Lediga jobb Attendo Kombinationsboende i Göteborg AB i Partille

Se alla lediga jobb från Attendo Kombinationsboende i Göteborg AB i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Vaken natt Psykiatri boende

Välkommen till en värderingsstyrd organisation Attendo Kombinationsboende på Danskavägen och Lundvägen 4 tar emot kvinnor och män 20?65 år med psykiska funktionshinder, psykosocial och neuropsykiatrisk problematik samt samsjuklighet På Attendo Danskavägen får alla klienter en kontaktperson i syftet att denne ger stöd vid t ex svårigheter när det gäller ekonomi, social interaktion, dygnsrutiner och egenvård. En nära samverkan mellan klienten och persona... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation


Attendo Kombinationsboende på Danskavägen och Lundvägen 4 tar emot kvinnor och män 20?65 år med psykiska funktionshinder, psykosocial och neuropsykiatrisk problematik samt samsjuklighet


På Attendo Danskavägen får alla klienter en kontaktperson i syftet att denne ger stöd vid t ex svårigheter när det gäller ekonomi, social interaktion, dygnsrutiner och egenvård.
En nära samverkan mellan klienten och personal är grundläggande för att främja en god behandlingsallians.
Beskrivning av tjänsten :
Just nu söker vi personal för vaken natt till våra enheter på Lundvägen 4 och Danskavägen 21. I tjänsten ingår det att åka bil mellan våra två verksamheter under nattetid.


Vi arbetar med engagemang i allt kring våra klienter. Du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som t.ex. att träna på vardagliga ting.


Du hjälper till i kontakter med myndigheter, läkare och anhöriga. Du fungerar som ett stöd för kunden och ni tillsammans utvecklar strategier för att uppnå mål i vardagen. Målet är att våra kunder ska få större självförtroende vilket leder till ökad förmåga att klara sin vardag.


Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har problemlösande analysförmåga, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. Arbetet innebär att möta människor med en svår livssituation och psykisk ohälsa, då är det väldigt viktigt att du själv kan se möjligheter, förmedla hopp och bemöta människor på ett respektfullt sätt.
Vi ser gärna att Du har utbildning inom området behandlingsassistent eller stödpedagog samt kompetens och erfarenhet av målgruppen inom psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Körkort B är ett krav då resor mellan våra två enheter ingår i arbetet.


Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!


Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra klienter. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för omsorg och kan se individens behov.


Om Attendo


Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.


Vi går igenom ansökningarna löpande.


Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.


Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre