Lediga jobb som Budbilsförare i Partille

Se lediga jobb som Budbilsförare i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Extrapersonal Budbilschaufför med B-körkort -Göteborg

Ansök    Apr 20    Tranda Transport AB    Budbilsförare
Tranda Transport söker extrapersonal vid behov. Arbetet sker i Göteborg men kan i vissa fall även gälla Borås och Varberg Arbetstider ca 16:00-22 (måndag-söndag) Störst behov just nu är på lördagar och söndagar Timlön med semesterersättning. Seriös arbetsgivare Svenskt B-körkort Mycket god svenska eller engelska God lokalkännedom Lojal Pålitlig Mycket bra kundbemötande B-chaufförer sökes med start omgående till Tranda Transport AB. Krav: Svenskt B-körkor... Visa mer
Tranda Transport söker extrapersonal vid behov.
Arbetet sker i Göteborg men kan i vissa fall även gälla Borås och Varberg
Arbetstider ca 16:00-22 (måndag-söndag) Störst behov just nu är på lördagar och söndagar
Timlön med semesterersättning.
Seriös arbetsgivare
Svenskt B-körkort
Mycket god svenska eller engelska
God lokalkännedom
Lojal
Pålitlig
Mycket bra kundbemötande B-chaufförer sökes med start omgående till Tranda Transport AB.


Krav:
Svenskt B-körkort
Mycket god svenska eller engelska
Tillgänglig för start omgående
God lokalkännedom
Lojal
Pålitlig
Mycket bra kundbemötande


Läs gärna mer på tranda.se och maila ditt CV vid intresse till
[email protected]


Markera din ansökan med "Göteborg"
OBS! OM din ansökan är ej markerad med stad du önskar jobba i så kan vi inte återkoppla. Visa mindre

budbilschaufför sökes

Ansök    Apr 26    BASL AB    Budbilsförare
Vill du jobba som chaufför hos oss ? Huvudsakliga arbetsuppgifter: Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder. Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet. För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Visa mer
Vill du jobba som chaufför hos oss ?
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Arbetet innebär leveranser och upphämtningar av paket och dokument hos våra kunder.
Som chaufför är du företagets ansikte utåt och du är mycket betydelsefull för vår verksamhet.
För att trivas i rollen som chaufför är det viktigt att du brinner för service och det är väldigt positivt om du har ett intresse för logistikbranschen. Visa mindre

Budbilschaufför/Butikssäljare sökes till Mekonomens butik i Partille Järnri

Ansök    Maj 4    Mekonomen Detaljist AB    Budbilsförare
Vi vill anställa fantastiska personer vars passion och affärsmannamässiga driv vill bidra till vår framgång! Skulle du vilja bli Mekonomens främsta ambassadör och varumärkesbärare? Då är det dig som vi söker till vår butik i Partille Järnringen! Är du intresserad av en utav våra nyckelroller som budbilschaufför? Kul! Vi söker dig som är serviceinriktad och har goda kunskaper om hur en bil fungerar. Du engagerar dig i mötet med kunden och har viljan att g... Visa mer
Vi vill anställa fantastiska personer vars passion och affärsmannamässiga driv vill bidra till vår framgång! Skulle du vilja bli Mekonomens främsta ambassadör och varumärkesbärare? Då är det dig som vi söker till vår butik i Partille Järnringen!

Är du intresserad av en utav våra nyckelroller som budbilschaufför? Kul! Vi söker dig som är serviceinriktad och har goda kunskaper om hur en bil fungerar.
Du engagerar dig i mötet med kunden och har viljan att ge våra kunder det där lilla extra som gör att de kommer tillbaka till just oss! Du är en uppskattad och flexibel lagspelare som har lätt för att arbeta i team och bidra till helheten.

Att du känner och tar ansvar för ditt arbete samt den totala affären, det är en förutsättning för att arbeta på Mekonomen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Arbeta aktivt med försäljning mot både verkstadskunder och privatkunder både på vardagar och helger
- Via telefon serva våra verkstadskunder samt leverera produkter enligt verkstadskundens beställning
- Köra budbil
- Hålla god ordning och reda i butiken samt fronta produkterna i butiken
- Hjälpa kunden med enklare montering
- Aktivt arbeta med merförsäljning på plats vid kundbesöken
- Sälja in förbrukningsvaror och sortiment till verkstäderna och sköta eventuell påfyllnad
- Säkerställa att returer från kunden tas med tillbaka till butiken och behandlas på korrekt sätt

Vi söker dig som har

- Arbetslivserfarenhet från liknande bransch
- Har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
- God fordonskunskap är inte ett avgörande krav men erfarenhet och kompetens från tidigare arbete på verkstad är mycket meriterande
- Engagerad, ansvarsfull samt service- och kundfokuserad
- Positiv inställning och lösningsorienterad
- God social förmåga att kunna uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
- Datorvana
- B körkort

ÖVRIGT
Omfattning: Heltid, 100%
Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Lönesättning enligt kollektivavtal
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Partille Järnringen

Låter detta intressant är du varmt välkommen in med din ansökan. Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

För oss som arbetar på Mekonomen är mångfaldsfrågor en del av vår vardag. Vi strävar därför efter en högre representation av medarbetare med internationell bakgrund, en jämnare könsfördelning och en åldersstruktur som på bästa sätt representerar våra kunder.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Testet genomförs med fördel på en fast enhet.

Personuppgiftshantering
Mekonomen Detaljist AB org.nr. 556157-7288, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site...

Välkommen in med din ansökan!

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Kökspersonal/foodora-bud sökes

Ansök    Okt 26    Pihlgren Relations AB    Budbilsförare
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna? Möjligheten är här! German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right". Med över 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med branschledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker dä... Visa mer
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna?
Möjligheten är här!
German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right".
Med över 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med branschledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster.
Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker därför personer som kan kombinera både tillagning och utkörning av mat till våra kunder.


Vem är du?
Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta både i kök och med utkörning sedan tidigare.
B-körkort är ett krav.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv. Vi tror starkt på viljan att lära sig nya saker och att jobba hårt.
Är du beviljad Aktivitetsstöd är detta meriterande.
Rekrytering sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan nu! Sista ansökningsdag 2020-11-25.
Skicka in din ansökan till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Foodora-bud/kökspersonal sökes

Ansök    Mar 29    Pihlgren Relations AB    Budbilsförare
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna? Möjligheten är här! German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right". Med fler än 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med ledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker därför ... Visa mer
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna?
Möjligheten är här!
German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right".
Med fler än 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med ledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster.
Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker därför personer som kan kombinera både tillagning och utkörning av mat till våra kunder.
Det är av största vikt för oss att våra kunder får en positiv upplevelse, därför ställer vi stora krav på din förmåga att självständigt kunna planera din rutt för en så effektiv leverans som möjligt.


Vem är du?
Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta både i kök och med utkörning sedan tidigare.
B-körkort är ett krav.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv. Vi tror starkt på viljan att lära sig nya saker och att jobba hårt.
Är du beviljad Aktivitetsstöd är detta meriterande.
Rekrytering sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan nu! Sista ansökningsdag 2021-04-28.
Skicka in din ansökan till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Foodora-bud/kökspersonal sökes

Ansök    Jul 26    Pihlgren Relations AB    Budbilsförare
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna? Möjligheten är här! German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right". Med fler än 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med ledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker därför ... Visa mer
Har du vad som krävs för att arbeta för en av de snabbast växande restaurangkedjorna?
Möjligheten är här!
German Döner Kebab förändrar synen på kebabvärlden, vårt motto är "Kebabs Done Right".
Med fler än 70 restauranger över hela världen är vi stolta över att vara marknadsledande inom Döner branschen med ledande servicenivåer, exceptionell mat och en oförglömlig upplevelse för våra gäster.
Vi satsar nu på att utöka vår Foodoraverksamhet och söker därför personer som kan kombinera både tillagning och utkörning av mat till våra kunder.
Det är av största vikt för oss att våra kunder får en positiv upplevelse, därför ställer vi stora krav på din förmåga att självständigt kunna planera din rutt för en så effektiv leverans som möjligt.


Vem är du?
Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta både i kök och med utkörning sedan tidigare.
B-körkort är ett krav.
För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv. Vi tror starkt på viljan att lära sig nya saker och att jobba hårt.
Är du beviljad Aktivitetsstöd är detta meriterande.
Rekrytering sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan nu! Sista ansökningsdag 2021-08-25
Skicka in din ansökan till: [email protected]
#jobbjustnu Visa mindre

Budbilsförare sökes!

Ansök    Sep 23    Vanessa Express AB    Budbilsförare
Vanessa Express är en transportfirma i Göteborg. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt. Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att ar... Visa mer
Vanessa Express är en transportfirma i Göteborg. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt. Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet som budbilsförare sedan tidigare anser vi detta som meriterande. Krav:- Flytande svenska samt goda kunskaper i skrift- B-körkort i minst 2 år- Godkänt utdrag ur belastningsregistret- Du har god lokalkännedom i Göteborg samt känner dig trygg bakom ratten. Tjänsten som budbilsförare innebär att du ansvarar för att hämta samt leverera gods till olika destinationer i Göteborg. Du ansvarar för att sköta dokumentation (t.e.x följesedlar) gällande kundernas paket, det är därför viktigt att man som person är noggrann samt ansvarsfull. Arbetet kan i viss mån vara fysiskt krävande, en god fysik är alltså en fördel för dig. Tjänsterna är på dagtid Måndag - Fredag. Visa mindre

Budbilsförare sökes!

Ansök    Jan 28    Vanessa Express AB    Budbilsförare
Vanessa Express är en transportfirma i Göteborg. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt. Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att ar... Visa mer
Vanessa Express är en transportfirma i Göteborg. Vi levererar paket från olika företag till andra företag, men även privatpersoner. Som budbilsförare har våra anställda en tydlig arbetsuppgift, att hämta paket och leverera inom utsatt tid till varierande kunder. Vi räknar med att detta vid varje tillfälle sker på ett vänligt samt professionellt sätt.
Vi söker dig som är serviceinriktad, självständig samt ansvarsfull. Du skall vara punktlig och gilla att arbeta i ett högt tempo. Har du erfarenhet som budbilsförare sedan tidigare anser vi detta som meriterande.


Krav:
- Flytande svenska, både i tal och skrift.
- B-körkort, minst 2 års körvana.
- Utdrag ur belastningsregistret utan större anmärkning.
- Du skall ha god lokalkännedom i Göteborg samt känna dig trygg bakom ratten.
Tjänsten som budbilsförare innebär att du ansvarar för att hämta samt leverera gods till olika destinationer i Göteborg. Du ansvarar för att sköta dokumentation (t.ex. följesedlar) med kundernas paket. Vi lägger stor vikt på att man som person är noggrann samt ansvarsfull. Arbetet kan i viss mån vara fysiskt krävande, vi ser gärna att man är i god fysisk kondition.
Tjänsterna är på dagtid Måndag - Fredag. Visa mindre