Lediga jobb VIS Productions AB i Partille

Se alla lediga jobb från VIS Productions AB i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Produktions Assistent

Vi på VIS Productions söker att utöka vårt team med en driven Produktions Assistent som är intresserad av att arbeta inom Film, Reklam och Live Produktioner. Vi söker dig som har passion och ambition att utvecklas inom produktions skapande. Dina uppgifter kommer vara att assistera våra producenter och projektledare på kommande projekt. Jobbet är väldigt varierande och din dag till dag kommer inte vara den andra lik. Vi ser att du är en vältalig person s... Visa mer
Vi på VIS Productions söker att utöka vårt team med en driven Produktions Assistent som är intresserad av att arbeta inom Film, Reklam och Live Produktioner.
Vi söker dig som har passion och ambition att utvecklas inom produktions skapande.
Dina uppgifter kommer vara att assistera våra producenter och projektledare på kommande projekt.
Jobbet är väldigt varierande och din dag till dag kommer inte vara den andra lik.
Vi ser att du är en vältalig person som är punktlig och med ett öga för service.
Bonus om du har tidigare film relaterade erfarenheter.
Eftersom många av våra kunder är Engelska ser vi att du kan prata, skriva och höra Engelska minst lika bra som Svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ljus Assistent

Ansök    Mar 7    VIS Productions AB    Ljustekniker
Vi på VIS Productions söker en Ljus Assistent att hjälpa våra Ljustekniker på film, reklam och Live underhållnings projekt. Vi söker dig som är passionerad och engagerad att lära dig mer om ljusteknik och vill jobba mer inom kultur branschen. Eftersom att många av våra Kunder är Utländska ser vi att du har Engelska som är MINST lika bra som din svenska. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpa... Visa mer
Vi på VIS Productions söker en Ljus Assistent att hjälpa våra Ljustekniker på film, reklam och Live underhållnings projekt.
Vi söker dig som är passionerad och engagerad att lära dig mer om ljusteknik och vill jobba mer inom kultur branschen.
Eftersom att många av våra Kunder är Utländska ser vi att du har Engelska som är MINST lika bra som din svenska.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kostymör / Costume Designer

Ansök    Jun 20    VIS Productions AB    Kostymör
Kostymör / Kostym Designer – Show, Teater och Film Vill du skapa magnifika kostymer inom film och show? I rollen som Kostym Designer hos VIS Productions kommer du att arbeta med att utveckla, skapa och organisera hela vårt breda kostymsortiment inom film, teater och show. Vi på VIS jobbar med en mycket bred bas av olika kunder, bland annat har vi jobbat med Liseberg, Gröna Lund, Furuviksparken, men vi har även skapat flertal filmer och jobbat på många dram... Visa mer
Kostymör / Kostym Designer – Show, Teater och Film
Vill du skapa magnifika kostymer inom film och show?
I rollen som Kostym Designer hos VIS Productions kommer du att arbeta med att utveckla, skapa och organisera hela vårt breda kostymsortiment inom film, teater och show. Vi på VIS jobbar med en mycket bred bas av olika kunder, bland annat har vi jobbat med Liseberg, Gröna Lund, Furuviksparken, men vi har även skapat flertal filmer och jobbat på många drama produktioner.
Tjänsten är fast, med tillträde omgående.
Placering: Utgår från Göteborg.
Profil. Vem är du?
Du som söker ska ha ett stort intresse för kostym, kläder och gärna cosplay. Du har ett stort intresse av film, show, musikal, teater och pop culture. Meriterande är att du har erfarenhet av tidigare kostymörsarbete eller utbildning. Du har en passion för att skapa och hitta kreativa lösningar, samt ett driv till att utvecklas. Vi ser att du inte är rädd för att arbeta under stressiga förhållanden. Du har en passion för att rita och skissa.
Viktigt är att du är självgående, driven, initiativstagande och strukturerad / organiserad.
Som person är du kreativ och ordningsam, då du själv har ansvar för alla våra kostymer, vårt förråd och syverkstad. Du trivs med att hålla en högt arbetstempo och motiveras av möjligheten att konstant utveckla och skapa nya fantastiska kreationer.
Vad erbjuder vi?
VIS är ett produktionsbolag som verkar inom många segment och är innovativa inom sin marknad. VIS står för kvalitet och kunderna förväntar sig det bästa från VIS. Du blir en del av det härliga gänget inom VIS. Du kommer att möta en unik kombination av kamratskap och självständigt arbete, där du hanterar din egen planering men du är samtidigt en del av ett härligt team. Du får ett stort eget ansvar, inom kostymutveckling och organisationen av detta.
Tjänsten är heltid eller deltid baserat på överenskommelse, med en fast lön. 3 månaders provanställning, vid fast anställning omförhandlar vi löne situationen.
Önskad kompetens och erfarenhet:
Branscherfarenhet och ett genuint film och showintresse.
Ha goda kunskaper om teatersömnad, kostym, textil, och andra skapande metoder.
Smink och prosthetics kunskap är meriterande.
Utbildning är meriterande.
God social och kommunikativ förmåga och ett positivt sätt.
Goda svenska och engelska kunskaper.
Ett stort driv, ansvarstagande och motiverad av utmaningar.
Kreativitet och ett "outside the box" tänk.
Bra kunskap av att skissa / rita, gärna även digitalt.
Organiserad.
Möjlighet att resa i tjänst.Ansökan
Vid frågor gällande tjänsten kontaktar du Victor Sjölin, CEO på VIS, 0708 92 01 10 [email protected]
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, vi ber dig därför att skicka in din ansökan omgående via mejl: [email protected]
VIS Productions är ett helhetsföretag inom film och showproduktion som jobbar med allt ifrån kortfilmer, reklamfilmer, musikvideor, dokumentärer, radio till event, live-underhållning, popups och shower. VIS gör allt. Vi har skapat flera medieprojekt runt om i världen och har byggt upp ett fantastiskt nätverk med flera begåvade filmskapare över hela Europa och USA, vilket gör oss till en samarbetspartner som kunden kan lita på med projekt i vilken skala som helst.
VIS har arbetat med stora tv-program i Sverige som "Lotta på Liseberg", och vi skapar och producerar egna filmproduktioner. Vi har vart med och skapat reklamfilmer och företagsfilmer till några av Sveriges största företag, så som Volvo, Polestar, Stadium, Dafgårds, Unibets mm.
VIS har tillsammans med Liseberg producerat de vackra sagorna "En julsaga" och "Svansjön". De senaste åren har vi även producerat Pelle Svanslös teatern på Furuviksparken, och dessutom majoriteten av Gröna Lunds live underhållning. Våra produktioner är prisvinnande.
Med många år i branschen har vi uppnått en detaljerad och speciell uppsättning färdigheter, tack vare att vi utför varje position i produktionen. Det finns många producenter och projektledare, men få har fått så omfattande och bred kunskap som VIS Productions.
Mer information finner ni på www.visproductions.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre