Lediga jobb som Barnskötare i Partille

Se lediga jobb som Barnskötare i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Heltidsarbete som lärarvikarie inom förskola/skola i Lerums kommun

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola. Arbetet startar omgående och beräknas pågå under vårterminen med möjlighet till fortsättning efter sommaren, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerum kommuns s... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

Arbetet startar omgående och beräknas pågå under vårterminen med möjlighet till fortsättning efter sommaren, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerum kommuns skolor och förskolor. Tjänsten är på heltid med garanterad månatlig ersättning.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

Via vår app eller hemsida får du enkelt tillgång till dina uppdrag som passar just dig, när, var och i vilka klasser som du vill jobba med och vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool där din flexibilitet är av största vikt. Du kommer att vara på olika skolor och förskolor och bör därför ha lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:

- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Barnskötare till Ugglums förskola

Ansök    Feb 3    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

Ugglums förskola består av två avdelningar fördelade på två hus på en härlig tomt i trevliga Sävedalen. I det ena huset huserar barn i åldrarna 3-6 år och i det andra lite mindre huset huserar barn i åldrarna 1-3 år. Husen är belägna på en stor tomt som gjord för upptäckande och lek. Dagligen möts barn och pedagoger i olika konstellationer mellan avdelningarna för att upptäcka och utvecklas tillsammans. Här arbetar du tillsammans med härliga engagerade kollegor som sätter barn och utveckling i fokus. Förskolans verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en engagerad barnskötare för en tillsvidaretjänst på vår förskola! Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter att ge barnen en trygg, lärorik och rolig tid tillsammans med oss på förskolan. Arbetsplatsen kännetecknas av en god gemenskap, entusiasm och professionalitet utifrån uppdraget.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära, utvecklas och ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter att erbjuda en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Förskolan är en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Det är en plats för ett gemensamt lärande, skapande av kunskap, kultur och identitet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, som en del av ett ordinarie arbetslag. Du har erfarenhet av att vara med i planeringen och genomförandet av pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleåldern. Vi vill också att du har erfarenhet av inskolning samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del av uppdraget. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta i projekt utifrån de hundra språken och med Reggio Emilias pedagogiska filosofi som utgångspunkt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du har förmåga att läsa av situationer och bidrar till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att bygga förtroendefulla relationer till både barn och vårdnadshavare.

Utöver detta vill vi att:

-Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
-Du har du ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
-Du ser det enskilda barnets behov av utmaning.
-Du är väl förtrogen med de digitala verktygen.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering. Skicka därför in din ansökan redan idag!

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll och ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas. Visa mindre

Barnskötare

Nu söker vi en barnskötare som vill kugga in i vårt arbete med en trygg, rolig och lärorik förskola som grund. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö, engagerade vårdnadshavare, pedagogiska måltider lagade av vår duktiga kock. Lillstugan är belägen i Sävedalen och vårt område angränsar till Göteborg. Här tillbringar 37 barn, på två avdelningar sina dagar. På avdelningen Blomman är det 15 barn i åldrarna 1-5år och på Fjärilen 22 barn i åldern 3-... Visa mer
Nu söker vi en barnskötare som vill kugga in i vårt arbete med en trygg, rolig och lärorik förskola som grund. Vi erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö, engagerade vårdnadshavare, pedagogiska måltider lagade av vår duktiga kock. Lillstugan är belägen i Sävedalen och vårt område angränsar till Göteborg. Här tillbringar 37 barn, på två avdelningar sina dagar. På avdelningen Blomman är det 15 barn i åldrarna 1-5år och på Fjärilen 22 barn i åldern 3-5år. Vi är måna om en tydlig struktur och arbetar mycket i smågrupper med barnen. På Lillstugan strävar vi efter att alla barn dagligen ska få uppleva den tillfredsställelsen och glädjen det ger att göra framsteg , övervinna svårigheter och varaen tillgång till gruppen. Förskolan har en härlig gård och på andra sidan gatan ligger även ett skogsområde vi nyttjar ofta. Vi ligger granne med Ugglumsskolan och varannan vecka har Fjärilen gymnastik i deras hall.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, som är trygg, positiv och engagerad. Du tycker liksom vi att det finns mycket i barns tankar och idéer som kan bli till innehåll i verksamheten. Tillsammans med barnen upptäcker du världen och stöttar dem i deras lärprocesser.
Lillstugan är en lite arbetsplats och du arbetar med alla kollegor på huset. Det är viktigt att du ser samarbetet mellan avdelningarna som en styrka och att du är flexibel.
Tjänsten är på 52%, med möjlighet till mertid. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringens, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Vikarierande barnskötare till Mellby förskola

Ansök    Jan 24    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Till Mellby förskola söker nu en barnskötare för ett 6 månaders vikariat. Förskolan är en av fyra förskolor i Lexby utbildningsområde. Vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen.

I din roll som vikarierande barnskötare kommer du att arbeta på avdelningen med femton barn, som är i åldern ett till tre år. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom förskola. Vi söker dig som är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare har du som söker:
• God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
• Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll och ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas. Visa mindre

Utbildade barnskötare till förskolor och vårförskola i Furulund och Öjersjö

Ansök    Jan 10    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Furulund/Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras på våra ordinarie för... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Furulund/Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras på våra ordinarie förskolor samt en vårförskola.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära, utvecklas och ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ett ordinarie arbetslag, där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleålder. Vi vill också att du har erfarenhet av inskolning samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Du som medarbetare på förskolan arbetar aktivt i ditt bemötande mot barnen. Du har förmåga att kunna läsa av situationer och kan bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till både barn och vårdnadshavare.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, referenser samt ID kontroll att kommer genomföras. Förbered gärna detta.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till vårförskola i Furulund

Ansök    Feb 3    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi utbildade barnskötare till en vårförskola i Furulund.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära, utvecklas och ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ett ordinarie arbetslag, där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleålder. Vi vill också att du har erfarenhet av inskolning samt att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Du som medarbetare på förskolan arbetar aktivt i ditt bemötande mot barnen. Du har förmåga att kunna läsa av situationer och kan bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till både barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll och ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas. Visa mindre

Vikarie till Montessoriförskolan Solstrålen

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har över 45 verksamhetslokaler runt... Visa mer
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har över 45 verksamhetslokaler runtom i regionen. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. Medborgarskolan Region Väst omsätter ca 185 mkr och har ca 200 anställda.
Är du intresserad av att vara med att bidra till den höga kvaliteten på Montessoriförskolan Solstrålen och vill arbeta som vikarie? 

Nu finns möjligheten att arbeta med oss. Vi söker en vikarie som kan arbeta 100% i barngrupp på en av våra äldrebarnsavdelningar. 

Inledningsvis har vi behov av vikarie fram till och med april men det finns goda chanser till förlängning. Visa mindre

Timvikarie vid behov till Montessoriförskolan Solstrålen

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har över 45 verksamhetslokaler runt... Visa mer
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har över 45 verksamhetslokaler runtom i regionen. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. Medborgarskolan Region Väst omsätter ca 185 mkr och har ca 200 anställda.
Nu söker vi timvikarier att ringa in vid behov. 

Är du intresserad av att arbeta extra och kan vara flexibel med dina tider kanske du är rätt person att ringa när ordinarie personal är frånvarande? Just nu är vi i behov av att utöka vår vikarielista så tveka inte att höra av dig till oss. Visa mindre

Timvikarier till Partille kommuns förskolor

Ansök    Jan 6    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Är du på jakt efter ett roligt och betydelsefullt extrajobb inom förskola? Varmt välkommen till oss på Bemanningscenter i Partille kommun! Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss redan nu.

Som timvikarie är du med och skapar förutsättningar för att alla barn ska få leka, lära och utvecklas under sin dag på förskolan, men också ha roligt ihop. Tillsammans med övrig personal hjälper du till att skapa kreativa inom- och utomhusaktiviteter samt närvarar vid dagens samlingar, utflykter, måltider och andra aktiviteter ihop med barnen.

Att arbeta som timvikarie hos oss innebär att man arbetar på en eller flera olika förskolor i Partille kommun. Just nu har vi behov på ett par av våra mindre centralt belägna förskolor, exempelvis i Öjersjö. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro eller oplanerad frånvaro. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga in tillgänglig tid i vårt bokningssystem, därefter bokar vi in dig när arbetspass uppstår. Arbetstiderna kommer att variera mellan kl. 6 - 18 på vardagar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande extrajobb!

KVALIFIKATIONER
Är du nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga? Då kan det vara dig vi söker!

Som timvikarie i förskolan värdesätter vi att du är flexibel och trivs med att jobba i nya miljöer. Du är lyhörd och ansvarstagande och har självklart ett gott bemötande gentemot alla du träffar. Har du erfarenhet av att arbeta med barnomsorg i någon form är det meriterande. Det är också meriterande om du har en avslutad gymnasieutbildning.

Vi ser gärna att du kan arbeta 3 dagar per vecka, eller mer.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas inför anställning inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Då vi försöker hålla snabba rekryteringsprocesser kommer vi i första hand kontakta dig som uppger att du redan har ett giltigt utdrag att visa upp. Beställ därför gärna ditt utdrag innan du ansöker till oss! Du beställer det via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Giltig ID-handling ska även uppvisas.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till förskolor i Öjersjö

Ansök    Nov 15    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras som fyllnadstjänster på våra s... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras som fyllnadstjänster på våra samtliga fyra förskolor.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleålder. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas samt att ID kontroll kommer genomföras.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till förskolor i Öjersjö

Ansök    Okt 17    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras som fyllnadstjänster på våra s... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor i Öjersjö. Tjänsterna är tidsbegränsade och kommer att genomföras som fyllnadstjänster på våra samtliga fyra förskolor.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleålder. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas samt att ID kontroll kommer genomföras.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Heltidsarbete som lärarvikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola. Arbetet startar omgående och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förs... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

Arbetet startar omgående och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer att bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor. Tjänsten är på heltid med en fast månadslön. Det går också bra att ansöka om deltid, där du själv kan styra över vilken dag i veckan du önskar att vara ledig.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

Vi vår hemsida eller telefon (app) får du enkelt tillgång till dina uppdrag som passar just dig, när, var och i vilka klasser som du vill jobba med och vi finns alltid personligen nära dig för stöttning och vidareutveckling.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola.

Din profil
Vi söker dig vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool där din flexibilitet är av största vikt. Du kommer att vara på olika skolor och förskolor och bör därför ha lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Dibber Solveigs förskolor söker barnskötare!

Ansök    Okt 6    Solveigs Förskolor AB    Barnskötare
Dibber Solveigs förskolor söker barnskötare! Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker! Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa! Nu söker vi vikarierande barnskötare till vår Förskola i Säveda... Visa mer
Dibber Solveigs förskolor söker barnskötare!
Vill du bidra till att få alla barn att känna sig värdefulla? Trivs du med ett engagerat team och lekfulla arbetsdagar? Då är det dig vi söker!
Som barnskötare arbetar du aktivt och lojalt med förskolans dagliga göromål och pedagogiska arbete med utgångspunkt från vår värdeplattform, våra mål och planer. Vi får världens viktigaste värden att växa!
Nu söker vi vikarierande barnskötare till vår Förskola i Sävedalen, en liten förskola i samhället med en egen gård och nära till naturen. Vi är i uppstarts skedet med att bygga upp vår verksamhet inom Dibber då vi sedan vårterminen är en del av Dibber Sverige AB. Läs gärna mer om Dibber och om oss på vår hemsida.
Arbetsuppgifter
· Se till att förskolan drivs i enlighet med Dibber värdeplattform och kvalitetsstandard
· Skapa goda relationer till barn där vuxna och barn är likvärdiga; där den vuxne lyssnar och låter barnen delta så att de utvecklar färdigheter, självförtroende och livsglädje
· Ha en positiv attityd och hållning gentemot både barn och medarbetare
· Medansvar för omsorg och pedagogiskt arbete på förskolan, t.ex. samlingsstunder, aktiviteter, fri lek och rutinmässiga situationer
· Medansvar för utvecklandet av ett gott samarbete med vårdnadshavare
· Du håller dig à jour genom att delta i de kurser och utbildningar som erbjuds
Kvalifikationer
· Utbildad barnskötare eller liknande, alternativt annan för tjänsten förvärvad erfarenhet
· God kommunikationsförmåga
· Du är en aktiv vuxen tillsammans med barnen och kan vidta säkerhetsåtgärder
· Mycket goda kunskaper i svenska, såväl skriftliga som muntliga
Personliga egenskaper
Du är en relationsorienterad person som ser varje enskilt barn. Du lyssnar och är lyhörd för det barnen vill förmedla. Du har ambitioner och passion för det du gör. Du kan också skapa engagemang och deltar i barnens lek och utveckling.
Du är lösningsorienterad, flexibel och samarbetsvillig. För att vara framgångsrik i rollen måste du kunna kommunicera med människor med olika bakgrunder och i olika livssituationer. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar. Vi letar efter en barnskötare som är en god, varm och omtänksam vuxen. Lekfull, ambitiös, tillåtande och tydlig är ledord för vår personal. Du kan identifiera dig med Dibbers värdegrund.
Vi erbjuder
Engagerade och duktiga kolleger i en professionell miljö! Vi har ett attraktivt pedagogiskt koncept med tillgång till ett omfattande utbildningsmaterial. Vi har kollektivavtal genom Almega (Friskoleavtalet). Dibber har ett löfte till alla sina medarbetare: «Hos oss har du alla möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniska och individ samtidigt som du utför världens viktigaste jobb på bästa möjliga sätt.»
Förmåner i samtliga av Dibbers verksamheter;
*Fria pedagogiska måltider
*Arbetskläder
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care

Information om tjänsten
Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är ett längre vikariat med ev chans till förlängning.
Lön
Enligt överenskommelse
Ansökan
Endast sökande som uppfyller kvalifikationskraven beaktas. Vi från säger oss kontakt från rekryterare.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum
Alla som anställs för arbete med barn och ungdomar ska lämna felfritt utdrag ur belastningsregistret från rikspolisstyrelsen före tillträdesdagen


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vikarierande barnskötare sökes till Mellby förskola

Ansök    Sep 14    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi söker nu en erfaren barnskötare till ett 6 månaders vikariat med placering på Mellby förskola. Förskolan ingår i Lexby utbildningsområde som består av fyra förskolor... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi söker nu en erfaren barnskötare till ett 6 månaders vikariat med placering på Mellby förskola. Förskolan ingår i Lexby utbildningsområde som består av fyra förskolor där vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.

Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som vikarierande barnskötare kommer du att arbeta på avdelningen med 23 barn mellan 4 och 5 år. Din uppgift är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare har du som söker:
• God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
• Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet
• En stor medvetenhet om vikten av pedagogisk dokumentation

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom förskola.

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till vårförskola i Partille kommun

Ansök    Okt 7    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Är du nyfiken på att arbeta som barnskötare i Partille kommun? Ta då chansen att prova i en termin genom att vara med och starta upp en tillfällig vårförskola med placering på Björndammens förskola, nära Partille centrum. Barnen kommer den 12 december- när kommer du?

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar. På Björndammens förskola arbetar vi fokuserat med barns språkliga utveckling och alla barns rätt till kommunikation.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inskolningar samt om du tidigare har varit med och startat upp förskolor. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll och ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas. Visa mindre

Barnskötare till Annebergs förskola, Partille Kommun

Ansök    Aug 10    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en barnskötare med ett medvetet, pedagogiskt förhållningssätt där barnet alltid sätts i centrum. Skulltorp är ett mångkulturellt område och vårt prioriterade mål är språk. Vi söker därför dig som verkligen vill göra skillnad och som drivs av att arbeta i en mångkulturell verksamhet.

Som barnskötare genomför du tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen.

På Annebergs förskola strävar vi efter att utveckla vår interkulturella kompetens i varje möte med såväl barn, vårdnadshavare som med kollegor. Hos oss får du stora möjligheter att själv påverka och driva viktiga utvecklingsfrågor. I nuläget har vi en utvecklingsledare som tillsammans med rektor leder och stöttar upp i utvecklingsfrågor och leder kollegialt lärande som en del av vårt systematiska kvalitetsarbete. Till förskolan finns för närvarande även en språkpedagog knuten som stöttar varje avdelning utifrån språkutveckling.
Det finns upparbetade rutiner för reflektion i arbetslaget såväl som enskildreflektion och pedagogiska forum.

Hos oss finns viljan, drivet och engagemanget och vi söker dig som vill vara delaktig i att skapa de bästa förutsättningarna för god omsorg och lärande för alla våra barn. Tillsammans gör vi skillnad!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i mångkulturell verksamhet. . Vi ser gärna att du har ett intresse för barns språkutveckling.

För att lyckas i rollen ser vi även att:
• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga
• Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ
• Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen och är väl förtrogen med digitala verktyg

Varmt välkommen med din ansökan.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola. I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina eg... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Arbetet startar under höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola. I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina eg... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Arbetet startar till höstterminen och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta under vårterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor.

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/.

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Enskild förskola i Öjersjö söker timvikarier

På Mammut Montessoriförskola, i Öjersjö, får du en positiv arbetsmiljö med utvecklingsbenägna kollegor som trivs på sitt jobb. Vi är en fristående förskola med små barngrupper, 48 barn fördelade på tre avdelningar. Förskolan har nära till goda kommunikationer. För oss på Mammut Montessori är det viktigt att utbildningen genomsyras av en positiv anda med stor tilltro till barnets förmågor. Genom lagom stora utmaningar vill vi ge barnen de bästa förutsättni... Visa mer
På Mammut Montessoriförskola, i Öjersjö, får du en positiv arbetsmiljö med utvecklingsbenägna kollegor som trivs på sitt jobb. Vi är en fristående förskola med små barngrupper, 48 barn fördelade på tre avdelningar. Förskolan har nära till goda kommunikationer.
För oss på Mammut Montessori är det viktigt att utbildningen genomsyras av en positiv anda med stor tilltro till barnets förmågor. Genom lagom stora utmaningar vill vi ge barnen de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande. För oss är det också mycket viktigt att barnen ska känna trygghet och glädje på förskolan. Vi samverkar mycket mellan avdelningarna vilket kräver flexibilitet, lyhördhet och vilja att hjälpas åt.
Vi arbetar inspirerade av Maria Montessoris pedagogik och har en tydlig inriktning mot hälsa och natur. Förskolan har nära till naturen som är en stor resurs i utbildningen. Vi har eget kök i lokalen och vår kokerska ser till att barn och personal får mat lagad från grunden varje dag.
Även personal som trivs på sitt jobb blir ibland sjuka och från augusti behöver vi fler timvikarier som kan arbeta vid behov.
Kvalifikationer:
Du förstår och pratar svenska.
Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
Du sätter barnet i centrum och har ett tydligt fokus på barns lärande. Visa mindre

Vill du vara med och göra skillnad för varje barn!

Vem är du? Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har en personlig kristen tro. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete på förskola. Du har förmåga att tillsammans med kollegor erbjuda barnen en god omsorg och stimulerande lärmiljö. Du arbetar för att öka barns delaktighet, engagemang och intresse av förskolans utveckling samt är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och ett professi... Visa mer
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har en personlig kristen tro. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete på förskola.
Du har förmåga att tillsammans med kollegor erbjuda barnen en god omsorg och stimulerande lärmiljö.
Du arbetar för att öka barns delaktighet, engagemang och intresse av förskolans utveckling samt är väl förtrogen med förskolans styrdokument.
Du har ett kommunikativt förhållningssätt och ett professionellt bemötande mot barn, kollegor och vårdnadshavare, ser möjligheter i det som är svårt, samt har en god samarbetsförmåga. Kommunikation är en viktig del i arbetet och därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut, tveka inte att skicka in din ansökan med CV och referenser.

Arbetsuppgifter
Du kommer att, tillsammans med övriga pedagoger, ansvara för planeringen, genomförandet och utvärderingen av verksamheten. Dokumentation ser du som en självklar del av ditt arbete och du är bra på att strukturera och anpassa ditt arbetssätt utifrån verksamhetens behov. Som en del av arbetslaget ska du arbeta med det systematiska kvalitetsarbetet och se till att lärande, lek och omsorg bildar en helhet i enlighet med läroplanens mål och intentioner.
Tillsammans med dina kollegor är er huvuduppgift att planera och driva en pedagogisk verksamhet samt skapa en trygg och stimulerande miljö för barnen. En viktig del i arbetet är även att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på förskolan.
I övrigt kommer du medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal, APT och har tid för pedagogisk utvecklingstid, både individuell och gemensam.

Vilka är vi?
Vi är en förskola med kristen profil och 30-31 barn fördelat på två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område, nära till skogen med goda kommunikationer. Vi har rymliga lokaler, engagerade kollegor och stora möjligheter att påverka arbetet i verksamheten. Vi strävar efter att våra lärmiljöer både ute och inne ska genomsyras av lust, glädje, lärande och uppfylla kriterier som: Tillgängligt, Tydligt, Tillåtande, Tilltalande och Trygghet. Vi tror på ett livslångt lärande, på att barn är kompetenta, och på att forma vår verksamhet så att barnen har möjlighet att lyckas med det som de tar sig för.
Varmt välkommen med din ansökan!
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80% med sex månaders provanställning med tillträde aug 2022.
Är du intresserad skicka in din ansökan med personligt brev och CV.
Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.
Vi sköter själva vår rekrytering och undanber oss all kontakt via telefon och e-post från rekryteringsföretag och liknande. Visa mindre

Timvikarier till Partille kommuns förskolor, vår- & höstterminen 2022

Ansök    Maj 20    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Är du på jakt efter ett roligt och betydelsefullt extrajobb inom förskola? Varmt välkommen till oss på Bemanningscenter i Partille kommun! Vi söker d... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Är du på jakt efter ett roligt och betydelsefullt extrajobb inom förskola?
Varmt välkommen till oss på Bemanningscenter i Partille kommun! Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss redan nu, men framförallt dig som är intresserad av att arbeta hos oss under höstterminen.

Som timvikarie är du med och skapar förutsättningar för att alla barn ska få leka, lära och utvecklas under sin dag på förskolan, men också ha roligt ihop. Tillsammans med övrig personal hjälper du till att skapa kreativa inom- och utomhusaktiviteter samt närvarar vid dagens samlingar, utflykter, måltider och andra aktiviteter ihop med barnen.

Att arbeta som timvikarie hos oss innebär att man arbetar på en eller flera olika förskolor i Partille kommun. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro eller oplanerad frånvaro. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga in tillgänglig tid i vårt bokningssystem, därefter bokar vi in dig när arbetspass uppstår. Arbetstiderna kommer att variera mellan kl. 6 - 18 på vardagar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande extrajobb!


KVALIFIKATIONER
Är du nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga? Då kan det vara dig vi söker!

Som timvikarie i förskolan värdesätter vi att du är flexibel och trivs med att jobba i nya miljöer. Du är lyhörd och ansvarstagande och har självklart ett gott bemötande gentemot alla du träffar. Har du erfarenhet av att arbeta med barnomsorg i någon form är det meriterande. Det är också meriterande om du har en avslutad gymnasieutbildning.

Vi ser gärna att du kan arbeta 3 dagar per vecka, eller mer.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas inför anställning inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Då vi försöker hålla snabba rekryteringsprocesser kommer vi i första hand kontakta dig som uppger att du redan har ett giltigt utdrag att visa upp. Beställ därför gärna ditt utdrag innan du ansöker till oss!
Du beställer det via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Varmt välkommen med din intresseanmälan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till Soldatängens förskola i Partille under läsåret 2022-2023

Ansök    Maj 19    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

Soldatängens förskola ligger intill bostadsområdet Soldatheden. Här finns plats för 120 barn fördelat på sex avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med skogen inpå knuten, där gården slutar tar skogen vid. Vilja - våga - växa är ledord för förskoleverksamheten. På Soldatängens förskola innebär det att man utgår från varje barns lust att lära.

ARBETSUPPGIFTER
Vilja- våga- väx med oss på Soldatängens förskola! Förskolan söker nu två barnskötare som vill täcka upp under läsåret 22/23 och på så sätt vara med och bidra till en trygg och stimulerande vistelse för våra barn. Vår vision är att alla barn ska, när de lämnar vår förskola minnas tiden som trygg, rolig och lärorik.

Tjänst 1
Du kommer ingå i ett arbetslag på en syskonavdelning där du samarbetar med en annan avdelning. På dessa två avdelningar har vi fyra av sex pedagoger som arbetar deltid. Vi vill att du ska visa intresse av att vara delaktig i planering och genomförande av undervisningen och vilja dela med dig av dina kompetenser och erfarenheter. Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tjänst 2
Du kommer att arbeta på fyra av våra sex avdelningar som avlösare i våra barngrupper när de ordinarie pedagogerna planerar verksamheten. Tjänstgöringsgrad: Deltid, 3-5 dagar/vecka enligt överenskommelse.

Tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapar vi tillsammans förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Alla kollegor hjälps åt med arbetsuppgifterna och det är förskolläraren som har det främsta pedagogiska ansvaret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare alternativt har erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du både barnskötarutbildning och erfarenhet från förskola ser vi det som meriterande.

Som person är du lösningsfokuserad och har lätt för att ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är duktig på att samarbeta med övrig personal och medverkar till en god arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som barnskötare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att utvecklas tillsammans med andra. Vidare är du självständig och kan ta egna initiativ.

Välkommen till oss på Soldatängens förskola.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Kronvägens förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Apr 29    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Mitt i centrala Partille, vid Kulturum, ligger Kronvägens förskola som är fylld av engagerade pedagoger och nyfikna barn. Förskolan är en mötesplats som uppmuntrar till ett varierat och lustfyllt arbetssätt där barnen ges möjlighet att lära och uppleva med alla sinnen, genom lek, musik, rörelse, skapande och utomhusaktiviteter. En förskola som strävar efter att barnens ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö när där de blir uppmärksammade och bekräftade på ett positivt sätt. Kronvägens förskola består av fem avdelningar fördelad på två olika våningar.

Vi söker nu en till tre vikarierande barnskötare till vår förskola. Tjänsterna sträcker sig from 22-08-08 till 22-12-31. Du ska tillsammans med övriga pedagoger arbeta med och ansvara för den dagliga omsorgen av barnen på förskolan. Här finns utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska idéer. Gemensamt för oss är att barnen ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö och bli uppmärksammade samt bekräftade på ett positivt sätt. Vi utgår från det kompetenta barnet. Lusten samt den egna viljan är den starkaste drivkraften för lärande. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.

Vi har ett väl utarbetat samarbete på förskolan, där vi tillsammans stödjer varandra oavsett vilken avdelning du tillhör. Framförallt har vi roligt på jobbet. Tillsammans gör vi skillnad för våra barn!

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med AKK. Vi söker dig som är en positiv, trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vidare har du som söker:
-God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
-Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till Jonsereds förskola, höst- och vårterminen 22/23 i Partille

Ansök    Maj 6    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Jonsereds förskola ligger i ett naturskönt område i närheten av skogen. Vi har två byggnader med totalt fem avdelningar. För oss på Jonsereds förskola är det viktigt att barnen trivs, har roligt och utvecklas. Verksamheten utgår från varje enskilt barns förutsättningar och respekt för varje barns personlighet. Vi eftersträvar ett lustfyllt lärande där leken är en central utgångspunkt.

Vi söker nu två vikarierande barnskötare till oss på Jonsereds förskola. En av tjänsterna sträcker sig under höst- och vårterminen 22/23 där du stärker upp på vår avdelning och kommer bl.a. att finnas som stöd till barn med diabetes. Den andra tjänsten sträcker sig höstterminen 22 med möjlighet till förlängning. Du blir en del av arbetslaget och arbetar med den dagliga omsorgen av barnen på förskolan. Här finns utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska idéer. Gemensamt för oss är att barnen ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö och bli uppmärksammade samt bekräftade på ett positivt sätt. Vi utgår från det kompetenta barnet. Lusten samt den egna viljan är den starkaste drivkraften för lärande. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.

Vi har ett väl utarbetat samarbete på förskolan, där vi tillsammans stödjer varandra oavsett vilken avdelning du tillhör. Framförallt har vi roligt på jobbet. Tillsammans gör vi skillnad för våra barn!

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är utbildad barnskötare eller har annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med AKK. Vi söker dig som är en positiv, trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vidare har du som söker:
-God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
-Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så vänta inte med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till Kvarnängens förskola i Partille kommun, vikariat

Ansök    Apr 5    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Kvarnängens förskola är en kommunal förskola i södra Sävedalen, med närhet till Oxledsskolan och fina naturområden. Förskolan består av sex avdelningar och tack vare förskolans läge med flera grönområden i närheten har vi möjlighet till en varierande och utvecklande utevistelse. Två av våra kollegor kommer att vara föräldralediga och därför söker vi nu två utbildade barnskötare som vill vara med och bidra till en trygg och stimulerande vistelse för våra barn. Tjänsterna sträcker sig from augusti 2022- juni 2023.

Du kommer att arbeta med barn i åldern 3-5 år. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Alla kollegor hjälps åt med arbetsuppgifterna och det är förskolläraren som har det främsta pedagogiska ansvaret.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Har du tidigare arbetat på förskola ser vi det som meriterande.

Som person är du trygg och stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är duktig på att samarbeta med övrig personal och medverkar till en god arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som barnskötare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att utvecklas tillsammans med andra. Vidare är du självständig och kan ta egna initiativ.

Välkommen till oss på Kvarnängens förskola.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vikariat barnskötare i positiv arbetsmiljö

Mammut montessoriförskola i Öjersjö, Partille, är en fristående förskola med små barngrupper fördelade på tre avdelningar. Vi arbetar inspirerade av Maria Montessoris pedagogik och har en tydlig inriktning mot hälsa och natur. Förskolan har eget kök i lokalen och vår kokerska ser till att barnen och personalen får mat lagad från grunden varje dag. Verksamheten leds av rektor som till sin hjälp har 9 pedagoger. Förskolan har nära till naturen som vi använde... Visa mer
Mammut montessoriförskola i Öjersjö, Partille, är en fristående förskola med små barngrupper fördelade på tre avdelningar. Vi arbetar inspirerade av Maria Montessoris pedagogik och har en tydlig inriktning mot hälsa och natur. Förskolan har eget kök i lokalen och vår kokerska ser till att barnen och personalen får mat lagad från grunden varje dag. Verksamheten leds av rektor som till sin hjälp har 9 pedagoger. Förskolan har nära till naturen som vi använder oss av varje vecka.
För oss på Mammut Montessori är det viktigt att utbildningen genomsyras av en positiv anda med stor tilltro till barnets förmågor. Genom lagom stora utmaningar vill vi ge barnen de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande. För oss är det också mycket viktigt att barnen ska känna trygghet och glädje på förskolan. Vi samverkar mycket mellan avdelningarna vilket kräver stor flexibilitet, lyhördhet och vilja att hjälpas åt.
Vi söker en barnskötare som professionellt vill utföra vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan och våra profilområden Montessori, Natur och Hälsa. Intressen inom dessa områden är positivt.
Kvalifikationer:
- Du är utbildad barnskötare.
- Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
- Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
- Du sätter barnet i centrum och har ett tydligt fokus på barns lärande.
Tjänsten är ett vikariat 1/4-8/7 eller med start så snart det är möjligt. Eventuellt finns möjlighet till förlängning. Visa mindre

Utbildad barnskötare till Lexby förskola, vikariat

Ansök    Apr 22    Partille kommun    Barnskötare
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en vik... Visa mer
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande barnskötare till Lexby förskola. Tjänsten sträcker sig from 22-08-08 till 22-12-31. I din roll som barnskötare kommer du att arbeta på avdelningen med 23 barn mellan 3-5 år. Din uppgift som barnskötare är att vara en extra resurs i barngruppen utifrån barn i behov av särskilt stöd. Du kommer vara en del i att utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

Lexby utbildningsområde består av fyra förskolor där vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du är utbildad barnskötare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vidare har du som söker:
-God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
-Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till förskolor i Öjersjö och Furulund

Ansök    Jan 4    Partille kommun    Barnskötare
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi utbild... Visa mer
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi utbildade barnskötare till våra förskolor Hallen, Hultet och Tallmossen i Öjersjö, där vi tidigare har haft ett minskat barnantal men som nu får fulla ordinarie barngrupper samt till Hyggesvägens förskola i Furulund, där vi öppnar en tillfällig våravdelning. Tjänsterna är tidsbegränsade med start snarast och sträcker sig fram till och med terminsslut, med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgraden är på 80-100%.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i förskoleålder. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till vårförskola i Sävedalen, Partille kommun, tidsbegränsat

Ansök    Feb 24    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Med start 4 april öppnar vi Ängsbacken som blir en tillfällig vårförskola med placering i Sävedalen. Vi söker därför engagerade barnskötare som tillsammans med kollegor vill skapa en meningsfull verksamhet under vårterminen. Avdelningen kommer att ta emot barn i åldrarna 1-5 med betoning på de yngre barnen.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inskolningar samt om du tidigare har varit med och startat upp förskolor. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi söker 2-3 tjänster på 80- 100%.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till vårförskola i Partille, tidsbegränsat

Ansök    Jan 19    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi öppnar nu en tillfällig vårförskola i Partille kommun med start 1/3 och söker därför engagerade barnskötare som tillsammans med kollegor vill skapa en meningsfull verksamhet under vårterminen. Avdelningen kommer att ta emot barn i åldrarna 1-5 med betoning på de yngre barnen.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av inskolningar samt om du tidigare har varit med och startat upp förskolor. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi söker 3- 4 tjänster.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

FLEXIBEL TIMVIKARIE

Ansök    Dec 6    Trollskogens Förskola    Barnskötare
FLEXIBEL TIMVIKARIE Verksamhetsbeskrivning: Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön. Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intre... Visa mer
FLEXIBEL TIMVIKARIE

Verksamhetsbeskrivning:
Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön.

Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år.

Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intresse och vara deras medforskande är grunden i vårt arbete.

Vår miljö är anpassad för barnen. Att själva kunna nå allt material och att "kunna själv" skapar både glädje och trygghet.

Rummen är indelade i "stationer" vilket skapar naturliga smågrupper i leken. I vårt pedagogiska arbete planerar vi också för aktiviteter i smågrupper för att skapa en lugnare miljö med mindre stress och för att varje barn ska bli sedd och hörd.

Vår målsättning grundar sig på läroplanen och våra stora huvudmål är

. vi vill att barnen skall känna trygghet i förskolan
. vi vill stimulera och utmana barnets utveckling och lärande i den pedagogiska verksamheten
. vi vill arbeta i mindre grupper


Arbetsuppgifter:

De flesta förekommande på förskolan.


Utbildning/Erfarenhet:

Gärna pedagogisk bakgrund men inget krav, stor vikt på personlighet. Att vara social och positiv ser vi som självklart samt förmåga till egna initiativ. Visa mindre

FLEXIBEL TIMVIKARIE

Ansök    Dec 6    Trollskogens Förskola    Barnskötare
FLEXIBEL TIMVIKARIE Verksamhetsbeskrivning: Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön. Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intre... Visa mer
FLEXIBEL TIMVIKARIE

Verksamhetsbeskrivning:
Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön.

Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år.

Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intresse och vara deras medforskande är grunden i vårt arbete.

Vår miljö är anpassad för barnen. Att själva kunna nå allt material och att "kunna själv" skapar både glädje och trygghet.

Rummen är indelade i "stationer" vilket skapar naturliga smågrupper i leken. I vårt pedagogiska arbete planerar vi också för aktiviteter i smågrupper för att skapa en lugnare miljö med mindre stress och för att varje barn ska bli sedd och hörd.

Vår målsättning grundar sig på läroplanen och våra stora huvudmål är

. vi vill att barnen skall känna trygghet i förskolan
. vi vill stimulera och utmana barnets utveckling och lärande i den pedagogiska verksamheten
. vi vill arbeta i mindre grupper


Arbetsuppgifter:

De flesta förekommande på förskolan.


Utbildning/Erfarenhet:

Gärna pedagogisk bakgrund men inget krav, stor vikt på personlighet. Att vara social och positiv ser vi som självklart samt förmåga till egna initiativ. Visa mindre

FLEXIBEL TIMVIKARIE

Ansök    Dec 6    Trollskogens Förskola    Barnskötare
FLEXIBEL TIMVIKARIE Verksamhetsbeskrivning: Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön. Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år. Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intre... Visa mer
FLEXIBEL TIMVIKARIE

Verksamhetsbeskrivning:
Trollskogens förskola är ett föräldrakooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön.

Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år.

Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en positiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intresse och vara deras medforskande är grunden i vårt arbete.

Vår miljö är anpassad för barnen. Att själva kunna nå allt material och att "kunna själv" skapar både glädje och trygghet.

Rummen är indelade i "stationer" vilket skapar naturliga smågrupper i leken. I vårt pedagogiska arbete planerar vi också för aktiviteter i smågrupper för att skapa en lugnare miljö med mindre stress och för att varje barn ska bli sedd och hörd.

Vår målsättning grundar sig på läroplanen och våra stora huvudmål är

. vi vill att barnen skall känna trygghet i förskolan
. vi vill stimulera och utmana barnets utveckling och lärande i den pedagogiska verksamheten
. vi vill arbeta i mindre grupper

Arbetsuppgifter:

De flesta förekommande på förskolan.

Utbildning/Erfarenhet:

Gärna pedagogisk bakgrund men inget krav, stor vikt på personlighet. Att vara social och positiv ser vi som självklart samt förmåga till egna initiativ. Visa mindre

Barnskötare till Hallens och Timmerslätts förskola, Partille kommun

Ansök    Okt 25    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskol... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.


Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.ARBETSUPPGIFTER
Till oss på Hallens och Timmerslätts förskola söker vi nu vikarierande barnskötare till våra barngrupper. Vikariaten är på heltid med start från årsskiftet och sträcker sig som minst terminen ut.

Hallens förskola ligger omgiven av fin natur i Öjersjö. Det är en förskola med fyra avdelningar som ligger i anslutning till verksamhetens piazza (torget) där vi har våra måltider och möts för lekar under dagen. Vi spenderar stor del av dagen utomhus i våra härliga miljöer. Förskolan ligger nära busshållplats med bra förbindelser till både Göteborg, Partille och Mölnlycke.

Timmerslätts förskola hittar du i Furulund uppe i en naturskön del av Timmerslätts bostadsområde. Även denna förskola har fyra avdelningar. Hos oss driver vi en verksamhet som ständigt är under utveckling för att vi på bästa sätt ska stimulera barnens utveckling och lärande. På Timmerslätts förskola lägger vi stor vikt vid samarbetet mellan förskola och hem. Även Timmerslätt ligger nära busshållplats med bra förbindelser till både Göteborg, Partille och Mölnlycke

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - varje dag.

Välkommen till oss!


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i yngre åldrar. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Dagbarnvårdare

C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen! Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen. Vårt koncept: C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare ... Visa mer
C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen!
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen.


Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Hos C Företaget kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din verksamhet utan att behöva starta eget företag. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar. Genom ditt engagemang och dina idéer kan du skapa ett unikt barnomsorgsalternativ för barn i åldrarna 1-5 år.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län.


Ansökan:
Välkommen att skicka in din ansökan via vårt frågeformulär. Du hittar det genom att klicka på "Ansök här" Visa mindre

Heltidsarbete som vikarie inom förskola/skola i Lerums kommun!

Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola. I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina eg... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars utveckling? Vill du arbeta inom skolans värld? I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi ett givande arbete som vikarie i förskola och grundskola.

I samarbete med Lerums kommun erbjuder vi på StudentConsulting ett givande arbete som vikarie i kommunens förskolor och grundskolor. Att arbeta i Lerums kommunala skolor innebär att du kommer att ha stora möjligheter till att utvecklas tillsammans med dina egna förutsättningar. Skolorna i Lerum arbetar ständigt med att ha kvalité och utveckling i sitt arbete.

Tjänsten startar i början vårterminen 2022 och beräknas pågå terminen ut med möjlighet att fortsätta till höstterminen, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som konsult ute i Lerums skolor och förskolor. Har du möjlighet att starta redan under december, vänta inte med att skicka in din ansökan!

Som vikarie kan dina uppgifter variera men dina ansvarsområden innefattar att stötta upp i den dagliga verksamheten på olika sätt. Du gillar att hålla i lektioner, att arbeta med barn/tonåringar, att följa planeringar etc. Arbetet utförs alltid på veckodagar under dagtid men arbetstiden och arbetsplatserna kan variera.


För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Din profil
Vi söker dig som vill jobba heltid. Du vill arbeta inom förskolor och grundskolor där du kommer att ingå i en vikariepool och därmed ofta bli utbokad samma morgon som passet är, därför är din flexibilitet av yttersta vikt.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett intresse för barns utveckling. Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
- Lugn och empatisk
- God samarbetsförmåga, bekväm med att möta många nya människor
- Förmåga att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor
- Positiv och kreativ

Vi söker dig som har gymnasieexamen och som har goda kunskaper att uttrycka sig på svenska i såväl tal som skrift. Det är meriterande med en pedagogisk utbildning men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer och personlig lämplighet. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Vikarie sökes till

Vi söker en vikarie till Sandfallets förskola, ett föräldrakooperativ med tre avdelningar som är beläget i Partille kommun. Anställningen är en allmän visstidsanställning på 50%, 20 timmar/vecka med möjligheter till fler timmar vid behov. Anställningen avser sex månader med start snarast. Erfarenhet av arbete i förskolan är meriterande. Visa mer
Vi söker en vikarie till Sandfallets förskola, ett föräldrakooperativ med tre avdelningar som är beläget i Partille kommun. Anställningen är en allmän visstidsanställning på 50%, 20 timmar/vecka med möjligheter till fler timmar vid behov. Anställningen avser sex månader med start snarast. Erfarenhet av arbete i förskolan är meriterande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till Björndammens förskola i Partille, tidsbegränsat

Ansök    Okt 4    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

På Björndammens förskola erbjuds barnen rika tillfällen till lek och samspel. Våra avdelningar har barn i åldrarna 1-5 år. Genom våra pedagogiska lärmiljöer får barnen delta i roliga och utvecklande aktiviteter. Att barnen ska utveckla gemenskap och det sociala samspelet är en viktig del av vår verksamhet. Förskolans läge nära skogen används för att ge barnen möjlighet att tillägna sig nya kunskaper inom till exempel naturvetenskap och teknik. Vi ligger även i direkt anslutning till Björndammens skola, skolan utgör därför en naturlig del i barnens närmiljö.


ARBETSUPPGIFTER
Vi öppnar nu tillfälliga avdelningar på Björndammens skola och söker därför engagerade barnskötare som tillsammans med kollegor vill skapa en spännande verksamhet.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning med erfarenhet av inskolningar. Har du erfarenhet av att ha startat upp förskoleavdelning ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Barnskötare till Ensittarevägens förskola i Partille, vikariat

Ansök    Okt 19    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att arbeta på en mångkulturell förskola där vi har flera olika modersmål representerade bland barnen? Då är du välkommen till ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att arbeta på en mångkulturell förskola där vi har flera olika modersmål representerade bland barnen? Då är du välkommen till oss på Ensittarevägens förskola! Till oss söker vi nu en vikarierande barnskötare under vårterminen 2022 som vill driva och utveckla förskolan tillsammans med oss.

Ensittarevägens förskola består av fem avdelningar, med barn i åldrarna 1 - 5 år. Förskolan ligger i ett villaområde i området Furuskog i Partille med nära anslutning till natur och kommunikationer. På förskolan har flertalet av pedagogerna arbetat i många år och har stor erfarenhet och ett starkt driv för att utveckla verksamheten framåt. Vi har pedagogiska forum i form av kollegialt lärande en gång i månaden för att samtliga pedagoger på förskolan ska kunna utvecklas i sin roll.

Vi är en förskola med stort språkfokus och ett långsiktigt perspektiv för att kunna ge alla barn i verksamheten de bästa förutsättningarna för att lyckas med sin skolgång. Just nu jobbar vi även med våra mål i läroplanen kring den sociala-, ekonomiska-, och miljömässiga hållbarheten.

Som barnskötare hos oss kommer du att arbeta för att barnen ska få rika tillfällen till lek och samspel. Vi utgår från barnens behov och intressen och strävar efter att lärandet ska vara lustfyllt och inspirerande. Pedagogerna på förskolan arbetar medvetet med att göra barnen delaktiga och ge dem inflytande över sin vardag.

Du kommer att arbeta på schema, och på måndagar slutar samtliga pedagoger kl 18. Då passar vi på att utvecklas genom exempelvis kollegialt lärande eller planerar undervisning i arbetslaget mm.

Vi har ett gott samarbete på förskolan och har roligt på jobbet! Tillsammans gör vi skillnad för barnen!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Då vi arbetar mycket med att ge alla barn på förskolan möjlighet att uttrycka sig använder vi bland annat bildstöd och TAKK. Har du erfarenhet av att arbeta med detta i utbildningssyfte så är det meriterande.

Vi är en arbetsgrupp med gott samarbete och söker dig som förstår vikten av detta för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och verksamheten. Vidare tror vi att du är en flexibel person som lätt kan anpassa dig till olika situationer och ser möjligheter i förändring. Du är lugn och trygg även i stressade situationer. Då vi har många kontakter söker vi dig som har en känsla för service och är och tillmötesgående i din framtoning. Du har intresse och vilja att hjälpa till och anstränger dig för att hitta lösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Fristående förskola med positiv arbetsmiljö söker barnskötare

På Mammut Montessoriförskola får du en positiv arbetsmiljö med utvecklingsbenägna kollegor som trivs på sitt jobb och stora möjligheter att påverka barnens utbildning och din egen fortbildning. Du får fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag. För oss på Mammut Montessori är det viktigt att utbildningen genomsyras av en positiv anda med stor tilltro till barnets förmågor. Genom lagom stora utmaningar vill vi ge barnen de bästa förutsättn... Visa mer
På Mammut Montessoriförskola får du en positiv arbetsmiljö med utvecklingsbenägna kollegor som trivs på sitt jobb och stora möjligheter att påverka barnens utbildning och din egen fortbildning. Du får fria pedagogiska måltider, arbetskläder och friskvårdsbidrag.
För oss på Mammut Montessori är det viktigt att utbildningen genomsyras av en positiv anda med stor tilltro till barnets förmågor. Genom lagom stora utmaningar vill vi ge barnen de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande. För oss är det också mycket viktigt att barnen ska känna trygghet och glädje på förskolan. Vi samverkar mycket mellan avdelningarna vilket kräver stor flexibilitet, lyhördhet och vilja att hjälpas åt.
Mammut montessoriförskola i Öjersjö, Partille, är en fristående förskola med små barngrupper fördelade på tre avdelningar. Vi arbetar inspirerade av Maria Montessoris pedagogik och har en tydlig inriktning mot hälsa och natur. Förskolan har eget kök i lokalen och vår kokerska ser till att barnen och personalen får hemlagad mat varje dag. Verksamheten leds av rektor tillsammans med 9 pedagoger. Förskolan har nära till naturen som vi använder oss av varje vecka.
Vi söker en barnskötare som professionellt vill utföra vårt uppdrag utifrån förskolans läroplan och våra profilområden Montessori, Natur och Hälsa. Intressen och erfarenhet inom dessa områden är positivt.
Kvalifikationer:
Du är utbildad barnskötare.
Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
Du sätter barnet i centrum och har ett tydligt fokus på barns lärande.
Du har erfarenhet eller intresse av montessoripedagogik.Tjänsten är ett vikariat till 2022-12-31 eventuellt längre. Tillträde 2021-08-09 eller enligt överenskommelse.
Anställningsprocessen kommer påbörjas direkt så tveka inte med att skicka in din ansökan.
Om du har frågor om vår verksamhet eller tjänsten så hör gärna av dig till [email protected] Visa mindre

Timvikarier till Partille kommuns förskolor

Ansök    Aug 25    Partille kommun    Barnskötare
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till Par... Visa mer
Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Partille kommuns förskolor! Vi på bemanningscenter är behjälpliga i såväl rekrytering som bemanningsplanering av timvikarier, och söker nu dig som är intresserad av ett roligt och betydelsefullt extrajobb i någon av våra förskolor!

Som timvikarie är du med och skapar förutsättningar för att alla barn ska få leka, lära och utvecklas under sin dag på förskolan, men också ha roligt ihop. Tillsammans med övrig personal hjälper du till att skapa kreativa inom- och utomhusaktiviteter samt närvarar vid dagens samlingar, utflykter, måltider och andra aktiviteter ihop med barnen.

Att arbeta som timvikarie hos oss innebär att man arbetar på en eller flera olika förskolor i Partille kommun. Du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro eller oplanerad frånvaro. Du styr själv hur mycket och när du vill arbeta genom att lägga in tillgänglig tid i vårt bokningssystem, därefter bokar vi in dig när arbetspass uppstår. Arbetstiderna kommer att variera mellan kl. 6 - 18 på vardagar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande extrajobb!

KVALIFIKATIONER
Är du nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga? Då kan det vara dig vi söker!

Som timvikarie i förskolan värdesätter vi att du är flexibel och trivs med att jobba i nya miljöer. Du är lyhörd och ansvarstagande och har självklart ett gott bemötande gentemot alla du träffar. Har du erfarenhet av att arbeta med barnomsorg i någon form är det meriterande. Det är också meriterande om du har en avslutad gymnasieutbildning.

Vi ser gärna att du kan arbeta 3 dagar per vecka, eller mer.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Beställ gärna ditt utdrag redan idag! Du beställer det via följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Visa mindre

Barnskötare till Lexby förskola, vikariat

Ansök    Aug 20    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en barnskötare till ett vikariat till Lexby förskola. Lexby utbildningsområde består av fyra förskolor där vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.

Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen.

I din roll som barnskötare kommer du att arbeta på avdelningen med ca 18 barn mellan 1 och 3 år Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.


KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare med arbetslivserfarenhet inom förskola. Vi söker dig som är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter. Vidare har du som söker:
• God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
• Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Barnskötare till Öjersjö förskolor i Partille

Ansök    Apr 9    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Till Öjersjö förskolor söker vi nu dig som är utbildad barnskötare och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning eller annan pedagogisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i yngre åldrar. Vi ser att du behöver ha erfarenhet av att ansvara och självständigt genomföra inskolningar. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Innan anställning kan erbjudas ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Ugglumsledens förskola i Sävedalen söker barnskötare

Ansök    Maj 5    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
På Ugglumsledens förskola strävar vi efter att se varje barn och att vara närvarande pedagoger under barnets vistelsetid på förskolan. Vårt arbete inspireras av Reggio Emilia filosofin. De som arbetar är utbildade förskollärare och barnskötare. Vi erbjuder dig en verksamhet som utgår från barnens delaktighet, medvetna pedagoger med uppdraget i fokus och ett systematiskt kvalitetsarbete som ramar in uppdraget.

Som barnskötare kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Som barnskötare arbetar du för att alla barn ska få uppmärksamhet, känna sig trygga och må bra tillsammans under dagen på förskolan. Tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, kommer du att skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas, men också ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
För denna tjänst söker vi dig som är utbildad barnskötare och som har erfarenhet av att arbeta på förskola.

Vi tror att du är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga och din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vidare har du som söker:
• God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
• Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Förståelse för vikten av den pedagogiska dokumentationen

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Engagerad barnskötare sökes

Lockad av en verksamhet där det är kort väg mellan idé, beslut och handling? Sök då denna tjänst som barnskötare på Sandfallets kooperativa förskola. Vi hälsar dig pedagog välkommen som uppskattar stort inflytande och delaktighet och som tillsammans med oss fortsätter vårt kreativa arbete i små barngrupper. Sandfallet är ett väl inarbetat föräldrakooperativ som låter sig inspireras av förskolorna i Reggio Emilia i Italien. Detta innebär att vi arbetar pro... Visa mer
Lockad av en verksamhet där det är kort väg mellan idé, beslut och handling?
Sök då denna tjänst som barnskötare på Sandfallets kooperativa förskola. Vi hälsar dig pedagog välkommen som uppskattar stort inflytande och delaktighet och som tillsammans med oss fortsätter vårt kreativa arbete i små barngrupper.
Sandfallet är ett väl inarbetat föräldrakooperativ som låter sig inspireras av förskolorna i Reggio Emilia i Italien. Detta innebär att vi arbetar projektbaserat och utgår från barnens intressen och hypoteser. Ledorden som genomsyrar verksamheten är solidaritet och delaktighet. Vi använder oss av pedagogisk dokumentation som arbetssätt för att stärka och synliggöra barnens lärprocesser och hålla en hög pedagogisk kvalitet på det pedagogiska arbetet som pedagogerna ansvarar för. Under dagtid har vi en gång i veckan reflektion i arbetslaget med tid för det pedagogiska kvalitetsarbetet samt pedagogiska diskussioner. Tillsammans på huset är pedagogerna indelade i grupper där det ges möjlighet till utvecklande fördjupningsarbete. Förskolan har tre åldershomogena avdelningar och håller sig med egen kock, åtta pedagoger och en rektor som också har en del av sin tjänst i barngrupp. Vi är mycket utomhus och varje avdelning går till skogen en dag i veckan för att arbeta i en icke tillrättalagd miljö. Vi värdesätter att ha en egen kock och sätter hållbart arbetssätt och ekologiskt tänkande högt. Vi trivs gott och uppskattar verkligen att de förutsättningar finns som krävs för att man vid dagens slut ska vara nöjd med sitt arbete. Visa mindre

Barnskötare till Lillegårds förskola

Ansök    Nov 20    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

Vi söker nu en barnskötare till Lillegårds förskola. Lexby utbildningsområde består av fyra förskolor där vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.

Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola, alla dagar. Verksamheten på våra förskolor genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfylldalärandet ges stort utrymme i vardagen.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som barnskötare kommer du att arbeta på avdelningen med 23 barn mellan 4 och 5 år Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.


KVALIFIKATIONER
Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare med minst tre års arbetslivserfarenhet inom förskola. Vi söker dig som är en trygg och självgående person. Vi värdesätter din goda samarbetsförmåga samt din flexibilitet och förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter.

Vidare har du som söker:
• God kommunikationsförmåga och initiativförmåga
• Ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Vikarierande barnskötare till Annebergs förskola

Ansök    Nov 17    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Nu öppnar avdelningen Rubinen - för yngre barn i åldrarna 1-3 år. När avdelningen är fullbelagd kommer den att bestå av cirka 15 barn. På Annebergs förskola finns ytterligare fyra avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år.

Verksamheten på Annebergs förskola genomsyras av engagemang, trygghet och värme, där leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter att erbjuda en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar.

Under december och januari kommer nya barn att skolas in på avdelningen successivt, vilket inledningsvis innebär att stort fokus kommer att läggas vid relationsskapande och trygghetsskapande aktiviteter, anknytning och omsorg. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget genomföra utbildning och undervisning som grundar sig i barnens intressen, behov och läroplanens mål. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära, utvecklas och ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, med erfarenhet av inskolningsprocesser, dokumentation och föräldrasamverkan. För att lyckas i rollen ser vi även att:

• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor.
• Du har tydlig fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.
• Du har god kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av TAKK.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Utbildade barnskötare till förskolor i Partille, tidsbegränsat

Ansök    Jan 26    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet – från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är utbildad barnskötare och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Du ser möjligheter att tillsammans med kollegor skapa en spännande verksamhet under vårterminen 2021. Vi söker en barnskötare till öppnandet av en ny tillfällig avdelning på Björndammens förskola samt tre barnskötare till förskola i Öjersjö.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning samt ansvara för inskolningar. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.


KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning eller annan pedagogisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i yngre åldrar. Vi ser att du behöver ha erfarenhet av att ansvara och självständigt genomföra inskolningar. Har du erfarenhet av att ha startat upp förskoleavdelning ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Barnskötare till Furulund och Öjersjö förskolor

Ansök    Jun 11    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.ARBETSUPPGIFTER
Furulund/Öjersjö förskolor söker flera barnskötare till våra natursköna områden till ordinarie verksamhet.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker engagerad personal som är väl förtrogna i förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

I vårt område har vi kollegial reflektion och lärande i pedagogiska forum där vi tillsammans delar med oss och får ny förståelse för våra uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, med erfarenhet av inskolning. För att lyckas i rollen ser vi även att:

• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor.
• Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har tydlig fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.

Känner du igen dig? Då vill vi gärna att du söker.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Timvikarier till föräldrakooperativet Lillstugan i Sävedalen

I det lugna villaområdet Sävedalen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan. Vårt område angränsar till Göteborg. Här spenderar 35 barn och tre pedagoger per avdelning sina dagar i en verksamhet som är utvecklingspedagogisk, den inspireras av barn och pedagogers nyfikenhet, upptäckarlusta och framåtanda. Vi arbetar aktivt inom fokusområden som just nu är naturvetenskap, självständighet och språket. Förskolan har en stor och härlig gård som är i ständig förän... Visa mer
I det lugna villaområdet Sävedalen ligger Föräldrakooperativet Lillstugan. Vårt område angränsar till Göteborg. Här spenderar 35 barn och tre pedagoger per avdelning sina dagar i en verksamhet som är utvecklingspedagogisk, den inspireras av barn och pedagogers nyfikenhet, upptäckarlusta och framåtanda. Vi arbetar aktivt inom fokusområden som just nu är naturvetenskap, självständighet och språket. Förskolan har en stor och härlig gård som är i ständig förändring i strävan efter en plats för aktivitet och fysisk utmaning, På andra sidan gatan ligger även ett skogsområde och bara en liten promenad bort en park.


Du är som person engagerad, positiv och du är intresserad av att arbeta utifrån barns behov och förutsättningar. Du har lätt för att umgås med människor, vi ser gärna att du är initiativrik och du är barncentrerad. Du skapar även lugn och trygghet i gruppen. Vi söker nu timvikarier att kunna ringa in vid behov, vid till exempel sjukdom eller semester. Du kommer då gå in på schema för den personal som är frånvarande. Vikarier kan behövas på kort varsel, vi ringer oftast samma morgon.
Vi har ett nära samarbete med föräldrarna, som är engagerade i verksamheten på olika sätt. Vi har en egen kock som lagar dagligen den pedagogiska lunchen. Vi har en god sammanhållning i personalenoch som har barnens bästa för ögonen.
Välkommen in med din annsökan.


Hoppas vi ses mvh Josefine Green Rektor. Visa mindre

Utbildade barnskötare sökes till förskolor i Partille, tidsbegränsat

Ansök    Nov 11    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

På Björndammens förskola erbjuds barnen rika tillfällen till lek och samspel. Genom våra pedagogiska lärmiljöer får barnen delta i roliga och utvecklande aktiviteter. Att barnen ska utveckla gemenskap och det sociala samspelet är en viktig del av vår verksamhet. Förskolans läge nära skogen används för att ge barnen möjlighet att tillägna sig nya kunskaper inom till exempel naturvetenskap och teknik. Förskolan ligger även nära Björndammens skola, vilket innebär att skolan blir en naturlig del av barnens närmiljö.

Norra hultets förskola ligger i utkanten av Partille kommun, nära Delsjöområdet med all dess skog och fina natur. Vi har en stor gård för utomhuspedagogik som är uppdelad i tre sektioner och erbjuder flera utmanande och spännande miljöer. Vi har till exempel sandlådor, klätterställning, cykelbana och en stor äng för lek och bollsporter. På nedre plan har vi ett stort gemensamhetsutrymme som vi kallar för Hjärtat. Här möts barn, vårdnadshavare och pedagoger i olika sammanhang under dagen. På Hultets förskola arbetar vi för en tydlig vi-känsla där vi strävar mot att alla känner alla och samarbetar barngrupperna emellan. Maten lagas och serveras av vår kock i förskolans kök.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är utbildad barnskötare och är väl förtrogen med förskolans pedagogiska uppdrag. Du ser möjligheter att tillsammans med kollegor skapa en spännande verksamhet under vårterminen 2021. Vi söker personal både till öppnandet av en våravdelning på Hultets förskola i Öjersjö samt till Björndammens förskola.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola alla dagar. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget, utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

KVALIFIKATIONER
För det här jobbet krävs det att du har en barnskötarutbildning eller annan pedagogisk utbildning på minst gymnasienivå alternativt utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta i förskola som en del i ordinarie arbetslag där du varit med och planerat samt genomfört pedagogiska aktiviteter för barn i yngre åldrar. Vi ser att du behöver ha erfarenhet av att ansvara och självständigt genomföra inskolningar. Har du erfarenhet av att ha startat upp förskoleavdelning ser vi det som meriterande. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, då kommunikation med vårdnadshavare är en viktig del i uppdraget.

Som medarbetare på förskolan arbetar du proaktivt i bemötandet mot barnen med en förmåga att kunna läsa av situationer, för att bidra till en lugn och utvecklande miljö. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer till barn och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Barnskötare till Prästkragens Förskola, Vallhamrakyrkan

Prästkragens Förskola drivs av Partille Pingstförsamling, Vallhamrakyrkan i Sävedalen. Vi har 30 barn fördelat på två avdelningar. Prästkragen 3-5 år med 20 barn och Pysslingkragen 1-2 år med 10 barn. På förskolan arbetar idag tre förskollärare, tre barnskötare, en kokerska, en lokalvårdare samt rektor. Vi tror på ett livslångt lärande, på att barn är kompetenta, och på att forma vår verksamhet så att barnen har möjlighet att lyckas med det som de tar sig ... Visa mer
Prästkragens Förskola drivs av Partille Pingstförsamling, Vallhamrakyrkan i Sävedalen. Vi har 30 barn fördelat på två avdelningar. Prästkragen 3-5 år med 20 barn och Pysslingkragen 1-2 år med 10 barn.
På förskolan arbetar idag tre förskollärare, tre barnskötare, en kokerska, en lokalvårdare samt rektor.
Vi tror på ett livslångt lärande, på att barn är kompetenta, och på att forma vår verksamhet så att barnen har möjlighet att lyckas med det som de tar sig för. På vår förskola tror vi att ingenting är omöjligt!
Om dig
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har likvärdig utbildning och som har en personlig kristen tro. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från arbete på förskola. I rollen som barnskötare har du en positiv inställning och är lyhörd gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du är ansvarsfull, kommer med egna idéer och kan ta initiativ. Du vill utvecklas i arbetet tillsammans med personal och barn. Du är engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet och du har ett reflekterande förhållningssätt och ett genomtänkt syfte med de aktiviteter du planerar. Vi uppskattar om du är musikintresserad och spelar något instrument och tycker om att vara ute i naturen. Det viktigaste för oss är dock att du passar in i vårt arbetslag och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Som pedagog sätter du barnen i centrum och skapar en miljö som gör att föräldrar och barn känner trygghet. I ditt arbete ska du vara aktiv i förskolans pedagogiska arbete utifrån läroplanens olika målområden. Du kommer tillsammans med dina kolleger arbeta med hela barngruppen men måste också kunna se den enskilda individen. Du ska vara en trygg, närvarande pedagog som är engagerad i sitt arbete.
Du ansvarar tillsammans med dina kolleger för det systematiska kvalitetsarbetet med planering, uppföljning och dokumentation av den pedagogiska verksamheten där kvalité ska genomsyra hela förskolan. Du ska också vara delaktig i att stimulera och utmana varje barns utveckling och lärande genom att erbjuda en utforskande och pedagogisk miljö där lärandet sker i vardagliga, lekfulla och lärorika sammanhang.
Kvalifikationer
Du som söker har en god teoretisk kunskap om barns utveckling, lärande och omsorgsbehov och om hur man leder en barngrupp i pedagogisk verksamhet. Du har god kännedom om förskolans styrdokument och förmåga att omsätta innehållet i praktiken. Du har ett professionellt förhållningssätt och god samarbetsförmåga med såväl vårdnadshavare, kollegor och barn. Du har ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. Du har en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. Du behöver vara trygg i dig själv, stabil och ha god självinsikt. Vi vill också att du är självgående, kan ta initiativ och sätta igång aktiviteter i verksamheten.
Vi ser också att du har goda kunskaper i det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med barnen och övrig personal samt att du skriftligt kan dokumentera det verksamheten kräver. Du ska ha vana vid att använda IT-tekniska verktyg i ditt arbete tillsammans med barnen. En extra merit om du tidigare har jobbat med kommunikation och språkutveckling och med tecken som stöd.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med sex månaders provanställning med tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse.
Är du intresserad så skicka in din ansökan med personligt brev, meritförteckning, referenser och löneanspråk.
Anställningsintervjuer kommer ske löpande och anställning kan ske tidigare än sista ansökningsdatum.
När sökande erbjudits anställning ska den visa ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 § skollagen. 


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Jonsereds förskola söker vikarierande barnskötare

Ansök    Nov 7    Partille kommun    Barnskötare
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Jonsereds förskola är placerad i en vacker miljö centralt i Jonsered. Förskolan byggdes 2010 och erbjuder fina lokaler och en naturskön gård. Vår kollega skall gå på föräld... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Jonsereds förskola är placerad i en vacker miljö centralt i Jonsered. Förskolan byggdes 2010 och erbjuder fina lokaler och en naturskön gård. Vår kollega skall gå på föräldraledighet så nu söker vi dig som vill vikariera hos oss en längre period. Tillsammans med tre andra pedagoger kommer du att driva och utveckla en avdelning med barn i åldrarna 3-5 år. Här finns utrymme för dig som är nyfiken, kreativ och driftig att förverkliga dina pedagogiska idéer tillsammans med dina kollegor.

ARBETSUPPGIFTER
Gemensamt för oss är att barnen skall komma till en trygg, rolig och lärorik miljö och bli uppmärksammade samt bekräftade på ett positivt sätt. Vi utgår från det kompetenta barnet. Lusten samt den egna viljan är den starkaste drivkraften för lärande. Vi tillvaratar varandras olikheter och ser det som en tillgång i den dagliga verksamheten.

Hos oss ser vi reflektion som en viktig hörnsten i vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla vår verksamhet. Det innebär bland annat att vi möjliggör reflektionstillfällen på avdelning, enskild och i tvärgrupp över förskolan. Vi har en utvecklingspedagog som aktivt arbetar med kompetens och verksamhetsutveckling, både övergripande för hela förskolan men också för den enskilda avdelningen. Vi har ett gott samarbete på förskolan och har roligt på jobbet! Tillsammans gör vi skillnad för barnen!

Gå gärna in och läs mer om vår förskola på vår webbplats:
https://sites.google.com/utb.partille.se/jonsereds-fsk/startsida

KVALIFIKATIONER
• Du är utbildad barnskötare
• Du har erfarenhet av lågaffektivt bemötande
• Det är meriterande om du har utbildning och eller erfarenhet av att arbeta med TAKK och AKK
• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten så ska du enligt lag kunna visa upp giltigt belastningsregisterutdrag.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urvalsarbetet samt intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare till Öjersjö förskolor

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Öjersjö förskolor växer och vi behöver bli fler! Just nu söker vi flera barnskötare till våra natursköna områden i Öjersjö, både till vårförskola och t... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
ARBETSUPPGIFTER
Öjersjö förskolor växer och vi behöver bli fler! Just nu söker vi flera barnskötare till våra natursköna områden i Öjersjö, både till vårförskola och till ordinarie verksamhet.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker engagerad personal som är väl förtrogna i förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

I vårt område har vi kollegial reflektion och lärande i pedagogiska forum där vi tillsammans delar med oss och får ny förståelse för våra uppdrag.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, med erfarenhet av inskolning. För att lyckas i rollen ser vi även att:

• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor.
• Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har tydlig fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.

Känner du igen dig? Då vill vi gärna att du söker.

Varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Barnskötare till Öjersjö förskolor

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom;... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, undervisning i svenska och olika uppdragsutbildningar.

På Öjersjö förskolor står det goda mötet och det goda lärandet i centrum. Vi fyller varje barns tid på förskolan med trygghet, lustfylld lek och lärande. Detta gör vi genom personlig proffessionalism, att värna om allas lika värde och se möjligheter framåt. Vi möter arje barn och vårdnadshavare med glädje, nyfikenhet och kunskap. Vi lär och utvecklas tillsammans och arbetar framåt mot nya möjligheter. Vi skapar framtiden och starten på det livslånga lärandet som grundas hos oss.

ARBETSUPPGIFTER
Öjersjö förskolor växer och vi behöver bli fler! Just nu söker vi flera barnskötare till våra
natursköna områden i Öjersjö.

Verksamheten på våra förskolor i Partille genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Leken och det lustfyllda lärandet ges stort utrymme i vardagen. Vi söker engagerad personal som är väl förtrogna i förskolans pedagogiska uppdrag. Hos oss är barnet alltid i centrum och vi strävar efter en trygg, rolig och lärorik förskola - alla dagar.

Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med arbetslaget utifrån barnens intressen, behov och läroplanens mål, genomföra utbildning och undervisning. Du skapar
förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans.

I vårt område har vi kollegial reflektion och lärande i pedagogiska forum där vi tillsammans delar med oss och får ny förståelse för våra uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, gärna med erfarenhet från förskola/skola. För att lyckas i rollen ser vi även att:

• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du ser ett lärande i alla möten och ser din egen del i att skapa en god arbetsplats för barn och kollegor.
• Du har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har tydlig fokus på barns lärande och det kompetenta barnet.
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet.
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.

Känner du igen dig? Då vill vi gärna att du söker

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Barnskötare till Soldatängens förskola i Partille kommun

Ansök    Okt 1    Partille kommun, Oxled    Barnskötare
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Soldatängens förskola ligger intill bostadsområdet Soldatheden. Här finns plats för 120 barn fördelat på sex avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med skoge... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Soldatängens förskola ligger intill bostadsområdet Soldatheden. Här finns plats för 120 barn fördelat på sex avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med skogen inpå knuten, där gården slutar tar skogen vid. Vilja - våga - växa är ledord för förskoleverksamheten. På Soldatängens förskola innebär det att man utgår från varje barns lust att lära.

ARBETSUPPGIFTER
Vilja- våga- väx med oss på Soldatängens förskola! Vill du bli en av oss som utgår från varje barns lust att lära? Vi söker nu en barnskötare som vill vara med och bidra till en trygg och stimulerande vistelse för våra barn. Vår vision är att alla barn ska, när de lämnar vår förskola minnas tiden som trygg, rolig och lärorik.

Du kommer att arbeta med barn i åldern 3-5 år. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Alla kollegor hjälps åt med arbetsuppgifterna och det är förskolläraren som har det främsta pedagogiska ansvaret.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Har du tidigare arbetat inom förskola/skola ser vi det som meriterande.

Som person är du trygg och stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är duktig på att samarbeta med övrig personal och medverkar till en god arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som barnskötare är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att utvecklas tillsammans med andra. Vidare är du självständig och kan ta egna initiativ.

Välkommen till oss på Soldatängens förskola.

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Ugglumsledens förskola söker barnskötare

Ansök    Sep 3    Partille kommun, Ugglum    Barnskötare
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom;... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

En förutsättning för lärande är att eleverna känner sig trygga på skolan, fysiskt, psykiskt och socialt, därför pågår alltid ett aktivt värdegrundsarbete som leds av ett trygghetsteam. Pedagoger arbetar med utgångspunkt från främjande, förebyggande och åtgärdande insatser. Dessutom har skolan en fadderverksamhet där förskoleklass och årskurs 9 möts i olika aktiviteter.

ARBETSUPPGIFTER
På vår förskola, strävar vi efter att se varje barn och att vara närvarande pedagoger under barnets vistelsetid på förskolan. Vårt arbete inspireras av Reggio Emilia filosofin.
De som arbetar är utbildade förskollärare och barnskötare.

Vi erbjuder dig en verksamhet som utgår från barnens delaktighet, medvetna pedagoger med uppdraget i fokus och ett systematiskt kvalitetsarbete som ramar in uppdraget. Du ska känna att du är en i teamet och vill skapa en god arbetsplats där ni tillsammans stöttar och uppmuntrar varandra.

Som barnskötare kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år och arbeta för att:
alla barn får uppmärksamhet, alla får vara med, alla barn känner sig trygga och mår bra tillsammans. Din uppgift som barnskötare är att tillsammans med kollegor och utifrån barnens intressen och läroplanens mål, skapa förutsättningar för alla barn att leka, lära och utvecklas men också att ha roligt tillsammans. Alla kollegor hjälps åt med arbetsuppgifterna men det är förskolläraren som har det främsta pedagogiska ansvaret.

KVALIFIKATIONER
• Du är utbildad barnskötare eller god erfarenhet av att jobba med yngre barn
• Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga.
• Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
• Du har ett tydligt focus på barns lärande och det kompetenta barnet
• Du ser det som en nödvändighet med reflektion i det pedagogiska ledarskapet
• Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning.
• Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Tim. vikarie till Montessoriförskolan Solstrålen / Medborgarskolan Jonsered

Solstrålen ligger i en historisk trävilla i charmiga Jonsered 15 km öster om Göteborg och är en förskola som Medborgarskolan Region Väst driver. Vi följer förskolans styrdokument och har samma pedagogiska riktlinjer som kommunen men utgår från ett montessoripedagogiskt synsätt. Platsbeskrivning:Solstrålen ligger i nära anslutning till buss- och tågstation. Förskolan består idag av en fastighet med sammanlagt ca.32 barn. Förskolan har två grupper Stjärnan (... Visa mer
Solstrålen ligger i en historisk trävilla i charmiga Jonsered 15 km öster om Göteborg och är en förskola som Medborgarskolan Region Väst driver. Vi följer förskolans styrdokument och har samma pedagogiska riktlinjer som kommunen men utgår från ett montessoripedagogiskt synsätt. Platsbeskrivning:Solstrålen ligger i nära anslutning till buss- och tågstation. Förskolan består idag av en fastighet med sammanlagt ca.32 barn. Förskolan har två grupper Stjärnan (barn 1-4 år) och Galaxen (barn 3-5 år). Vi ser gärna att du är en motiverad person med ett stort engagemang och brinnande intresse för arbete med barn. Vi ser också att du är glad, social, positiv, initiativrik, nyfiken, ambitiös och en ordningsam person. Vi ställer höga krav på samarbete, intresse av att arbeta i arbetslag, servicekänsla, flexibilitet och ett bra bemötande mot barn/föräldrar och övrig personal.Kvalifikationer:Gärna utbildad barnskötare. Giltigt intyg från belastningsregistret, ej äldre än 1 år eller beställ från nätet "belastningsregister skola/barnomsorg". Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt för personlig lämplighetVaraktighet:Timanställning vid ordinarie personals frånvaro.Övrigt: Vid frågor ring förskolechef Catarina Palmquist 070-609 13 04. Förskolan är ansluten till arbetsgivarorganisationen KFO. Vi är en rök och tobaksfri arbetsplats. Ansökan: Anmäl ditt intresse för tim. vikariat snarast via mail till [email protected] ditt namn:Adress:Postnummer/ort:Ditt mobilnummer:Privat e-postadressMärk mejlansökan med ämne: Tim. vik. SolstrålenVi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Montissoriutbildad barnskötare , Montessoriförskolan Solstrålen , Jonsered

Solstrålen ligger i en historisk trävilla och  en nyrenoverad paviljong i charmiga Jonsered 15 km öster om Göteborg och är en förskola som Medborgarskolan Region Väst driver. Vi följer förskolans styrdokument och har samma pedagogiska riktlinjer som kommunen men utgår från ett montessoripedagogiskt synsätt. Platsbeskrivning: Solstrålen ligger i nära anslutning till buss- och tågstation. Förskolan består idag av 2 fastighet med 3 avdelningar varav den ena a... Visa mer
Solstrålen ligger i en historisk trävilla och  en nyrenoverad paviljong i charmiga Jonsered 15 km öster om Göteborg och är en förskola som Medborgarskolan Region Väst driver. Vi följer förskolans styrdokument och har samma pedagogiska riktlinjer som kommunen men utgår från ett montessoripedagogiskt synsätt. Platsbeskrivning: Solstrålen ligger i nära anslutning till buss- och tågstation. Förskolan består idag av 2 fastighet med 3 avdelningar varav den ena avdelningen startade i mars. Vi gör en nystart utifrån Montessoripedagogiskt synsätt där du har stor möjlighet att påverka den pedagogiska  miljön och verksamheten. Vi ser gärna att du är en motiverad person med ett stort engagemang för Montessoripedagogik och  ett brinnande intresse för arbete med barn. Vi ser också att du är glad, social, positiv, initiativrik, nyfiken, ambitiös och en ordningsam person. Vi ställer höga krav på samarbete, intresse av att arbeta i arbetslag, servicekänsla, flexibilitet och ett bra bemötande mot barn/föräldrar och övrig personal. Visa mindre

Barnskötare

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom;... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Välkommen till oss i Lexby utbildningsområde!
Området består av fyra förskolor i varierande storlek. Vi ser förskolan som en mötesplats för gemensamt lärande, en demokratisk mötesplats som värnar om värden som olikhet, lyssnande och delaktighet. Vi utgår ifrån att barnet är medkonstruktör av sin kunskap, kultur och identitet. Vi menar att barn har en egen röst och bör lyssnas på och tas på allvar. De ska involveras i den demokratiska dialogen och beslutfattandet.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till oss på Lexby förskola!
Vår förskola är ett hus på ett och ett halvt plan som ligger i ett radhusområde med närhet till både skog, hästhagar och kultur i centrum. Förskolan har tre avdelningar. De yngsta barnen går på Saltkråkan, därefter vandrar de vidare till Bullerbyn och de största barnen går på Mattisborgen.

Till oss söker vi nu två barnskötare som kommer att arbeta tillsammans med övrig personal i någon av våra barngrupper. Du blir en medupptäckare som motiverar barnens utveckling och en trygg och stabil förebild i barngruppen.

Tjänsterna är ett vikariat med start omgående till och med juni 2020.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare.

Vår barn är små upptäckare och vi vill att du ska upptäcka tillsammans med dem. Vi värdesätter därför att du är nyfiken och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och kan se vart du behöver stötta upp. Vi söker dig som är trygg i din roll och kan vara en förebild för våra barn.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Nannyakuten Barnflicka / Barnvakt Extrajobb Göteborg Sävedalen 1 em / vv

Ansök    Jun 17    Messamigos AB Nannyakuten    Barnskötare
OM DIGÄr du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnv... Visa mer
OM DIGÄr du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.OM UPPDRAGETFamiljen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus.OM ANSÖKANVi kontrollerar belastningsregistret vid anställning hos Nannyakuten.Vi intervjuar löpande så vi rekommenderar dig att vara snabb in med din ansökan.Skicka gärna in din ansökan på: https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/ - Där kan du även läsa mer om vår kravprofil.OM OSSAnställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/ Visa mindre

Flexibel barnskötare till kooperativ

Ansök    Jun 25    TROLLSKOGENS DAGHEM    Barnskötare
Trollskogens förskola är ett föräldrarkooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön.Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år.Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en possitiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intresse och vara deras medforskande är grunden i vår... Visa mer
Trollskogens förskola är ett föräldrarkooperativ som startades 1991. Förskolan ligger i Öjersjö i omedelbar närhet till Kåsjön.Vi har två barngrupper, Trollsländan som har 18 barn i åldrarna 1-5 år och Fjärilen som har 18 barn i åldrarna 1-5 år.Vi arbetar Reggio Emilia inspirerat med en possitiv barnsyn; att se varje barns kunskap och möjligheter och uppmuntra till utveckling samt att utgå ifrån barnens intresse och vara deras medforskande är grunden i vårt arbete.Vår miljö är anpassad för barnen. Att själva kunna nå allt material och att "kunna själv" skapar både glädje och trygghet.Rummen är indelade i "stationer" vilket skapar naturliga smågrupper i leken. I vårt pedagogiska arbete planerar vi också för aktiviteter i smågrupper för att skapa en lugnare miljö med mindre stress och för att varje barn ska bli sedd och hörd.Vår målsättning grundar sig på läroplanen och våra stora huvudmål ärvi vill att barnen skall känna trygghet i förskolanvi vill stimulera och utmana barnets utveckling och lärande i den pedagogiska verksamhetenvi vill arbeta i mindre grupperArbetsuppgifterDe flesta förekommande på förskolanGärna pedagogisk bakgrund men inget krav, stor vikt på personlighet. Att vara social och possitiv ser vi som självklart samt förmåga till egna initiativ.Tillträde: 12 augusti Visa mindre

Nannyakuten Barnflicka / Barnvakt Extrajobb Göteborg Sävedalen 1 em / vv

OM DIGÄr du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnv... Visa mer
OM DIGÄr du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.OM UPPDRAGETFamiljen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus.OM ANSÖKANVi kontrollerar belastningsregistret vid anställning hos Nannyakuten.Vi intervjuar löpande så vi rekommenderar dig att vara snabb in med din ansökan.Skicka gärna in din ansökan på: https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/ - Där kan du även läsa mer om vår kravprofil.OM OSSAnställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/ Visa mindre

Nannyakuten barnflicka / barnvakt Göteborg Sävedalen 1 em / varannan vecka

Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus. Är du ... Visa mer
Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus.

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/

Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem. Visa mindre

Nannyakuten Barnflicka / Barnvakt Extrajobb Göteborg Sävedalen 1 em / vv

Ansök    Apr 24    Messamigos AB Nannyakuten    Barnskötare
Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus. Är du ... Visa mer
Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus.

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/

Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem. Visa mindre

Nannyakuten Barnflicka / Barnvakt Extrajobb Göteborg Sävedalen 1 em / vv

Ansök    Maj 31    Messamigos AB Nannyakuten    Barnskötare
Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus. Är du ... Visa mer
Familjen i Sävedalen önskar hjälp med barnpassning 1 eftermiddag varannan vecka på tisdag eller torsdag mellan klockan 15:30/16:00-22:00. Familjen har tre barn på 5, 7 och 10 år där 10åringen har diagnoserna Autism, ADHD och språkstörning. I passet ingår det att hämta alla barn på förskola och skola, åka hem och ordna enklare middag samt natta barnen vid 20:00. Familjen önskar en barnvakt som kan tala Svenska, och Holländska/Teckenspråk som bonus.

Är du en person som vill underlätta andra människors vardag samtidigt som du har ett roligt extrajobb? Vill du ansvara för det finaste en familj har, nämligen barnen, och samtidigt hjälpa föräldrar att få ihop livspusslet? Vill du skratta, busa och bidra till att barnen får en fantastisk stund tillsammans med en person de kan se upp till? Vill du bli en del av ett företag som levererar barnpassning med hög servicenivå? Då ska du söka jobbet som barnvakt hos en av våra familjer!

Då detta är ett extraarbete är det viktigt att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. studier eller deltidsjobb och för att det ska bli en långsiktig relation vill vi att du har en restid på ungefär 30 minuter till familjen.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning etc.

Här kan du läsa mer om oss och vår kravprofil; https://nannyakuten.se/arbeta-som-nanny/

Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem. Visa mindre