Lediga jobb Bahusia Personalförmedling AB i Partille

Se alla lediga jobb från Bahusia Personalförmedling AB i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

CE - chaufför

Om Bahusia: Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på www.bahusia.se Om tjänsten: Vi söker efter förare som huvudsakligen kommer köra grus/schakt i Göteborgsområdet. I uppdraget ingår att flytta grus- och schaktmassor mellan olika byggen. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetstiden är förlagd på dagtid. In... Visa mer
Om Bahusia:

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på www.bahusia.se

Om tjänsten:

Vi söker efter förare som huvudsakligen kommer köra grus/schakt i Göteborgsområdet. I uppdraget ingår att flytta grus- och schaktmassor mellan olika byggen. Tjänsten är på heltid, tillsvidare. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen gått ut.

Din erfarenhet:

Önskvärt är att du tidigare har arbetat med transporter och trivs med detta. Du innehar CE-körkort samt YKB. Meriterande är om du har utbildning inom arbete på väg 1 och 2. Vidare ser vi att du kan ta ansvar för fordonet. Du ska även kunna utföra enklare reparationer om så behövs.

Din personlighet:

Du som söker är ansvarstagande och noggrann. Vidare ser vi att du är serviceinriktad och engagerad i ditt arbete.

För mer information:

Visar Syla, telefon 0522-44 02 45

Välkommen med din ansökan!: Visa mindre

Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker

Om Bahusia Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. Läs mer om oss på https://bahusia.se För rekrytering till kund söker vi Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker! Om tjänsten Du kommer att arbeta med anpassning och utrustning av entreprenadmaskiner. Du kommer att utföra arbeten inom mekanik, hydraulik och elektronik. Do... Visa mer
Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För rekrytering till kund söker vi Utrustningstekniker / utrustningsmekaniker!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med anpassning och utrustning av entreprenadmaskiner. Du kommer att utföra arbeten inom mekanik, hydraulik och elektronik. Dokumentation av arbets- och servicerapporter gör du dagligen.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har tekniskt gymnasium eller motsvarande kompetens, helst med tidigare erfarenhet inom hydraulik och elektronik. Gärna arbetserfarenhet av liknande arbeten.
Du har goda datakunskaper, behärskar svenska och engelska och innehar B-körkort.

Din personlighet

Som person är du ansvarstagande och vill leverera resultat. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522 44 02 [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre