kommer du att lyckas i rollen. Vidare vill vi att du, liksom oss, värnar om trafiksäkerhet och en trygg arbetsmiljö. B-körkort är ett krav, har du C-körkort och YKB ser vi det som meriterande.

Vi arbetar som ett team där vi alla samarbetar och ställer upp för varandra.

VÅRA KÄRNVÄRDEN
Nära, drivna och omtänksamma

Vi jobbar nära våra kunder och är lyhörda för deras behov. Vi är drivna i vårt jobb och hittar nya smarta lösningar som bidrar till vår ledande ställning i branschen. Vi är omtänksamma och personliga i samarbetet med våra kunder.

DETTA ERBJUDER VI DIG
Som vår nya kollega kan du se fram emot ett framåtblickande företag med stor entreprenörsanda, en stark sammanhållning och en stabil arbetsplats. Vi vet att alla duktiga medarbetare är vår största tillgång. Därför satsar vi extra mycket på kompetensutveckling och fortbildning av alla i personalen.

Vi har även en friskvårdssatsning som vi kallar "Passion for health" med fokus på att vi skall må bra i vardagen, stärka sammanhållningen och leva hälsosammare. Som medarbetare på Ramudden kan du ta del av många olika förmåner inom hälsa, friskvård och fritid.

Läs mer på https://www.ramudden.se/passionforhealth

Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Rekryteringen sker löpande, välkommen med din ansökan! Visa mindre

Håltagare sökes till storkund med direkt rekrytering!

Ansök    Mar 30    Alectro Bemanning AB    Betonghåltagare
På uppdrag av vår kund som befinner sig i en expansiv fas med stora projekt söker vi nu drivna håltagare. Vi ser att du är självgående, har en positiv inställning, är samarbetsvillig och ordnings inriktad samt med mångårig erfarenhet från branschen. Arbetet kräver ett högt tempo och ett högt säkerhetstänk av dig som person. Vi söker dig som har: Har erfarenhet av golvsågning och håltagning Du skall ha god material- och verktygskännedom Kan arbeta unde... Visa mer
På uppdrag av vår kund som befinner sig i en expansiv fas med stora projekt söker vi nu drivna håltagare. Vi ser att du är självgående, har en positiv inställning, är samarbetsvillig och ordnings inriktad samt med mångårig erfarenhet från branschen. Arbetet kräver ett högt tempo och ett högt säkerhetstänk av dig som person.
Vi söker dig som har:
Har erfarenhet av golvsågning och håltagning
Du skall ha god material- och verktygskännedom
Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
B-körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med företaget. Det är viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du blir en viktig del av ett växande företag. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Alectro bemanning och rekrytering sker direkt hos vår kund.


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg och utför varierande arbeten inom bygg. Företaget är inne i en expansiv period och nu behöver vi utöka sin personalstyrka med vassa håltagare.


Start - Omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsDå urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected].

Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår.
Vi ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.
www.alectro.se Visa mindre

Projektledare till Samhällsbyggnadskontoret, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kom... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbetare ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt och avfall. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu byggs det en ny stadsdel med 500 bostäder med ett nytt centrum i Öjersjö. En utvidgning av Furulunds centrum finns med i planeringen. Den innebär en utveckling för närservice, byggnation av cirka 400 bostäder och en mer stadsmässig Landvetterväg. Det planeras även för en utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur. Mycket är på gång i vår kommun!

För oss i Partille är det viktigt att vara en god, sund och trygg arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet att kunna kombinera arbete med fritid. Detta gör vi tex genom att erbjuda flexibelt arbete och möjlighet till distansarbete i den mån det är möjligt. Vi arbetar hela tiden för att utveckla våra arbetssätt med hjälp av den moderna tekniken. Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du även möjlighet till förmånscykel, friskvårdsbidrag och en rad andra aktiviteter som främjar hälsa, välmående och rekreation.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara delaktig i att förverkliga uppdrag inom samhällsbyggnadsområdet i Partille kommun? Nu söker vi en projektledare till projekt- och avfallsenheten inom samhällsbyggnadskontoret. Partille är en expansiv kommun och det pågår flera spännande projekt som du kommer att vara direkt involverad i. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka samhällsutvecklingen i Partille kommun.

Som projektledare hos oss ansvarar du för att leda och engagera projektgrupper bestående av interna och externa resurser mot gemensamma mål. Projekten är av varierande storlek och komplexitet men består oftast i ny- eller ombyggnad av vägar, broar, VA-anläggningar, parker med mera. På enheten pågår ett spännande utvecklingsarbete kopplat till vår målsättning att bli en framgångsrik projektorganisation inom samhällsbyggnad.

I ditt uppdrag ingår bland annat att:

- Projektleda projektering och byggnation, men även ta fram förstudier och utredningar i tidiga skeden i samhällsbyggnadsprocessen
- Aktivt delta i plangrupper i detaljplaneprocesser
- Ta fram projektplaner och föreslå resurssättning
- Uppföljning av projekten kopplat till ekonomi, budget och prognoser
- Ansvara för att projektet når mål om tid, kostnad och innehåll
- Samordna arbetsmiljöfrågor och riskhantering samt för löpande uppföljning av kravefterlevnad
- Granska handlingar och genomföra besiktningar
- Planera och genomföra upphandlingar enligt LOU
- Bevaka Partille kommuns intressen vid val av tekniska lösningar

Var med och bygg Partille tillsammans med oss!

Vi söker framför allt dig som vill ge tillbaka av dina kunskaper och erfarenheter då vi starkt tror på delaktighet och en lärande organisation. Du fungerar också som bollplank och stöd till enhetschefen avseende enhetens dagliga arbete, mål- och resultatuppföljning samt verksamhetsplanering. I rollen gör du tekniska, ekonomiska och sociala avvägningar i dina projekt för att möta krav som de olika enheterna inom Samhällsbyggnadskontoret ställer.

KVALIFIKATIONER
Till denna tjänst söker vi dig som har:

- Civilingenjörs- eller Högskoleingenjörsexamen inom Samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
- Erfarenhet som projektledare, byggledare, uppdragsledare eller platschef där du har ansvarat för bland annat budget, prognoser och ekonomisk uppföljning.
- God kontrakts- och förhandlingsvana
- Erfarenhet av infrastrukturprojekt såsom gata/väg, VA, parker, broar/tunnlar, torgytor men även andra typer av markarbeten såsom markstabilisering eller sanering och/eller bygg- och anläggningsprojekt.
- God förmåga att uttrycka dig flytande i tal och skrift i det svenska språket.
- Körkort B

Vidare ser vi att du har goda kunskaper inom:

- Entreprenadjuridik (AB04) och konsultjuridik (ABK09)
- AMA Anläggning 20 och MER Anläggning 20
- AutoCAD
-Microsoft Teams

Det är ett krav att du är införstådd med de olika moment ett Samhällsbyggnadsprojekt innefattar och har god orientering i ekonomihantering och projektadministration.

I den här rollen arbetar du parallellt med olika projekt vilket ställer krav på din förmåga att planera aktiviteter i god tid och ta höjd för oförutsedda händelser. Att du kan arbeta systematiskt, organiserat och metodiskt kommer hjälpa dig lyckas i rollen. Som projektledare vill vi att du tar initiativ för att leda arbetet framåt och säkerställer att arbetet blir utfört med kvalitét.

Som person besitter du goda ledaregenskaper samt har god förmåga att bygga relationer och samarbeta med andra. I rollen som projektledare kommer du att ha många kontakter, både internt och externt, varför vi letar efter dig som är en god kommunikatör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi tror att du är en utvecklingsorienterad person som kan motivera och inspirera dina kollegor och chef.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Snickare

Söker 5 st snickare. Har ett längre projekt som varar i 2 år. Allt inom snickeri. Från gipsning till regla osb. Olika moment på fasad. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker 5 st snickare. Har ett längre projekt som varar i 2 år. Allt inom snickeri. Från gipsning till regla osb. Olika moment på fasad.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Projektingenjör till Samhällsbyggnadskontoret, Partille kommun

Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kom... Visa mer
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad. Vi arbetar beslutsamt mot att bli en ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar kommun. Vi har korta beslutsvägar, här uppmuntras samarbete över gränserna och du som medarbetare ges utrymme att växa. Vårt arbete är varierat, utmanande och komplext. Kort sagt, hos oss blir det aldrig långtråkigt.

Samhällsbyggnadskontoret (SBK) består av tekniska avdelningen, planeringsenheten och mark- och exploateringsenheten. Tekniska avdelningen består i sin tur av fyra enheter: Gata och park, VA, Trafik samt Projekt och avfall. Hos oss finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa en tillgänglig kommun. Just nu byggs det en ny stadsdel med 500 bostäder med ett nytt centrum i Öjersjö. En utvidgning av Furulunds centrum finns med i planeringen. Den innebär en utveckling för närservice, byggnation av cirka 400 bostäder och en mer stadsmässig Landvetterväg. Det planeras även för en utvidgning av Partille centrum, söder om E20, som en del i arbetet att ta Partille från förort till förstad. Parallellt med dessa projekt pågår även ett antal upprustningar av kommunens befintliga infrastruktur. Mycket är på gång i vår kommun!

För oss i Partille är det viktigt att vara en god, sund och trygg arbetsgivare och vi ser det som en självklarhet att kunna kombinera arbete med fritid. Detta gör vi tex genom att erbjuda flexibelt arbete och möjlighet till distansarbete i den mån det är möjligt. Vi arbetar hela tiden för att utveckla våra arbetssätt med hjälp av den moderna tekniken. Som tillsvidareanställd hos oss erbjuds du även möjlighet till förmånscykel, friskvårdsbidrag och en rad andra aktiviteter som främjar hälsa, välmående och rekreation.

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande projektingenjör på Samhällsbyggnadskontoret stödjer du projektledarna med det dagliga projektarbetet. Du kommer att arbeta nära organisationens projektledare för allehanda administrativa sysslor som behövs för projekt inom samhällsbyggnad. Det kan bl.a. handla om dokumentation, projektuppföljning avseende tid, kostnad, kvalitet, riskhantering och kontrollprogram samt administrera eller ta fram nya ramavtal för tjänster inom projektering och byggnation.

I rollen ingår det även att:
- Medverka och protokollföra vid möten och kontakter med myndigheter, projektörer, entreprenörer, fastighetsägare samt övriga intressenter.
- Hålla i egna utredningar samt mindre infrastrukturprojekt i både projektering och byggnation.
- Vara insatt i kontraktsinnehållet för konsultuppdrag och entreprenader.
- Administrera kommunens projekthanteringssystem i Teams.
- Bidra med erfarenhetsåterföring från projektens samtliga delar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom samhällsbyggnad eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du besitter en teknisk kompetens och har ett intresse för att arbeta inom samhällsbyggnad. B-körkort är ett krav. Tjänsten kräver att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket samt har goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper i AutoCAD är meriterande.

Vi letar efter dig som är kommunikativ och har en god förmåga att samarbeta med andra. Du har ett stort driv och vilja att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter. Rollen kräver även att du har en god problemlösningsförmåga, är analytisk och att du kan se olika alternativ på lösningar inom projektets ram. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi använder oss av löpande urval och intervjuer under rekryteringsprocessen så välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Plattsättare

vi söker erfaren plattsättare särskild erfarenhet krävs med badrumsrenovering, plattsättning, tätskikt, flytspackling, putsning. Visa mer
vi söker erfaren plattsättare
särskild erfarenhet krävs med badrumsrenovering, plattsättning, tätskikt, flytspackling, putsning. Visa mindre

Målare

Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mer
Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering
Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mindre

PROJEKTLEDARE

'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS. Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och ... Visa mer
'CREATING SPACE FOR A HEALTHY PLANET'. DET ÄR DET SOM INSPIRERAR OSS.

Vår vision är att vara världsledande inom utrymmesbesparande lösningar som bidrar till en hållbar planet. I en värld där utrymme är en knapp och värdefull tillgång hjälper vi våra kunder över hela världen att använda utrymmet på det mest effektiva sättet. Med våra förvaringssystem sparar vi upp till 75 % av det lagringsutrymme som behövs. Vi är klimatneutrala i vår egen verksamhet och minskar våra kunders koldioxidutsläpp. På så sätt gör vi ett väsentligt bidrag till en hälsosammare värld. Det är därför vi kallar oss "The footprint reduction company".

Vi är marknadsledande och hjälper museer, bibliotek, arkiv samt sjukvård, lager och detaljhandel att minska deras fotavtryck. Genom våra egna försäljningskontor och ett världsomspännande nätverk av distributörer finns vi representerade i Europa, USA, Asien och Australien. Vi är ett passionerat team på 200 kollegor, 130 av oss arbetar på huvudkontoret i Nederländerna, där produktion och internationell distribution sker.

Från vårt ljusa och trivsamma kontor i Sävedalen, där kulturen präglas av högt i tak och frihet under ansvar, supporterar vi den Skandinaviska marknaden. Vi söker en

PROJEKTLEDARE

som kommer att vara en del av vårt team på för närvarande 18 kollegor. Projektledaren kommer att spela en avgörande roll i våra uppdrag att genomföra professionella leveranser av stora projekt i Norge och Sverige.

Här är en glimt av vad du kommer att göra:
Vårt mål är att ytterligare stärka vår position på den skandinaviska marknaden då vi ser en stor ökning av projekt med våra system och lösningar. Det fina med den här rollen är att du har en allsidig tjänst och att du är med under hela projektets alla moment. Du är med i försäljningsskedet och bidrar med genomtänkta lösningar som du ritar, kalkylerar, offererar tillsammans med våra säljare. I leveransfasen planerar du projektet, lägger order mot tillverkning, koordinerar leveranser och montage. Du deltar i våra kunders byggmöten och ser till att vi uppfyller de specifikationer, krav och lagar som gäller vid varje leverans.
Det är verkligen ingen inslagen väg du är på, inget projekt är det andra likt.

Din profil:
• Du är strukturerad, gillar att organisera och ha kontroll på detaljer
• Du har en stark skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga
• Du har både teoretisk och praktisk förståelse för bygg- och mekanikteknik
• Du har 5+ års erfarenhet som exempelvis projekt-/byggarbetsledare, projektsupport eller liknande
• Du har god datorvana/-förståelse (Microsoft program, AutoCAD, Affärs-/CRM-system osv)
• Du utstrålar en attityd av ansvar, ägarskap, nyfikenhet och teamkänsla
• Du kan resa och övernatta vid behov

Formella krav:
• Du har en eftergymnasial utbildning vilken även kan kompenseras med yrkeslivserfarenhet
• Du behärskar svenska och/eller norska samt engelska i tal och skrift.
• Du har b-körkort
• Meriterande är om du har utbildningar inom byggarbetsmiljö, entreprenad- och upphandlingsjuridik eller liknande för både Norge och/eller Sverige.

Vi erbjuder:
• Ett utvecklande och omväxlande jobb där en stor del eget ansvar krävs
• Fantastiska kollegor
• Balans mellan arbete och privatliv
• Marknadsmässiga villkor

Låter detta som ett jobb för dig är du välkommen med din ansökan och cv till [email protected]
Vi utvärderar fortlöpande de ansökningar som kommer in så gör slag i saken direkt.

Låt oss skapa utrymme för en frisk planet. Visa mindre

VVS Montör

Vi söker en driven och erfaren VVS montör/rörläggare. Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök. Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrumet o köket för renovering dra rör och kompttera badrumet o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler Visa mer
Vi söker en driven och erfaren
VVS montör/rörläggare.
Vi totalt renoverar lägenheter åt stora fastighetsbolag ink badrum och kök.
Du ska bli duktig med att lägga ny avlopp och golvbrunn, förbereda badrumet o köket för renovering dra rör och kompttera badrumet o köket efter renovering samt montera badrumsmöbler Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och leverera... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Duktiga ställningsmontörer sökes till vår kund i Göteborgsområdet

Vi söker nu erfarna/oerfarna medarbetare som ställningsmontör. Du behöver inte ha erfarenhet av byggställningar men du måste ha viljan att lära dig samt utbildningen. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt o... Visa mer
Vi söker nu erfarna/oerfarna medarbetare som ställningsmontör. Du behöver inte ha erfarenhet av byggställningar men du måste ha viljan att lära dig samt utbildningen. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss.
Din bakgrund
Vi letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du skall vara hjälpsam och förstå värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor. Du ska vara stresstålig och ordningsam. Du ska även kunna ha lätt till att följa instruktioner.
Krav:
Utbildning ställning upp till 9 meter
Du är noggrann, effektiv och arbetsvillig
Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket


Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg och utför varierande arbeten inom logistik och byggbranschen.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats

Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.


Alectro bemanning ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.alectro.se Visa mindre

Betongpumpförare sökes till Götacity Bygg AB

Götacity Bygg söker nu en pumpmaskinist. I den här rollen arbetar du med att köra ut och pumpa betong. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Om oss: Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Hå... Visa mer
Götacity Bygg söker nu en pumpmaskinist. I den här rollen arbetar du med att köra ut och pumpa betong. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Om oss:
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vi söker dig som har:
Erfarenhet av betongpumpning
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom bygg eller fordon
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort – minst Klass CSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Vassa snickare sökes

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbes... Visa mer
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.


Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete.


Vi söker dig som har:
Har yrkesbevis
Har minst 1-2 års erfarenhet inom snickeri
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

Vassa snickare sökes med direkt rekrytering!

Vår kund i Göteborg växer och behöver förstärka med ett gäng vassa snickare. Nu söker vi dig som har arbetat som snickare med god tidigare erfarenhet. Du är duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Arbetet kräver ett högt tempo och ett högt säkerhetstänk av dig som person. Vi söker dig som har: Yrkesbevis God tidigare erfarenhet inom snickeri Du skall ha god material- och verktygskännedo... Visa mer
Vår kund i Göteborg växer och behöver förstärka med ett gäng vassa snickare.
Nu söker vi dig som har arbetat som snickare med god tidigare erfarenhet. Du är duktig och ansvarsfull hantverkare, trivs med kundkontakt, är servicemedveten, noggrann och har B körkort. Arbetet kräver ett högt tempo och ett högt säkerhetstänk av dig som person.


Vi söker dig som har:
Yrkesbevis
God tidigare erfarenhet inom snickeri
Du skall ha god material- och verktygskännedom
Du arbetar bra både självständigt och i grupp
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
B-körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du blir en viktig del av ett växande bolag. Rekryteringsprocessen tillhandahålls av Alectro bemanning & rekrytering sker direkt hos vår kund.

Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg och utför varierande arbeten inom bygg. Företaget är inne i en expansiv period och nu behöver vi utöka sin personalstyrka med vassa snickare.


Start - Omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsDå urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [email protected].

Om oss
Vi på Alectro Bemanning arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår.
Vi ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.
www.alectro.se Visa mindre

Driftingenjör till gata/park, Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Gata/parkenheten har ett viktigt uppdrag som innebär att förvalta och förädla kommunens fysiska miljö. Enheten ansvarar för skötsel av allmänna detaljplanelagda ytor i kommunen såsom gator, skyltning, lekplatser, grönytor och skog. Enheten säkerställer även renhållning samt vinterväghållning av kommunens gator.

Vi söker nu en driftingenjör som kommer att vara delaktig i detta arbetet.


ARBETSUPPGIFTER
Driftingenjören ansvarar för drift, underhåll och förnyelse av kommunens vägar. Uppdraget innebär att du planerar och leder det dagliga driftarbetet för enhetens anläggningsarbetare. För större arbeten gör du beställningar till upphandlade entreprenörer, följer upp arbetet samt utför kontroll av leverans och fakturor. Rollen innebär många kontaktytor med partillebor, entreprenörer och kollegor i kommunens olika verksamheter.

Tillsammans med övriga medarbetare inom enheten arbetar driftingenjören också med den dagliga driften av park, grönytor, lekplatser samt städning av allmänna ytor.

Som driftingenjör kommer du, tillsammans med övriga driftingenjörer och ledningsfunktioner inom tekniska avdelningen (gata/park, VA och trafik) ta fram och följa strategiska åtgärdsplaner för planerat underhåll och investeringar inom avdelningens ansvarsområde. Du kommer att ansvara för upphandlingar enligt LOU kopplat till enhetens ansvarsområden samt delta i framtagandet av detaljplaner och byggprojekt som hanteras inom samhällsbyggnadskontoret.

Beredskapstjänst ingår enligt schema, för närvarande var 6:e vecka.


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en eftergymnasial utbildning exempelvis Anläggningsingenjör eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser också gärna flerårig erfarenhet från beläggnings- mark- eller anläggningsentreprenader, helst i arbetsledande funktion.

Rollen kräver förmågan att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift samt god datorvana. Erfarenhet av att handla upp eller offerera arbete enligt AMA är meriterande.

Som person har du ett stort engagemang och har god samarbetsförmåga. I rollen som driftingenjör är det viktigt att vara noggrann, strukturerad och ha förmåga att prioritera. Du är kvalitetsmedveten, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs med att arbeta med flera frågor parallellt. Du är flexibel, öppen för förändringar och kan anpassa dig efter kundens behov samt förmåga att se långsiktigt.
För att lyckas i rollen behöver du vara handlingskraftig och resultatinriktad samt ha ett intresse och engagemang för att bidra till utvecklingen av Partille kommun.

B-körkort är ett krav

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Intervjuer för denna tjänst beräknas i första hand hållas 22-24e februari. Skulle du vara aktuell för intervju kan du komma att kallas antingen digitalt via e-post eller telefon. Ha därför uppsikt i din mail efter sista ansökningsdag.

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Håltagare till Götacity Bygg AB sökes

Ansök    Feb 8    GötaCity Bygg AB    Betonghåltagare
Götacity Bygg söker nu en betonghåltagare. Arbetsuppgifterna är varierande inom håltagning, borrning och sågning i betong. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi ... Visa mer
Götacity Bygg söker nu en betonghåltagare. Arbetsuppgifterna är varierande inom håltagning, borrning och sågning i betong. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.
Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Vi söker dig som har:
Har erfarenhet av golvsågning och håltagning
Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats Visa mindre

VI SÖKER EN ABETSLEDARE TILL VÅRT KONTOR I GÖTEBORG ?

CGS Nordic AB är ett av Sveriges mest expansiva och anlitade företag i Rope access branschen och har medlemskap i branschorganisationen SPRAT. Företaget specialiserar sig på innovativa lösningar kring tillgänglighet, säkerhet och underhåll inom bygg- och fastighetssektorn. Dom levererar alltifrån underhålls- och fasadarbeten, montage, målning, fogning, inspektioner samt rådgivning och installation av fallskydd & fasta system. FÖRETAGET EXPANDERAR OCH SÖ... Visa mer
CGS Nordic AB är ett av Sveriges mest expansiva och anlitade företag i Rope access branschen och har medlemskap i branschorganisationen SPRAT. Företaget specialiserar sig på innovativa lösningar kring tillgänglighet, säkerhet och underhåll inom bygg- och fastighetssektorn. Dom levererar alltifrån underhålls- och fasadarbeten, montage, målning, fogning, inspektioner samt rådgivning och installation av fallskydd & fasta system.


FÖRETAGET EXPANDERAR OCH SÖKER DÄRFÖR EN RESULTATORIENTERAD OCH KOMPETENT ABETSLEDARE TILL VÅRT KONTOR I GÖTEBORG
Som arbetsledare kommer du att delvis delta i arbetet på fältet, men din huvudsyssla kommer att vara att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet avseende tid, material och personal. Du kommer att ha daglig kontakt med ansvarig projektledare och bär en nyckelroll i projektets dagliga drift och eftersträvar att gruppen når satta mål med god service- och kvalité.
Arbetsledarens arbetsuppgifter
Arbete ute på fältet
Löpande kundkontakt
Planerar, organisera, leda och följer upp det dagliga arbetet
Säkerställa arbetets kvalitet och att tidsplaner hålls
Aktivt arbete för att värna om säkerheten på arbetsplatsen
Dokumentera det dagliga arbetet

Som arbetsledare ska du ha egenskapen att lyfta fram arbetsglädjen, yrkesstoltheten och stärka motivationen i gruppen. Du blir ett bollplank för både kunden, projektledaren och kollegorna. Dessutom ser du till att riskanalys och räddningsplan görs och hålls inne dagligen och att arbetet sker på ett säkert sätt.
VI SÖKER DIG SOM
Älskar att arbeta i rep och är serviceinriktad
Har attityden att du alltid kan utvecklas och bli bättre
Erfarenhet och kompetens inom planering, organisering och ledarskap
Hög produktivitet och ansvar
Resultatinriktad, noggrann och effektiv i ditt utförande
Har en positiv attityd och inverkan
Ser möjligheter och lösningar istället för problemKRAV
Erfarenhet som arbetsledare eller teamleader sen tidigare
Certifierad yrkesklättrare inom SPRAT eller IRATA Level 3
B-Körkort
Flytande Svenska i tal/skrift
God Engelska i tal/skriftMERIT
Vi ser helst att du har minst 3000 timmar i rep
Tidigare arbetat med fönsterputs/fasadtvätt
Någon typ av hantverkskompetensOm tjänsten
Heltidstjänst 100 %
Fast månadslön
Möjliga tjänsteresor utanför GöteborgArbetstider
Måndag till Fredag kl. 06.45-15.45 och i vissa fall kan planering ske även på kväll/helg.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VA-tekniker till Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten. Enhet... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

VA-enheten planerar och bedriver kommunens VA-verksamhet, förvaltar VA-anläggningarna, producerar och distribuerar dricksvatten samt avleder spill- och dagvatten. Enheten medverkar också i kommunens samhällsutveckling, exempelvis gällande detaljplanarbete. VA-enheten består av 20 personer och är organiserad inom tekniska avdelningen på samhällsbyggnadskontoret. VA-enheten har personal placerad i kommunhuset, på Brodalens industriområde samt på Kåsjöns vattenverk.

Partille kommun vill vara en hälsofrämjande arbetsplats och därför får du som medarbetare ta del av en rad förmåner såsom olika sorters fritids- och friskvårdsaktiviteter, flextid, friskvårdsbidrag samt förmånscykel.

ARBETSUPPGIFTER
VA-enheten söker nu två kollegor med framåtanda och drivkraft. Teamet du kommer till består av sex VA-tekniker och två lastbilschaufförer. Som VA-tekniker består dina arbetsuppgifter av att utföra shackt-, rörläggnings- samt markarbeten på VA-ledningar inom verksamhetsområdet. Arbetet drivs i form av projekt eller uppdrag av varierande storlek. Du kommer också att ingå i kommunens driftberedskapsorganisation som drivs av tekniska avdelningen och som åtgärdar bland annat akuta VA-problem och vinterväghållning.

I rollen ingår bland annat att utföra:
• Mindre drift och underhållsarbeten
• Förnyelse av kommunens VA-ledningar
• Vattenmätarbyte

Som VA-tekniker får du stor variation i arbetsuppgifterna, tjänsten passar dig som gillar ett rörligt och omväxlande arbete. När befintliga VA-tekniker i Partille kommun fick frågan om vad dem uppskattar mest med sitt arbete, svarade dem;
- arbetet är utvecklande och varierande
- man får vara utomhus mycket
- man får möjlighet att möta kommunens invånare
- man arbetar ihop med trevliga kollegor
- arbetet innebär frihet under ansvar

Låter detta som ett arbete som kan passa dig? Skicka in din ansökan redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och som vill vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet! Vi ser gärna att du som söker tjänsten har utbildning och/eller erfarenhet inom VA- och markanläggning, fastighetsinstallation eller VVS. Datorvana är också meriterande då vi använder digitala hjälpmedel i vår verksamhet. Det är ett krav att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten, har du C-kort är det meriterande.

Som VA-tekniker tar du egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera din arbetsdag på ett bra sätt. Du har lätt för att anpassa dig och kan snabbt ställa om vid ändrade omständigheter. Vi söker dig som är duktig på att samarbeta med andra och som kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Rivare till Götacity Bygg Sökes

Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbests... Visa mer
Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.
Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet som rivare eller erfarenhet av arbete i liknande roll
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort

Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsVarmt välkommen! Visa mindre

Målare

Ansök    Jan 23    Legal Consulting Gothenburg HB    Målare
Vi söker en utbildad och serviceinriktad målare, gärna med några års yrkeserfarenhet, för mindre och större måleriuppdrag. Arbetsuppgifterna består av invändig och utvändig målning etc. Du är ansvarstagande, van att jobba självständigt och har en god initiativförmåga och noggrannhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kvalitetsmedveten. Visa mer
Vi söker en utbildad och serviceinriktad målare, gärna med några års yrkeserfarenhet, för mindre och större måleriuppdrag. Arbetsuppgifterna består av invändig och utvändig målning etc. Du är ansvarstagande, van att jobba självständigt och har en god initiativförmåga och noggrannhet. Vidare har du god samarbetsförmåga, är stresstålig och kvalitetsmedveten. Visa mindre

Service-/Montagetekniker

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinsp... Visa mer
Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinspektioner. Våra system kräver en hel del mekaniska såväl som datortekniska kunskaper. Du kommer på plats ha dialog med våra kunder och är ofta den person från oss som kunden har mest kontakt med. Du utgår från din bostad och reser med servicebil till våra kunder. Detta innebär att du kommer att ”ligga ute” en hel del i jobbet.
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Erfarenhet från en praktisk teknisk roll är starkt meriterande
Du talar och skriver på såväl svenska som engelska
God datorvana
B körkort
Vi tror att du har ett genuint intresse av tekniska lösningar, både inom mekanik och elektronik, och gillar att ”pilla” med allt som kräver att man får användning av verktyg och maskiner. Du är inte rädd för att hugga i när det krävs. Du gillar att tala med folk och inser att vi tillsammans löser jobbet där din roll betyder allt för att vi ska lyckas. Eftersom du ofta arbetar ensam måste du gilla att jobba självständigt och lägga upp jobbet på ett effektivt sätt.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm eller någonstans mellan Göteborg och Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Har du frågor om tjänsten eller vill sända in din ansökan så är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
OM BRUYNZEEL
Bruynzeels vision är att producera och tillhandahålla platsbesparande lösningar som bidrar positivt till vår planet. Att stödja och hjälpa företag att minska deras koldioxidutsläpp genom att använda lösningar som skapar utrymme. Vi ser till att våra kunder utnyttjar varje kubikmeter optimalt. Med över 70 års erfarenhet har vi levererat utrymmesskapande lösningar för bl.a. arkiv, sjukvård, bibliotek, museum, kontor och detaljhandel. Vi finns med som en ansvarig partner under hela processen från planeringsstadiet, till design, installation och service. I Sverige hittar ni vårt kontor i Sävedalen. Bruynzeels huvudkontor och fabrik är beläget i Panningen, Nederländerna. Med vår “bäst i klass” produktionsprocess kan Bruynzeel leverera lösningar med högklassig design och kvalitet med de snabbaste produktions- och leveranstiderna. Vårt åtagande att vara Net Zero år 2045, innebär att vi kontinuerligt arbetar med CO²-minskning initiativ samt våra CSR åtagande. Visa mindre

Nu söker vi yrkesstolta Murare!

Ansök    Jan 10    GötaCity Bygg AB    Murare
Götacity Bygg AB söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi e... Visa mer
Götacity Bygg AB söker efter erfarna murare. Arbetet består av murning av fasadtegel, isolering samt puts inom bostadshus. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.
Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Vi söker dig som har
1–2 års erfarenhet av murning och fasadputsning.
Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkort


Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Golvläggare sökes till Götacity Bygg

Ansök    Jan 13    GötaCity Bygg AB    Golvläggare
Vi söker dig med utbildning, kunskap och som gärna har flera års erfarenhet inom golvläggaryrket. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigstä... Visa mer
Vi söker dig med utbildning, kunskap och som gärna har flera års erfarenhet inom golvläggaryrket. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete. Då vi befinner oss i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.


Vi söker dig som har:
Utbildad Golvläggare/Mattläggare
Du har några års relevant arbetslivserfarenhet
parkettläggning och golvslipning erfarenhet.
Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan föra dig väl i både tal och skrift.
Yrkesbevis
Noggrann
Punktlig
B körkortSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och leverera... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd och levererad i god tid. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Anläggare med VA-kompetens sökes

Götacity Bygg söker nu erfarna anläggare med Va kompetens. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas hos oss! Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund. Om oss Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare ... Visa mer
Götacity Bygg söker nu erfarna anläggare med Va kompetens. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas hos oss! Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Du arbetar främst ute i fält hos kund eller hos kundens kund.


Om oss
Götacity Bygg har sitt säte i Sävedalen och utför arbeten inom Rivning, Asbestsanering, Håltagning och Bygg. Med duktiga medarbetare och en anpassad maskinpark för verksamheten kan vi erbjuda tjänster från kalkyl till färdigställt och väldokumenterat arbete.
Vi söker dig som har:
3 års erfarenhet från mark och anläggning.
Grovplanering
VA
Laser
Z-fix
Ritningsläsning
Förläggning av VA rör dagvatten, spillvatten, vatten (plast/betong)
Förläggning av tomrör för el och fiber
Anläggning av brunnar
Anläggning av vägarKrav:
Yrkesbevis och/eller motsvarande erfarenhet inom anläggning
B-körkort
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skriftSom person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation. Du blir en viktig del av vår avdelning som består utav 30 medarbetare.
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsVarmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

VVS-montör, Kyltekniker

Ansök    Jan 3    GreenPeak Energi AB    VVS-montör
Som VVS-montör/rörmokare kommer du att jobba med installation av värmepumpar och värmesystem samt övriga VVS-arbeten. Att stötta kyltekniker som jobbar som auktoriserade serviceombud för värmepumpar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Som VVS-montör/rörmokare kommer du att jobba med installation av värmepumpar och värmesystem samt övriga VVS-arbeten. Att stötta kyltekniker som jobbar som auktoriserade serviceombud för värmepumpar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rivare till Götacity Bygg Sökes

Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Vem söker... Visa mer
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu kunniga och duktiga rivare med erfarenhet ifrån liknande arbeten för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Vi ser även att du är prestigelös och inte rädd för att hjälpa till att lösa problem som uppkommer. Att jobba snabbt, effektivt och säkert är viktigt.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du har minst 1 års erfarenhet av rivningsarbete sen tidigare. Utöver detta så är du hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor.
Götacity Bygg är väldigt måna om att alla anställda trivs bra med sitt jobb, sin chef och i teamet. Då man arbetar både självständigt och i team är det viktigt att du gillar båda delar samt har en god samarbetsförmåga. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper
– Stresstålig
– Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
– Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
– Arbetar bra i team
– Driven och resultatorienterad
– Kvalitetsmedveten.
– Ordningsam
Krav
– Tidigare erfarenhet inom rivningsbranschen minst 1 år alternativt erfarenhet inom byggbranschen 1 år.
– Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Merit
– B-Körkort
– God fysik då det förekommer tunga lyft.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Målare

Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mer
Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering
Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mindre

Byggledare

Ansök    Dec 27    Eltel Networks Infranet AB    Byggledare
Nu söker vi Byggledare till Göteborg! Huvudansvarsområde Som byggledare ansvarar du för produktionsledning av tekniker och UE i fält, ex. kontroll av schakter och dragningar, granskning av mätningar från UE, sammanställning av berörda arbetsorder. Som byggledare ingår du i teamets ledningsfunktion där du tillsammans med teamledare och produktionsplanering ansvarar för ett effektivt och kvalitativt utförande utav mindre till medelstora entreprenader. Huvuda... Visa mer
Nu söker vi Byggledare till Göteborg!
Huvudansvarsområde
Som byggledare ansvarar du för produktionsledning av tekniker och UE i fält, ex. kontroll av schakter och dragningar, granskning av mätningar från UE, sammanställning av berörda arbetsorder. Som byggledare ingår du i teamets ledningsfunktion där du tillsammans med teamledare och produktionsplanering ansvarar för ett effektivt och kvalitativt utförande utav mindre till medelstora entreprenader.
Huvudansvarsuppgifter
Projektledning i det dagliga flödet, kvalitetskontroller och ekonomisk uppföljning.
Ekonomi & affärsavtal, stötta tekniker samt UE i fält med detaljkunskap kring aktuellt affärsavtal. Avgöra när hinder/avvikelser behöver eskaleras till resultatansvarig. Svara för underlag för extrafakturering. Arbeta aktivt och kontinuerligt med lönsamhetsförbättring så att man optimalt ekonomiskt resultat säkras. Ansvara för en korrekt återrapportering från tekniker och UE. I samråd med PPL sköta planering av UE samt vara kontaktperson mot UE. Delta i av företaget anvisade utbildningar. Rapportera till projektledaren samt delta på byggmöten.
Ansvar för att vidarebefordra information, driva, utveckla och följa upp kvalitetsarbetet. Ansvar för att tillvarata förslag till förbättringar samt för att reklamationer åtgärdas. Ansvar för att levererade tjänster uppfyller de krav och mål som är överenskommet med kund.
Du finns som stöd vid offertarbete och anbudsförfarande. Du kommer ha kontakter gentemot entreprenörer och externa intressenter.
Befogenheter
Utöver rollbeskrivningen är dina befogenheter enligt attestplan och delegering från närmsta chef. Övriga befogenheter fastställs i samråd med chef utifrån ansvarsfördelning och behov inom gruppen.
Kompetenskrav
Bakgrund och kunskaper inom fiberteknik, affärs-/ entreprenadjuridisk (AB04, ABT06) och erfarenhet av schaktarbeten i gata, väg och grönområden.
Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketet
Goda kunskaper och förståelse för ekonomi
Teknisk know-how: Arbetslivserfarenhet
Personliga egenskaper
Du är ansvarstagande och visar engagemang för arbetet. Tar initiativ och uppvisar god socialförmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt.
Du är en ambassadör mot kunder, kollegor och leverantörer. Du har en analytisk förmåga och god förmåga att kommunicera.
Miljö- och Kvalité
Ansvar för att arbetet bedrivs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar. Säkerställa att arbetet bedrivs enligt Eltel personalpolicy. Ansvarar för att utrustning och material finns.
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20 januari. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.
Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: [email protected]
.......................................................................................................................................................
Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/ Visa mindre

Kalkylator inom rivning och asbest

KALKYLATOR Placering: Göteborg Kalkylator till rivningsverksamhet Hos oss blir du en viktig del i en framåtsträvande och växande verksamhet där du arbetar tillsammans med ett team placerade i Göteborg . Som kalkylator bidrar du genom att säkerställa nya uppdrag och göra träffsäkra beräkningar. Verksamheten innefattar lättrivning, håltagning och sanering med uppdrag placerade i och kring stor Göteborg . Dina vanligaste arbetsuppgifter är: Kalkylering av ... Visa mer
KALKYLATOR
Placering: Göteborg
Kalkylator till rivningsverksamhet
Hos oss blir du en viktig del i en framåtsträvande och växande verksamhet där du arbetar tillsammans med ett team placerade i Göteborg . Som kalkylator bidrar du genom att säkerställa nya uppdrag och göra träffsäkra beräkningar. Verksamheten innefattar lättrivning, håltagning och sanering med uppdrag placerade i och kring stor Göteborg . Dina vanligaste arbetsuppgifter är:
Kalkylering av nya uppdrag
Kontakt med befintliga och potentiella kunder
Tolka förfrågningsunderlag och läsa ritningar

Vi tror att du har flera års erfarenhet av kalkylarbete och har god kunskap om hela anbudsprocessen. Har du erfarenhet av rivningsbranschen är detta mycket meriterande. Du trivs med att ha kontakt med såväl kollegor som kunder och har goda kunskaper i det svenska språket.
Vad erbjuder vi dig mer än ett roligt och varierande arbete?
Individuell utvecklingsresa
Inflytande över din arbetssituation
Gedigna hälsoundersökningar
Hälsofrämjande aktiviteter och roligheterGötacity bygg är ett bolag med höga ambitioner och har som mål att bli en av det främsta aktörerna inom rivning och sanering i stor Göteborg. Vi är över 40 anställda på bolaget
Hos oss får du ett roligt arbete med stor frihet och möjlighet till utveckling i en organisation med ambition att vara på en hållbar arbetsplats i framkant.
Vi lägger stor vikt vid vårt arbetsmiljöarbete i form av hälsofrämjande åtgärder och vi förutsätter att du, precis som vi, har ambition att vara en förebild för ett sunt arbetsklimat och en sund livsstil.
låter detta intressant? Kontakta gärna oss snarast
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ställningsmontör / Ställningsmontör Lärling sökes i Göteborg

Om jobbet: Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett ... Visa mer
Om jobbet:
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu erfarna/oerfarna medarbetare som ställningsmontör till ett projekt i Borås. Du behöver inte ha erfarenhet av byggställningar men du måste ha viljan att lära dig samt utbilda dig! för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du skall vara hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper:
-Stresstålig
-Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
-Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
-Arbetar bra i team och enskilt
-Ordningsam
Krav:
-Utbildning ställning upp till 9 meter.
-Du är noggrann och effektiv och är arbetsvillig.
-Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Meriterande:
-B-Körkort.
Arbetstider:
-07.00-16.00 Måndag–Fredag
Kontaktpersoner:
Didar Yousif 073-680 09 69 / [email protected]
Simon Reuterberg 073-530 67 00 / [email protected]
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!
Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Rivare till Götacity Bygg Sökes

Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Vem söker... Visa mer
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu kunniga och duktiga rivare med erfarenhet ifrån liknande arbeten för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Vi ser även att du är prestigelös och inte rädd för att hjälpa till att lösa problem som uppkommer. Att jobba snabbt, effektivt och säkert är viktigt.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du har minst 1 års erfarenhet av rivningsarbete sen tidigare. Utöver detta så är du hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor.
Götacity Bygg är väldigt måna om att alla anställda trivs bra med sitt jobb, sin chef och i teamet. Då man arbetar både självständigt och i team är det viktigt att du gillar båda delar samt har en god samarbetsförmåga. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper
– Stresstålig
– Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
– Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
– Arbetar bra i team
– Driven och resultatorienterad
– Kvalitetsmedveten.
– Ordningsam
Krav
– Tidigare erfarenhet inom rivningsbranschen minst 1 år alternativt erfarenhet inom byggbranschen 1 år.
– Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Merit
– B-Körkort
– God fysik då det förekommer tunga lyft.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Mark & anläggningsarbetare

Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga göteborgs gator till perfektion! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi är ständigt på jakt efter drivna individer som vill vara med på den här framgångsresan och bygga göteborgs gator till perfektion!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Målare sökes

Ansök    Nov 1    Kaoni Entreprenad AB    Målare
Just söker vi flera medarbetare inom måleribranschen. Hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med som målare där arbetet kan förekomma tillsammans med arbetslag och i ensamarbete. Företaget värdesätter anställda som kan arbeta självständigt och har en bra laganda. Känner du dig träffad av beskrivningen så är du välkommen att ansöka tjänsten. Visa mer
Just söker vi flera medarbetare inom måleribranschen.
Hos oss kommer du att få möjligheten att arbeta med som målare där arbetet kan förekomma tillsammans med arbetslag och i ensamarbete.
Företaget värdesätter anställda som kan arbeta självständigt och har en bra laganda. Känner du dig träffad av beskrivningen så är du välkommen att ansöka tjänsten. Visa mindre

Service-/Montagetekniker

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinsp... Visa mer
Motiveras du av att ingen dag är den andre lik? Har du en god teknisk förståelse och vill vara en del av en öppen företagskultur? Vi söker dig som vill arbeta i en bred roll där du självständigt arbetar på plats hos våra kunder med uppbyggnad eller service av våra produkter.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som service-/montagetekniker hos Bruynzeel Storage Systems är en bred roll där du kommer att installera våra lösningar hos kunder och även utföra serviceinspektioner. Våra system kräver en hel del mekaniska såväl som datortekniska kunskaper. Du kommer på plats ha dialog med våra kunder och är ofta den person från oss som kunden har mest kontakt med. Du utgår från din bostad och reser med servicebil till våra kunder. Detta innebär att du kommer att ”ligga ute” en hel del i jobbet.
UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Erfarenhet från en praktisk teknisk roll är starkt meriterande
Du talar och skriver på såväl svenska som engelska
God datorvana
B körkort
Vi tror att du har ett genuint intresse av tekniska lösningar, både inom mekanik och elektronik, och gillar att ”pilla” med allt som kräver att man får användning av verktyg och maskiner. Du är inte rädd för att hugga i när det krävs. Du gillar att tala med folk och inser att vi tillsammans löser jobbet där din roll betyder allt för att vi ska lyckas. Eftersom du ofta arbetar ensam måste du gilla att jobba självständigt och lägga upp jobbet på ett effektivt sätt.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm eller någonstans mellan Göteborg och Malmö
Lön: Enligt överenskommelse
Har du frågor om tjänsten eller vill sända in din ansökan så är du välkommen att kontakta oss på [email protected]
OM BRUYNZEEL
Bruynzeels vision är att producera och tillhandahålla platsbesparande lösningar som bidrar positivt till vår planet. Att stödja och hjälpa företag att minska deras koldioxidutsläpp genom att använda lösningar som skapar utrymme. Vi ser till att våra kunder utnyttjar varje kubikmeter optimalt. Med över 70 års erfarenhet har vi levererat utrymmesskapande lösningar för bl.a. arkiv, sjukvård, bibliotek, museum, kontor och detaljhandel. Vi finns med som en ansvarig partner under hela processen från planeringsstadiet, till design, installation och service. I Sverige hittar ni vårt kontor i Sävedalen. Bruynzeels huvudkontor och fabrik är beläget i Panningen, Nederländerna. Med vår “bäst i klass” produktionsprocess kan Bruynzeel leverera lösningar med högklassig design och kvalitet med de snabbaste produktions- och leveranstiderna. Vårt åtagande att vara Net Zero år 2045, innebär att vi kontinuerligt arbetar med CO²-minskning initiativ samt våra CSR åtagande. Visa mindre

Målare

Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mer
Vi söker målare med erfarenhet för sedvanliga arbetsuppgifter. Målning, bredspackling, tapetsering
Inomhusmåleri i samband med renoveringar. Visa mindre

Projektledare inom ombyggnad/renovering

Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid oc... Visa mer
Vi söker duktig , ansvarsfull och driven projektledare för våra projekten som består totalrenovering av lägenheter och lokaler åt stora fastighetsbolag i Göteborg. Du ska ha erfarenhet med renovering av lägenheter, rambeskrivningar, beställningar av material och bered att ta ansvar och ta initiativ samt van att gå ut på arbetsplats ,följa upp renoveringsprocess och se till att medarbetarna följer arbetsbeskrivning samt att material är beställd i god tid ochlevererad. Endast seriösa och erfarna kandidater är välkomna. Visa mindre

Målare och snickare inom och utomhus

Vi på KTR i Göteborg AB söker dig med en god arbetsmoral, utåtriktad, driven, gillar tempo, noggrann och ansvarsfull erfaren målare och snickare Visa mer
Vi på KTR i Göteborg AB söker dig med en god arbetsmoral, utåtriktad, driven, gillar tempo, noggrann och ansvarsfull erfaren målare och snickare Visa mindre

Ställningsmontör / Ställningsmontör Lärling sökes i Borås

Om jobbet: Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett ... Visa mer
Om jobbet:
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu erfarna/oerfarna medarbetare som ställningsmontör till ett projekt i Borås. Du behöver inte ha erfarenhet av byggställningar men du måste ha viljan att lära dig samt utbilda dig! för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du skall vara hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper:
-Stresstålig
-Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
-Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
-Arbetar bra i team och enskilt
-Ordningsam
Krav:
-Utbildning ställning upp till 9 meter.
-Du är noggrann och effektiv och är arbetsvillig.
-Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Meriterande:
-B-Körkort.
Arbetstider:
-07.00-16.00 Måndag–Fredag
Kontaktpersoner:
Didar Yousif 073-680 09 69 / [email protected]
Simon Reuterberg 073-530 67 00 / [email protected]
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!
Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Solcellsmontör Göteborg med omnejd

Om oss: Vi är ett företag som brinner för förnybar energi och smarta energilösningar. Vi jobbar främst med montering av solcellsanläggningar och laddboxar för privat och företagskunder. Vi är nu i en expansionsfas och söker nya solcellsmontörer. Vi arbetar i olika team och har kunden som fokus. För oss är det väldigt viktigt att man skall trivas i sitt team och att ha kul på jobbet samtidigt som man når sina utsatta mål. Vi söker medarbetare med en posit... Visa mer
Om oss:
Vi är ett företag som brinner för förnybar energi och smarta energilösningar. Vi jobbar främst med montering av solcellsanläggningar och laddboxar för privat och företagskunder.

Vi är nu i en expansionsfas och söker nya solcellsmontörer. Vi arbetar i olika team och har kunden som fokus. För oss är det väldigt viktigt att man skall trivas i sitt team och att ha kul på jobbet samtidigt som man når sina utsatta mål. Vi söker medarbetare med en positiv energi och en bra arbetsmoral som hela tiden vill utvecklas.

Om tjänsten:
Du kommer arbeta i ett monterings team där ni är med från start till mål på varje projekt.

Arbetsuppgifter:
· Uppbyggnad av ställning
· Montering av infästnings material
· Kabelförläggning
· Montering av solpaneler
· Driftsättning av anläggning
Vi söker hos dig:

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet eller kunskap om solcells montering eller har liknande erfarenheter från tidigare bygg eller monteringsarbeten.

Vi ser att du är lösnings orienterad och vågar ta egna initiativ då du kommer stöta på olika problemlösningar.

Vi ser att du som person är noggrann, pålitlig och tar ansvar för ditt arbete. Kunden är alltid i fokus.

Vi ser att du är bra på att samarbeta och kommunicera både mot ditt team och mot kund.

Meriterande:
· Utbildning i byggnadsställning
· Höghöjdsarbeten
· Heta arbeten
· Erfarenhet inom liknande yrke
Krav:
· B-körkort
· Verktygs vana
Vi erbjuder:


· Friskvårds bidrag
· Utbildning och utveckling
· Karriärsteg
· Möjlighet till res jobb Visa mindre

Rivare till Götacity Bygg Sökes

Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Vem söker... Visa mer
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu kunniga och duktiga rivare med erfarenhet ifrån liknande arbeten för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Vi ser även att du är prestigelös och inte rädd för att hjälpa till att lösa problem som uppkommer. Att jobba snabbt, effektivt och säkert är viktigt.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du har minst 1 års erfarenhet av rivningsarbete sen tidigare. Utöver detta så är du hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor.
Götacity Bygg är väldigt måna om att alla anställda trivs bra med sitt jobb, sin chef och i teamet. Då man arbetar både självständigt och i team är det viktigt att du gillar båda delar samt har en god samarbetsförmåga. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper
– Stresstålig
– Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
– Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
– Arbetar bra i team
– Driven och resultatorienterad
– Kvalitetsmedveten.
– Ordningsam
Krav
– Tidigare erfarenhet inom rivningsbranschen minst 1 år alternativt erfarenhet inom byggbranschen 1 år.
– Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Merit
– B-Körkort
– God fysik då det förekommer tunga lyft.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Resemontör inom värme och tappvatten till NGL

Ansök    Sep 6    Assemblin VS AB    VVS-montör
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering. Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser. Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 25 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern... Visa mer
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering.
Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser.
Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 25 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern med ca 1500 anställda med etablering på 45 orter där vi tillsammans är verksamma inom VS installation.
Vi har idag 15 resemontörer som utgår från hela Sverige samt lokalt stationerade ledande montörer i Göteborg och Stockholm.
Här kommer du in som ytterligare en förmåga till vårt resande team.
Arbetet innebär att du ingår i ett arbetslag om allt från 2 till 7 montörer som byter komponenter på värme och tappvattensystem samt injusterar och optimerar utifrån beställda injusteringsmetoder.
Projekten kan pågå allt ifrån några dagar till ett par veckor och som resande montör planeras arbetet in måndag till torsdag av projektledaren. Under arbetsveckan bor man generellt på hotell (i det fall man inte befinner sig på hemorten).
Vi som arbetsgivare arbetar löpande för att tillhandahålla en utvecklande och positiv arbetsmiljö genom intern utbildning och löpande avstämningsmöten.
Vi söker dig som:
Driven person vill arbeta med kunden i fokus
Gillar att träffa nya människor
Är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas med oss
Gillar att skruva och därmed kan hantera enklare handverktyg
Tycker om att resa och få se olika delar av Sverige.
Innehar B-körkort

Alla är välkomna att söka oavsett var i landet du bor, det viktigaste är att vi träffar rätt person för teamet men rent logistiskt kan det vara en fördel om du bor i Malmö, Åmål, Karlskoga, Vimmerby Norrköping eller Linköping.
Vi erbjuder:
Intern utbildning
Kollektivavtal
Frihet under ansvar

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-10-07. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Benny Lieberth på telefon: 070-559 19 13.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter! Visa mindre

Plattsättare

Partille Bygg & Badrumsrenovering AB är en byggfirma specialiserad på badrumsrenoveringar. Vi jobbar på olika platser inom Västra Götaland Den som vi söker ska vara noggrant, ansvarsfullt, fantasifull och vill gå framåt. Förutom att sätta plattorna ingår det i jobbet att göra det underarbete som krävs som rivning, gipsning, läggning av fuktspärr mm Murare, plattsättare - sätta plattor på väggar, klinkers på golv, trappor, spackling och att utföra tätskikt... Visa mer
Partille Bygg & Badrumsrenovering AB är en byggfirma specialiserad på badrumsrenoveringar. Vi jobbar på olika platser inom Västra Götaland Den som vi söker ska vara noggrant, ansvarsfullt, fantasifull och vill gå framåt. Förutom att sätta plattorna ingår det i jobbet att göra det underarbete som krävs som rivning, gipsning, läggning av fuktspärr mm Murare, plattsättare - sätta plattor på väggar, klinkers på golv, trappor, spackling och att utföra tätskikt mm Visa mindre

Montör inom värme och tappvatten

NGL Energientreprenad AB är ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering. Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser. Vi är en del av Assemblin VS vilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 25 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en konce... Visa mer
NGL Energientreprenad AB är ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering.
Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser.
Vi är en del av Assemblin VS vilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 25 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern med ca 1500 anställda med etablering på 45 orter där vi tillsammans är verksamma inom VS installation.
Vi har idag 15 resemontörer som utgår från hela Sverige samt lokalt stationerade ledande montörer i Göteborg och Stockholm.
Här kommer du in som ytterligare en lokal förmåga för region Göteborg.
Arbetet innebär att du tillsammans med ledande montör i ett arbetslag byter komponenter på värme och tappvattensystem samt injusterar och optimerar utifrån beställda injusteringsmetoder.
Projekten pågår allt ifrån några dagar till ett par veckor och kan ske både lokalt i Stockholm och på annan ort.
Vi som arbetsgivare arbetar löpande för att tillhandahålla en utvecklande och positiv arbetsmiljö genom intern utbildning och löpande avstämningsmöten.
Vi söker dig som:
Driven person vill arbeta med kunden i fokus
Gillar att träffa nya människor
Är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas med oss
Gillar att skruva och därmed kan hantera enklare handverktyg
Inte har något emot att resa till annan ort när behov uppstår
Innehar B-körkort


Vi erbjuder:
Intern utbildning
Kollektivavtal
Frihet under ansvar
Provanställning 6 månader Visa mindre

Ställningsmontör / Ställningsmontör Lärling sökes i Borås

Om jobbet: Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett ... Visa mer
Om jobbet:
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom Ställningsbygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu erfarna/oerfarna medarbetare som ställningsmontör till ett projekt i Borås. Du behöver inte ha erfarenhet av byggställningar men du måste ha viljan att lära dig samt utbilda dig! för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du skall vara hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper:
-Stresstålig
-Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
-Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
-Arbetar bra i team och enskilt
-Ordningsam
Krav:
-Utbildning ställning upp till 9 meter.
-Du är noggrann och effektiv och är arbetsvillig.
-Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Meriterande:
-B-Körkort.
Arbetstider:
-07.00-16.00 Måndag–Fredag
Kontaktpersoner:
Didar Yousif 073-680 09 69 / [email protected]
Simon Reuterberg 073-530 67 00 / [email protected]
Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!
Varmt välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

VS Montör till NGL i Göteborg

Ansök    Sep 6    Assemblin VS AB    VVS-montör
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering. Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser. Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 20 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern... Visa mer
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering.
Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser.
Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 20 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern med ca 1500 anställda med etablering på 45 orter där vi tillsammans är verksamma inom VS installation.
Vi har idag 15 resemontörer som utgår från hela Sverige samt lokalt stationerade ledande montörer i Göteborg och Stockholm.
Här kommer du in som ytterligare en lokal förmåga för region Göteborg.
Arbetet innebär att du tillsammans med ledande montör i ett arbetslag byter komponenter på värme och tappvattensystem samt injusterar och optimerar utifrån beställda injusteringsmetoder.
Projekten pågår allt ifrån några dagar till ett par veckor och kan ske både lokalt i Göteborg och på annan ort.
Vi som arbetsgivare arbetar löpande för att tillhandahålla en utvecklande och positiv arbetsmiljö genom intern utbildning och löpande avstämningsmöten.

Vi söker dig som:
Driven person vill arbeta med kunden i fokus
Gillar att träffa nya människor
Är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas med oss
Gillar att skruva och därmed kan hantera enklare handverktyg
Inte har något emot att resa till annan ort när behov uppstår
Innehar B-körkort
Vi erbjuder:
Intern utbildning
Kollektivavtal
Frihet under ansvar

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-10-07. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Benny Lieberth på telefon: 070-559 19 13.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter! Visa mindre

Montör inom värme och tappvatten till NGL i Stockholm

Ansök    Sep 6    Assemblin VS AB    VVS-montör
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering. Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser. Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 20 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern... Visa mer
NGL Energientreprenad ABär ett produkt och metodoberoende specialistföretag med 30 års erfarenhet inom energieffektivisering.
Vi arbetar dagligen för grönare fastigheter och ett bättre boendeklimat genom injustering och optimering av värme, kyla- och tappvattensystem som är våra spetskompetenser.
Vi är en del av Assemblin VSvilket innebär att du både blir en del av ett mindre företag med drygt 20 anställda i en expansiv fas och samtidigt tillhör en koncern med ca 1500 anställda med etablering på 45 orter där vi tillsammans är verksamma inom VS installation.
Vi har idag 15 resemontörer som utgår från hela Sverige samt lokalt stationerade ledande montörer i Göteborg och Stockholm.
Här kommer du in som ytterligare en lokal förmåga för region Stockholm.
Arbetet innebär att du tillsammans med ledande montör i ett arbetslag byter komponenter på värme och tappvattensystem samt injusterar och optimerar utifrån beställda injusteringsmetoder.
Projekten pågår allt ifrån några dagar till ett par veckor och kan ske både lokalt i Stockholm och på annan ort.
Vi som arbetsgivare arbetar löpande för att tillhandahålla en utvecklande och positiv arbetsmiljö genom intern utbildning och löpande avstämningsmöten.

Vi söker dig som:
Driven person vill arbeta med kunden i fokus
Gillar att träffa nya människor
Är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas med oss
Gillar att skruva och därmed kan hantera enklare handverktyg
Inte har något emot att resa till annan ort när behov uppstår
Innehar B-körkort
Vi erbjuder:
Intern utbildning
Kollektivavtal
Frihet under ansvar

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-10-07. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Benny Lieberth på telefon: 070-559 19 13.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter! Visa mindre

Anläggare sökes

Vi söker två anläggningsarbetare som kan jobba både i grupp och samtidigt vara självgående. Dina arbetsuppgifter Din arbetsuppgifter kommer innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom markarbeten och anläggningsarbeten. En merit krav om hon/han kan använda planlaser. Visa mer
Vi söker två anläggningsarbetare som kan jobba både i grupp och samtidigt vara självgående.
Dina arbetsuppgifter
Din arbetsuppgifter kommer innebära vanligt förekommande arbetsuppgifter inom markarbeten och anläggningsarbeten.
En merit krav om hon/han kan använda planlaser. Visa mindre

Rivare till Götacity Bygg Sökes

Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB. Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete. Vem söker... Visa mer
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB.
Götacity Bygg utför arbeten inom bygg, rivning, håltagning och sanering för våra kunder. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Atmosfären är högt i tak med ett nära samarbete där vi värdesätter ett bra arbete.
Vem söker vi?
Vi söker nu kunniga och duktiga rivare med erfarenhet ifrån liknande arbeten för att kunna möta och tillgodose våra kunders behov. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag.
Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel, inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor och gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. Arbetsmoralen bör ligga på en hög nivå, att man håller arbetstider samt företagspolicyn.
Du är kommunikativ och har en positiv inställning till arbetet samt en naturlig känsla för service. Du tycker om att lösa problem och jobba fysiskt med kroppen. Vi ser även att du är prestigelös och inte rädd för att hjälpa till att lösa problem som uppkommer. Att jobba snabbt, effektivt och säkert är viktigt.
Vem är du?
Vi har olika arbetsuppgifter och letar efter händiga personer som inte är rädda för att ta i då det krävs en god fysik. Du har minst 1 års erfarenhet av rivningsarbete sen tidigare. Utöver detta så är du hjälpsam och förstår värdet av att arbeta tillsammans med dina kollegor.
Götacity Bygg är väldigt måna om att alla anställda trivs bra med sitt jobb, sin chef och i teamet. Då man arbetar både självständigt och i team är det viktigt att du gillar båda delar samt har en god samarbetsförmåga. Bra lagspelare med bra kommunikation är ett krav.
Personliga egenskaper
– Stresstålig
– Ambitiös och har lätt för att ta och följa instruktioner
– Är kvalitetsmedveten och förstår kundens behov och förväntningar
– Arbetar bra i team
– Driven och resultatorienterad
– Kvalitetsmedveten.
– Ordningsam
Krav
– Tidigare erfarenhet inom rivningsbranschen minst 1 år alternativt erfarenhet inom byggbranschen 1 år.
– Kommunicera och behärska svenska och/eller engelska språket.
Merit
– B-Körkort
– God fysik då det förekommer tunga lyft.


Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka därför gärna in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Rivningsarbetare

Vi är ett företag som jobbar aktivt med friskvård och inser att personalen är vår styrka. Vi vill vara en arbetsplats man trivs på och vill gå till varje dag. Vi söker dig som är driven och självgående, du är ansiktet utåt i verksamheten. Önskvärt är att ni talar och skriver god svenska men erfarenhet och kunskap väger givetvis tyngre. Rivningsarbetare i Göteborg med omnejd. Arbetsuppgifterna består utav lättrivning och betongrivning. Öppen för alla Vi fo... Visa mer
Vi är ett företag som jobbar aktivt med friskvård och inser att personalen är vår styrka.
Vi vill vara en arbetsplats man trivs på och vill gå till varje dag. Vi söker dig som är driven och självgående, du är ansiktet utåt i verksamheten. Önskvärt är att ni talar och skriver god svenska men erfarenhet och kunskap väger givetvis tyngre. Rivningsarbetare i Göteborg med omnejd.
Arbetsuppgifterna består utav lättrivning och betongrivning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Murare till Byggnytt i Väst AB

Ansök    Jul 4    Legal Consulting Gothenburg HB    Murare
Om företaget Byggnytt i Väst AB är ett professionellt team med erfarna och behöriga byggarbetare med bred erfarenhet från mindre snickeriarbeten till totalrenoveringar. Företagets specialitet är noggrannhet, god service i kombination med ordentligt utförande från början till slut. Dina arbetsuppgifter Företaget söker en murare till Byggnytt i Väst AB. Som murare är dina arbetsuppgifter främst att bygga upp husets väggar och att klä huset med fasadtegel. So... Visa mer
Om företaget
Byggnytt i Väst AB är ett professionellt team med erfarna och behöriga byggarbetare med bred erfarenhet från mindre snickeriarbeten till totalrenoveringar. Företagets specialitet är noggrannhet, god service i kombination med ordentligt utförande från början till slut.
Dina arbetsuppgifter
Företaget söker en murare till Byggnytt i Väst AB. Som murare är dina arbetsuppgifter främst att bygga upp husets väggar och att klä huset med fasadtegel. Som person är du flexibel och trivs med att arbeta i nya miljöer och har inga problem med resor i arbete. Du kommer att bli anställd direkt hos Byggnytt i Väst AB.
Din profil
Vi söker efter dig som har minst tre års erfarenhet ifrån fasadmurning och som trivs med att arbeta med kroppen. Vi tror att du som söker har lätt för att samarbeta med andra i grupp och att du är en frisk fläkt.
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan på [email protected]
Om oss
Legal Consulting Gothenburg är en juristbyrå. Vi stödjer våra klienter i olika processer, allt från att hantera jobbannonser, upprätta inlagor, tillhandahålla tolkningstjänster och biträda dem i ärenden vid olika myndigheter. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Rivare

Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB Visa mer
Vi på Götacity Bygg AB söker nu fler medarbetare. Trivs du med att arbeta i ett högt tempo och med hög kvalitet? Då har du alla möjligheter för att lyckas inom Götacity Bygg AB Visa mindre

Rivare/sanerings teckniner med körkort

hej vi söker dig som tidigare har arbetat i bygg branschen och som inte är rädd för att ta i, serviceinriktad, produktiv i sitt arbete och en härlig medarbetare. Körkort är ett krav, svenska i tal och skrift är också ett stort plus dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rivning och grovstäd, relativt enkelt jobb men Fysiskt krävande .Hör gärna av dig ifall du är intresserad av att komma på intervju Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens,... Visa mer
hej vi söker dig som tidigare har arbetat i bygg branschen och som inte är rädd för att ta i, serviceinriktad, produktiv i sitt arbete och en härlig medarbetare. Körkort är ett krav, svenska i tal och skrift är också ett stort plus
dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara rivning och grovstäd, relativt enkelt jobb men Fysiskt krävande .Hör gärna av dig ifall du är intresserad av att komma på intervju
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kalkyl och anbuds ingenjör

GÖTACITY BYGG AB! Hej vi är ett företag med ca 50 anställda. Vi arbetar på diverse byggprojekt här i centrala göteborg som bland. Verksamhetens huvud område är rivning och asbest sanering. Vi söker därför just dig som har erfarenhet av att räkna på jobb inom rivning och asbest sanering, Vi ser gärna också att du har ambitioner om att växa som individ samt att föra Götacity Bygg fram. Tjänsten är tänkt att dra igång efter sommaren. Är detta något för dig?... Visa mer
GÖTACITY BYGG AB!
Hej vi är ett företag med ca 50 anställda. Vi arbetar på diverse byggprojekt här i centrala göteborg som bland.
Verksamhetens huvud område är rivning och asbest sanering. Vi söker därför just dig som har erfarenhet av att räkna på jobb inom rivning och asbest sanering, Vi ser gärna också att du har ambitioner om att växa som individ samt att föra Götacity Bygg fram. Tjänsten är tänkt att dra igång efter sommaren.
Är detta något för dig?
Maila gärna in ditt CV till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre