Lediga jobb som Administrativ assistent i Partille

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Partille. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Partille som finns hos arbetsgivaren.

Administratör till växande teknikbolag

Vill du ha ett utvecklande och stimulerande jobb? Vi söker nu efter en administratör på deltid, med eventuell möjlighet till heltid beroende på vårt behov. Vi är ett teknikbolag med höga ambitioner att leverera kundupplevelser utöver det vanliga. För att stärka bolagets kvalitetsarbete söker vi nu efter dig som är driven, ekonomiskt lagd och gillar att vara ”navet” för våra affärsområden i bolaget. I din roll kommer du bland annat göra: - Varierande adm... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande och stimulerande jobb? Vi söker nu efter en administratör på deltid, med eventuell möjlighet till heltid beroende på vårt behov. Vi är ett teknikbolag med höga ambitioner att leverera kundupplevelser utöver det vanliga. För att stärka bolagets kvalitetsarbete söker vi nu efter dig som är driven, ekonomiskt lagd och gillar att vara ”navet” för våra affärsområden i bolaget.


I din roll kommer du bland annat göra:
- Varierande administration
- Viss uppföljning av projekt med fokus kvalitet
- Underlag för Rot/Rut och grön teknik
- Följa upp offerter och ha kontakt med kunder
- Svara på inkommande samtal och koppla dem vidare i vår organisation
- Fakturering
- Viss planering av projekt och bemanning


Du kommer vara placerad vid vårt kontor i Partille, Göteborg, i fräscha lokaler. Som arbetsplats har vi högt i tak och tar hand om varandra. Du får stor frihet under ansvar och du förväntas driva dina egna ansvarsområden. Visa mindre

Affärskoordinator

Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 155 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 60 varuhus finns... Visa mer
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/teknik, Bygg, Bilvård och Verktyg. Totalt marknadsför Biltema mer än 19 000 artiklar. Vår vision är att underlätta ekonomiskt för människor att ha bil, båt, bostad, verktyg samt fritidsartiklar av hög kvalitet och därigenom skapa en rikare fritid för alla. Biltema har idag totalt 155 varuhus i Sverige, Norge, Danmark och Finland varav 60 varuhus finns i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden.Om tjänsten

Som koordinator på Biltema Sweden arbetar du i nära kontakt med bolagets stabsfunktioner. 

Dina arbetsuppgifter är bland annat att stödja verksamheten i administrativa processer, datainmatning, hantera och arkivera inkommande och utgående korrespondens med myndigheter samt inköp av kontorsmaterial.

 

Om Dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning. Du har goda kunskaper i Excel, Word och Outlook samt mycket goda kunskaper i engelska eftersom det inom ramen för tjänsten förekommer internationella kontaktytor.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med administrativa uppgifter.

Som person är du självgående, flexibel, strukturerad och prestigelös. Du har en förmåga och vilja att hantera flera uppgifter samtidigt.

Du har en professionell framtoning och du arbetar serviceinriktat gentemot dina uppdragsgivare samt mot dina närmsta kollegor. Vi ser även att du är noggrann och analytisk i ditt arbetssätt, att du har du har sinne för siffror och detaljer samt en förmåga att se helheten.

Tjänsten innebär samarbete med verksamhetens olika avdelningar och därmed insyn i många frågor vilket ställer krav på integritet och diskretion.

 

Vi erbjuder dig  en spännande och utvecklande roll i en miljö där du har möjlighet att göra skillnad. Biltema drivs av intern utveckling och för den som har ambition och vilja ser vi detta som en start på ett långt samarbete.

För rätt person innebär tjänsten på Biltema ett roligt och utmanande arbete i ett kraftigt expanderande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Givetvis delar du Biltemas värderingar Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

Välkommen med din ansökan!Sista ansökningsdatum:  31 Januari 2023 

Arbetsplats/placering:  Göteborg/Partille

Anställningsform:  Heltid,Tillsvidareanställning, 6 mån provanställning

Lön:  Individuell lönesättning

Har du frågor kring tjänsten kontakta:  Joseph Corbett, sä[email protected] 

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Registrera din ansökan på Biltemas hemsida.

Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Visa mindre

Administratör sökes till kommande uppdrag i Göteborg

Är du på jakt efter att få arbeta med administrativa arbetsuppgifter och motiveras över att självständigt få arbeta med problemlösning. Vi på Götacity Group söker efter en kommunikativ och lösningsorienterad person som har enkelt för att ta för sig. Som administratör kommer du få arbeta med olika typer av arbetsuppgifter där du själv har utrymme för att hitta egna lösningar. Om Götacity Group AB Vi på Götacity Group arbetar med bemanning och rekryter... Visa mer
Är du på jakt efter att få arbeta med administrativa arbetsuppgifter och motiveras över att självständigt få arbeta med problemlösning. Vi på Götacity Group söker efter en kommunikativ och lösningsorienterad person som har enkelt för att ta för sig. Som administratör kommer du få arbeta med olika typer av arbetsuppgifter där du själv har utrymme för att hitta egna lösningar.
Om Götacity Group AB
Vi på Götacity Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team.
Götacity Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Personliga egenskaper:
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann och strukturerad
• Självständig
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar
Vi söker dig som har:
• Du har god datorvana och är snabblärd
• Du är strukturerad, noggrann, självständig och tålmodig
• Du tycker om ordning och reda
• Du trivs i en administrativ roll
• Mycket goda kunskaper i svenska såväl som engelska
• En avslutad gymnasieutbildning
• Du är trygg med Officepaketet
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Götacity Group AB men som kommer bli uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag och tidiga mornar förekommer.


Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Projektadministratör till globalt företag sökes

Har du en pågående utbildning inom ekonomi och vill få mer arbetslivserfarenhet? Är du en noggrann person som vill arbeta och utvecklas i projekt kan detta vara tjänsten för dig. Projektet startas i augusti och pågår fram till årsskiftet. Sök idag, urval görs löpande! Om rollen I rollen som projektadministratör kommer du vara del av ett större projekt som pågår, det är en del av ett systembyte där Swisslog AB ska byta från nuvarande system till SAP. Proj... Visa mer
Har du en pågående utbildning inom ekonomi och vill få mer arbetslivserfarenhet? Är du en noggrann person som vill arbeta och utvecklas i projekt kan detta vara tjänsten för dig. Projektet startas i augusti och pågår fram till årsskiftet.

Sök idag, urval görs löpande!

Om rollen
I rollen som projektadministratör kommer du vara del av ett större projekt som pågår, det är en del av ett systembyte där Swisslog AB ska byta från nuvarande system till SAP. Projektet innebär att kartlägga och strukturera upp för att förenkla arbete internt och gentemot servicekunder. Du kommer vara en del av en projektgrupp som strukturerar upp systemet, vilket innefattar att gå igenom serviceavtal, uppdatera servicekontrakt och lägga in dessa i nya systemet. Du kommer ha en övergripande administrerande roll och stötta projektgruppen med administrativa uppgifter. Utöver det kan exempel på arbetsuppgifter vara att kommunicera ut dessa förändringar mot kunder.

Din profil
I rollen som projektadministratör ser vi att du är noggrann och strukturerad person som är duktigt på siffror. Du bör vara detaljorienterad som har en teknisk förståelse. Det är viktigt att du kan samarbeta i mindre team. Du bör vara flexibel som tar mycket eget ansvar och kan kombinera annan sysselsättning vid sidan av. För att lyckas i rollen som projektadministratör ser vi att du minst har:

• Pågående eller avslutad utbildning inom ekonomi
• Engelska och svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av Microsoft Officepaket, specifikt Excell

Meriterande
• Förståelse och erfarenhet av ekonomisystem med fördel SAP
• Tidigare erfarenhet av liknande projekt

Om Swisslog AB
Vår kund är ett globalt företag som formar framtidens logistikautomation. De omvandlar lager och distributionscenter för att uppnå maximal effektivitet, flexibilitet och smidighet. Deras innovativa robotteknik innebär att deras automationslösningar alltid är förberedda för framtiden. Genom att förstå och analysera dina data optimerar de prestandan för verksamheter. Kunds kompletta lösningar inkluderar konsulttjänster, konceptstudier, projektimplementering, kundservice, best-in-class teknologier och mjukvara, allt anpassat till företags specifika krav.

Om Framtiden AB
Vi på Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd genom oss på Framtiden och arbeta som konsult hos Swisslog AB.

Vår rekryteringsprocess
Då vi är mitt i semestertider kan vår rekryteringsprocess komma att ta längre tid än vanligt. Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande men ett första urval lär troligtvis göras först under vecka 32. Rekryteringsprocessen kommer att bestå av nedan steg:

• CV-granskning utifrån skallkrav och meriterande (troligtvis v.32)
• Kortare telefonavstämning för att stämma av skallkrav och meriterande
• Intervju med Framtiden
• Två intervjuer med Swisslog AB


Villkor
Placeringsort: Göteborg, Partille
Start: Omgående
Omfattning: Deltid- 50% med flexibla tider. Visa mindre

Samordnare med planeringsuppdrag, Sävedalens hemtjänst

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Som medarbetare i hemtjänsten utgör du en betydelsefull funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi erbjuder dig möjligheten att bid... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Som medarbetare i hemtjänsten utgör du en betydelsefull funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till äldre personers chans till ett aktivt och innehållsrikt liv.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en av våra två samordnare med planeringsuppdrag hos oss på Sävedalens hemtjänst? Vi söker dig som vill vara en viktig pusselbit i hemtjänstens TES planering och skapa förutsättningar för en väl fungerande och kvalitativ hemtjänst. Utöver planering och arbete i TES ingår att tillsammans med kvalificerad samordnare på delegering av enhetschef sköta personalplanering utifrån verksamhetens behov efter beställda timmar. I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter med biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, primär- och slutenvård samt andra myndigheter. Som samordnare har du ett helhetsperspektiv när det gäller verksamhetens behov och du har ett nära samarbete med dina kolleger och enhetschef för att se till att våra brukare får sina beviljade insatser med kvalitet. Med ditt öga för logistik, struktur och ekonomi ökar kvalitén för både medarbetare och för våra brukare.

Under hösten startar vi upp ett planeringsnätverk i hemtjänsten för alla samordnare vilket du blir en del utav. Vi kommer också att införa ett nytt verksamhetssystem. Vid behov kan du behöva arbeta i det direkta omsorgsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete där planering och schemaläggning har ingått. Är du utbildad undersköterska, har erfarenhet inom hemtjänsten och/eller har en eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig ser vi det som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av planeringssystemet TES. B- körkort är ett krav. I arbetet ingår daglig social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha en mycket god datorvana.

Som person är du driven, tar ansvar och är duktig på att hitta lösningar med känsla för logistik (struktur), kvalitet och ekonomi. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga, ett professionellt bemötande mot både kollegor och brukare.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För anställning i brukar- eller patientnära verksamheter är vaccination mot covid-19 viktigt för att förebygga smitta. I Partille kommun ser vi det därför som meriterande om du är fullvaccinerad. Visa mindre

En driven Administratör med intresse för chefsstöd, service, digital teknik

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta på en välkomnande och trevlig arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifterna? Nu har du chansen att arbeta som administratör där du... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en välkomnande och trevlig arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifterna? Nu har du chansen att arbeta som administratör där du kommer att vara chefsstöd mot avdelningen Bistånd och Hälsa (Vård och omsorgsförvaltningen), samt vara med och driva utvecklingsprocesser inom de olika områdena. Hos oss kan du göra skillnad, utvecklas och ha roligt på samma gång! Din fysiska arbetsplats kommer att vara i PartilleRehabs Reception i Forellen, där du också blir delaktig i den nyöppnade Informationen.

Uppdraget omfattar nedan övergripande områden;
• Administrativt chefsstöd:
Du är ett administrativt chefsstöd till enhetscheferna inom avdelningen Bistånd och Hälsa som innefattar fem enheter. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med fakturering, beställningar, utskick och posthantering. Du jobbar också med personaladministration såsom anställningsavtal, schemaläggning, introduktion av nyanställningar och olika former av avtal. Du är även ett digitalt och tekniskt stöd mot personal inom Bistånd och Hälsa.

• Administrativt verksamhetsstöd:
En återkommande arbetsuppgift under dagen är att bistå vårdplaneringsteamet med inskrivningar och bokningar i journalsystemet SAMSA.

• Samordning kring huset Forellen:
Via Informationen vid Forellens Entré tar du emot paket och leveranser och meddelar berörda verksamheter och slussar personer rätt i huset. Från och med i höst kommer du att bemanna Informationen på förmiddagarna.
Du hanterar husets interna och externa kontakter som t.ex. drift, teknik, nycklar och bilpark i samråd med husansvarig. För dig är det lika självklart att se till att våra konferensrum är presentabla, som att bilbokningssystemet fungerar för all vår personal.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Förutom att du har dokumenterade kunskaper inom det administrativa är du van att arbeta i olika typer av program, känner dig bekväm inom IT men också är praktisk lagd. Körkort B är ett krav.
Har du tidigare arbetat i Proceedo och Heroma är detta meriterande. Likaså är det meriterande att du har arbetat inom en kommun och/eller om du har erfarenhet av arbete i reception, kassa/disk/informationspunkt.

Som person har du förmågan att samordna, organisera och prioritera i arbetet på ett effektivt sätt och du behåller lugnet även om du har mycket att göra. Du är initiativtagande, noggrann och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetsuppgifter där du varierar mellan praktiska och administrativa uppgifter. Du är serviceminded, tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Rollen kräver att du kan formulera dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Intervjuer kommer att hållas den 26 och 29 augusti.

Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Samordnare av seniorträffar

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Resursenheten är en enhet med uppdrag att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet samt att ge stöd till kommuninvånare och medarbetare inom vård och omsorg... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Resursenheten är en enhet med uppdrag att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande arbetet samt att ge stöd till kommuninvånare och medarbetare inom vård och omsorgsförvaltningen. I teamet som består av 11 personer ingår: anhörigstöd, demensteam, administratörer, seniorträffar, volontärverksamhet och fixartjänst.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en samordnare till våra seniorträffar med organisatoriskt tillhörighet på Resursenheten. På seniorträffarna i Partille vill vi skapa mötesplatser och gemenskap för seniorer i kommunen men vi vill också främja sociala och meningsfulla sammanhang i stort, där du kommer att få en nyckelroll.

I rollen som samordnare kommer du att samordna, utveckla och ansvara för seniorträffarna samt arbetsleda aktivitetsvärdar m fl. Att arbeta med att minska ofrivillig ensamhet är en viktig del i uppdraget liksom att utveckla mötesplatser och att arbeta med det hälsofrämjande/förebyggande arbetet.

Tjänsten innebär både operativt arbete genom direktkontakt med seniorerna men också strategiskt utvecklingsarbete. Vi söker därför dig som trivs i en omväxlande roll, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och förutsättningar. Du kommer ha möjlighet att påverka, komma med nya idéer och vara en del i utvecklingen av metoder och strategier.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och viktigt arbete som gör skillnad på riktigt! Dessutom kommer du att tillhöra ett positivt och engagerat gäng med hög trivselfaktor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleutbildning inom folkhälsa eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av hälsofrämjande och förebyggande arbete. B-körkort är ett krav. Har du utbildning i motiverande samtal (MI) och att genomföra utbildningar är det meriterande.

Som samordnare för seniorträffar tar du ansvar och strukturerar och driver ditt arbete framåt på ett självständigt och effektivt sätt. Då tjänsten innebär många olika arbetsuppgifter är det viktigt att du har förmågan att arbeta med flera parallella processer samtidigt där du både besitter förmågan att dyka ner i detaljer såväl som att jobba med helhetsperspektivet. Du drivs och trivs av utveckling och att få möjlighet att komma med nya infallsvinklar och idéer. Du arbetar bra med andra människor, relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt, lyssnar och kommunicerar på ett professionellt och konstruktivt sätt.


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

För anställning i brukar- eller patientnära verksamheter är vaccination mot covid-19 viktigt för att förebygga smitta. I Partille kommun ser vi det därför som meriterande om du är fullvaccinerad. Visa mindre

Online Business Support Specialist

Ansök    Maj 31    Incluso AB    Administrativ assistent
We are looking for an Online Business Support Specialist for an international company in Jonsered. Our client is now investing in improving its digital presence by implementing a new e-commerce solution for its existing customers (New Weborder). They are now in the midst of a major rollout where more than 30 markets will get the new system, and both employees and customers will be affected and need to familiarize themselves with the system. To achieve th... Visa mer
We are looking for an Online Business Support Specialist for an international company in Jonsered.

Our client is now investing in improving its digital presence by implementing a new e-commerce solution for its existing customers (New Weborder). They are now in the midst of a major rollout where more than 30 markets will get the new system, and both employees and customers will be affected and need to familiarize themselves with the system. To achieve this, our client now want to strengthen the internal competence in the field by hiring a new Online Business Support Specialist.

Your role
The web order project currently consists of 2 employees centrally and a large number of local project managers in the different sales companies.
Within the team you get very good insight into department sales to customers online. You will also have daily contact with various sales companies around the world, sister divisions within the company and then those who work with corresponding solutions as well as different parts of the IT organization.

You will work with
Support: As a Business Support Specialist, you have the task of guiding all company employees in how to use New Weborder. The role will require a broad knowledge of the system's functionality and how it connects to company processes and working methods.
Education: You will also work with developing educational materials, holding trainings and participating in meetings with the business to support in depth the business's efforts to use the system in an optimal way.
Communication: In your role, an important part will be to clearly convey the change that the new e-commerce solution entails. Keeping the markets up to date on the project and what is going on in it is central.
Problem solving/troubleshooting: Assisting the markets with support and problem solving in the use of the e-commerce solution will be part of your role, for example in managing accounts and login and permissions.
Close the old solution: As our client roll out the new e-commerce solution, they also need to shut down the old one. This means, among other things, communicating this and moving users from the old system to the new one.


Who are you?
To fit in the role of Online Business Support Specialist, you need to have the ability to both get a good understanding of business flows as well as how a system is structured logically. You should also have an interest and understanding of the challenges of a sales company that is on a journey towards also meeting customers digitally.

Our client believes that you have a good social competence and pedagogical ability since one of the main task will be to explain and guide colleagues who will start working in a new system. You can easily collaborate in your daily contact with different units within the company. They also see that you find it easy to structure your work and are solution-oriented. A measure of patience is also needed as it is not always a straight forward way to come to a solution.

Our client see that you have a few years of professional experience from similar tasks, and have the following competencies/experience of:
Working with customer/marketing support
Production of educational materials
Implementation and planning of training
Basic knowledge in Microsoft 365 other basic applications (Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook)
English in speech and writing is a requirement. Additional language skills are a merit, preferably French.


This is a full-time consultancy position through Incluso in Jonsered, 1 year assignment to begin with. Please note starting date is ASAP!

Please apply with your CV and cover letter as soon as possible since we will review the applications on an on-going basis.

For more information about this role, please contact Marianne Nilsson, recruiter at Incluso. Visa mindre

Administratör med chefsstöd sökes till bistånd och hälsa

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta på en välkomnande och trevlig arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifterna? Nu har du chansen att arbeta som administratör med ch... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en välkomnande och trevlig arbetsplats med stor variation i arbetsuppgifterna? Nu har du chansen att arbeta som administratör med chefsstöd mot vård och omsorgsförvaltningen. Hos oss kan du göra skillnad, utvecklas och ha roligt på samma gång!

I rollen som administratör hos oss är du ett viktigt administrativt chefsstöd till enhetscheferna inom hemsjukvården, bistånd, Partille Rehab samt resursenheten. I arbetsuppgifterna ingår det att arbeta med fakturering, beställningar, utskick och posthantering samt personaladministration såsom anställningsavtal, schemaläggning, introduktion av nyanställningar och olika former av avtal. Du bistår även vårdplaneringsteamet med inskrivningar och bokningar av vårdplanering (SAMSA).

Som administratör kommer du att ha en funktion som innebär att ge god service till både interna och externa kontakter genom personliga möten men också via telefon och mail. Vi har precis startat upp en informationsdisk i huset Forellen som finns till för alla verksamheter i huset. Din uppgift blir att slussa personer rätt, ge information, ta emot leveranser mm. Vi har även en bilpark i anslutning till huset som du samordnar insatser kring. Då informationsdisken är ny kommer du att få vara med och utveckla funktionen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete med fakturering/beställning samt är van vid att arbeta i olika typer av IT-system och program. Har du relevant högskoleutbildning ser vi det som meriterande, likaså om du har arbetat i Proceedo och Heroma. För att snabbt komma in i rollen ser vi det som ett extra plus om du har arbetat inom en kommun samt har erfarenhet av arbete i reception, kassa/disk/informationspunkt.

För att lyckas i uppdraget har du förmågan att planera, organisera och prioritera i arbetet på ett effektivt sätt och du behåller lugnet även om du har mycket att göra. Du är initiativtagande, noggrann och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Som administratör är du serviceminded, tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Rollen kräver att du kan formulera dig väl i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Hyresadministratör till Partillebo

Ansök    Nov 19    Experis AB    Administrativ assistent
Partillebo söker nu dig som är en fena på administration och som vill ge kunden den allra bästa servicen. Är du en person som trivs med många kontaktytor, är social, positiv och har förmåga att kommunicera med andra? Sök jobbet som Hyresadministratör till Partillebo i dag! Hur kommer en arbetsdag att se ut? Du kommer att arbeta på Hyresavdelningen och ingå i en arbetsgrupp på tio personer. Tjänsten består av tre delar; ekonomi, ansvar för delar av fa... Visa mer
Partillebo söker nu dig som är en fena på administration och som vill ge kunden den allra bästa servicen. Är du en person som trivs med många kontaktytor, är social, positiv och har förmåga att kommunicera med andra?

Sök jobbet som Hyresadministratör till Partillebo i dag!Hur kommer en arbetsdag att se ut?
Du kommer att arbeta på Hyresavdelningen och ingå i en arbetsgrupp på tio personer. Tjänsten består av tre delar; ekonomi, ansvar för delar av fastighetssystemet (affärssystemet) och hyresjuridik.

Ekonomidelen består till största delen av avisering och debitering av hyror, hantering av inbetalningar, arbete med kundreskontran, kravhantering, m m.
Den andra delen som avser fastighetssystemet innebär att du arbetar nära vår systemansvarige för fastighetssystemet. Den tredje delen hyresjuridik innebär administrativt stöd åt vår hyresjurist.

Eftersom vi arbetar med kvalitetsutveckling kommer du att delta i vårt processarbete inom bolaget. För rätt person finns även möjlighet att vara processledare.

Vem är du?Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration eller likvärdig arbetserfarenhet. Har du erfarenhet inom fastighetsbranschen är det en fördel men vi ser lika gärna sökande från andra administrativa områden. Du är snabblärd och intresserad av olika IT-system. Vi arbetar i fastighetssystemet Xpand och erfarenhet från det är meriterande, men ej ett krav.

Som person är du mycket noggrann och lojal mot både kunder och medarbetare. Du är positiv och har en god förmåga att kommunicera med andra. Du har integritet med stort ansvarstagande. Vi är ett starkt team som samarbetar bra och tror på gemensam framgång. För att trivas i rollen hos oss har du lätt för att visa engagemang och empati. Du är social och trivs med att ha många kontaktytor.Vad kan Partillebo erbjuda dig?

Tjänsten är en anställning hos Partillebo på heltid. Arbetstiderna är kontorstid med flex. Start enlig överenskommelse.

Partillebo har kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom sjukförsäkring och friskvårdsbidrag.

Företaget sitter i trivsamma lokaler på Kyrktorget 51 i centrala Partille.Om Partillebo

Partillebo är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 4 000 lägenheter och ca 230 000 m2 lokalyta i Partille kommun. Kommunen befinner sig i stor expansion.

Kvalitet och delaktighet är några av nyckelorden i verksamheten. Det är även ett bolag med korta beslutsvägar. Bolaget har ca 80 st. anställda.
Läs mer på www.partillebo.seHur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Partillebo med Jefferson Wells. Du söker tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök nu" bredvid eller på jeffersonwells.se. Där bifogar du ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fia Fagerlund på [email protected]

Gå gärna in på LinkedIn och lägg till Fia Fagerlund.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Samordnare till Furulunds äldreboende

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Furulunds äldreboende är ett särskilt boende med lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Verksamheten består av 15 enheter i ... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Furulunds äldreboende är ett särskilt boende med lägenheter för personer som av olika skäl inte kan bo kvar i sitt ordinära boende. Verksamheten består av 15 enheter i huset med inriktning för demenssjukdom, geropsykiatri, yngre demens och somatik. Totalt erbjuder vi 119 lägenheter. I direkt anslutning till boendet finns Seniorträffen som är en träffpunkt för seniorer i kommunen och erbjuder olika former av aktiviteter.

Vi strävar efter att vara en lärande verksamhet, där vi kontinuerligt utvecklar vår kunskap och kompetens om åldrande, demens och geropsykiatri. Vi arbetar aktivt med kvalitetsregister som Senior Alert och BPSD, Beteendemässiga och psykiska symtom vid demens. Vi arbetar i nära samverkan med HSL och demensteam. Digital utveckling samt social dokumentation är områden vi satsar på.

Vi vill vara en hälsofrämjande arbetsplats, därför får du som medarbetare ta del en rad förmåner såsom Fritids och friskvårdsaktiviteter, friskvårdsbidrag och förmånscykel.

ARBETSUPPGIFTER
Nu har du chansen att få växa i en roll som samordnare hos oss på Furulunds äldreboende. Du blir en viktig pusselbit i äldreboendets korttidsrekrytering och du skapar förutsättningar för en väl fungerande verksamhet. Utöver korttidsrekrytering kommer du även att bistå de andra samordnarna i optimerad bemanning och andra uppgifter rörande verksamheten.

I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter såsom biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, primär- och slutenvård samt andra myndigheter. Med ditt öga för logistik och ekonomi blir vår verksamhet mer effektiv genom bättre planering vilket minskar kostnaderna på sikt. Som samordnare har du ett helhetsperspektiv när det gäller verksamhetens behov och du har ett nära samarbete med dina kolleger och enhetschef för att se till att våra boende får sina beviljade insatser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete där planering och schemaläggning har ingått. Är du utbildad undersköterska, har erfarenhet inom äldreomsorgen och/eller har en eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig ser vi det som meriterande. I arbetet ingår daglig social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha en mycket god datorvana.

Som person är du serviceinriktad, tar ansvar, är duktig på att hitta lösningar med känsla för logistik, kvalitet och ekonomi. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande mot både boende, anhöriga och kollegor. Du är flexibel på så sätt att du kan rycka ut om behovet skulle uppstå.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Löpande urval kan komma att tillämpas. Visa mindre

Samordnare inom personlig assistans (vikariat), Partille kommun

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vi är en enhet som är i ständig utveckling och erbjuder nu ett stimulerande, spännande och utvecklande vikariat som samordnare inom personlig assistan... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Vi är en enhet som är i ständig utveckling och erbjuder nu ett stimulerande, spännande och utvecklande vikariat som samordnare inom personlig assistans!

Organisationen för personlig assistans består förutom assistansen även av avlösning och ledsagning för barn och vuxna. Som samordnare inom personlig assistans är du en viktig del i organisationen. Du arbetar med schemaplanering, vakanstäckning och metodstöd ute i brukargrupperna och är ett stöd för enhetschef i det strategiska utvecklingsarbetet av verksamheten.

Du har brukar-, medarbetar-, och anhörigkontakter och du ansvarar tillsammans med enhetschef för rekrytering av timavlönade till verksamheten samt håller i presentation för brukare, planering för bredvidgångar och introduktion av timavlönad personal. Fokus är alltid att uppnå en god kvalitet för brukare såväl som för medarbetare i de insatser som vi verkställer. Du arbetar tillsammans med ytterligare två samordnare och i nära samarbete med enhetschefer för verksamheten. De ingår även operativt arbete, exempelvis vid akuta luckor hos brukarna då kommer du att hoppa in i direkt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskole- eller YH- utbildning inom området, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha kunskap om och erfarenhet av social dokumentation. Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av olika typer av funktionsnedsättningar för att kunna stötta medarbetarna i olika metodfrågor samt matcha personal för brukare. Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter som samordnare inom funktionshinder eller hemtjänst är meriterande.

Som person är du flexibel, idérik, strukturerad samt initiativ- och ansvarstagande. Det är av stor vikt att du fungerar i och inspireras av en verksamhet där tempot är högt och arbetsuppgifterna är skiftande. Som samordnare har du en god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad och ser möjligheter till utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vid erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Administratör med inriktning inköp och upphandling, avdelning funktionsstöd

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Vi utökar nu vår arbetsgrupp med ytterligare en administratör och söker dig som vill vara med och utveckla gruppen inom området inköp och upphandlin... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.ARBETSUPPGIFTER
Vi utökar nu vår arbetsgrupp med ytterligare en administratör och söker dig som vill vara med och utveckla gruppen inom området inköp och upphandling med målsättningen att öka vår service gentemot avdelningens behov.

Som administratör är du organisatoriskt placerad under avdelning funktionsstöd och kommer att bilda ett team med övriga administratörer. Vi värdesätter ett gott samarbete i gruppen och tillsammans står ni för ett kvalitativt administrativt stöd för enhetscheferna inom funktionsstöd.
Aktuell tjänst kommer till stor del att vara inriktad mot inköp och upphandling då vårt mål är att minska ner på antalet beställare ute på enheterna och sambeställa mer, för att på så sätt arbeta mer kostnadseffektivt. Som administratör kommer du bland annat att arbeta med inköp, beställningar, direktupphandlingar vid behov men även fakturagranskning, extern/intern debitering samt uppföljning och kontroll av kostnader på köpta platser inom avdelningen. Ni arbetar brett med alla förekommande arbetsuppgifter samtidigt som alla har varsina ansvarsområden. Systemen vi arbetar i är Visma och Proceedo.

Vi erbjuder dig ett varierat och självständigt arbete där du med din specialistkompetens har chans att bidra till att utveckla våra processer som gör oss mer effektiva.

KVALIFIKATIONER
För den här tjänsten krävs det att du har gymnasiekompetens, gärna inom ekonomi eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. För att lyckas i rollen har du via utbildning och/eller erfarenhet skaffat dig gedigen kunskap inom området inköp och upphandling med tillhörande lagstiftning.

Vi letar efter dig som är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du tar ansvar och strukturerar ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt samtidigt som du är duktig på att arbeta ihop med andra där du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Som person är du utåtriktad i yrkesmässiga sammanhang och det faller sig naturligt att skapa och underhålla kontakter i arbetet.

Varmt välkommen till avdelning funktionsstöd!

ÖVRIGT
Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Administratör till bakföretag!

Ansök    Okt 11    LN Personal AB    Administrativ assistent
Är du en flexibel och driven person med erfarenhet av administration? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en driven medarbetare med erfarenhet av administration till vår samarbetspartners produktionsupport. Företaget är verksamma inom livsmedel och som produktionsupport kommer du att återrapportera det som tillverkats till produktionschefen i deras affärssystem. Arbetet innebär även att man är nyfiken och uppmärksammar de avvikelser som uppstår i produkt... Visa mer
Är du en flexibel och driven person med erfarenhet av administration? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en driven medarbetare med erfarenhet av administration till vår samarbetspartners produktionsupport. Företaget är verksamma inom livsmedel och som produktionsupport kommer du att återrapportera det som tillverkats till produktionschefen i deras affärssystem. Arbetet innebär även att man är nyfiken och uppmärksammar de avvikelser som uppstår i produktionen. Man arbetar i ett mindre team och återrapporterar i företagets affärssystem.

Start: Omgående så ansök redan idag, urval sker löpande.
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-15:45
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans till förlängning förutsatt att arbetet fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet från administration och/eller produktionssupport
• Utbildning inom logistik eller ekonomi
• Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet + samt i olika affärssystem
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från livsmedelsproduktion
• Utbildning inom: LEAN, 5S eller Kaizen

Vi söker dig som tidigare arbetat som produktionsupport och trivs med den rollen. Du är duktig på att samverka med andra människor och är uppmärksam på avvikande mönster. Du är van vid att arbeta i affärssystem och är riktig bra på att kommunicera med andra. Vi ser gärna att du är positiv, driven och flexibel som person. Struktur är ett viktigt ledord i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Administratör till bakföretag!

Ansök    Okt 11    LN Personal AB    Administrativ assistent
Är du en flexibel och driven person med erfarenhet av administration? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en driven medarbetare med erfarenhet av administration till vår samarbetspartners produktionsupport. Företaget är verksamma inom livsmedel och som produktionsupport kommer du att återrapportera det som tillverkats till produktionschefen i deras affärssystem. Arbetet innebär även att man är nyfiken och uppmärksammar de avvikelser som uppstår i produkt... Visa mer
Är du en flexibel och driven person med erfarenhet av administration? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en driven medarbetare med erfarenhet av administration till vår samarbetspartners produktionsupport. Företaget är verksamma inom livsmedel och som produktionsupport kommer du att återrapportera det som tillverkats till produktionschefen i deras affärssystem. Arbetet innebär även att man är nyfiken och uppmärksammar de avvikelser som uppstår i produktionen. Man arbetar i ett mindre team och återrapporterar i företagets affärssystem.

Start: Omgående så ansök redan idag, urval sker löpande.
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-15:45
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans till förlängning förutsatt att arbetet fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet från administration och/eller produktionssupport
• Utbildning inom logistik eller ekonomi
• Goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet + samt i olika affärssystem
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från livsmedelsproduktion
• Utbildning inom: LEAN, 5S eller Kaizen

Vi söker dig som tidigare arbetat som produktionsupport och trivs med den rollen. Du är duktig på att samverka med andra människor och är uppmärksam på avvikande mönster. Du är van vid att arbeta i affärssystem och är riktig bra på att kommunicera med andra. Vi ser gärna att du är positiv, driven och flexibel som person. Struktur är ett viktigt ledord i denna roll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Samordnare med planeringsuppdrag, Sävedalens hemtjänst

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Som medarbetare i hemtjänsten utgör du en betydelsefull funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi erbjuder dig möjligheten att bidra ti... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Som medarbetare i hemtjänsten utgör du en betydelsefull funktion i brukarens vardag och är en viktig ambassadör för Partille kommun. Vi erbjuder dig möjligheten att bidra till äldre personers chans till ett aktivt och innehållsrikt liv.

ARBETSUPPGIFTER
Under ett års föräldravikariat har du nu chansen att få växa i en roll som samordnare med planeringsuppdrag hos oss på Sävedalens hemtjänst. Du blir en viktig pusselbit i hemtjänstens schemaläggning och du skapar förutsättningar för en väl fungerande hemtjänst. Utöver planering och schemaläggning kommer du även att ha ett delegerat ansvar från enhetschef att revidera planeringen och tillsätta vikarier. Vid behov kan du själv behöva hoppa in i omsorgsarbete.

I din roll som samordnare har du både interna och externa kontakter såsom biståndshandläggare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, anhöriga, primär- och slutenvård samt andra myndigheter.

Du kommer att få vara med i införandet av det digitala planeringssystemet TES som en pilot i Sävedalens hemtjänst. Med ditt öga för logistik och ekonomi blir hemtjänsten mer effektiv genom bättre planering vilket minskar kostnaderna på sikt. Som samordnare har du ett helhetsperspektiv när det gäller verksamhetens behov och du har ett nära samarbete med dina kolleger och enhetschef för att se till att våra brukare får sina beviljade insatser.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete där planering och schemaläggning har ingått. Är du utbildad undersköterska, har erfarenhet inom hemtjänsten och/eller har en eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig ser vi det som meriterande. Likaså om du har erfarenhet av planeringssystemet TES. B- körkort är ett krav. I arbetet ingår daglig social dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha en mycket god datorvana.

Som person tar du ansvar och är duktig på att hitta lösningar med känsla för logistik, kvalitet och ekonomi. Vi söker dig som har en god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande mot både kollegor och brukare. Du är flexibel på så sätt att du kan rycka ut i omsorgsarbete om behovet skulle uppstå.

Vi ser fram emot din ansökan!


ÖVRIGT
Löpande urval tillämpas.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre

Administrativ projektkoordinator till Husqvarna!

Trivs du i en administrativ roll med ordning o reda nära tekniken? Ta möjligheten att sök rollen som projektkoordinator hos attraktiva Husqvarna! Dina arbetsuppgifter: I rollen som projektkoordinator så verkar du administrativt och som supportfunktion gentemot organisationen i frågor som berör produkterna. I huvudsak innefattar dina arbetsuppgifter att Inhämta information och dokumentation om produkter samt exportera dessa till externa databaser. Detta ... Visa mer
Trivs du i en administrativ roll med ordning o reda nära tekniken? Ta möjligheten att sök rollen som projektkoordinator hos attraktiva Husqvarna!


Dina arbetsuppgifter:
I rollen som projektkoordinator så verkar du administrativt och som supportfunktion gentemot organisationen i frågor som berör produkterna.

I huvudsak innefattar dina arbetsuppgifter att Inhämta information och dokumentation om produkter samt exportera dessa till externa databaser. Detta arbete utförs för att säkerställa att alla produkter följer de regelverk & anvisningar som finns upprättade kring farliga substanser. Följaktligen innefattar en betydande del av dina arbetsuppgifter administration inom system, Excel och andra digitala miljöer – varpå du finner det rofyllt att arbeta med administration i en digital miljö.

Utöver arbetet i IT-systemen utbyts givetvis mycket kommunikation internt inom projekten. Du kommer ingå i ett team av ca fem medarbetare där ni alla samarbetar och hjälper varandra med att koordinera projekten.

Utöver arbetet med produktdokumentation så kommer även rollen innefatta viss stöttning gentemot inköpsavdelningen på bolaget. Denna insats är mer av koordinerande/administrativ karaktär och kräver ej att du har en bakgrund inom inköp.


Om företaget:
Husqvarna är en global aktör som med över 330 år av innovation i bagaget levererar skogs-, park- och trädgårdsprodukter för professionella användare. Fokus ligger på att föra samman hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet, så att du kan få jobbet gjort på ett effektivt sätt. Husqvarna erbjuder ett brett och växande sortiment med produkter och tillbehör, där allt från motorsågar och kapmaskiner till robotgräsklippare ingår. Hor Husqvarna får du möjlighet att verka in en innovativ miljö hos ett internationellt välrenommerat bolag!


Din profil:
Skallkrav:
- Erhållit högskoleutbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
- Engelska
- God datavana
- Goda kunskaper Officepaketet.

Meriterande:
- Svenska
- Körkort B

Vi ser att du som söker är en strukturerad person som besitter ett stort intresse för administration och arbete med digital dokumentation. Du kommunicerar väl i såväl tal och skrift samt är en lagspelare som är lyhörd gentemot dina kollegor. Välkommen med din ansökan!


Om oss:
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Jonsered
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 – 036 12 32
[email protected]

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre

Vikarierande administratörer till utbildningsförvaltningen

Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola,... Visa mer
Partille kommun har idag nära 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg och utbildningsverksamhet från förskola och fritids till förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och olika uppdragsutbildningar. Vår vision är att varje elev lämnar skolan rik på kunskaper och övertygad om sin förmåga att tillsammans med andra skapa sin framtid. Alla elever ska också minnas sin skoltid som trygg, rolig och lärorik.

ARBETSUPPGIFTER
Till enheten lokal administration söker vi en administratör som trivs att arbeta i en stödjande roll med många sociala kontakter. Som administratör stödjer du rektor, lärare och övrig skolpersonal med administrativa uppgifter i skolans nav. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

-Administration i utbildningsförvaltningens IT system
-Personaladministration
-Arkivering
-Beställningar
-Fakturahantering
-Vikarieanskaffning

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med rektorer och lärare i organisationen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasieutbildning och har mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du tidigare arbetat med administration på skola, och/eller med att administrera betyg ser vi det som meriterande. Du är en van systemanvändare och har med fördel arbetat i Heroma, Sharepoint, Extens och/eller IST eller annat liknande system. Du har tidigare jobbat med att ta fram eller förbättra administrativa rutiner och vill vara med och utveckla vårt administrativa arbete på Utbildningsförvaltningen. Har du erfarenhet inom ett serviceyrke med mycket kundkontakt och inom skola ser vi det som meriterande.

Som administratör hos oss behöver du kunna planera, organisera och prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med andra och har en fallenhet för att skapa och underhålla relationer. För dig är det en självklarhet att agera serviceinriktat med vilja och förmåga att ta egna initiativ, hjälpa andra och leverera lösningar genom att ligga steget före. Du kommer att ha en nyckelfunktion när det gäller att lösa de snabba puckarna men också stödja enheten med planering.

Känner du att beskrivningen stämmer in på dig så vill vi gärna att du söker! Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administratör till utbildningsförvaltningen , Partille kommun

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom;... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för kommunens barnomsorg, dvs förskoleverksamhet och skolbarnomsorg. Förvaltningen ansvarar även för kommunens utbildningsverksamhet inom; förskoleklass, grundskola, särskola, gymnasieskola, kommunalvuxenutbildning, svenskundervisning och uppdragsutbildningar.

Enheten lokal administration består av 25 kollegor som alla stöttar våra rektorer och lärare med administrativa uppgifter. Vi söker nu en administratör.

ARBETSUPPGIFTER
Till enheten lokal administration söker vi nu en effektiv administratör som trivs att arbeta i en stödjande roll med många sociala kontakter. Som administratör stödjer du rektor, lärare och övrig skolpersonal med administrativa uppgifter. Din tyngdpunkt kommer i huvudsak att ligga på vikarieanskaffning men i rollen ingår det även bl.a;

-Administration i skolans IT system
-Arkivering
-Beställningar
-Fakturahantering
-Kontakt med lönekontor

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i en roll där du får arbeta både självständigt och tillsammans med rektorer och lärare i organisationen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat som administratör inom skolområdet, har en fullgjord gymnasieutbildning med goda kunskaper i Officepaketet. Du har erfarenhet av vikarieanskaffning och har kunskap i IT system såsom Heroma, Extens och/eller IST eller motsvarande. Kunskaper i SharePoint är meriterande.

Som administratör hos oss behöver du kunna planera, organisera och prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt. Du tycker om att samarbeta med andra och är duktig på att skapa och underhålla relationer. För dig är det en självklarhet att agera serviceinriktat med vilja och förmåga att hjälpa andra och leverera lösningar.

Känner du att beskrivningen stämmer in på dig så vill vi gärna att söker. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi söker 1- 2 tjänster.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Bemanningsplanerare sökes till Partille kommuns Bemanningscenter

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. ARBETSUPPGIFTER Välkommen till Partille kommuns Bemanningscenter! Hos oss får du ett roligt och betydelsefullt arbete som bidrar till att förskolor, skolor, boenden och ... Visa mer
Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Partille kommuns Bemanningscenter!

Hos oss får du ett roligt och betydelsefullt arbete som bidrar till att förskolor, skolor, boenden och hemtjänst kan bedriva sina verksamheter med oförändrat hög kvalitet trots oplanerad frånvaro. Vi erbjuder kommunens verksamheter ett effektivt, tillgängligt och serviceinriktat stöd i vikarieanskaffning och bemanningsplanering. Bemanningscenter befinner sig nu i en spännande fas där vi rustar oss för att kunna erbjuda fler verksamheter vårt stöd i bemanningsfrågor och med vikarieanskaffning.

Som bemanningsplanerare hos oss arbetar du självständigt med hela tillsättningsprocessen i vårt schemaläggningsverktyg Swedetime. Du tar du emot vikariebeställningar, matchar dem mot tillgänglig tid samt tillsätter passet i en effektiv process. Utöver arbete i vårt schemaläggningsverktyg tillkommer mycket kontakt via telefon, sms och mail med såväl beställare som vikarier. I arbetsuppgifterna ingår också vanligt förekommande personaladministration.

Tjänsten avser 100% sysselsättningsgrad och arbetstiden kommer att vara varierande mellan 06:00 16:00.

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker verkligen tycker om att arbeta med människor! Du har en utpräglad känsla för service, god samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande i alla situationer. Då vi är en verksamhet med ett stort utvecklingsfokus är det viktigt att du trivs med att arbeta i en händelserik miljö och har lätt för att snabbt ändra ditt arbetssätt och prioritera om. Som person är du initiativtagande och strukturerad och har förmågan att ta ansvar och planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du är intresserad av IT-frågor och har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya system och andra digitala lösningar.

Du som söker har avslutad gymnasieutbildning samt erfarenhet av att arbeta med bemanningsplanering/vikarieanskaffning. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med bemanningsplanering/vikarieanskaffning inom förskola eller skola är detta meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något schemaläggningsverktyg.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Samordnare inom personlig assistans, Partille kommun

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vi är en enhet som är i ständig utveckling och erbjuder nu ... Visa mer
Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.


ARBETSUPPGIFTER
Vi är en enhet som är i ständig utveckling och erbjuder nu ett stimulerande, spännande och utvecklande vikariat som samordnare inom personlig assistans!

Organisationen för personlig assistans består förutom assistansen även av avlösning och ledsagning för vuxna. Som samordnare inom personlig assistans är du en viktig del i organisationen. Du arbetar med schemaplanering, vakanstäckning och metodstöd ute i brukargrupperna och är ett stöd för enhetschef i det strategiska utvecklingsarbetet av verksamheten.

Du har brukar-, medarbetar-, och anhörigkontakter och du ansvarar tillsammans med enhetschef för rekrytering av timavlönade till verksamheten samt håller i matchningar med brukare, planering för bredvidgångar och introduktion av timavlönad personal. Fokus är alltid att uppnå en god kvalitet för brukare såväl som för medarbetare i de insatser som vi verkställer. Du arbetar tillsammans med ytterligare två samordnare och i nära samarbete med enhetschefer för verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskole- eller YH- utbildning inom området, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter som samordnare inom funktionshinder eller hemtjänst är meriterande. Du behöver även ha kunskap om och erfarenhet av social dokumentation.

Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av olika typer av funktionsnedsättningar för att kunna stötta medarbetarna i olika metodfrågor samt matcha personal för brukare.

Som person är du flexibel, idérik, strukturerad samt initiativ- och ansvarstagande. Det är av hög vikt att du fungerar i och inspireras av en verksamhet där tempot är högt och arbetsuppgifterna är skiftande. Som samordnare har du en god samarbetsförmåga, är lösningsfokuserad och ser möjligheter till utveckling.

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Löpande urval kan komma att tillämpas.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Visa mindre