Lediga jobb Poppels Bryggeri AB (publ) i Partille

Se alla lediga jobb från Poppels Bryggeri AB (publ) i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Maskinoperatör, bryggeri

Till vårt bryggeri i Jonsered söker vi en noggrann och ansvarsfull medarbetare som skall arbeta med förpackning av våra produkter. Tjänsten består i första hand av att säkerställa att Poppels produkter förpackas i burk, flaska eller fat samt görs redo för utleverans. Tjänsten innefattar även visst arbete med in- och utleverans av rå- och färdigvaror. Arbetstiderna är dagtid och vardagar och någon enstaka dag på helg kan förekomma. Vi ser att sökande har... Visa mer
Till vårt bryggeri i Jonsered söker vi en noggrann och ansvarsfull medarbetare som skall arbeta med förpackning av våra produkter.
Tjänsten består i första hand av att säkerställa att Poppels produkter förpackas i burk, flaska eller fat samt görs redo för utleverans. Tjänsten innefattar även visst arbete med in- och utleverans av rå- och färdigvaror.
Arbetstiderna är dagtid och vardagar och någon enstaka dag på helg kan förekomma.
Vi ser att sökande har gymnasial utbildning vilket är ett krav. Teknisk utbildning eller erfarenhet är meriterande dock ej krav då vi utbildar personalen på plats. Erfarenhet inom bryggeri är meriterande och vi vill att sökande har såväl B-körkort som truckkort.
Poppels söker en noggrann och flexibel person som har lätt för att samarbeta och klarar av att hålla ett tidvis högt tempo. Då vi arbetar med livsmedelshantering krävs det att du förstår vikten av hygien, procedurer samt ordningsregler.
Vi uppmuntrar vi kvinnliga sökanden, men givetvis är alla välkomna att söka.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre