Lediga jobb Föreningen Partille Tennis i Partille

Se alla lediga jobb från Föreningen Partille Tennis i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Partille Tennis & Padel söker engagerad timtränare

Partille Tennis & Padel utökar sin satsning och söker engagerade timtränare för både tennis & Padel. Som timtränare på Partille Tennis & Padel jobbar du i ett nära samarbete med klubbens övriga personal, tränare samt vår Sports Manager. Du bör besitta goda tenniskunskaper / padelkunskaper samt ha ett stort och genuint intresse för att träna och utveckla tennisspelare / padelspelare. Du ska dela ambitionen att ge varje spelare en kvalitativ tennisutbildn... Visa mer
Partille Tennis & Padel utökar sin satsning och söker engagerade timtränare för både tennis & Padel.
Som timtränare på Partille Tennis & Padel jobbar du i ett nära samarbete med klubbens övriga personal, tränare samt vår Sports Manager. Du bör besitta goda tenniskunskaper / padelkunskaper samt ha ett stort och genuint intresse för att träna och utveckla tennisspelare / padelspelare. Du ska dela ambitionen att ge varje spelare en kvalitativ tennisutbildning /padelutbildning på ett stimulerande sätt. Du ska vara ambitiös, serviceinriktad och brinna för att utveckla tennisspelare / padelspelare oavsett nivå.
De ansökningar som inkommer kommer att tas om hand löpande. Ansök gärna snarast möjligt och tjänsten är tänkt att tillträda i höst. Skicka ett personligt brev och berätta om dig själv och varför du vill jobba hos oss, samt ditt CV till [email protected]
Om klubben.
Föreningen Partille Tennis grundades 1984 och är en av Västsveriges största tennisklubbar med ca 1000 medlemmar.
Föreningen bedriver tävlings- och träningsverksamhet i alla åldrar och vi har fem anställda tränare samt två personer som jobbar i receptionen/vaktmästeri.
Anläggningen har sex hardcourtbanor inomhus och tre grusbanor utomhus samt ett café/ shop.
Under våren 2022 öppnades vår nybyggda fina padelhall med tre stycken banor.
Klubben är belägen ca 15 minuter bilvägen från centrala Göteborg och är Sveriges mest trivsamma klubb.
June 23, 2022 Visa mindre

Är du Partille Tennis & Padels nya Sports Manager?

Ansök    Maj 30    Föreningen Partille Tennis    Manager
Är du Partille Tennis & Padels nya Sports Manager? Just nu söker vi dig som vill ta Partille Tennis & Padel till att bli en av Sveriges bästa klubbar. Med nybyggd inomhus padelhall samt tennisbanor i toppklass söker vi nu en Sports Manager för att förverkliga vår vision att bli Sveriges bästa tennis och padelklubb. Som Sports Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för klubben i den dagliga verksamheten. Rollen kombinerar kommersiella frågor m... Visa mer
Är du Partille Tennis & Padels nya Sports Manager?
Just nu söker vi dig som vill ta Partille Tennis & Padel till att bli en av Sveriges bästa klubbar. Med nybyggd inomhus padelhall samt tennisbanor i toppklass söker vi nu en Sports Manager för att förverkliga vår vision att bli Sveriges bästa tennis och padelklubb.
Som Sports Manager kommer du att ha det övergripande ansvaret för klubben i den dagliga verksamheten. Rollen kombinerar kommersiella frågor med föreningsfrågor, och har ett tydligt fokus på att driva resultat- och utvecklingsorienterat arbete med tennis och padel som huvudsaklig verksamhet.
Uppdraget är kontaktintensivt och nätverksinriktat. Du kommer att samverka med en rad aktörer och ett viktigt arbete kommer att vara marknadsföring av klubben utåt, skaffa sponsorer och vara en relationsskapare, då klubbens målsättning är att utöka antalet aktiviteter såsom tävlingar, event mm.
I det övergripande ansvaret för träningsverksamheten ingår bl. a schemaläggning, planering och utveckling av klubbens tennis- och padelverksamhet samt struktur och modell för tennisträningen i klubben. Här krävs ordningssinne och förmåga att strukturera upp, kombinerat med ett affärssinne för att klubben ska kunna bedrivas framgångsrikt.
Du har det övergripande ansvaret för att shop och café, är tillgängliga och att vi erbjuder attraktiva varor/produkter till våra medlemmar utifrån deras behov och önskemål.
Du har resultat- och personalansvar för övriga medarbetare och ansvarar för rekrytering och fortbildning. För klubben är det viktigt att veta att vi har kompetenta och duktiga tränare i hela verksamheten. Tillsammans med tränarna som är ansvariga för tävlingsgrupp, tennisskola, padelträning och vuxentennis arbetar du för att vidareutveckla klubbens träningskoncept och bidrar med ditt kunnande och dina idéer för att utveckla båda våra verksamhetsområden samt tävlingar, både inofficiella och officiella. Du har en förmåga att involvera och entusiasmera och uppmuntrar medarbetarna till egna initiativ för att utveckla klubben på bästa sätt, när det gäller allt från cafét till tävlingsverksamheten.
Om dig
Vi ser att du är en modern ledare som tidigare arbetat med tennis och padel. Du har dokumenterat goda ledaregenskaper antingen genom tidigare arbetslivserfarenhet eller från exempelvis föreningslivet och kan motivera och inspirera personal och får saker att hända!
Du har ett stort kontaktnät inom tennis och padel, gärna inom näringslivet eftersom sponsorarbete är något som skapar möjligheter för klubben att utvecklas. Du gillar att nätverka, vara social och kan sälja in och marknadsföra klubben i positiv anda.
Du har givetvis ett brinnande intresse för Tennis och Padel och vill vara i framkant när det gäller nyheter och förändringar. Har du dessutom kunskap och/eller fallenhet för träningspedagogik så är det meriterande, då vi satsar mycket på vår barn- och ungdomsverksamhet. Givetvis är du mycket kompetent i hanterandet av sociala medier och digitala kanaler och förstår värdet av digital kommunikation för att nå ut.
Intresserad av tjänsten? Skicka ett personligt brev och berätta om dig själv och varför du vill jobba hos oss, samt ditt CV till [email protected]
Om klubben.
Föreningen Partille Tennis grundades 1984 och är en av Västsveriges största tennisklubbar med ca 1000 medlemmar.
Föreningen bedriver tävlings- och träningsverksamhet i alla åldrar och vi har fem anställda tränare samt två personer som jobbar i receptionen/vaktmästeri.
Anläggningen har sex hardcourtbanor inomhus och tre grusbanor utomhus samt ett café/ shop.
Under våren 2022 öppnades vår nybyggda fina padelhall med tre stycken banor.
Klubben är belägen ca 15 minuter bilvägen från centrala Göteborg och är Sveriges mest trivsamma klubb. Visa mindre

Partille Tennis & Padel söker tennistränare på heltid

Partille Tennis & Padel utökar sin satsning och söker därför en engagerad tränare på heltid. Som heltidstränare har du möjligheten att påverka och utveckla och säkerställa att den dagliga verksamheten håller hög klass. Förutom träning på bana så ansvarar du för ansvarsområdet tennisskola. Som heltidstränare på Partille Tennis jobbar du i ett nära samarbete med klubbens övriga personal, tränare samt vår Sports Manager. Du bör besitta djupa tenniskunskaper s... Visa mer
Partille Tennis & Padel utökar sin satsning och söker därför en engagerad tränare på heltid. Som heltidstränare har du möjligheten att påverka och utveckla och säkerställa att den dagliga verksamheten håller hög klass. Förutom träning på bana så ansvarar du för ansvarsområdet tennisskola.
Som heltidstränare på Partille Tennis jobbar du i ett nära samarbete med klubbens övriga personal, tränare samt vår Sports Manager. Du bör besitta djupa tenniskunskaper samt ha ett stort och genuint intresse för att träna och utveckla tennisspelare. Du ska dela ambitionen att ge varje spelare en kvalitativ tennisutbildning på ett stimulerande sätt. Genomförda nationella tennisutbildningar är ett krav eller motsvarande.
Du ska vara ambitiös, serviceinriktad och brinna för att utveckla tennisspelare oavsett nivå. Administrativa kvalitéer är ett plus, liksom datorvana och sociala-medier.
De ansökningar som inkommer kommer att tas om hand löpande. Ansök gärna snarast möjligt och tjänsten är tänkt att tillträda i höst. Skicka ett personligt brev och berätta om dig själv och varför du vill jobba hos oss, samt ditt CV till [email protected] Välkommen med din ansökan. Visa mindre