Lediga jobb Nydrift AB i Partille

Se alla lediga jobb från Nydrift AB i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Medarbetare till Lastbilstvätt och biltvätt

Vi söker nu efter engagerade och pålitliga medarbetare till vår lastbilstvätt och biltvätt. I rollen som tvätteriarbetare ansvarar du för att tvätta och rengöra lastbilar och bilar på ett noggrant och effektivt sätt. Vi söker dig som är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Erfarenhet av fordonsrengöring är meriterande men inget krav. Om du är en person som trivs med att arbeta i en aktiv miljö och som gillar att arbeta med händerna så kan de... Visa mer
Vi söker nu efter engagerade och pålitliga medarbetare till vår lastbilstvätt och biltvätt. I rollen som tvätteriarbetare ansvarar du för att tvätta och rengöra lastbilar och bilar på ett noggrant och effektivt sätt. Vi söker dig som är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Erfarenhet av fordonsrengöring är meriterande men inget krav. Om du är en person som trivs med att arbeta i en aktiv miljö och som gillar att arbeta med händerna så kan detta vara rätt jobb för dig.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre