Lediga jobb AB Göteborgs ungdomshem i Partille

Se alla lediga jobb från AB Göteborgs ungdomshem i Partille. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Partille som finns inom det yrket.

Timvikarie till Göteborgs Ungdomshem stödboende

Drivs du av att skapa relationer till ungdomar? Då ska du söka arbete hos oss! Göteborgs ungdomshem är ett vårdföretag som bedriver familjehemsverksamhet, Öppenvård, Stödboende och HVB för ungdomar. Vår värdegrund, som vi värnar för, består av tron på att alla människors rätt till ett värdigt liv. Vi vet att vi kan påverka, genom relationen, till våra ungdomar och familjehem. Därför är relationen viktig för vårt arbete. Vi arbetar med att skapa en tro på... Visa mer
Drivs du av att skapa relationer till ungdomar? Då ska du söka arbete hos oss!
Göteborgs ungdomshem är ett vårdföretag som bedriver familjehemsverksamhet, Öppenvård, Stödboende och HVB för ungdomar.
Vår värdegrund, som vi värnar för, består av tron på att alla människors rätt till ett värdigt liv. Vi vet att vi kan påverka, genom relationen, till våra ungdomar och familjehem. Därför är relationen viktig för vårt arbete.
Vi arbetar med att skapa en tro på framtiden och att visa på alternativ till ungdomarnas tidigare erfarenheter. Vi skapar en relation som bygger på ungdomarnas behov och drivkrafter. Vår värdegrund bygger på att varje individ är unik och att det är med den inställningen vi bemöter dem. Vi har en genuin nyfikenhet och ett intresse för att tillsammans med varje ungdom komma fram till vad just deras dröm om framtiden innehåller. Efter bästa förmåga tar vi sedan sikte på det, tillsammans.
Våra ungdomar bor i stödboende lägenheter runtomkring Göteborg. Nu söker vi personal som vill arbeta som kontaktperson åt våra ungdomar.
Ditt arbete kommer bestå utav att skapa förutsättningar samt stötta våra ungdomar så att de kan utvecklas och bli självständiga samhällsmedborgare. Du kommer tillsammans med ungdomen att arbeta för att uppnå de målen som finns i deras genomförandeplan. Praktiska inslag förekommer också såsom att färdigställa en lägenhet inför inflyttning/utflyttning. Arbetet kräver även dokumentation. Du ska kunna även arbeta kvällar och helger.
Vi söker Dig som är behandlingspedagog, socionom eller har annan adekvat beteendevetenskaplig utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete med ungdomar i utsatta situationer.
-Som lägst två-årig efter gymnasial utbildning, inriktning socialt arbete eller likvärdigt.
-God social kompetens och lätt för att skapa relationer.
-God förmåga till kommunikation i både tal och skrift.
-Trygg person med förmåga till samarbete.
Intervju sker fortlöpande under ansökningstiden.
Behovsanställning (timvikarie) Visa mindre

Vi behöver fler Familjehem!

Ansök    Maj 29    AB Göteborgs ungdomshem    Socionom
Vi söker Nya Familjehem! Vi söker Er familjer som har tid och utrymme för att kunna ta emot ett barn/ungdom som inte kan bo hemma längre. Vi tar emot barn & ungdomar med psykosocial problematik. Det kan vara föräldrar som har brustit i deras föräldraförmåga som har lett till att barnet/ungdomen inte fått sina behov tillgodosedda. Ni behöver kunna ha en förståelse för att barnen/ungdomarna behöver komma till ett tryggt hem där det finns extra mycket tålamod... Visa mer
Vi söker Nya Familjehem!
Vi söker Er familjer som har tid och utrymme för att kunna ta emot ett barn/ungdom som inte kan bo hemma längre. Vi tar emot barn & ungdomar med psykosocial problematik. Det kan vara föräldrar som har brustit i deras föräldraförmåga som har lett till att barnet/ungdomen inte fått sina behov tillgodosedda. Ni behöver kunna ha en förståelse för att barnen/ungdomarna behöver komma till ett tryggt hem där det finns extra mycket tålamod och att man förstår att bygga relation och tillit kan ta tid. Det är viktigt att Ni har lätt för att skapa strukturer och kunna spegla barnet/ungdomen i deras beteende men samtidigt vara kärleksfull. Har ni det där lilla extra som krävs för att bli ett familjehem så hör av dig så berättar vi mer! Visa mindre